Titanic Filmi (Titanik) Haberleri

Titanik’in çocuk yıldızı Reece Thompson’dan şaşırtan açıklama: Filminden kazancım devam ediyor

Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenilen Titanik filmi yaklaşık 25 yıl önce vizyona girmişti. Başrollerini Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet’ın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise James Cameron oturmuştu. 1997 yılında vizyona giren film tarihin en yüksek hasılata sahip yapımları arasında yer aldı. Titanik’te henüz 5 yaşındayken rol alan ve sadece 3 sahnede oynayan Reece Thompson, filmin 25 yıl sonra bile hâlâ kendisine para kazandırdığını açıkladı.

Trend 12-01-2022 16:11

Leonardo DiCaprio'nun Titanik'teki dil sürçmesi ikonik sahneyi doğurmuş! Yıllar sonra ortaya çıktı

Bazı yönetmenler oyuncuların tam olarak senaryoya bağlı kalmaları konusunda ısrar eder. Ancak 1990’lı yıllara damga vuran ve gişe rekorları kıran Titanik filmi başrol oyuncusunun bir hatasıyla oldukça samimi bir ikonik sahnenin doğmasına yardımcı oldu. Titanik’in soyunma sahnesi Leonardo DiCaprio’nun hatasıyla bambaşka bir şekilde çekildi.

Trend 14-12-2021 17:35

Titanik müzesindeki buzdağı dekoru, ziyaretçilerin üzerine devrildi: 3 yaralı

ABD’nin Tennessee eyaletinde bulunan Titanik müzesindeki dekor buzdağının devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

Haber 04-08-2021 08:05

Titanik filmi gerçek mi? Titanik ne zaman ve nasıl battı? Kaç kişi kurtuldu, kaç kişi öldü?

1912 yılında yaşanan bir facianın konu edindiği Titanik filmi, Jack ile Rose’un aşkını konu edinir. Efsanevi yönetmen James Cameron’un ustalık eseri olan Titanik filmi, 14 dalda Oscar adayı olarak, ‘En İyi Film’ dâhil 11 ödülün sahibi oldu.

Trend 16-07-2021 17:33

İnsanlık tarihi boyunca gerçekleşen en büyük 5 gemi kazası

Titanik isimli geminin ilk sefere sırasında buzdağına çarparak battığını herkes biliyordur. Ancak tarih boyunca yaşanan tek gemi kazasının bu olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Sizler için geçmişten günümüze yaşanmış en büyük gemi kazalarını araştırdık.

Trend 14-05-2021 09:52

Titanik ne zaman battı? Titanik'te kaç kişi öldü?

Hikayesiyle filmlere konu olan Titanik, 108 yıl önce Kuzey Atlantik Okyanusu'nda, geminin Southampton'dan New York'a gerçekleşen ilk seferinin dördüncü gününde battı. Titanik faciası sinemaya uyarlanmasının yanı sıra ilginç ve dram yüklü hikayeleriyle de dünyada oldukça fazla konuşuluyor. Peki Titanik ne zaman battı? Titanik'te kaç kişi öldü? İşte yanıtı...

Haber 15-04-2021 10:03

Son akşam yemeği! Titanik’in battığı gün menüsünde yer alan 10 yiyecek

Titanik gemisinin trajik hikayesinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen hafızlardaki tazeliğini koruyor. Özellikle yaşanan olayların Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet’in başrollerini paylaştığı filmde anlatılması tüm dünyanın gözlerinin bu kazaya çevrilmesine neden oldu. Hiç şüphesiz dünyanın en ünlü gemisi Titanik ilk defa sefere çıktığında mühendislik harikası olarak nitelendirilmişti.

Trend 15-03-2021 17:49

Tarihin tozlu sayfalarına gömülen olayları gün yüzüne çıkartıyoruz! 1 Mart tarihte bugün neler oldu?

Tarihin sır dolu perdesini sizler için bir kez daha aralıyoruz. Yeni ayın ilk haftasında tarihte gizemli bir yolculuğa çıkıyoruz. Geçtiğimiz 1 Mart’ta tarihte neler yaşandı sizler için derledik. Dünya tarihine damga vuran 1 Mart olayları...

Trend 01-03-2021 11:14

Kate Winslet'tan bomba 'Titanic' itirafı: 'Üzücü ve korkunçtu'

Oscar ödüllü başarılı oyuncu Kate Winslet, Titanic döneminde maruz kaldığı korkunç eleştiriler yüzünden özgüvenini kaybettiğini itiraf etti.

Magazin 23-02-2021 09:13

Titanik faciası! Gemi batarken kaptan Edward John Smith ne yapıyordu?

Titanik gemisinin trajik hikayesinin üzerinden yüz yılı aşkın bir süre geçmesine rağmen hafızalardaki tazeliğini koruyor. Peki bu hikayede geminin kaptanı Edward John Smith’e ne olduğunu hiç merak ettiniz mi?

Trend 03-02-2021 10:41

Titanik dahil olmak üzere üç gemi kazasından sağ kurtulan hemşire Violet Jessop’un akılalmaz hikayesi!

“Yaşayacak günü varmış” söylemi halk arasında oldukça sık duyduğumuz bir kalıptır. Tesadüf eseri kazalardan kurtulan insanların hikayeleri her daim ilgi çekici olmuştur. Ancak hemşire Violet Jessop bu kurtuluş hikayesini tam üç kez yaşadı. Üstelik bir tanesi dünyanın en büyük facialarından biri olarak kabul edilen Titanik kazasıydı. İşte ölüme meydan okuyan hemşirenin akılalmaz hikayesi...

Trend 02-02-2021 15:00