Tan Taşçı Haberleri

Ünlü şarkıcı Tan Taşçı imaj yeniledi... Son haline yorum yağdı! Abi ne yaptın kendine...

Sahne performansı ve paylaşımlarıyla sık sık gündem olan şarkıcı Tan Taşçı son paylaşımlarıyla da adından söz ettirdi. Şarkıcı imaj yeniledi. Sosyal medyada yorum yağdı. Taşçı'nın yeni imajı beğenilmedi.

Magazin 30-01-2024 15:35

Trafik kazası geçiren şarkıcı Tan Taşçı, Antalya'da konser verdi

Şarkıcı Tan Taşçı, Bucak-Antalya kara yolunda geçirdiği trafik kazasına rağmen Antalya'daki konserini iptal etmeyerek, sevenleriyle buluştu.

Yurthaber 11-08-2023 08:08

Tan Taşçı'nın aracı TIR'la çarpıştı! Şarkıcı Tan hastaneye kaldırıldı... Tan Taşçı'dan sağlık durumu paylaşımı

Tan Taşçı sevenlerini korkuttu. Burdur'da TIR'la çarpışan cipteki şarkıcı Tan Taşçı, menajeri ve yanlarındaki bir kişi yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan Taşçı'nın sağlık durumu merak edildi. Şarkıcı Tan ve yanındaki iki kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı aktarıldı. Tan Taşçı'dan da paylaşım gecikmedi.

Magazin 10-08-2023 13:44

Tan Taşçı kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl? Tan Taşçı kimdir, kaç yaşında? Kaza yerinden ilk görüntüler!

Tan Taşçı kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Ünlü şarkıcı Tan Taşçı ve menajeri Burdur'un Bucak ilçesinde trafik kazası geçirdi. Yaralanarak hastaneye kaldırılan şarkıcı ve menajerinin hayati tehlikesi bulunmazken hastanedeki tedavileri devam ediyor. İşte Tan Taşçı hakkında tüm merak edilenler..

Magazin 10-08-2023 10:22

Tan Taşçı

Tan Taşçı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tan Taşçı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Burdur'da trafik kazası geçiren şarkıcı Tan Taşçı ve yanındaki iki kişi yaralandı

Burdur'un Bucak ilçesinde tırla çarpışan cipteki şarkıcı Tan Taşçı, menajeri ve yanlarındaki bir kişi yaralandı.

Yurthaber 10-08-2023 09:08

Tan Taşçı'yı çıldırttılar! Bana çektiren tüm sapıkları...

Kendisini Tan Taşçı olarak tanıtan dolandırıcı pek çok yeri ve kişiyi kandırdı. Sahte Tan'a dava açan Taşçı Instagram hesabından isyan etti. Şarkıcı "Avukatım ve ben sapıklarla uğraşmaktan yorulduk. Ahdım var artık acımak yok. Bana çektiren tüm sapıkları cezalarını çekerken de ben ziyaret edeceğim, inşallah!" dedi.

Magazin 04-05-2023 14:21

Tan Taşçı'nın başı dertte! 'İtimat etmeyiniz' diyerek uyardı

Ünlü şarkıcı Tan Taşçı'nın başı dolandırıcılarla derde girdi. Ünlü isim, kendisini Tan Taşçı diye tanıtan dolandırıcıya karşı arkadaşlarını ve sevenlerini sosyal medya hesabı üzerinden uyardı.

Magazin 29-03-2023 11:18

Ünlü şarkıcı Tan Taşçı'dan üzen haber

Şarkıcı Tan Taşçı sağlık sorunları nedeniyle 4 ay sahnelere ara verdi. Yoğun konser maratonunda rahatsızlanan şarkıcı sadece doktor izniyle yılbaşı gecesi sahneye çıkacak.

