Estetik Cerrahi Haberleri

Dünyanın en büyük vajinasına ve göğüslerine sahip olan fenomeni yine hastaneden paylaştı! Ameliyat olmadan duramıyor

Dünyanın en büyük vajinasına ve göğüslerine sahip olmak için defalarca bıçak altına yatarak estetik ameliyat geçiren Mary Magdalene yine geleneğini bozmadı. Fenomen isim bu kez hasta yatağından yaptığı paylaşımla sevenlerinin karşısına çıktı. Magdalene'nin hastane kıyafetleri içinde ameliyat için hayranlarından şans istediği paylaşımı olay oldu.

Trend 08-01-2024 13:07

Zayıflamak için ameliyat olan kadın uyandığında gözlerine inanamadı! Göğüs silikonu ve Brezilya poposu takıldı

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan 65 yaşındaki Amerikalı Kimberly McCormick, 6 yıl önce Meksika'da fazla kilolarındna kurtulmak için bıçak altına yatmıştı. Vücudunda kol, bacak ve karnından sarkan derilerin alınmasını ve memelerinin dikleştirilmesini isteyen kadın daha uygun fiyatlı olması için yeniden Meksika'nın yolunu tuttu. Ancak ameliyat bitiminde kendisine göğüs silikonu takıldığını ve Brezilya poposu yapıldığını gördü.

Trend 25-12-2023 09:56

Şafak operasyonunda estetik ameliyat skandalı! Adana Büyükşehir Belediyesi'nde 58 milyon TL'lik zarar: Ev kiralarını da telefon paralarını da ödetmişler

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne şafak vakti düzenlenen operasyonun perde arkasından 'estetik ameliyat' skandalı çıktı! Ekipler dün şafak sökerken belediye binasına girip arama yapmış, aralarında Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın danışmanı M. S.'nin de olduğu şüpheliler gözaltına alınmıştı. Estetik ameliyatın yanı sıra, personelin ev kirasından cep telefonu parasına dek birçok tutarın kendi ceplerinden çıkmadığı belirlendi. Belediyenin uğradığı zararın tutarı dudak uçuklattı.

Haber 19-12-2023 11:03

Kendisini gerçek bir Barbie olarak tanımlıyor! O kadar çok estetik ameliyat oldu ki... “Plastik olmak harika”

Birleşik Krallık’ta yaşayan Alicia Amira, geçirdiği estetik ameliyatlar sayesinde sosyal medyada ün kazanmayı başardı. Estetik ameliyatlarının çokluğu nedeniyle sayısını unuttuğunu dile getiren fenomen isim şimdi yeni bir prosedür için bıçak altına yatmaya hazırlanıyor. Estetik ameliyatlarının sayısını artıracağını belirten isim, “Plastik olmak harika” dedi.

Trend 27-07-2023 15:08

Estetik Cerrahi

Estetik Cerrahi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Estetik Cerrahi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Estetik cerrahi bağımlısıydı! Dünyanın en büyük göğüslerine ve vajinasına sahip kadını Mary Magdalene implantlarından birinin patladığı anları paylaştı

Estetik cerrahi bağımlısı olan Mary Magdalene dünyanın en büyük vajinasına ve göğüslerine sahip olmak için defalarca bıçak altına yattı. Estetik prosedürleri için 81 bin sterlin (yaklaşık 1 milyon 836 bin TL) harcayan Magdalene, fiziksel görüntüsü sayesinde sosyal medyada gündem olmayı başardı. Fenomen isim son olarak ise göğüs implantlarından birinin patladığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Trend 04-02-2023 10:59

Ünlü estetik cerrahı hayatını kabusa çevirdi! Belçika'dan İstanbul'a geldi, ölümden döndü

Belçika'da yaşayan 29 yaşındaki S.K., liposuction (yağ aldırma) ameliyatı için Türkiye'ye geldi. Genç kadının hayatı girdiği ameliyatla kabusa dönüştü. İddiaya göre ünlü estetik cerrahi doktoru O.S. ameliyata alkollü girdi. O.S.'nin hatalı işlemleri sonucunda Belçika'da iki ay yoğun bakımda kalan ve ölümden dönen kadın, O.S.'den şikayetçi oldu.

