Şükran Ovalı Haberleri Ve Son Dakika Şükran Ovalı Haberleri

Şükran Ovalı Haberleri Ve Son Dakika Şükran Ovalı Haberleri

Şükran Ovalı, 1 Nisan 1985 yılında İzmir’de doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini İzmir’de alan Ovalı, daha sonra İstanbul’da Müjdat Gezen Sanat Merkezİ’nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Ekranlara ilk kez Sırlar Dünyası adlı dizi ile tanışan Ovalı, 2007 yılında yayınlanan Bez Bebek dizisinde Merve karakteri ile dikkatleri üstüne çekmiştir. Birçok TV dizisi ve sinema filminde rol alan başarılı oyuncu, çok önemli isimlerle birlikte çalışmıştır. 2016 yılında yayınlanan sinema filmi Ekşi Elmalar’da gösterdiği performansıyla 22. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’nde Seçici Kurul Özel Ödülü’ne layık görülen isimler arasındadır.

2.1.70 boyunda ve 60 kilo olan güzel oyuncu, 2017 yılında Caner Erkin ile hayatını birleştirmiştir ve bu evlilikten 2018 yılında doğan çocuğunun adı Mihran Ela Erkindir.

Şükran Ovalı Haberleri

Şükran Ovalı yeni yaşını kutladı! Lüks eviyle gündem oldu

Son olarak Yargı dizisinde 'Savcı Derya' karakterine hayat veren Şükran Ovalı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Ovalı bu defa doğum günü pozlarıyla adından söz ettirdi. Eşi Caner Erkin ve minik kızları Mihran Ela ile doğum gününü kutlayan Ovalı'nın lüks evi dikkat çekti.

Magazin 02-04-2024 12:43

Şükran Ovalı paylaştı! Caner Erkin öpmelere doyamadı... O anlar gündem oldu

En son Yargı dizisinde Savcı Derya rolüne hayat veren Şükran Ovalı sosyal medyayı aktif olarak kullanan bir isim. Oyuncu son olarak Instagram hesabından eşi Caner Erkin'in onu öptüğü anları paylaştı. Paylaşım kısa sürede gündem olmayı başardı.

Magazin 10-02-2024 18:07

Şükran Ovalı 'külot modası'na uydu! Yünlü don terletmesin yorumuna bomba yanıt

Son olarak Yargı dizisinde Savcı Derya karakterine hayat veren güzel oyuncu Şükran Ovalı külot modasına uygu ve iddialı tarzıyla dikkat çekti. Caner Ergin ile evli olan Ovalı pozlarına gelen "Yünlü don terletmesin" yorumuna verdiği yanıtla da gündem oldu.

Magazin 09-11-2023 10:33

Şükran Ovalı balkon pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Yorum yağdı

Son olarak Yargı dizisinde Savcı Derya karakterine hayat veren güzel oyuncu Şükran Ovalı, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Her paylaşımı binlerce beğeni ve yorum alan ünlü oyuncu bu defa balkon pozlarıyla çok konuşuldu. İddialı tarzıyla dikkat çeken ünlü ismin cesur pozları yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 08-11-2023 17:16

Şükran Ovalı

Şükran Ovalı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şükran Ovalı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Şükran Ovalı iddialı pozlarıyla dikkat çekti! Eşi Caner Erkin'den yorum gecikmedi

En son Yargı dizisinde Savcı Derya rolüne hayat veren Şükran Ovalı sosyal medya hesabından peş peşe pozlarını paylaştı. İddialı derin sırt dekolteli elbisesiyle dikkat çeken Ovalı’ya adeta yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 31-10-2023 08:56

Şükran Ovalı ile Caner Erkin’in kızları büyüdü! Mihran Ela’yı gören herkes aynı şeyi söyledi! 'Annesinin kopyası'

Ünlü futbolcu Caner Erkin ile oyuncu Şükran Ovalı'nın kızları Mihran Ela büyüdü. Son olarak Yargı dizisinde Savcı Derya karakterine hayat veren güzel oyuncu sosyal medya hesabından zaman zaman eşi ve kızıyla paylaşımlar yapıyor. Şükran Ovalı'nın kızını gören herkes 'Aynı annesi', 'Annesinin kopyası' diyor.

Magazin 21-09-2023 15:27

Yargı'nın Derya Savcı'sı Şükran Ovalı estetiksiz haliyle şaşırttı! Abla yüz nakli mi yaptın?

