Us Polo Assn Koleksiyonu Haberleri

Kombinlerinizin en havalı eşlikçisi olacak U.S. Polo Assn. çanta modellerinde indirim

U.S. Polo Assn. çanta modellerinde indirim başladı. Kaliteyi uygun fiyatla buluşturan havalı bir çantaya sahip olmak isterseniz doğru yerdesiniz. U.S. Polo Assn. koleksiyonunun öne çıkan çantalarındaki büyük fırsattan yararlanmak için acele edin. İşte detaylar!

Kadin 2023-09-26 12:03:41

Şıklığınıza şıklık katacak U.S. Polo Assn. çanta modellerinde %80 indirim

U.S. Polo Assn. çanta modellerinde %80 indirim başladı. kaliteyi uygun fiyatla buluşturan havalı bir çantaya sahip olmak isterseniz doğru yerdesiniz. U.S. Polo Assn. koleksiyonunun öne çıkan çantalarındaki büyük fırsattan yararlanmak için acele edin. İşte detaylar!

Haber 2023-08-17 12:11:58

Fiyatı 360 TL'ye düştü! Polo'nun sevilen hırkasında kaçırılmayacak fırsat

Şıklığı ve kaliteyi bir arada sunan U.S. Polo Assn. indirimleri devam ediyor. Dünyaca ünlü markanın gömlekten sweatshirte birçok ürünü neredeyse yarı fiyatına varan indirimlerle sizleri bekliyor. Markanın en beğenilen ürünleri arasında yer alan kapüşonlu hırka da kısa süreliğine %30 indirimle satışta! Şık ve klasik tasarımı sayesinde farklı kombinlerle rahatlıkla kullanılabilen hırkayı incelemeye ne dersiniz?

Haber 2023-08-01 11:02:30

Fiyatı 248 TL'ye düştü! U.S. Polo Assn tişörtte fırsat

Gardırobunuza yeni kaliteli bir parça eklemek isterseniz işte harika bir fırsat karşınızda: U.S. Polo Assn tişört kısa süreliğine indirimde! Gelin, vakit kaybetmeden tişörtü ve indirimin detaylarını inceleyelim.

Haber 2023-07-20 14:34:10

Fiyatı 269 TL'ye düştü! Yılların eskitemediği efsanevi polo yaka tişörtte %55 indirim

Yaz aylarında gardırobunuza cazip seçenekler eklemeye ne dersiniz? Ve daha da önemlisi, bunu uygun fiyatlarla yapabilmenin keyfini çıkarmaya var mısınız? İşte size harika bir fırsat: U.S. Polo Assn. Taş Polo Yaka T-Shirt Basic tişört kısa süreliğine %55 indirimle satışta! Tarzınızı modern ve spor bir görünüme taşıyacak şık bir detaya sahip polo yaka tişörtü gelin birlikte keşfedelim.

Haber 22-06-23 11:57

Boyner'de erkeklere özel ofis şıklığı koleksiyonu

Boyner, yazın iş hayatında tarzından ödün vermeyen erkekler için fit kesim ceketlerden keten ve koton gömleklere, renkli polo yaka ya da basic tişörtlerden güncel kesim ve kumaşların birleştiği takım elbiselere kadar birçok ürün sunuyor

Haber 25-06-19 13:12

Boyner'de erkeklere özel ofis şıklığı koleksiyonu

Boyner, yazın iş hayatında tarzından ödün vermeyen erkekler için fit kesim ceketlerden keten ve koton gömleklere, renkli polo yaka ya da basic tişörtlerden güncel kesim ve kumaşların birleştiği takım elbiselere kadar birçok ürün sunuyor

Yurthaber 25-06-19 13:12

Uyumdan gelen şıklık babalar ve çocukları için tasarlandı

Kendi tarzını çocuklarında görmek isteyen babalar ve babalarıyla uyumlu olmak isteyen çocuklar için Babalar Günü’ne özel ‘Babasının Tıpkısı Koleksiyonu’ hazırlandı.Hazır giyim markası DeFacto, babasının tarzına hayran oğullarına ve ilk aşkları babaları ile uyumlu olmak isteyen minik hanımefendilere Babalar Günü’ne özel bir koleksiyon hazırladığını duyurdu.Koleksiyonda aynı desenlerin yer aldığı polo yaka tişörtlerden gömleklere, omuz detaylı elbiselerden aksesuarlara kadar birçok kombin alternatifi yer alıyor.Şortlar ve chino pantolonlar eğlenceli yanları ile dikkat çekmek isteyen babalar ve çocukları tarafından ‘Monster’, ‘SuperMan’ ve ‘Rule Breaker’ baskılı tişörtlerle kombinleniyor.