Haber 03-02-2023 09:18

Estetik cerrahiye servet harcadı! “Son ameliyatım beni oturamaz hale getirdi”

Sosyal medyada kendisini plastik Barbie bebek olarak tanımlayan Nicole Angele estetik prosedürleri için 200 bin sterlin (yaklaşık 4 milyon 520 bin TL) harcadı. Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük göğüslerine sahip olmak istediğini dile getiren Angele, kalçasına yaptırdığı son estetik işleminden sonra oturamaz hale geldiğini söyledi. Noel boyunca dinlenmesi gerektiğini ifade eden Angele, “Bu yıl biraz garip olacak” dedi.

Trend 28-12-2022 16:49

Kalça estetiği için servet harcadı! Sosyal medya fenomeni Juju Ferrari sonucu görünce kendisi bile şaşırdı

Dünyanın en büyük göğüslerine ve kalçasına sahip olmak isteyen sosyal medya fenomeni Juju Ferrari, büyük bir kozmetik prosedürü hayranı. Estetik ameliyatlar için defalarca masaya yatan Ferrari, mükemmel imajını elde etmek için son estetik prosedürüne bir servet harcadı. 35 yaşındaki fenomen isim her şeyin umduğu gibi gitmediğini söyleyerek sonucun biraz sönük kalmasından şikayet etti.

Trend 21-11-2022 13:49

Sağlık turizminde durdurulamaz yükseliş! İngiliz medyası Türkiye’yi mercek altına aldı

İngiliz medyasının manşetinde Türkiye’nin sağlık turizmindeki durdurulamaz yükselişi yer aldı. Estetik operasyon ve saç ektirmek için akın akın ülkemize gelen İngiliz vatandaşlarından bahseden gazeteler Türkiye'nin dünyanın estetik başkenti olduğunu vurguladı. Bu yoğun trafiği mercek altına alan İngiliz medyası aynı zamanda İngiltere ve Türkiye'deki estetik operasyonların fiyatlarını karşılaştırdı.

Haber 19-11-2022 15:08

Dünyanın en büyük dudaklarına sahip! “Doktorlar ölebileceğimi söylüyor ama durmayacağım”

Sosyal medya fenomeni Andrea Ivanona, dünyanın en büyük dudaklarına sahip olmak için defalarca dolgu enjekte ettirdi. Dudaklarının boyutunu büyütmek için 32 estetik prosedür yaptıran Ivanova, doktorların kendisini kozmetik uygulamaların ölümcül sonuçlar doğurabileceğini söylemesine rağmen durmayacağını itiraf etti.

Trend 09-11-2022 16:37

Britney Spears’a benzemek için estetik ameliyatlara 100 bin sterlin harcadı! Cinsiyet bile değiştirdi... Eski halini görenler tanıyamıyor

Tam 20 yıldır estetik ameliyatlar için bıçak altına yatan Bryan Ray isimli bir adam idolu Britney Spears’a benzemek için 100 bin sterlin (yaklaşık 2 milyon 142 bin TL) harcadı. Cinsiyet değiştiren ve onlarca estetik prosedür gerçekleştiren Ray, eski halini paylaşınca görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Trend 02-11-2022 16:19

Kaş ve göz kapağı düşüklüğü nasıl tedavi edilir?

Zamanla göz kapağı kasları gücünü kaybederek sarkabilmekte ve bu problem kişilerim yaşam kalitesini düşürebilmektedir. Kaş kaldırma işlemleriyle bu problem tedavi edilebilmektedir. Kalkık kaşlar kişilere genç bir görünüm sağlamaktadır. Aynı zamanda göz çevresine uygulanan işlemler sayesinde yerçekiminin yüzde meydana getirebileceği sarkma sorunlarının önüne geçilir. Göz çevresinin gençleştirilmesi ve canlı bakışlar için sıklıkla kaş kaldırma uygulamaları tercih edilir.

Kadin 26-10-2022 16:28

Realite yıldızı Ella Rae Wise, ‘ucuz’ göğüs estetiği ameliyatından sonra kabusu yaşadı! “Göğüslerimdeki hissi kaybettim”

TOWIE televizyon şovunda boy gösterdikten sonra kısa sürede ünlenen realite yıldızı Ella Rae Wise, göğüs büyütme estetik ameliyatından sonra adeta kabusu yaşadı. Ameliyatın sonrasında göğüslerindeki hissi kaybettiğini ifade eden Wise, bu durumun emzirmeye karşı tutumunu etkileyebileceğini ve göğüslerindeki his geri gelmezse biberonla beslemeye yönelebileceğini söyledi.

