Sude Alkış Haberleri

Sosyal medya fenomenleri Sude Alkış ve Yağmur Çevik bir araya geldi! Video büyük bir merakla bekleniyor

Sosyal medya fenomenleri Sude Alkış ve Yağmur Çevik arasındaki gerginlik YouTube kanalına taşındı. Alkış’ın Maldivler tatilinin dönüşünde soluğu Yağmur Çevik’in YouTube kanalında alması merak konusu oldu. Alkış, sosyal medya hesabından Yağmur Çevik ile yaptığı bir paylaşımda beraber video çektiklerini açıkladı.

Trend 06-10-2021 09:47

Sosyal medyayı karıştıran polemik! Sosyal medya fenomenleri Sude Alkış ve Yağmur Çevik arasında ipler gerildi

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya fenomenleri düzenlenen bir etkinliklere beraber Maldivler’e uçtu. Aralarında Enes Batur, Meryem Can, Sude Alkış, Aleyna Şen ve Buse Plan gibi fenomenlerin olduğu ekip Maldivler’den yaptıkları paylaşımlarla dikkatleri çekti. Sosyal medyada magazin sayfası bulunan Yağmur Çevik ise Twitter’dan yaptığı paylaşımla sosyal medya fenomenlerinin tepkisini çekti.

Trend 05-10-2021 17:21

Sosyal medyadaki güzellik algısını alt üst eden trend! ‘Gerçek Güzellik’ akımına uyan fenomenler

Sosyal medyada her gün başka bir trend etkili oluyor. Koronavirüs pandemisinin gölgesinde yapılan ‘evde kal’ çağrıları sosyal medyada adeta bir meydan okuma yarışına dönüşmüştü. Tuvalet kağıdı sektirme, çocukluk fotoğraflarını paylaşma, şarkılarla yapılan meydan okumalardan sonra yeni bir akım daha ortaya çıktı. Gerçek güzellik akımı sosyal medyanın gündemine geldi.

Trend 08-04-2021 14:36

Sosyal medya fenomenleri arasında ipler bir kez daha gerildi! Sude Alkış ve Hakan Hepcan geriliminin perde arkası!

Sosyal medya fenomenliği lafının henüz piyasaya çıkmadığı dönemlerde bir Hakan Hepcan furyası başını alıp gitmişti. Çektiği vine videolarıyla bir anda popülerliğe kavuşan Hakan Hepcan’ı bir kesim Rol Grubu’ndan hatırlayacaktır. “Alem” şarkısıyla müzik dünyasına giriş yapan Hepcan, vinelarında kullandığı “cocomuyo” lafıyla yeni bir akımın öncüsü olmuştu. “Artık yaşlandım önümüzü gençlere bırakalım” diyerek bir süre sosyal medyadan uzak kalan Hepcan, yeni bir linçle geri döndü.

Trend 09-12-2020 12:11

Diğer Haber Etiketleri