Şort Haberleri

Spora giderken ne giysem? derdine son verecek parçaları sizin için seçtik

"Spora giderken ne giysem, hangi parçaları tercih etsem?" diye düşünmek herkesin ortak derdi haline geldi. Ancak merak etmeyin, sizin için sporda giyebileceğiniz parçaları özenle bir araya getirdik. Birbirinden kaliteli spor parçalarla tanışmak isterseniz yazımızı okumaya devam edin!

Haber 06-12-2023 17:01

Yasaklar ülkesi Kuzey Kore'den şoke eden bir yasak daha! 'Sosyalist görgü kuralları' denilerek yasaklandı...

Kuzey Kore 'kapitalist moda' olarak nitelendirerek kadınların şort giymesini yasakladı. Yabancı ve kapitalist olarak itham edilip yasaklanan şort, artık Kuzey Kore kadınları tarafından giyilemiyor. Fakat erkekler şort giyme konusunda serbest bırakıldı.

Haber 16-08-2023 11:17

Güneş gözlüğünden deniz şortuna tatil hazırlığı yapan beyler için olmazsa olmaz yazlık ürünler

Geçmek bilmeyen kış ayları boyunca kumsal, deniz, güneş eşliğinde yapacağınız o güzel tatilin hayalleriyle yaşadınız, değil mi? Neyse ki özlemle beklediğiniz güneşli günler sonunda geldi ve yaz tatili hazırlıklarına başladınız. Peki, size hazırlık aşamasında yardımcı olacak hem şık hem kaliteli yazlık ürünlerden oluşan önerilerimizi incelemeye hazır mısınız?

Haber 07-07-2023 16:00

Sıcak havalarda kadınların dolabında mutlaka bulunması gereken hayat kurtarıcı parçalar

Sıcak yaz günlerinde kombin yapmak zor olabiliyor. Seçilen parçaların şıklığı kadar terletmemesi ve nefes alması da bir hayli önemli. Eğer siz de bunaltıcı yaz aylarında kurtarıcı parçalara ihtiyaç duyuyorsanız harika bir liste ile karşınızdayız. Gelin, basic parçalardan şık modellere kadar yaz aylarında severek kullanacağınız ürünlere hep birlikte göz atalım.

Kadin 05-07-2023 17:21

Yaz boyu üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz hem şık hem rahat şort ve şort etek modelleri

Yaz aylarında şık görünmek kadar rahat edebilmek ve sıcaktan bunalmamak da önem taşıyor. Bu sebeple de kadınların yaz boyunca üzerlerinden çıkartmak istemedikleri bazı özel parçalar oluyor. Bunların başında şortlar ve şort etekler geliyor. Siz de gardırobunuzu bu parçalarla doldurmak isterseniz gelin, birbirinden güzel modelleri birlikte inceleyelim.

Kadin 27-06-2023 17:09

Gelin ve kayınpeder arasındaki şort kavgası kabusa döndü! Şortunu kısa bulduğu gelinin üzerine sıcak çorba döktü

Çin’de soyismi sadece Xu olarak açıklanan bir kadın kayınpederini ziyarete gitti. Ziyaret sırasında beyaz bir şort giyen gelin kayınpederinin tepkisiyle karşılaştı. İkili şort boyu yüzünden kavga etmeye başladı. Öfkesine engel olamayan kayınpeder gelinin yüzüne sıcak çorbayı döndü. İkili arasındaki tartışma kadının oğlunun araya girmesiyle sona erdi.

Trend 21-06-2023 15:38

Keten pantolonlardan basic büstiyerlere yaz sezonunda gardırobunuzda olması gereken kurtarıcı parçalar

Açık renkli ve hafif kıyafetler ile rahat aksesuarlar, yaz mevsiminin gelmesiyle yavaş yavaş dolaplardaki yerini almaya başladı. Siz de dolabınızı yaz için güncellerken hem kolayca kombinleyeceğiniz hem rahatlığına doyacağınız parçalar arıyor olabilirsiniz. Öyleyse dolabınızı keten gömleklerden çiçekli eteklere, kurtarıcı parçalar ile donatmaya ne dersiniz?

Haber 12-06-2023 17:10

Amazon üzerinden alıp gardırobunuza eklemek isteyeceğiniz şık ürün önerileri

Birbirinden şık kombinler oluşturmak için ihtiyacınız olan tek şey sadece biraz ilham. Tarzınıza yeni bir soluk getirecek kıyafet önerileriyle harikalar yaratmaya hazırsanız Amazon üzerinden alıp gardırobunuza eklemek isteyeceğiniz şık ürün önerilerini incelemelisiniz. Hazırsanız başlayalım!