Trend 07-10-2022 10:25

Estetik ameliyat bağımlısı sosyal medya fenomeninin itirafı çok konuşulacak! “Kalçam o kadar büyük ki pantolon bulamıyorum”

Sosyal medya fenomeni Lola Mason kusursuz beden ölçülerine ulaşmak için bir dizi estetik operasyon geçirdi. Kalça kalrıma ve karın gerdirme ameliyatları için 11 bin sterlin (yaklaşık 219 bin TL) harcayan kadın itirafıyla sosyal medya kullanıcılarını şaşırtmayı başardı. Estetik ameliyatlarının sonrasında beden ölçülerinin değiştiğini vurgulayan Mason, kendisine uyan kot pantolon bulmakta zorlandığını söyleyerek moda markalarına seslendi.

Trend 27-09-2022 15:11

Sosyal medya fenomeni Elle Brooke, tasarım vajina estetik ameliyatının bilinmeyen yönlerini anlattı! “Şeklinden memnunum ama...”

Elle Broke, Birleşik Krallık’ın en ünlü sosyal medya fenomenlerinden biri. Yetişkinlere özel olarak hazırlanan bir sosyal medya uygulaması üzerindne seksi fotoğraf ve videolarını satarak geçimini sağlayan Broke, güzellik kalıplarına isyan etti. Fiziksel görüntüsü nedeniyle sosyal medya kullanıcılarından eleştiri aldığını dile getiren Broke, tasarım vajina ameliyatının detaylarını paylaştı.

Trend 12-09-2022 15:04

Göğüs küçültme ameliyatı oldu, kabusu yaşadı! “Göğüslerim 10 kat daha büyüdü”

TikTok’ta ‘Dotlexx’ kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın göğüslerinin fazla büyük olmasından şikayet etti. Son çare olarak göğüs küçültme estetiği yaptırarak bıçak altına yattığını ifade eden Lex, ameliyat sonrasında yaşadıklarını paylaştı. Sosyal medyada kısa sürede popüler olan Lex, ameliyattan sonra göğüslerinin 10 kat büyüdüğünü ifade ederek herkesi şaşırttı.

Trend 10-09-2022 14:16

Dünyanın en büyük dudaklarına sahip olduğunu iddia eden kadın yine durmadı! Yeni ameliyatı için rotayı Türkiye’ye çevirdi

Dünyanın en büyük dudaklarına sahip olmak için 30 kez dolgu maddesi enjekte ettiren kadın daha fazla ameliyat için yeni yerler araştırdığını söyledi. 23 yaşındaki Bulgaristanlı Andrea Ivanova, yeni ameliyatları için Türkiye’ye gelmek istediğini söyledi.

Trend 05-09-2022 16:59

Son haline inanamayacaksınız! Güzelleşmek için dolgu yaptırmak istedi, yüzü delindi

Gina Anderson isimli bir kadın 40. yaşına girdiğinde güzelleşmek için küçük estetik müdaheleler yaptırmak istedi. Nörolog olarak çalışan kadın yaş almasıyla birlikte yüzünde çöken kısımlara dolgu yaptırmak istedi. Bir meslektaşına güvenerek estetik prosedür için bıçak altına yatan kadın kabusu yaşadı. Yüzüne dolgu enjekte ettirdiği düşünen kadın suratında kocaman bir delik oluştu.

Trend 02-09-2022 13:25

Estetik cerrahi bağımlısı fenomen Martina Big, değişimiyle herkesi şoke etti! Ten rengini bile değiştirdi

"Avrupa'nın en büyük göğüslerine" sahip olduğunu iddia eden sosyal medya fenomeni Martina Big, yıllar içinde geçirdiği estetik operasyonlarla adeta bambaşka birine dönüştü. Beyaz bir bebek olarak dünyaya gelen Big, zaman içinde siyahi bir kadın dönüştü ve göğüslerinin her birini 20 bin cc’ye kadar büyüttürdü.

