Ünal Aysal Haberleri

'320 milyon TL' detayı! Ünal Aysal'dan Mynet'e özel açıklamalar: Galatasaray başkanlık makamının yüzü siyasetin avuçlarına sığmaz

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbinin yankıları devam ederken sarı kırmızılılarda seçim heyecanı da sürüyor. Mevcut başkan Dursun Özbek'in karşısında Süheyl Batum ve ekibi var. Eski başkanlardan Ünal Aysal da eğer seçim kazanılırsa futbol yapılanmasının patronu olacak. Ünal Aysal, Mynet'in sorularını yanıtladı.

Spor

Galatasaray'da başkanlık seçimi kızışıyor! Süheyl Batum, Dursun Özbek'e rakip oldu Ünal Aysal'ı resmen açıkladı, listesini bile teslim etti

Galatasaray'da 25 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimli olağan genel kurula geri sayım sürerken Dursun Özbek tekrar aday olduğunu açıklamıştı. Dursun Özbek'in başkanlık yarışındaki ilk rakibi ise Süheyl Batum oldu. İşte detaylar...

Spor

Süheyl Batum Galatasaray'da başkanlığa aday oluyor, Ünal Aysal 10 yıl sonra geri dönüyor, futbolun patronu olacak

Galatasaray'da seçim sürecine girilirken sürpriz isimler de sahneye çıkmaya başladı! Dursun Özbek yönetiminde Erden Timur'un olmaması dengeleri değiştirecek mi? Seçim, 25 Mayıs'ta gerçekleşecek. Mevcut başkan Dursun Özbek, adaylığını açıklamıştı. Eski milletvekili Süheyl Batum da çalışmalara başladı. Bu listenin seçim planlamasında futbolun patronu Ünal Aysal olacak.

Spor

Türkiye, Fatih Terim için itiraf edilen bu skandalı konuşuyor! ''Okkalı bir ceza verinde...''

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, geçtiğimiz günlerde Fatih Terim için ortalığı ayağa kaldıracak bir iddiada bulunmuştu. Toroğlu, sarı-kırmızılı bir yöneticinin kendisini aradığını ve olayları anlattığını ifade etmişti. Dün yapılan canlı yayında bu yöneticinin kim olduğunu ve yanında kimler olduğunu açıklayınca ortalık adeta savaş alanına döndü.

Spor

Ünal Aysal

Ünal Aysal Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ünal Aysal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son dakika: Ünal Aysal başkanlığa aday mı? Resmen açıkladı!

Son dakika: Galatasaray, oldukça hareketli günler geçirmeye devam ediyor. Sarı - kırmızılı kulüp, başkan Burak Elmas ve yönetiminin idari yönden ibra edilmemesi sonucunda seçime gitmek zorunda kalmıştı. Aday olup olmayacağı merak edilen Ünal Aysal ise kararını resmen açıkladı.

Spor

Son dakika: Galatasaray'da Burak Elmas sonrası muhtemel başkan adayları!

Son dakika: Galatasaray'ın yıllık olağan genel kurul toplantısında idari ve mali ibra oylaması gerçekleşti. Sarı - kırmızılı camia, başkan Burak Elmas'ın idari yönden ibra edilmemesi nedeniyle 30 gün içerisinde mecburen seçime gidecek. Peki Galatasaray'daki muhtemel başkan adayları kimler, Fatih Terim'in geri dönme ihtimali ne? Tüm detaylar burada...

Spor

Galatasaray taraftarı sosyal medyayı yıktı! Eski Başkan Ünal Aysal'ın sözleri sonrası herkes aynı paylaşımı yapıyor

Galatasaray'da Fatih Terim'le yolların ayrılmasını sarı-kırmızılıların eski başkanı Ünal Aysal değerlendirdi. Aysal, "Her şeyin bir süresi var. Fatih Terim'in hocalık süresi çoktan geçmişti. Burak Elmas ile Fatih Terim'in aralarında bir sorun olduğunu sanmıyorum." ifadelerini kullandı. Taraftarlar sosyal medyada eski başkanın sözlerine destek verdi ve kendisinin Terim'le yolları ayırdığı zaman takımın başına Mancini'yi getirdiğini örnek gösterdi.

Spor

Ünal Aysal: Başkan adaylığı düşünmüyorum

Galatasaray Kulübü eski başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı kulüpte 19 Haziran'da yapılacak olağan seçimli genel kurulda adaylığı düşünmediğini söyledi.

Spor