Tır Şöförü Haberleri

Pandemide mesleğini bırakmak zorunda kaldı, ehliyet alıp bu işe başladı! 'İğne deliğinden geçerim' Tek bir derdi var...

Ankara'da pandemi nedeniyle aşçılığı bırakıp ağır vasıta ehliyeti alan ve 1 yıldır şehirler arasında TIR şoförlüğü yapan Ebru Özer (42), "Biz kadınlar artık bu sektörde varız. Çok güzel yollarımız var. Tek ihtiyacımız duş ve tuvalet" dedi. Özer, "TIR'cılarda bir tabir var; 'İğne deliğinden geçerim' diye ama bu hemen olmuyor. Yapa yapa, TIR'ı kullana kullana oluyor" şeklinde konuştu.

Kadin 07-03-2024 12:49

Hem dünyayı geziyor hem para kazanıyor! Tutkusunu gerçekleştirdi 'Nasıl erkeklere kaptırmışız' Makyaj malzemeleri ve oyuncaklarla dolu

Artvin’den Kafkas ülkelerine yük taşıyan "Kafkasların Kraliçesi" lakaplı 32 yaşındaki kadın TIR sürücüsü Esra Yılmaz oyuncaklar, makyaj malzemeleri ve çeşitli aksesuarlarla renklendirdiği şoför mahallini adeta evindeki odasına dönüştürürken uluslararası yollarda bu şekilde tek başına direksiyon sallıyor. Yılmaz, tutkusu olan araba kullanmak ve dünyayı gezmeyi; TIR şoförlüğü mesleğini seçip para kazanarak yaptığını, kadın TIR şoförü olarak gelen tepkilerin de çok güzel olduğunu anlattı.

Kadin 20-01-2024 11:27

Edirne'de tırın çarptığı yaya hayatını kaybetti

Edirne'de yolun karşısına geçmeye çalışan yaya tırın çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Yurthaber 04-12-2023 08:46

Eskişehir'de tır şoförü cinayeti davasında beraat eden iki sanık yeniden yargılanıyor

Yakalama kararı çıkarılan cinayet sanığının katılmadığı duruşmada, azmettirici olduğu öne sürülen diğer sanık savunmasını yaptı.

Yurthaber 28-11-2023 11:57

Tır Şöförü

Tır Şöförü Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tır Şöförü Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Feribot yangınında kayboldu, 633 gündür haber alınamıyor! Diriyse dirisini, ölüyse ölüsünü almak istiyoruz

İtalya açıklarındaki feribot yangınında kaybolan TIR şoförü Mehmet Çakır'dan (42) 633 gündür haber alınamıyor. Çakır'ın ablası Yeşim Gür (50), feribotta bulunan 4 ceset için DNA örneği verdiklerini belirterek, "DNA testlerinde eşleşme olmadı. Diriyse dirisini, ölüyse ölüsünü almak istiyoruz" dedi.

Haber 13-11-2023 09:56

Türkiye’de öğretmendi! “Kadınların yapamayacağı bir şey yok” dedi, Amerika’da tır şoförü oldu

Türkiye’de öğretmenlik yaaprlen Amerika’da çalışma izni alarak yüksek lisans yapmak için tır şoförülüğü yapan Büşra Mangaltepe sosyal medyada popüler olmayı başardı. 2021 yılında Amerika’ya taşınan Mangaltepe, kalıpları yıkmayı başardı. Yüksek lisans için para biriktirmek adına tır şoförlüğü yaptığını dile getiren Mangaltepe, sosyal medyadan 40 bin takipçisine Amerika’daki yaşamı ve işine dair kesitler sunuyor.

Trend 03-09-2022 15:06

Sakarya'da denizde kaybolan Rus tır şoförü hayatını kaybetti

Sakarya'da denizde kaybolan Rus tır şoförü hayatını kaybetti

Yurthaber 26-08-2022 11:34