Trend 15-08-2022 13:26

Televizyon yıldızı Vanessa Andrea Mesquita, vajinasını gençleştirmek için estetik operasyon geçirdi! “Sonuç harika”

Eski Big Brother Brezilya galibi Vanessa Andrea Mesquita, sosyal medyadan yaptığı estetik itirafıyla şaşırtmayı başardı. Yaklaşık 2 ay önce vajina estetik ameliyatı geçirdiğini dile getiren Mesquita, hâlâ cinsel organında şişkinlik olmasına rağmen sonucun harika olduğunu dile getirdi.

Trend 10-08-2022 10:48

Güzelleşmeye geldi, dehşeti yaşadı! Korkunç yara izleri

Uygun fiyata güzelleşme umuduyla rotasını Türkiye’ye çeviren İngiliz anne, hayatının kabusunu yaşadı. 5 bin sterlin (Yaklaşık 102 bin TL) harcayarak karın gerdirme ve göğüs büyütme için bıçak altına yatan 45 yaşındaki Tracy Marriott, hayatı boyunca taşıyacağı korkunç yara izlerine sahip oldu. İrin toplayan göğüsleri yeşile döndü.

Haber 28-06-2022 12:20

Silikon göğüslerini çıkarttırıp binlerce sterlin karşılığında satacak! İngiltere'nin en nefret edilen kadını yine olay yarattı

'İngiltere'nin en nefret edilen kadını' olarak nam salan Carla Bellucci, bedava burun estetiği yaptırmak için sahteciliğe başvurmak ve Kim Kardashian gibi hukuk okumak için sosyal medya kariyerini bırakmak gibi konularla sık sık manşetlerde yerini alıyordu. Belluci şimdi de, silikonları satmak için kolları sıvadı.

Trend 27-06-2022 15:26

Model Danielle Lloyd’tan samimi itiraf! “Tasarım vajinam seksi hissettirdi”

5 çocuk annesi İngiliz model Danielle Lloyd, cinsel hayatına dair yaptığı açıklamalarla gündem yaratmayı başardı. 38 yaşındaki model, kocası Michael O’Neill ile evliliklerinde başka bir bölüme geçtiklerini ifade ederek vajina estetiği yaptırdığını itiraf etti.

Trend 27-06-2022 10:57

Hollywood yanağı kimler tarafından tercih edilmeli

Günümüzde sadece kadınlar değil erkekler de benzersiz ve çekici yüz hatlarına sahip olmak istiyor. Bazı kişiler ideal kilolarında olsalar da yanak bölgesindeki fazla yağ nedeniyle kilolu görünebilirler. Hollywood yanağı ameliyatının temel amacı yanaklardaki fazla yağları almak ve yüzün daha çekici görünmesini sağlamaktır. Bu çok popüler bir yöntemdir.

Kadin 24-06-2022 14:56

Sosyal medya fenomeni Allegra Cole, estetik ameliyatlardan önceki halini paylaştı! Görenler şoke oldu

Güzelleşmek için estetik ameliyatlara ve kozmetik sektörüne büyük bir yatırım yaptığını dile getiren Allegra Cole, sosyal medyanın fenomen isimlerinden biri haline geldi. Estetik ameliyatlarına devam edeceğini belirten Cole, 10 yıl öncesindeki halini paylaşarak herkesi şaşırttı. Fenomen ismi estetiksiz haliyle takipçileri tanımakta zorlandı.

Trend 24-06-2022 13:43

İrem Derici göğüsleriyle ilgili soruyu pas geçmedi! Parayla...

Şarkıcı Cem Belevi tarafından aldatılan ve aşk acısı çeken İrem Derici sütyeniyle verdiği pozu paylaştı. İrem Derici'nin verdiği poz sosyal medyayı salladı. Bir takipçisi Derici'nin memelerine dair yorum yapınca ünlü şarkıcı bu yoruma yanıt verdi.

Magazin 23-06-2022 14:38

Estetik ameliyatta son nokta! Sosyal medyada viral oldu: Anüs deliğimi aldırdım

Ellie Cunnigham isimli bir TikTok kullanıcısı sosyal medyadan yaptığı açıklamayla bir anda gözleri üzerine çevirdi. Chron hastalığı teşhisi konulduktan sonra anüs deliğini aldırmak için bıçak altına yattığını ifade eden Cunnigham, “Doktorum kalçalarımı birbirine yapıştırdı” diyerek herkesi şaşırttı.

