Tefal Haberleri

Prime Day'in bugün son günü! Apple, Stanley, Samsonite ve daha pek çok markada büyük indirimler

Alışveriş severlerin heyecanla beklediği Prime Day'de sona gelindi. Bugün bitecek büyük indirim haftasında Prime üyeleri modadan teknolojiye onlarca kategorideki ürünlere dev fırsatlarla sahip olacak. İndirimlerden yararlanmanın ilk koşulu Prime üyesi olmak. Üstelik ilk Prime üyeliği 30 gün boyunca ücretsiz! Siz de alışverişi eğlenceye dönüştürmek istiyorsanız, Prime Day indirimlerini görmek için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. İşte sizin için seçtiğimiz markalar...

Haber

Haziran ayının mutfak kategorisinde en çok satan ürünleri

Mutfakta vakit geçirmeyi sevenler, işlerini kolaylaştıracak pratik ve kullanışlı ürünler mi arıyorsunuz? Sizin için geçen ayın mutfak kategorisinde en çok satan ürünlerini derledik. Hem zamandan tasarruf sağlayan hem de yemek yapmayı daha keyifli hale getiren bu ürünlerle yaz mevsiminin tadını çıkarabilirsiniz. İşte, mutfak kategorisinde hayat kurtaran en popüler ürünler!

Yemek

Fiyatı 4 bin 299 TL'ye düştü! Kullanıcı dostu özellikleriyle öne çıkan Tefal airfryer indirime girdi

Mutfakta sağlıklı ve pratik yemekler yapmanın yolu yeni nesil yağsız fritözlerden geçiyor. Piyasadaki onlarca model arasından ihtiyacınıza en uygununu arıyor ve alacağınız airfryerın kaliteli, dayanıklı, uzun ömürlü, kullanıcı dostu olmasını istiyorsanız Tefal EY5018 Easy Fry & Grill Classic Airfryer tam size göre! Yılın Son Fırsatları kapsamında çok kısa süreliğine indirimde olan bu ürüne gelin biraz daha yakından bakalım.

Haber

2024'ün en iyi robot süpürge marka ve modelleri

Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte robot süpürgeler de her geçen gün daha da gelişiyor ve kullanıcıların beklentilerini karşılamak için daha da akıllanıyor. Bu nedenle, 2024 yılına girerken hangi robot süpürgenin en iyi olduğunu merak edenler için, kullanıcı yorumlarını da göz önünde bulundurarak bir liste hazırladık.

Haber

Tefal

Tefal Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tefal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak: En iyi airfryer modelleri

Airfryerlar mutfaklarda giderek daha popüler hale geldi. Bu lezzetli ve sağlıklı yemekler pişirmenin hızlı ve kolay bir yolunu sunan cihazlar her bütçeye ve ihtiyaca uygun modellerle karşımıza çıkıyor. Sizler için piyasadaki en iyi modelleri titizlikle inceledik ve en iyi performansı, özellikleri ve değeri sunan modelleri listeledik. Hazırsanız en iyi airfryer modellerine beraber göz atalım.

Haber

Yeni bir ütü arayanların bir numaralı tercihi olacak Tefal marka en iyi ütüler

Kıyafetlerinizi jilet gibi bir görünüme kavuşturmak için ütü yaparken her yerinizin ağrımasından sıkıldınız mı? Bu soruya yanıtınız "Evet!" ise işinizi kolaylaştıracak önerilerimiz olacak! Ütülediğiniz kıyafetlerinizi çok zaman harcamadan ve yorulmadan pürüzsüz bir hâle getirmek için “En iyi Tefal ütü hangisi?” sorusuna yanıt arıyorsanız gelin, en iyi Tefal ütüleri birlikte inceleyelim!

Haber

Günün her saati tost keyfi: En iyi tost makinesi önerileri

Güne lezzetli bir kahvaltıyla başlamak, tüm gün enerjik olmayı sağlar. Eğer uzun uzun kahvaltı yapmaya vaktiniz yoksa hem lezzetli hem pratik alternatifler günü kurtarır. Tost da bu lezzetli kahvaltılıkların başında gelir. Siz de leziz ve pratik tost yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Birbirinden enfes tostları hızlıca yapmanıza yardım edecek kaliteli ve kullanışlı tost makinelerini sizin için listeledik. İncelemeye ne dersiniz?

Haber

Tefal ve Arçelik Airfryer karşılaştırması ve kullanıcı yorumları

Pratiklik sunan klasik fritözler, özellikle kızartmaların lezzetini kat kat artırırken yeni nesil fritözler olan airfryer modelleri; sıcak hava teknolojisini kullanarak dışı çıtır, içi yumuşacık yemekler pişiriyor. Leziz ve sağlıklı yemekler pişirmek istiyorsanız Arçelik Airfryer ve Tefal Actifry modellerini inceleyebilirsiniz. Gelin, mutfaktaki işinizi kolaylaştıracak bu ürünlerin özelliklerine ve onlara alternatif olabilecek airfryer ve klasik fritöz modellerine beraber bakalım.

Yemek

Çok beğenilen iki marka olan Schafer ve Tefal airfryer karşılaştırması

Yağlı ve sağlıksız yemekler tüketmekten sıkılanlara tavsiye edilen airfryer modelleri, çok az yağ ya da hiç yağ kullanmadan enfes lezzetlerin hızlıca pişirilmesini sağlıyor. Gelin, en iyi airfryer markaları arasında yer alan Schafer ve Tefal markalarının yeni nesil yağsız fritöz modellerini karşılaştıralım.

Yemek

Philips Airfryer vs Tefal Actifry karşılaştırması ve kullanıcı yorumları

Sıcak hava fritözleri, son dönemlerde oldukça revaçta olan mutfak ürünleri arasında yer alıyor. Yemek pişirmeyi daha pratik hâle getiren bu ürünlerin yanında bir de yenilikçi tasarımla karşımıza çıkan, kendi kendine yemek pişirebilen fritöz benzeri ürünler mevcut. Ayrı ayrı baktığınızda hangisinin daha üstün olduğunun anlamak zor olabilir. Avantajları, dezavantajları ve kullanıcı yorumlarıyla Philips Airfryer ve Tefal Actifry karşılaştırması yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. İşte detaylar!

Yemek

Ayaklara dolanan kablo derdine son veren en iyi şarjlı süpürge modelleri

Siz de geleneksel elektrikli süpürgelerden şikayetçi misiniz? Öyleyse müjdemizi verelim. Ayaklara dolanan kablo derdine son veren en iyi şarjlı süpürge modelleri ile ev süpürmek işkence olmaktan çıkıyor. Tüm modelleri inceleyerek kararınızı verebilirsiniz.

Haber