Kadin 25-11-2022 17:52

Dilan Çiçek Deniz'in çok beğenilen fotoğrafındaki kombinini benimsemek isteyenlere uygun fiyatlı şort önerileri

Şortlar en pratik ve en kullanışlı kıyafetler arasında yer alıyor. Üstelik farklı kalıpları ve özellikleriyle birçok tarza ayak uyduruyor. Başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in de paylaştığı fotoğrafta stilini şortuyla bütünlediği görülüyor. Dilan Çiçek Deniz'in tarzını benimsemek istiyorsanız yazımız tam size göre! İşte güzel oyuncunun siyah şortuna alternatif öneriler!

Magazin 07-10-2022 15:22

Yazınızı güzelleştirmek istiyorsanız bu ürünleri kesinlikle sepetinize atmanız gerekli

Yılın stresini atmak ve biraz eğlenmek için planlarınızı yaptınız mı? Yaz aylarında ister evde ister deniz kenarında yapabileceğiniz aktivitelerde size kolaylık sağlayacak bazı ürünler var. Peki, bu ürünler neler? Gelin, yaz mevsiminde hayatınızı kolaylaştıracak ürünleri beraber inceleyelim.

Haber 02-08-2022 14:15

Bu yazın trendi mutlaka denemeniz gereken kot şort modelleri

Her yaz değişen moda trendlerini yakından takip ediyor musunuz? Eğer trendleri yakından takip ediyor ve bu yaz sıkça karşılaşacağınız kot şort modellerini öğrenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz! Farklı kesimlere sahip kot şortlar; kadın, erkek ve çocuk giyim ürünlerinde en sık tercih edilen ürünler arasında bulunuyor. Hem günlük hayatta hem tatilde rahatça giyebileceğiniz kot şort modellerini sizin için derledik. Gelin, bu ürünleri birlikte inceleyelim.

Haber 18-07-2022 15:44

Sıcak yaz aylarının kurtarıcısı olacak hem rahat hem şık her ortama uygun şort çeşitleri

Sıcak havaların gelmesi ile hayat kurtaran şort modelleri internette en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Hem şık görünümüyle modaya ayak uydurmanızı sağlayan hem rahatlığıyla çok sevilen şort modellerini merak ediyor musunuz? Birbirinden kaliteli ve farklı kumaş tipleri ile üretilen şort modellerini incelemek isterseniz sizi böyle alalım!

Haber 18-07-2022 15:39

Her türlü mekanda giyilebilecek hem şık hem spor yazın kurtarıcısı kot şort modelleri

Yazın gelişi herkeste heyecan yaratsa da kış aylarının durağanlığından kurtulup gardıroplara hareket katma noktasında çoğu insanı tatlı bir telaş sarıyor. Kalın kazakları ve ağır botları bir kenara bırakıp vücudunuzu konforuna teslim edeceğiniz yaz parçalarının başında ise kot şortlar geliyor. Kot şort alışverişi yapmadan önce bu senenin favori modellerine göz gezdirmek istiyorsanız yazımız sizi bekliyor!

Kadin 04-07-2022 17:52

Sıcak yaz günleri için TikTok onaylı harika kombinler

Sosyal medya platformları moda ve makyaj gibi konulardaki içerikleriyle birçok kadının dikkatini çekiyor. Milyonlarca kullanıcısı olan TikTok da moda konusunda ilham veren sosyal medya platformlarından biri. Bu nedenle TikTok onaylı rahat kombinleri modaseverler için derledik! Eğer yaz için kullanışlı kıyafetlere ihtiyaç duruyorsanız listelediğimiz ürünleri inceleyebilirsiniz. Rahat olurken feminen hissetmeyi elden bırakmak istemiyorsanız bu kıyafetler tam size göre!

Kadin 29-06-2022 14:46

Yazın yakan güneşine karşı giydikçe serinleyeceğiniz eşsiz kıyafet önerileri

Doğanın en canlı olduğu yaz mevsimi, bütün neşesi ile sonunda geldi! Gelirken tabii ki sıcağını da beraberinde getirdi. İşte, bu yüzden sizi bunaltmayacak kıyafetlere yönelmekte fayda var. Sizi ferahlatacak yazlık kıyafetler, mağazalarda çoktan yerini aldığına göre dolabınıza en güzel kıyafetleri eklemenin şimdi tam sırası! O hâlde birbirinden güzel yazlık kıyafetleri keşfetmeye ne dersiniz?