Trend 21-06-2022 17:13

Bir anda popüler olmayı başardı! Sosyal medyanın yeni trendi: Penis dolgusu

Sosyal medyadan yapılan bir güzellik paylaşımı kısa sürede kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. Paylaşımda bir güzellik uzmanı derma dolgu maddesi kullanarak erkeklere daha büyük ve daha kalın bir cinsel organ vermeyi amaçlayan ‘penis dolgusu’ işlemini tanıtıyor.

Trend 21-06-2022 11:04

Estetik ameliyatlarını eleştirenlere sosyal medya fenomeni sert tepki gösterdi! “Bir kalbim var”

Sosyal medya fenomeni 29 yaşındaki Maddison Fox, göğüs ölçüleri nedeniyle ailesinin kendisini reddettiğini itiraf etmişti. Geçtiğimiz günlerde yaptığı itirafın sonrasında Fox, sosyal medyada göğüs ölçülerine ve estetik ameliyatlarına dair olumsuz yorumlar aldığını söyledi. Sosyal medya kullanıcılarına seslenen Fox, insanların ona saygılı davranmasını ve kararları için onu yargılamamasını istedi.

Trend 17-06-2022 11:52

Onu terk eden sevgilisinden intikam almak için öyle bir plan yaptı ki... Kendi bile pişman oldu

Görünüş tüm sosyal ilişkileri ve iletişimi etkileyebiliyor. Özellikle kadınlar görünüşleri hakkında oldukça zaman harcıyorlar. Yüzlerine ve fiziklerine yapılan acımasız yorumlar psikolojik problemlere sebep olabiliyor. Frances Ledger’in erkek arkadaşı onu beğenmemesi nedeniyle ayrıldı. Bu ayrılıktan sonra estetik ameliyat olan kadın görünüşünü tamamen değiştirdi.

Kadin 17-06-2022 10:29

Sosyal medyada fenomeninden şaşırtan estetik itirafı! “Göğüslerim o kadar büyük ki ailem beni reddetti”

29 yaşındaki sosyal medya fenomeni Maddison Fox, 21 yaşındaki ilk estetik ameliyatı olduktan sonra fiziksel görüntüsünü değiştirmeye bağımlı hale geldiğini söyledi. 8 yıl içinde sayısız kez estetik operasyon için bıçak altına yatan Fox, “Göğüslerim o kadar büyük ki ailem beni reddetti” itirafıyla herkesi şaşırtmayı başardı.

Trend 15-06-2022 14:21

Sosyal medya fenomeni Alicia Amira, tek hayalinin seks bebeği olmak olduğunu itiraf etti! 5 yıllık değişimi şoke etti

31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Alicia Amira, estetik cerrahi sayesinde fiziksel görüntüsünde tamamen değişiklik yaparak kendisini bir seks bebeğine dönüştürmek istedi. 5 yıl içinde defalarca kez bıçak altına yatan Amira, sosyal medyadan değişimini gözler önüne seren bir paylaşım yaptı.

Trend 14-06-2022 11:53

Ünlü psikolog Esra Ezmeci'nin estetiksiz halini görenler gözlerine inanamadı!

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, Fulya ile Umudun Olsun adlı programla adını tüm Türkiye'ye duyurmayı başarmıştı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla son dönemlerde gündeme gelen ünlü ismin estetiksiz hali ortaya çıktı. İnanılmaz bir değişimle adeta bambaşka birine dönen Esra Ezmeci'nin eski hali resmen olay yarattı.

Magazin 14-06-2022 11:29

Uyandığında karşılaştığı manzaraya inanamadı! Estetik ameliyatı başarısız geçen kadın pişman oldu: Neredeyse ölüyordum

İngiltere'nin doğusundaki Herfordshire bölgesinde yaşayan 25 yaşındaki Courteney Smith isimli bir kadın, sosyal medyada gördüğü kusursuz vücut hatlarına sahip kadınlardan biri olabilmek için estetik ameliyat yaptırmaya karar verdi. Genç yaşında iki çocuk sahibi olan kadın vücudundaki deformasyonlardan şikayet ederek Brezilya popo kaldırma prosedürü yaptırmak istedi. Ancak estetik ameliyatın sonrasında uyandığında karşılaştığı manzara onu dehşete düşürdü.