Yargı dizisinde Savcı Derya karakterini canlandıran ünlü oyuncu Şükran Ovalı, oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de konuşuluyor. Bir bakanın bir daha baktığı güzel oyuncunun estetik güzeli olduğu ortaya çıktı. Oyuncunun estetiksiz hali görenleri epey şaşırttı.

Magazin 02-04-2023 20:48

Yargı'nın Savcı Derya'sı Şükran Ovalı'nın eski aşkı Baba dizisinin yakışıklı yıldızı çıktı!

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı dizisinde Savcı Derya karakterine hayat veren ünlü oyuncu Şükran Ovalı'nın eski aşkı Baba dizisinden çıktı.

Magazin 15-12-2022 13:20

Yargı'nın yıldızı Şükran Ovalı derin göğüs dekoltesiyle Instagram'ı salladı! İlk yorum eşi Caner Erkin'den geldi

Başrollerini Çağlar Çorumlu ve Boran Kuzum ile paylaştığı Hazine filmiyle sinemaya geri dönen Şükran Ovalı, dün akşam BKM'de gerçekleşen galada, göğüs dekolteli elbisesiyle adeta ışıldadı.

Magazin 02-11-2022 14:17

Başrollerini Çağlar Çorumlu ve Boran Kuzum’un paylaştığı “Hazine” filminin fragmanı yayınlandı

Yönetmenliğini Canbert Yerguz'un üstlendiği filmin senaryosu Yerguz'un ve Burak Yerlikaya'nın imzasını yaşıyor. BKM imzasıyla çıkacak olan Hazine filminin fragmanı paylaşıldı. Türü kara komik olarak tanımlanan Hazine filmi ilginç konusuyla komedi sevenleri sinema salonlarına çekmeye aday.

Trend 15-10-2022 11:57

Yargı'nın Derya'sı Şükran Ovalı havuz başından mayolu poz verdi!

2017 yılında Caner Erkin ile hayatını birleştiren Ovalı, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Sevilen dizi Yargı'da savcı Derya rolüyle ekranlara gelen Şükran Ovalı, son zamanlarda pozlarıyla sosyal medyanın dikkat çeken isimlerinden biri oldu.

Magazin 21-06-2022 19:13

Yargı'nın Savcı Derya'sı Şükran Ovalı eşi Caner Erkin ile poz verdi!

Şeref Meselesi, Ekşi Elmalar gibi projelerde yer alan Şükran Ovalı 2017'de Caner Erkin ile hayatını birleştirdi. Eşiyle sosyal medyadan paylaşım yapmayı ihmal etmeyen Ovalı, son pozuyla gündeme geldi.

Magazin 14-06-2022 14:07

Şükran Ovalı ve Songül Öden'in tatil keyfi! Sezonu açtılar

Oyuncu Şükran Ovalı, futbolcu eşi Caner Erkin, kızı Mihran Ela ve meslektaşı Songül Öden ile birlikte tatile çıktı. Deniz kenarında objektif karşısına geçen Ovalı ve Öden'in pozu, hayranlarından yoğun ilgi gördü.

Magazin 06-06-2022 13:02

Yargı'nın Derya'sı Şükran Ovalı bikinili pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Beğeni yağdı...

Futbolcu Caner Erkin eşi ünlü oyuncu Şükran Ovalı sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. 2017 yılında Caner Erkin ile dünyaevine giren Şükran Ovalı, son olarak Instagram hesabından yaptığı bikinili pozlarıyla takipçilerini mest etti. Bir çocuk annesi olan Ovalı'nın fit vücudu dikkat çekti.

Magazin 06-06-2022 09:53

Şükran Ovalı'dan evlilik itirafı! Hamdım piştim...

Kanal D’deki ‘Yargı’da ‘Savcı Derya’yı canlandıran Şükran Ovalı, Re Touch Mag dergisine röportaj verdi. 2017’de evlendiği futbolcu Caner Erkin’i ve 2018’de doğurduğu kızı Mihran Ela’yı anlattı...

Magazin 20-05-2022 11:19

Yargı'nın Savcı Derya'sı Şükran Ovalı mini eteğiyle poz verdi! Biraz fazla mı filtreliyiz?

Şeref Meselesi, Ekşi Elmalar, Şeref Bey, Bez Bebek gibi projelerde oynayan Şükran Ovalı, sosyal medyada aktif olarak paylaşım yapıyor. Futbolcu Caner Erkin ile 2017'de hayatını birleştiren Şükran Ovalı, mini eteğiyle kamera karşısına geçti.

Magazin 24-04-2022 15:27

Yargı dizisinin Savcı Derya'sı Şükran Ovalı kimdir? Şükran Ovalı nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı?

