Tefal Haberleri

Fiyatı 4 bin 299 TL'ye düştü! Kullanıcı dostu özellikleriyle öne çıkan Tefal airfryer indirime girdi

Mutfakta sağlıklı ve pratik yemekler yapmanın yolu yeni nesil yağsız fritözlerden geçiyor. Piyasadaki onlarca model arasından ihtiyacınıza en uygununu arıyor ve alacağınız airfryerın kaliteli, dayanıklı, uzun ömürlü, kullanıcı dostu olmasını istiyorsanız Tefal EY5018 Easy Fry & Grill Classic Airfryer tam size göre! Yılın Son Fırsatları kapsamında çok kısa süreliğine indirimde olan bu ürüne gelin biraz daha yakından bakalım.

Haber 10-08-2023 15:17

Temizlikte büyük bir oh çekeceksiniz! 2023'ün en iyi robot süpürge marka ve modelleri

Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte robot süpürge modelleri her geçen gün daha da gelişiyor ve kullanıcıların beklentilerini karşılamak için daha da akıllanıyor. Bu nedenle yılın son günlerine girerken 2023 yılında tam not alan ve kullanıcılar tarafından övgüyle karşılanan en iyi robot süpürge modelleri oldukça merak ediliyor. Biz de bu merakı gidermek istedik ve 2023'ün kullanıcılardan tam not alan en iyi robot süpürge modellerini sizler için listeledik. Hazırsanız başlayalım!

Haber 07-07-2023 10:11

Mutfaktaki en büyük yardımcılarınızdan biri en iyi airfryer modelleri

Airfryerlar mutfaklarda giderek daha popüler hale geldi. Bu lezzetli ve sağlıklı yemekler pişirmenin hızlı ve kolay bir yolunu sunan cihazlar her bütçeye ve ihtiyaca uygun modellerle karşımıza çıkıyor. Sizler için piyasadaki en iyi modelleri titizlikle inceledik ve en iyi performansı, özellikleri ve değeri sunan modelleri listeledik. Hazırsanız en iyi airfryer modellerine beraber göz atalım.

Haber 10-04-2023 15:52

Yeni bir ütü arayanların bir numaralı tercihi olacak Tefal marka en iyi ütüler

Kıyafetlerinizi jilet gibi bir görünüme kavuşturmak için ütü yaparken her yerinizin ağrımasından sıkıldınız mı? Bu soruya yanıtınız "Evet!" ise işinizi kolaylaştıracak önerilerimiz olacak! Ütülediğiniz kıyafetlerinizi çok zaman harcamadan ve yorulmadan pürüzsüz bir hâle getirmek için “En iyi Tefal ütü hangisi?” sorusuna yanıt arıyorsanız gelin, en iyi Tefal ütüleri birlikte inceleyelim!

Haber 24-03-2023 11:26

Lezzetli tostlar için kullanımı pratik en iyi tost makinesi modelleri 2023

Güne lezzetli bir kahvaltıyla başlamak, tüm gün enerjik olmayı sağlar. Eğer uzun uzun kahvaltı yapmaya vaktiniz yoksa hem lezzetli hem pratik alternatifler günü kurtarır. Tost da bu lezzetli kahvaltılıkların başında gelir. Siz de leziz ve pratik tost yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Birbirinden enfes tostları hızlıca yapmanıza yardım edecek kaliteli ve kullanışlı tost makinelerini sizin için listeledik. İncelemeye ne dersiniz?

Haber 16-03-2023 16:47

Tefal ve Arçelik Airfryer karşılaştırması ve kullanıcı yorumları

Pratiklik sunan klasik fritözler, özellikle kızartmaların lezzetini kat kat artırırken yeni nesil fritözler olan airfryer modelleri; sıcak hava teknolojisini kullanarak dışı çıtır, içi yumuşacık yemekler pişiriyor. Leziz ve sağlıklı yemekler pişirmek istiyorsanız Arçelik Airfryer ve Tefal Actifry modellerini inceleyebilirsiniz. Gelin, mutfaktaki işinizi kolaylaştıracak bu ürünlerin özelliklerine ve onlara alternatif olabilecek airfryer ve klasik fritöz modellerine beraber bakalım.

Yemek 08-11-2022 17:34

Çok beğenilen iki marka olan Schafer ve Tefal airfryer karşılaştırması

Yağlı ve sağlıksız yemekler tüketmekten sıkılanlara tavsiye edilen airfryer modelleri, çok az yağ ya da hiç yağ kullanmadan enfes lezzetlerin hızlıca pişirilmesini sağlıyor. Gelin, en iyi airfryer markaları arasında yer alan Schafer ve Tefal markalarının yeni nesil yağsız fritöz modellerini karşılaştıralım.

Yemek 26-10-2022 15:53

Philips Airfryer vs Tefal Actifry karşılaştırması ve kullanıcı yorumları

Sıcak hava fritözleri, son dönemlerde oldukça revaçta olan mutfak ürünleri arasında yer alıyor. Yemek pişirmeyi daha pratik hâle getiren bu ürünlerin yanında bir de yenilikçi tasarımla karşımıza çıkan, kendi kendine yemek pişirebilen fritöz benzeri ürünler mevcut. Ayrı ayrı baktığınızda hangisinin daha üstün olduğunun anlamak zor olabilir. Avantajları, dezavantajları ve kullanıcı yorumlarıyla Philips Airfryer ve Tefal Actifry karşılaştırması yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. İşte detaylar!

Yemek 24-10-2022 15:36

Ayaklara dolanan kablo derdine son veren en iyi şarjlı süpürge modelleri

Siz de geleneksel elektrikli süpürgelerden şikayetçi misiniz? Öyleyse müjdemizi verelim. Ayaklara dolanan kablo derdine son veren en iyi şarjlı süpürge modelleri ile ev süpürmek işkence olmaktan çıkıyor. Tüm modelleri inceleyerek kararınızı verebilirsiniz.

Haber 05-01-2022 15:14