Trend 11-06-2022 13:53

Estetik oldu yaşamadığı kabus kalmadı! 'Burun kemiklerim genzimden düştü'

Antalya’da yaşayan Çilem Kılıç, arkadaşının tavsiyesi ile estetik yaptırmaya karar verince hayatı kabusa döndü. Estetik cerrah R.Ö. ile iletişime geçen Kılıç, çektiği kredi sonrası 75 bin TL’ye operasyon için anlaştı. Talihsiz kadın, ''Sadece moralim düzelsin diye birkaç güzel dokunuş istedim. Sağlığımdan oldum. Vücudumun her yeri haritaya döndü'' demiş, doktordan şikayetçi olmuştu. Şimdi ise burun kemiklerinin eriyip genzine düştüğünü söyleyen Kılıç, ''Nefes alıp vermekte zorlanıyorum" dedi.

Haber 11-06-2022 11:50

Sosyal medya fenomeni Tracy Kiss, görüntüsünü değiştirmek için Türkiye’ye geldi! Üç ameliyat birden oldu

Sosyal medya fenomeni Tracy Kiss, fiziksel görüntüsünü beğenmediği için estetik ameliyat sürecini hızlandırdı. Sosyal medyadan seksi fotoğraf ve videolarını satarak gelirini katlamayı başaran Kiss, son olarak üç estetik operasyon birden geçirdi ve bu prosedürler için tam 7 bin sterlin (147 bin 459 TL) harcadı. Hayalindeki görüntüye henüz ulaşmadığını dile getiren Kiss, estetik ameliyatlarına devam edeceğini söyledi.

Trend 10-06-2022 17:30

Görüşünü güçlendirmek için estetik ameliyat oldu, pişmanlık yaşadı! “Gögüslerimi o kadar büyüttürdüm ki...”

Sosyal medyada sağlıklı yaşam ve spor konularında paylaştığı içeriklerle dikkatleri üzerine çeken Safia Berrada, görüntüsünü güçlendirmek için estetik ameliyat olmaya karar verdi. Daha feminen bir dış görüntüye sahip olmak isteyen Berrada, göğüs implantı taktırdı. Ancak bir anda hayatı kabusa döndü.

Trend 06-06-2022 15:16

Kalçalarını yaptırmıştı! Farrah Abraham'a bikini küçük geldi

Bir süre önce kalça ameliyatı geçirerek kalçalarına dolgu yaptıran eski yarışmacı Farrah Abraham pembe bikinisiyle plajda yakalandı. Tanga bikini altıyla bol bol poz veren Abraham'in bikini üstü ise biraz küçüktü.

Magazin 06-06-2022 08:06

Sosyal medya fenomeni Elle Brooke’un itirafı gündem yarattı! “Tasarım vajinam var”

Sosyal medya fenomeni Elle Brooke, kariyerini geliştirmek ve kendisini daha güzel hissetmek için estetik ameliyat olduğundan bahsetti. Vajina tasarımı ve Brezilya popo kaldırma ameliyatı yaptırdığından söz eden Brooke, estetik prosedürlerine ilişkin verdiği detaylarla herkesi şaşırttı.

Trend 03-06-2022 11:07

Sosyal medya fenomeninden itiraf! “Göğüslerim o kadar büyük ki beni tehlikeye atıyorlar”

Ukraynalı sosyal medya fenomeni Louisa Khovanski, büyük göğüslerinin kendisi için bir tehlike oluşturduğunu söyleyerek küçültmek istediğini dile getirdi. Aylık abonelik sistemine dayalı ir uygulama üzerinden takipçilerine seksi fotoğraf ve videolarını satan Khovanski, göğüslerinin günlük hayatında kendisini zor duruma düşürdüğünü belirtti.

Trend 31-05-2022 11:17

Mükemmel görünmek için estetik ameliyat olmaya karar verdi! “Karnımda kocaman bir delikle yaşıyorum”

New York’ta yaşayan Melanie Sandberg isimli bir kadın, ikinci çocuğunun doğumundan sonra eski formuna kısa sürede kavuşmak istedi. İlk çocuğunun doğumunda fazla kilolarından kurtulamayan anne, estetik operasyonlara yöneldi. Estetik operasyonları için 16 bin sterlin (yaklaşık 331 bin TL) harcayan anne karnında oluşan büyük bir deliği fark edince dehşete düştü.

Trend 31-05-2022 10:51

Göğüslerini küçültmek için bıçak altına yattı! “Göğüslerim o kadar büyüktü ki...”