Yargı dizisinin Savcı Derya'sı Şükran Ovalı, dizinin dün ekrana gelen 23. bölümünün ardından merak konusu oldu. Bu kapsamda Yargı dizisinin Savcı Derya'sı Şükran Ovalı kimdir? Şükran Ovalı nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte sevilen oyuncunun hayatı ve biyografisi...

Magazin 07-03-2022 08:37

Şükran Ovalı'nın üvey kardeşinden bomba iddialar! Anneme bakmıyor

Yargı'nın oyuncu kadrosuna katılan Şükran Ovalı hakkında üvey kardeşi bomba iddialarda bulundu. Kardeş Deniz Sağdıç, "Şükran annemle ilgilenmiyor ve ona bakmıyor. Annemin gözü açık gidecek" dedi.

Magazin 24-02-2022 15:40

Yargı'nın Derya'sı Şükran Ovalı estetik harikası çıktı! Eski halini gören gözlerine inanamadı! ''Paran varsa güzelsin''

Kadrosunda Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Uğur Polat, Uğur Aslan, Hüseyin Avni Danyal gibi isimlerin yer aldığı Yargı dizisi, Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni yapımlarından arasında yer alıyor. Yargı'nın yönetmenliğini Ali Bilgin, senaristliğini ise Sema Ergenekon üstleniyor. Yargı dizisine Savcı Derya karakteriyle dahil olan ünlü oyuncu Şükran Ovalı'nın estetiksiz halini görenler şaşıp kaldı.

Magazin 20-02-2022 13:18

Yargı dizisini Derya karakteri kimdir? Şükran Ovalı kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Şükran Ovalı'nın eşi kimdir?

Kanal D’de ekranlarında yayınlanan Ay Yapım imzalı Yargı dizisinin oyuncu kadrosuna başarılı oyuncu Şükran Ovalı dahil oldu. Dizide Derya karakterine hayat verecek olan Ovalı'nın hayatı ve kariyeri merak edildi. Peki Yargı dizisini Derya karakteri kimdir? Şükran Ovalı kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Şükran Ovalı'nın eşi kimdir? İşte merak edilenler...

Magazin 09-02-2022 16:03

Şükran Ovalı Yargı dizisiyle ekranlara dönüyor!

Kanal D'nin pazar akşamlarına damga vuran, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştıkları Yargı dizisinin kadrosuna Şükran Ovalı da katıldı. Ekranlara Yargı dizisiyle ekranlara dönüş yapacak olan Şükran Ovalı, dizide Derya karakterini canlandıracak.

Magazin 08-02-2022 20:16

Şükran Ovalı ile Caner Erkin çiftinin kızı Mihran Ela kocaman oldu! Güzelliğini annesinden almış

Ünlü futbolcu Caner Erkin ile başarılı oyuncu Şükran Ovalı çiftinin kızı Mihran Ela kocaman oldu. Annesine olan benzerlikle dikkat çeken oyuncunun kızı tatlılığı ile oyuncunun takipçilerinin gönlünü çaldı.

Magazin 01-12-2021 07:56

Şükran Ovalı mayo için kesenin ağzını açtı

Ege sahillerinde kızı ile tatil yapan oyuncu Şükran Ovalı, sosyal medya hesabından mayolu pozlarını paylaştı. Oyuncunun giydiği renkli mayonun ise 6 bin TL olduğu ortaya çıktı.

Magazin 25-07-2021 10:47

Ünlü oyuncu Şükran Ovalı'dan 'Sanane lan' çıkışı: O videoya isyan etti!

Ünlü oyuncu Şükran Ovalı, dün sosyal medyada büyük ses getiren bir olaya tavır aldı. Önceki gün sosyal medya yayılan şort giyen bir genç kıza ağza alınmayacak sözler sarf edilen videoda yapılan haksızlığa 'sanane lan' etiketi ile destek verdi. Ünlü oyuncu, kendi karelerini yayınlayarak 'sanane lan istediğimizi giyeriz' notunu düştü.

Magazin 30-06-2021 15:32

Şükran Ovalı'dan Şeref Bey'de oryantal şov

Şükran Ovalı, Exxen ile ekrana gelen Şeref Bey dizisinde oryantal yaptı. Ovalı'nın dansına beğeni yağdı.

Magazin 04-03-2021 16:38

Hadise yine meydan okudu! Bu defa...

Geçtiğimiz hafta makyajsız fotoğrafını paylaşarak, yeni bir akım başlattığını duyuran şarkıcı Hadise, yine çağrıda bulundu. Hadise, bu kez Şükran Ovalı, Tülin Şahin, Ezgi Mola ve Derya Açıkgöz'e meydan okudu.