Kadin 28-06-2022 09:30

Sizi demode olmaktan kurtaracak yazın en özel tarz ve kombin önerileri

Yazın esintisini kombinlerinize taşımaya hazır mısınız? Eminiz ki alışıldık parçalar yerine yaz aylarının havasını derinden hissettirecek cıvıl cıvıl kombinler ile mükemmel görüneceksiniz. Keten şortlar, yaz trendine uygun bluzlar, elbiseler derken birbirinden güzel parçalarla demode görünmekten kurtulabilirsiniz. Öyleyse merak uyandıran ve size ilham olacak kombin önerilerimize göz atmaya başlayabiliriz!

Haber 27-06-2022 14:10

Kafeye şortla giren genç kız kovuldu! Açık giyinmek yasaktır yazdılar

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde, girişine 'Burada açık giyinmek yasaktır' yazan bir kafeye gelen genç kız, personel tarafından dışarı çıkartıldı. Genç kız, yaşadıklarını sosyal medyadan paylaşarak "Şort giydiğim için kafeden kovuldum. Kafe çalışanı, arkadaşıma para teklif edip kafeden gitmemizi istedi" dedi. Sosyal medyada büyük tepki çeken olayın ardından kafe sahipleri ise açıklama yaptı.

Haber 30-05-2022 00:13

Yurtta 'şort' ve 'kısa pantolon' yasağı olay olmuştu! Soruşturma başlatıldı...

Karadeniz Teknik Üniversitesi kampüsünde bulunan KYK yurdundaki ‘şort’ ve ‘kısa pantolon’ yasağı tepki çekmişti. Gelen tepkilerin ardından yaşanan son dakika gelişmesine göre Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca ilgililer hakkında idari soruşturma başlatıldı.

Haber 20-04-2022 12:02

Bahar ve yaz aylarını geçirebileceğiniz hem şık hem rahatlığıyla sizi büyüleyecek kot şort önerileri

Bahar ve yaz aylarının en çok tercih edilen ürünleri arasında kot şortlar yer alıyor. Rahatlığı ve şıklığı bir arada bulunduran kot şort, birçok kişinin en çok tercih ettiği kıyafetlerden biri. Siz de bahar ve yaz ayları için alışveriş yapmak istiyorsanız listenizde kot şorta mutlaka yer vermelisiniz. Kot şort seçmekte kararsız kalıyorsanız merak etmeyin. Harika modelleri yazımızda bulabilirsiniz!

Kadin 18-04-2022 10:17

Sportif tarzına düşkün erkeklere %60'a varan indirimli giyim önerileri

Spor giyim ürünleri, her erkeğin dolabında mutlaka bulunması gereken kıyafetlerden. Hem şıklığınızı tamamlayacak hem de konforlu bir deneyim sunacak en güzel sportif giyim ürünlerini sizler için araştırdık.

Haber 18-11-2021 18:32

TikTok’un yeni akımı! Süper mini şortlar tartışma yarattı

Kıyafetler gelişen teknoloji ve akımlarla beraber bambaşka bir boyuta ulaştı. Her kıyafetin her yerde giyilmeyeceği toplumsal tabular çerçevesinde tartışılırken TikTok’a akım haline gelen süper mini şortların kullanımı her geçen gün artıyor. Sizler için TikTok’ta gündeme gelen ve gündelik hayata çok hızlı bir şekilde adapte edilen mini şortları sizler için araştırdık.

Trend 13-08-2021 09:54

Amazon Prime'da dev indirim günleri başladı: Birbirinden şık kadın moda ürünlerinde yüzde 70'e varan indirimler

Kadınları kendisine hayran bırakan moda ürünleri, Amazon ayrıcalıklarıyla sizlerle…

Kadin 11-08-2021 11:22

Kadıköy'de şort tartışmasında olayı yaşayan kadın konuştu

Kadıköy Fikirtepe'de yaşanan şort tartışması ile gündeme gelen olayın muhatabı Şebnem Tüfekçi, yaşadıklarını anlattı. Şebnem Tüfekçi, "Biz artık başörtüsünün de şortun da konuşulmadığı, bambaşka konuların konuşulduğu bir gündem ve ülke istiyoruz. Bunun hayalini kuruyoruz" dedi.

Haber 30-06-2021 22:46

Kadıköy'de şort tartışması! Sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Kadıköy'de bir kadın, şort giydiği gerekçesiyle kendisine hareket ettiğini öne sürdüğü kişinin görüntüsünü sosyal medyada paylaştı. Çok sayıda kişi kadına destek mesajı atarak duruma tepki gösterdi.

Haber 30-06-2021 14:18