Kanada’da yaşayan Janel Nelson isimli bir TikTok kullanıcısı, büyük göğüslerinin migren, vücudunda kızarıklık, sırt ağrısı ve kötü duruşa neden olduğunu söyleyerek estetik ameliyat olmaya karar verdi. TikTok’tan yaşadığı süreci anlatan Nelson, 28 saat süren meme küçültme ameliyatının sonrasında feminenliğini kaybettiğine yönelik olumsuz yorumlar aldığını dile getirdi.

Trend 27-05-2022 16:11

Bella eyes nedir? Bella eyes işlemi sonrasında nelere dikkat edilmelidir?

Bella eyes, kişilere çekik ve kalkık bakışlar sağlar. Bu yöntem sayesinde bakışlarına çekici bir görünüm eklenir ve yerçekiminin yüzde meydana getirdiği sarkma sorunlarının önüne geçilebilir. Herkesin yüz şekli farklıdır. Bu nedenle yüz şekline uygun ideal göz şekillerinde de farklılık olur. Anatomi gereği ise gözler hafif yukarı doğru eliptik şekilde çekiktir.

Kadin 25-05-2022 14:36

Dünyanın en büyük kalçasına sahip olmak isteyen kadından şaşırtan soru! “Bu kadar yeterli mi?”

Dünyanın en büyük kalçasına sahip olmak isteyen ve bir dizi estetik operasyon geçiren sosyal medya fenomeni Natasha Crown, yeni ameliyatından önce takipçilerine fikrini soran bir paylaşım yaptı. Intagram’dan yaptığı paylaşımda Crown, kalçasını göstererek takipçilerine “Bu kadar yeterli mi?” diye sordu.

Trend 24-05-2022 16:52

Teknolojinin azizliği! Vajina ameliyatının sonuçlarını fotoğrafladı, yanlış mail adresini girince ortalık karıştı

TikTok’ta 'chezablonde' ismiyle paylaşım yapan bir kullanıcı, vajina estetik ameliyatı olmuştu. İyileşme sürecinden sonra estetik ameliyatının sonuçlarını göstermek için cinsel organını fotoğraflayan Cheza, arkadaşlarına göstermek istedi. Ancak kadın yanlış mail adresini girince fotoğrafları tamamen yabancı bir kişiye gitti.

Trend 23-05-2022 14:26

Rinoplasti işlemi yüz hatlarına uygun planlanmalıdır!

Burun estetiği, ya da diğer adıyla rinoplasti burun şeklini değiştirmek amacıyla yapılan cerrahi operasyonlara verilen isimdir. Burun estetiği mutlaka yüz hatlarına uygun yapılmalıdır. İnsanlık tarihinin gelişiminden itibaren estetik belirli bir oranda belirlenmiştir. Yüzün genel hatlarının değiştirilmesi daha zordur ancak burun en çok değişim sağlayan organımızdır.

Kadin 21-05-2022 15:15

Boyun şekillendirme yöntemleri nelerdir?

Boyun estetiği son yıllarda kadınlar arasında en çok tercih edilen estetik operasyonlardan biri oldu. Boyun şekillendirme yöntemleri de zamanla çok gelişti. Boyun ve gıdıda daha sıkı bir cilt, daha genç bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Kadin 21-05-2022 15:04

Küçük göğüsleri eleştirilen vücut pozitifliği savunucusu sosyal medyadan isyan etti! “Erkek gibi görünüyorsun”

TikTok’ta ‘mystylediary’ kullanıcı adıyla paylaşımlar yapan ve vücut pozitifliği savunucusu olan Leah, kıyafetlerin göğüs ölçülerine uymadığını gösteren bir paylaşım yaptı. Sosyal medya kullanıcılarının sıklıkla küçük göğüsleri nedeniyle eleştiri yağmuruna tuttuğu kadın, olumsuz yorumlara sert cevap verdi.

Trend 21-05-2022 13:53

Ameliyatsız kaş ve göz estetikleri

Kaş, alın ve gözler yaşlanma belirtilerinin ilk ortaya çıktığı ve yüz görünümünün en fazla etkilendiği alanlardır. Günümüzde estetik minimal invaziv yöntemlerle iyileşme sürecine gerek olmadan çözülebilen sorunlar arasında yer alır.

Kadin 20-05-2022 13:58