Magazin 01-03-2021 15:45

Şükran Ovalı makyajla bambaşka birine dönüştü! Yeni imajıyla şaşırttı!

Ünlü oyuncu Şükran Ovalı Instagram hesabından paylaştığı pozlarıyla olay oldu. Ağır makyaj yapan Şükran Ovalı'yı takipçileri tanmakta zorlandı.

Magazin 04-02-2021 01:12

Şeref Bey dizisinin fragmanı yayınlandı! Haluk Bilginer'in başrolde olduğu Şeref Bey dizisi Exxen'de ne zaman yayınlanacak?

Exxen'de yayınlanacak olan Şeref Bey dizisinin ilk fragman yayınlandı. Haluk Bilginer, Songül Öden, Şükran Ovalı, Ertan Saban, Ecem Uzun, Serhat Kılıç, Devrim Yakut ve Erdem Kaynarca'nın paylaştığı dizide, yirmili yaşlarının sonlarında Arnavutluk’tan Türkiye’ye göç eden Şeref Bey’in hikayesinin anlatılıyor. Peki Şeref Bey dizisi ne zaman başlıyor?

Magazin 28-12-2020 22:57

Şeref Bey dizisinden ilk kareler geldi

Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen'de yayınlanacak olan ve başrollerinde Haluk Bilginer, Songül Öden ile Şükran Ovalı'nın yer alacağı Şeref Bey dizisinin setinden ilk kareler yayınlandı.

Magazin 21-12-2020 17:05

Şükran Ovalı ve Caner Erkin'den yatak pozu! Yastıkla kapattılar...

3 yıl önce nikah masasına oturan futbolcu Caner Erkin ve oyuncu Şükran Ovalı, sosyal medya hesaplarından yatakta vücutlarını yastıklarla kapattığı pozlarını paylaştı.

Magazin 12-12-2020 14:05

Oyuncu Şükran Ovalı’dan eşi Caner Erkin’e aşk paylaşımı!

Ünlü oyuncu Şükran Ovalı eşi Caner Erkin’e sosyal medya hesabı üzerinden aşkını ilan etti. Evliliklerinde 3 yılı geride bırakan çiftin aşkları takipçilerinden tam not aldı. Güzel oyuncunun eşine yaptığı jest sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 15-10-2020 14:38

Şarkıcı Ceylan son haliyle şaşırttı!

Ünlü şarkıcı Ceylan, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraf ile şaşırttı. Takipçileri ise Ceylan'ın yeni imajını, ünlü oyuncu Şükran Ovalı'ya benzetti.

Magazin 13-10-2020 23:08

Şükran Ovalı: Onunla yeniden doğdum

Oyuncu Şükran Ovalı, futbolcu eşi Caner Erkin ve kızı Mihran Ela ile ilişkisi hakkında konuştu. Ovalı, "Mihran’la birlikte birçok düşüncem, olaylara yaklaşımım, hayata bakış açım değişti. Ömrümün geri kalanında en çok kızımı sevecek olmak ne güzel bir hafiflik. Onunla yeniden doğdum" dedi.

Magazin 06-10-2020 14:23

Şükran Ovalı’dan eşi Caner Erkin’e romantik jest!

Ünlü oyuncu Şükran Ovalı, futbolcu eşi Caner Erkin’in doğum gününü romantik bir mesajla kutladı. Evliliklerinde 3. yılı geride bırakan çiftin aşk dolu paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 04-10-2020 15:36

Menajerimi Ara dizisine Şükran Ovalı transferi! Menajerimi Ara dizisinin 5. bölümünün detayları kesinleşti!

Star TV’nin Salı gecelerine damga vuran Menajerimi Ara dizisinin bu haftaki konuk oyuncuları arasında Şükran Ovalı yerini aldı. Sosyal medya hesabından müjdeli haberi veren güzel yıldız dizi setlerine kısa soluklu olsa da geri döndü. Başarılı oyuncuyu televizyonda görmeyi bekleyen hayranları ise Şükran Ovalı’nın gönderisini beğeni yağmuruna tuttu.

Magazin 18-09-2020 13:53

Şükran Ovalı-Caner Erkin çiftinin kızları Mihran Ela 2 yaşına bastı

Futbolcu Caner Erkin ve oyuncu Şükran Ovalı'nın kızı Mihran Ela 2 yaşına bastı. Ovalı, anne-kız pozunu sosyal medya hesabından paylaşarak, "İyi ki doğdun benim can parçam" notunu düştü.

