Ünal Aysal Haberleri

Türkiye, Fatih Terim için itiraf edilen bu skandalı konuşuyor! ''Okkalı bir ceza verinde...''

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, geçtiğimiz günlerde Fatih Terim için ortalığı ayağa kaldıracak bir iddiada bulunmuştu. Toroğlu, sarı-kırmızılı bir yöneticinin kendisini aradığını ve olayları anlattığını ifade etmişti. Dün yapılan canlı yayında bu yöneticinin kim olduğunu ve yanında kimler olduğunu açıklayınca ortalık adeta savaş alanına döndü.

Spor 09-10-2022 07:30

Son dakika: Ünal Aysal başkanlığa aday mı? Resmen açıkladı!

Son dakika: Galatasaray, oldukça hareketli günler geçirmeye devam ediyor. Sarı - kırmızılı kulüp, başkan Burak Elmas ve yönetiminin idari yönden ibra edilmemesi sonucunda seçime gitmek zorunda kalmıştı. Aday olup olmayacağı merak edilen Ünal Aysal ise kararını resmen açıkladı.

Spor 31-03-2022 14:55

Son dakika: Galatasaray'da Burak Elmas sonrası muhtemel başkan adayları!

Son dakika: Galatasaray'ın yıllık olağan genel kurul toplantısında idari ve mali ibra oylaması gerçekleşti. Sarı - kırmızılı camia, başkan Burak Elmas'ın idari yönden ibra edilmemesi nedeniyle 30 gün içerisinde mecburen seçime gidecek. Peki Galatasaray'daki muhtemel başkan adayları kimler, Fatih Terim'in geri dönme ihtimali ne? Tüm detaylar burada...

Spor 27-03-2022 15:21

Galatasaray taraftarı sosyal medyayı yıktı! Eski Başkan Ünal Aysal'ın sözleri sonrası herkes aynı paylaşımı yapıyor

Galatasaray'da Fatih Terim'le yolların ayrılmasını sarı-kırmızılıların eski başkanı Ünal Aysal değerlendirdi. Aysal, "Her şeyin bir süresi var. Fatih Terim'in hocalık süresi çoktan geçmişti. Burak Elmas ile Fatih Terim'in aralarında bir sorun olduğunu sanmıyorum." ifadelerini kullandı. Taraftarlar sosyal medyada eski başkanın sözlerine destek verdi ve kendisinin Terim'le yolları ayırdığı zaman takımın başına Mancini'yi getirdiğini örnek gösterdi.

Spor 11-01-2022 07:24

Ünal Aysal

Ünal Aysal Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ünal Aysal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ünal Aysal: Başkan adaylığı düşünmüyorum

Galatasaray Kulübü eski başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı kulüpte 19 Haziran'da yapılacak olağan seçimli genel kurulda adaylığı düşünmediğini söyledi.

Spor 22-05-2021 15:47