Welinton Souza Silva Haberleri

Beşiktaş'ta tarihi ayrılık kararı! Şenol Güneş, 7 ismin biletini sezon bitmeden kesti

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in takımın başına geçmesiyle yakalanan çıkışın ardından son maçlarda yaşanan puan kayıpları hem yönetimin hem de Şenol Güneş'in sabrını taşırdı. Şenol Güneş ile bir araya gelen yöneticiler bir toplantı gerçekleştirdi. Tecrübeli çalıştırıcının raporu doğrultusunda tam 7 oyuncunun bileti kesildi.

Spor

Beşiktaş-Fenerbahçe maçına damga vuran an! Welinton kırmızı mı görmeliydi?

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbide sarı-lacivertli futbolcu Serdar Dursun'a yapılan hareket sosyal medyada gündem oldu. Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Welinton'un müdahalesi sonrası maçın hakemi tecrübeli stopere sarı kart verdi. Sosyal medyada ise bu pozisyonun kırmızı kart olması gerektiği savunuldu. Balotelli detayı ise dikkat çekti.

Spor

Beşiktaş maçına damga vuran pozisyon! ''Böyle gol olur mu?''

Süper Lig'in 35. haftasında Beşiktaş ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Kayseri'de oynanan mücadeleye ilk yarıda hakem kararları damga vurdu. Erkan Özdamar, yaşanan bir pozisyonda Beşiktaş aleyhine devam kararı verince dönen topu Kayserispor ağlarla buluşturdu. Bu olay sosyal medyada gündem oldu.

Spor

Beşiktaş maçında kırmızı kart ve VAR!

Beşiktaş'ın Borussia Dortmund ile oynadığı mücadelede dikkat çeken bir an yaşandı.

Spor

Sergen Yalçın'dan müjdeli haber

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları Sporting Lizbon maçı öncesinde basın toplantısında açıklamalar yaptı. Yalçın, sakatlıkları bulunan isimlerle ilgili müjdeli haber verdi. İşte detaylar...

Spor

Beşiktaş'a sakatlardan müjdeli haber

Süper Lig'e iyi bir giriş yapan ve art arda gelen sakatlıklarla zorlanan Beşiktaş'a eksik isimlerden müjdeli haber geldi. Ligin 9. haftasında Başakşehir ile karşı karşıya gelecek olan siyah beyazlılarda Rachid Ghezzal takımla birlikte çalışmalara başladı. İşte detaylar

Spor

Beşiktaş'a müjde! Ghezzal, Larin ve Welinton...

Son dakika Beşiktaş haberi...Beşiktaş, Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda M. Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Siyah-Beyazlılar'da sakatıkları düzelen Ghezzal, Larin ve Welinton antrenmana katıldı.

Spor

Beşiktaş'a kötü haber! Welinton sakatlandı

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Borussia Dortmund maçında savunma oyuncusu Welinton sakatlandı. İşte detaylar...

Spor

Beşiktaş'tan Welinton için açıklama

Beşiktaş Kulübü, Welinton'un sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Spor

Beşiktaş 0-3 Kayserispor (Maç sonucu)

Beşiktaş, yeni sezon çalışmaları kapsamında ikinci hazırlık maçında Kayserispor ile karşılaştı. Siyah-beyazlılar rakibine 3-0 mağlup oldu.

Spor

Beşiktaş'ta Welinton, Kayserispor maçında yok

Beşiktaş'ın Brezilyalı stoperi Welinton, Sivasspor maçında gördüğü sarı kartla 37. haftada oynanacak Kayserispor mücadelesinde cezalı duruma düştü.

Spor

Welinton: Kalitemi sahaya yansıtıyorum

Beşiktaş'ta Welinton, Başakşehir galibiyetinin ardından duygularını paylaştı.

Spor

Welinton ilk golünü attı

Başakşehir karşısında siyah-beyazlı ekibi 2-1 öne geçiren golü atan Welinton, Beşiktaş formasıyla ilk golüne imza attı. Siyah-beyazlı ekipte bu sezon gol sevinci yaşamayan 3 isim kaldı.

Spor

Welinton: Şampiyonluğa yaklaşıyoruz

Beşiktaş'ın Yeni Malatyaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ettiği maçın ardından Welinton konuştu.

Spor

Beşiktaş'ta Welinton şoku! Galatasaray maçında yok!

Beşiktaş'ın Hatayspor ile oynadığı maçta sarı kart gören Welinton, Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü.

Spor

Alanyaspor'da, Welinton'a yeni sözleşme

Turuncu-yeşilli takım, savunma oyuncusu Welinton'un sözleşmesini 2023 yılına kadar uzattı

Yurthaber