Magazin 21-08-2020 16:44

Şükran Ovalı: Şımarmak bizim de hakkımız

Oyuncu Şükran Ovalı, sosyal medya hesabından meslektaşı Hazal Subaşı ile birlikte çekilmiş keyifli selfilerini paylaştı, oyuncunun takipçileri bu kareyi beğeni yağmuruna tuttu.

Magazin 03-08-2020 12:13

Songül Öden’in düğünün ardından Şükran Ovalı ve Esra Dermancıoğlu’ndan duygusal paylaşımlar! ‘Sanat camiasında dostluk yok’ diyenlere inat!

Güzel oyuncu Songül Öden, sanat camiasında sağlam dostluklar edinmiş ender isimlerden bir tanesi. Geçtiğimiz gün ünlü mücevher tasarımcısı Sevcan Bıçakçı’nın yeğeni Arman Bıçakçı ile evlenen Songül Öden’i ünlü dostları yalnız bırakmadı. Pandemi nedeniyle küçük bir törenle evlenme kararı alan Songül Öden’in düğünü ünlüler geçidine sahne oldu.

Magazin 29-07-2020 16:39

Şükran Ovalı havuz pozlarını paylaştı!

Ünlü oyuncu Şükran Ovalı, yaz sezonunu havuzda açtı. Futbolcu Caner Erkin ile evli olan Şükran Ovalı, havuzda çekilen fotoğraflarını Instagram'dan paylaştı.

Magazin 24-06-2020 02:04

Caner Erkin Şükran Ovalı'nın kapısında yatmış!

Futbolcu Caner Erkin, katıldığı canlı yayında oyuncu eşi Şükran Ovalı ile evlenebilmek için kapısında yattığını itiraf etti...

Magazin 28-05-2020 13:31

Şükran Ovalı ve Caner Erkin'den karantina günlerinde aşk pozları!

Koronavirüs salgını nedeniyle günlerini evlerinde geçiren Caner Erkin ve Şükran Ovalı çifti Instagram hesaplarından aşk dolu paylaşımlar yaptı. Çiftin aşk pozlarına kısa sürede on binlerce beğeni ve yorum geldi.

Magazin 04-05-2020 00:05

Şükran Ovalı: Yakında yeşil sahalarda görüşürüz

Oyuncu Şükran Ovalı, Beşiktaş forması giyen milli futbolcu eşi Caner Erkin’in mesleğine merak sardı.

Magazin 29-04-2020 15:12

Caner Erkin'den Şükran Ovalı’ya: Her şeyimsin

Futbolcu Caner Erkin, eşi Şükan Ovalı'nın sosyal medya paylaşımını yorumsuz bırakmadı ve ona olan aşkını bir kez daha haykırdı.

Magazin 27-04-2020 14:20

Caner Erkin'den eşi Şükran Ovalı'ya: Seni çok seviyorum kadınım

Futbolcu Caner Erkin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla eşi Şükran Ovalı'nın yeni yaşını kutladı.

Magazin 01-04-2020 17:16

Şükran Ovalı'dan 'üçüncü yıl' kutlaması

Futbolcu Caner Erkin ile 2 Ocak 2017'de dünyaevine giren oyuncu Şükran Ovalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla evliliğinin üçüncü yılını kutladı.

Magazin 03-01-2020 15:29

Şükran Ovalı: Temizlik yapıyoruz, gözümüz dışarıda!

Oyuncu Şükran Ovalı, geçen ağustos bir yaşına giren kızı Mihran Ela'nın bir fotoğrafını paylaştı.

Magazin 09-12-2019 14:26

Şükran Ovalı kazandığı tüm parayı bakın nereye bağışladı

2017 yılında evlendiği Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'den 2018 yılında bebek sahibi olan oyuncu Şükran Ovalı, rol aldığı tiyatro oyununun tüm gelirini bir köy okuluna bağışladı.

Magazin 28-09-2019 10:24

Şükran Ovalı o projeyle dönüyor

Kızın Mihran Ela'yı dünyaya getirdikten sonra setlere ara veren Şükran Ovalı, 'İşimi çok özledim' açıklamasında bulundu…

Magazin 13-09-2019 09:51

Şükran Ovalı ile Caner Erkin kavga mı etti? Yanıt geldi

Şükran Ovalı ile Caner Erkin kızlarının doğum gününü kutladı. Ancak ünlü çiftin arasındaki gerilim sosyal medyada doğum gününün önüne geçti. Ovalı ise çıkan dedikodulara yanıt verdi.

Trend 22-08-2019 11:57