Haber 10-06-19 13:17

Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'nın yankıları

Demirören Enerji Grubu: - "Demirören Enerji Grubu, şirketlerinde enflasyonla mücadele seferberliğine destek olmak ve enflasyon etkisini aşağıya çekmek amacıyla Milangaz'da 2 kilogram ve 12 kilogram ev tüketimine yönelik tüplerinde, tüm satış noktalarında, sene sonuna kadar yüzde 10 indirim uygulanacak. Ayrıca Total ve mOil markalarında, seçili akaryakıt istasyonlarında ve belirli market ürünlerinde yıl sonuna kadar yüzde 10 indirim yapılacak" - Fiba Perakende Grubu: - "Tüm markalarımızda yapacağımız etkili satış kampanyaları, indirim teklifleri ve kurgulayacağımız ödeme kolaylıklarıyla müşterilerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz" - Aydınlı Grup Üst Yöneticisi Mustafa Erbey: - "Program kapsamında da Türkiye'de bulunan 328 mağazamızı oluşturan Pierre Cardin, Pierre Cardin Lingerie, U.S. Polo Assn. ve Cacharel markalarımızda yüzde 10 indirime ilave yapacağımız yüzde 10 indirimle sürecin destekçisi olmaya devam edeceğiz"

Finans 11-10-18 18:24

Kralların Sporu İstanbul'da Düzelendi

Türkiye’nin ilk polo maçını U.S. Polo Assn. ana lisansörü Aydınlı Grup düzenledi.“Kralların sporu” olarak bilinen...

Yurthaber 16-09-12 14:04

U.s. Polo Assn.'den Samsun'a Yeni Mağaza

Aydınlı Grup, U.S. Polo Assn.'in yeni mağazasını Samsun'da hizmete soktu.Polo sporundan ilham alan dünyaca ünlü...

Yurthaber 27-06-12 14:21

U.S. Polo Assn 120. Mağazasını Samsun’da Açtı

Aydınlı Grup, U.S. Polo Assn.’in yeni mağazasını Samsun’da hizmete soktu. Polo sporundan ilham alan dünyaca...

Yurthaber 27-06-12 12:55

Aydınlı Grup, 2012'de her hafta bir mağaza açacak

Tekstil sektörünün önde gelen isimlerinden Aydınlı Grup, U.S. Polo Assn.’in ana lisansörlüğünü yürüttüğü ülke sayısını...

Yurthaber 26-04-12 17:08

Aydınlı Grup, U.s. Polo Assn'de 42 Ülkeye Ulaştı

Aydınlı Grup, U.S. Polo Assn.'in ana lisansörlüğünü yürüttüğü ülke sayısını 42'ye çıkardı. Yeni eklenen 6...

Yurthaber 26-04-12 13:29

U.S. Polo, Buyaka AVM’de mağaza açtı

Aydınlı Grup, U.S. Polo Assn.’in yeni mağazasını Buyaka Alışveriş Merkezi’nde hizmete sundu. Kadın ve çocuk...

Yurthaber 26-03-12 12:00

Aydınlı, üye kartlarıyla 150 milyon liralık ciro yaptı

Pierre Cardin, Cacharel, US Polo Assn gibi dünyaca ünlü markaları bünyesinde bulunduran Aydınlı Grup, üyelik...

Yurthaber 23-08-11 12:37

Işıltınız Beverly Hills Polo Club’tan

Beverly Hills Polo Club 2010 ilkbahar yaz koleksiyonu ile ilkbaharın ışıltısını üzerinize yansıtıyor.

Kadin 02-03-10 09:12