Magazin 19-11-2022 12:04

Zor İşimiz Zor klibiyle gündem oldu! Cüneyt Özdemir'den Tan Taşçı yorumu: Çok net bir duruşu var

Sosyal medyadan gündeme dair yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ünlü müzisyen Tan Taşçı, bu defa yeni klibiyle ülke gündemine oturdu. Gazeteci Cüneyt Özdemir de Tan Taşçı'nın yeni şarkısı Zor İşimiz Zor'la ilgili düşüncelerini dile getirdi. Özdemir, "Pek alışkın değiliz, sahneye çıkan şarkıcılar, arabesk söyleyenler bu kadar net olmazlar. Ama Tan Taşçı'nın çok net bir duruşu var. Bir mekanda dinlesen 'Bu aşk şarkısı' dersin ama öyle bir klip yapmışlar ki Türkiye'de gündem oldu" dedi.

Magazin 22-08-2022 22:31

Türkiye’de ve dünyada bugün neler yaşandı? Kabine toplantsı, Rusya'daki suikastta yeni gelişmeler, Tan Taşçı'nın gündem olan klibi, CHP'den ortak aday açıklaması...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Rusya'da yaşanan suikastta yeni gelişmeler, Adalet Bakanlığı personeline 25 bin TL promosyon, Tan Taşçı'nın gündem olan klibi, CHP'den ortak aday açıklaması, Kabine toplantısı...

Haber 22-08-2022 19:11

Ali İsmail Korkmaz, kadın cinayetleri, Hrant Dink... Tan Taşçı'nın tüyleri diken diken eden klibi sosyal medyada gündem oldu! 'Zor işimiz zor'

Zaman zaman gündeme dair yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ünlü müzisyen Tan Taşçı, bu defa yeni klibiyle gündemde! Klipte Türkiye’de ve dünyada yaşanan toplumsal olayları işleyen Tan Taşçı, yeni şarkısı Zor İşimiz Zor ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Ali İsmail Korkmaz, kadın cinayetleri, Hrant Dink...

Magazin 22-08-2022 09:14

Kira artış oranına şarkıcı Tan Taşçı sitem etti

Alınan son kararla; konut kiraları 1 Temmuz 2023'e kadar yenilenecek sözleşmelerde önceki senenin yüzde 25'ini geçemeyecek. Sosyal medyada gündeme gelen kira artış oranına şarkıcı Tan Taşçı sitem etti.

Magazin 09-06-2022 07:08

Suriye üzerinden toz taşınımı haberine ünlü şarkıcı Tan Taşçı'dan olay yorum! Suriye'nin yarısı taşınmış zaten...

Meteoroloji Türkiye'nin bazı bölgeleri için Suriye kaynaklı toz taşınımı uyarısı yaptı. Mülteci konusunda sık sık tepkisini dile getiren ünlü şarkıcı Tan Taççı, bu defa söz konusu haberi alıntılayarak, "Suriye'nin yarısı taşınmış zaten, tozu taşınsa ne olacak?" yorumuyla sosyal medyada gündeme geldi.

Magazin 03-06-2022 11:23

Tan Taşçı isyan etti! 'Böyle hayranlık olmaz olsun'

Ünlü şarkıcı Tan Taşçı önceki akşam verdiği Ankara konseri sonrası kendisini trafikte takip eden hayranları yüzünden zor anlar yaşadı.

Magazin 28-03-2022 12:20

Tan Taşçı'dan Nagehan Alçı'nın Ukrayna yorumuna tepki! Lafa bak ya, ne kadar basit...

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı sonrası yapılan yorumlar gündem oluyor. Nagehan Alçı'nın yaptığı bir yorum da sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Alçı'nın sözleri şarkıcı Tan Taşçı'nın ise tepkisine yol açtı.

Magazin 27-02-2022 11:25

Şarkıcı Tan Taşcı, yılbaşı şenliği kapsamında Bodrum'da konser verdi

Şarkıcı Tan Taşcı, yılbaşı şenliği kapsamında Bodrum'da konser verdi

Yurthaber 28-12-2021 22:54

Tan Taşçı’nın Esenyurt’ta yaşanan cinsel saldırıyla ilgili paylaşımı olay yarattı

Esenyurt’ta bir asansörde yaşanan cinsel saldırı olayının ortaya çıkması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Tan Taşçı, konuyla ilgili yaptığı bir paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 16-12-2021 09:14