Takma Kirpik Haberleri

Zarafet uzmanı anında kalitesiz gösteren 3 görünümü açıkladı! Sadelik güzelliktir

Kıyafetlerimiz, saç stilimiz tanımadığımız kişilere karşı tanıtıcı etki yaratıyor. Bu etkenler dışında yer alan makyaj stilleri de görünümün değişmesine sebep olarak bizim hakkımızda ipuçları verebiliyor. Kendini zarafet uzmanı olarak tanıtan bir kadın kalitesiz gözükmeye neden olan görünümleri açıkladı.

Kadin 19-05-2023 14:42

Müşterisinin kirpiklerini paylaşarak dehşete düştüğünü anlattı! Takma kirpikleri yapıştırmak için...

Kirpikleri daha dolgun göstermek için kullanılan takma kirpikler göz sağlığını tehlikeye atabiliyor. Takma kirpikleri yapıştırırken kullanılan ürünler gözlerin enfeksiyon kapmasına neden olabiliyor. TikTok'ta müşterilerinin kirpiklerini paylaşan kirpik teknisyeni gördükleri karşısında dehşete düştüğünü belirtti.

Kadin 05-04-2023 14:43

Müşterisine yaptığı deve kuşu kirpikler sosyal medyada viral oldu... 'Bu kadar da olmaz' dedirtti!

Kirpikler gözlerin çok daha çarpıcı ve anlamlı görünmesini sağlıyor. Kadınlar asırlardan beri kirpiklerine çeşitli uygulamalar yapıyor. Son zamanlarda giderek yayılan ipek kirpik ve takma kirpik uygulamaları başarılı sonuçlar sağladığında hayatı kolaylaştırsa da abartılı görünümler rahatsız edici olabiliyor. TikTok'ta müşterisine yaptığı kirpikleri paylaşan bir hesap eleştiri oklarının hedefi oldu.

Kadin 29-03-2023 14:24

Uzmanı paylaştı: Kirpiklerinize göre kişilik özellikleriniz! İşte en hassas ve pozitif kişiler...

Kirpikler kadınlar için oldukça önem taşıyor. Bakışların çok daha anlamlı ve çekici olmasını sağlayan kirpikleri daha dolgun ve uzun göstermek için çeşitli uygulamalar yapılıyor. Kirpik uzmanı bir kadın seçilen kirpiklerin kişilik özelliklerimiz üzerinde etkili olduğunu paylaştı. İşte kirpiklere göre kişilik özellikleri...

Kadin 17-02-2023 15:37

Takma Kirpik

Takma Kirpik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Takma Kirpik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kirpiklerinizi ok gibi uzatacak! Takma kirpik etkisi için doğal çözüm

Kirpikler bakışlarımızın çok daha çekici ve anlamlı olmasını sağlamaktadır. Kadınlar kirpiklerini uzatmak için ipek kirpik, takma kirpik gibi çok çeşitli yöntemler kullanıyorlar. Ancak evde yapılan doğal bakımlar ile kirpikleri ok gibi uzatmak mümkün olabiliyor. İşte takma kirpik etkisi yaratacak o bakım...

Kadin 17-12-2022 15:57

TikTok'ta paylaşıldı: Bu yöntem kirpiklerinizi ok gibi yapacak!

Kirpikler bakışlarımızın, ifademizin çok daha anlamlı olmasını sağlıyor. Çarpıcı bakışlara sahip olmak için kirpiklerin kıvrık ve uzun olması isteniyor. Kirpikleri istediğimiz şekle sokmak ve gün boyu uzun, kıvrık kalmasını sağlamak zorlu olabiliyor. TikTok'ta paylaşılan güzellik hilesiyle çok kolay bir şekilde istediğiniz kirpiklere kavuşabilirsiniz.

Kadin 16-09-2022 14:57

Uzmanlar uyardı! Kirpiklerinize bunları yapmanız enfeksiyona yol açıyor

Kirpikler bakışların çok daha anlamlı ve güzel görünmesini sağlıyor. Kadınlar kirpiklerinin daha kıvrık, uzun ve yoğun görünmesi için çeşitli yöntemler deniyor. Bu yöntemlerin çoğu işe yarasa da uzun zamanda kirpiklerinizi kaybetmenize yol açarak göz sağlığınızı tehdit edebiliyor. Kirpik uzmanı kirpiklere zarar veren uygulamaları paylaştı.

Kadin 17-08-2022 16:20