Ter Lekesi Haberleri

Sararmış çamaşırları anında beyazlatıyor! Çamaşır suyundan daha etkili

Deodorant ve ter lekesiyle sararan beyaz çamaşırlar temiz olsa bile pis gibi görünebiliyor. Yaz aylarının en büyük sorunlarından olan sararan çamaşırları beyazlatmak için tek çarenin çamaşır suyu olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çamaşırları bembeyaz yapmak için uygulamanız gereken oldukça basit bir karışım bulunuyor.

Kadin 02-06-2023 11:32

Terlemeyi önlemek için bulduğu yöntem sosyal medyayı ikiye böldü

Terlemek gün içerisinde en fazla sıkıntı veren durum olabilir. Herkes terlemekten şikayetçi olsa bu konuda yapılabilecek yöntemler maalesef kısıtlı. Tiktok hesabı üzerinden terlemeye bulduğu çözümü gösteren kadın sosyal medyayı ikiye böldü.

Kadin 14-08-2022 08:34

Sararmış tişörtleri çöpe atmayın! İlk günkü haline getirmek çok kolay

Açık renk kıyafetler genellikle yaz aylarında tercih edilir. Deodorant lekesi, ter lekesi gibi kumaşa işleyen inatçı lekeler zamanla kıyafetin sararmasına ve kötü görünmesine neden olur. Zamanında müdahale edilmeyen sararan kıyafetler sonunda istemeseniz de çöpe gidebilir. Ancak sararmış kıyafetleri ilk günkü gibi bembeyaz yapmanın bir yolu var.

Kadin 02-08-2022 08:49

Mutlaka uygulayın! Tamamen doğal yöntemlerle ter kokunuza son verebilirsiniz

Ter kokusu gün içerisinde oldukça rahatsız eden durumlar arasında yer alıyor. Ter kokusu hem kişiyi hem de çevresini olumsuz yönde etkiliyor. Sosyal ilişkilerde bozulmalara dahi yol açabilen ter kokusunu çözmenin zor olduğu düşünülse de oldukça basit! Evde uygulayacağınız doğal yöntemler ile ter kokusundan tamamen kurtulabilirsiniz.

Kadin 15-06-2022 11:34

Aspirinin hiç bilmediğiniz faydaları! Çok şaşıracaksınız

Aspirin en sık kullanılan ilaçlar arasında yer alıyor. Ağrı ve ateş düşürücü özelliğiyle bilinen aspirinin sadece sağlığa değil hayatın birçok alanına faydası bulunuyor. Aspirinin gündelik hayatta yaşanan birçok sorunu çözebildiğini biliyor muydunuz? Aspirinin faydalarını duyunca evinizden eksik etmeyeceksiniz.

Kadin 07-06-2022 15:02

Sıcak havanın tek kötü yanı olabilir: Terleme nedir, nasıl olur? Ter kokusu nasıl önlenir? Terleme botoksu nedir?

Havaların ısınmaya başlamasıyla beraber terleme sorunları yaşayanların sayısı gittikçe artıyor. Birçok kişi çevresel faktörler ya da fiziksel faaliyetler nedeniyle terleme gösterse de hormonsal sorunlar nedeniyle mevsimden bağımsız bir şekilde terleme sorunu yaşayan kişilerin sayısı da oldukça fazla. Terleme sosyal alanlarda büyük zorluklara neden olmaktadır. Ter kokusunun önüne geçmek için öncelikle kişisel hijyene önem verilmesi gerekmektedir.

Haber 18-05-2022 09:32

Koltuk altı, manşeti sararan kıyafetleri ilk günkü gibi yapmanın yolları

Sarı lekeler, özellikle beyaz kıyafetlerin en büyük düşmanı. Ter, deodorant ve kire bağlı oluşan bu inatçı lekelerden kurtulmak ise sanıldığından daha kolay. İşte, kıyafetinize zarar vermeden sarı lekelerden kurtulma yolları.

Haber 13-11-2021 11:19