Trinity Lift Haberleri

Yaşlı ve yorgun görünüme elveda!

Yüz bölgesinde yaşlanmaya bağlı olarak orta yüz bölgesi olarak kabul edilen alanlarda deformasyonlar meydana gelir. Bu deformasyonlar cilt, yağ dokuları ve kemik yapısında olumsuz etkilerini gösterebilir. Tüm bu olumsuz etkilerin sonucunda ise kişi olduğundan daha yaşlı ve yorgun görünebilir.

Kadin 17-08-2022 15:57

Tek operasyonla gençleşmek mümkün mü?

Yüz bölgesinin yaşlanması nedeniyle orta bölge olarak kabul edilen bölgede deformasyon meydana gelir. Bu deformasyonlar deri, yağ dokusu ve kemik yapısını olumsuz etkileyebilir. Tüm bu olumsuz etkilerden dolayı kişi gerçek yaşından daha yaşlı ve yorgun görünebilir. Yaşlanma ve yorgunluk görünümünün azaltılmasına yönelik Trinity Lift yöntemi klasik yöntemlerden farklı olarak yüzdeki bozulmayı ortadan kaldırarak insanların daha genç ve güzel görünmesini sağlayabilir.

Kadin 26-07-2022 14:11

Gençleşmede yeni trend: Trinity lift uygulamasının avantajları nelerdir?

Yüz bölgesinin yaşlanması nedeniyle orta bölge olarak kabul edilen bölgede deformasyon meydana gelir. Bu deformasyonlar deri, yağ dokusu ve kemik yapısını olumsuz etkileyebilir. Tüm bu olumsuz etkilerden dolayı bu kişi gerçek yaşından daha yaşlı ve yorgun görünebilir. Klasik yöntemden farklı olarak yaşlanmaya ve yorgunluk görünümünü gidermeye uygun Trinity lifting yöntemi; yüz deformasyonunu ortadan kaldırarak kişilerin daha genç ve güzel görünmesini sağlayabilir.

Haber 21-01-2022 12:30

Trinity Lift yöntemiyle daha genç ve canlı bir yüze sahip olun

Güzellik, güzel hissetmek ve güzel olmak dünyadaki herkesin en büyük isteklerinden biridir. Zaman içerisinde cildin elastikiyetini kaybetmesiyle beraber kırışıklıklar ve yüzde çökmeler oluşur. Yüzdeki yaşlanma genellikle 30’lu yaşların sonrasında özellikle orta ve periorbital bölgelerinde yaşanır. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, Trinity lift ile orta yüz, göz ve kaş bölgesinde gençleşme sağlanabildiğini belirtti.

Kadin 28-04-2021 15:50

Diğer Haber Etiketleri