Yael Shelbia Haberleri

Dünyanın en güzel kızı seçilmişti! İsrailli model isyan etti

2020 yılında dünyanın en güzel kızı seçilerek, milyonların tanıdığı bir isim haline gelen İsrailli manken Yael Shelbia, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken bir isim. Model son olarak Hamas saldırılarına isyan ederek gündeme geldi.

Magazin 2023-10-10 11:23:26
ele

Dünyanın en güzel kızı seçilmişti! İsrailli modelin cesur pozlarına beğeni yağdı

İsrailli model Yael Shelbia, 2020 yılında dünyanın en güzel kızı seçilerek, herkesin tanıdığı bir isim oldu. Daha önce de dünyanın en güzel 2. ve 3. kızı olarak seçilen ünlü model ınstagram sayfası üzerinden yayınladığı cesur ve iddialı pozlarıyla adından sıkça söz ettiriyor.

Magazin 2023-03-29 09:03:49

Dünyanın en güzel kızı seçilmişti! İsrailli model cesur paylaşımlarıyla Instagram'ı kavurdu

İsrailli manken Yael Shelbia, 2020 yılında dünyanın en güzel kızı seçilerek, milyonların tanıdığı bir isim haline gelmişti. Daha önce de dünyanın en güzel 2. ve 3. kızı seçilen yıldız, şimdilerde sosyal medya hesabından paylaştığı cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

Magazin 2022-10-03 13:49:08

Kendisine benzeyen cinsel ilişki oyuncağını görünce inanamadı! İsrailli model Yael Cohen Aris, dava açmaya hazırlanıyor

İsrailli bir model Yael Cohen Aris, kendisine benzeyen şişme bir bebekle karşılaştığında büyük bir şaşkınlık yaşadı. Cinsel ilişki oyuncağının Çinli üretici firmasına dava açmaya hazırlanan Aris, bebeğin sosyal medya hesaplarındaki fotoğraflarından esinlenerek oluşturulduğunu dile getirdi.

Trend 2022-01-14 09:36:19

Dünyanın en güzel yüzlü kızı seçilse de trollerden kurtulamadı

Yael Shelbia, “Dünyanın en güzel yüzlü kızı” seçildiği günden beri sayısız nefret mesajı alan model, kötü yorumların kendisine engel olmasına izin vermiyor.

Haber 22-01-21 14:48

Dünyanın en güzel yüzü seçildi! 'Hiçbir şeyde birinci gelmemiştim...'

19 yaşındaki İsrailli model ve oyuncu, 2020'nin 'en güzel yüzü' seçildi. Yael Shelbia'ya bu ünvan 1990 yılından bu yana En Güzel 100 Yüz Listesi'ni yöneten yazar ve içerik yaratıcısı TC Candler tarafından verildi.

Kadin 04-01-21 10:58

AA ekibi İsrail ordusunun Gazze sınırına yaptığı yığınağı görüntüledi

Filistinliler, Toprak Günü'nün 43. yıl dönümü nedeniyle cumartesi Gazze Şeridi sınırında geniş katılımlı barışçıl gösteriler düzenlemeyi planlıyor - İsrail ordusu, Toprak Günü'nün yıl dönümü öncesi Gazze sınırının İsrail tarafında yer alan Siderot kentine yakın bir bölgeye çok sayıda tank, zırhlı araç ve iş makinesi konuşlandırdı - İsrail tarafından Gazze sınırına giden yollardan bazıları beton bariyerlerle trafiğe kapatıldı - İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu Gazze sınırına giderek incelemelerde bulundu - Gazze sınırındaki Nahal Oz Yahudi yerleşim birimi basın sözcüsü Yael Lachvani: "Burada sükûnet ve barış ümit ediyoruz. Kendimin, çocuklarımın ve sınırın diğer tarafındaki Filistinlilerin farklı bir duruma sahip olmasını istiyorum"

Haber 29-03-19 10:04

Avustralyalı oyuncu Geoffrey Rush taciz iddialarını reddetti

Oscar ödüllü Avustralyalı oyuncu Geoffrey Rush, Yael Stone'un taciz iddialarını reddetti: 'İşime getirdiğim nükteli çoşkudan rahatsız oldu.'

Trend 17-12-18 14:13