Ilişki Sorunları Haberleri

500'den fazla erkekle sevgili oldu! Özel olanı bulmaya çalıştığını söyledi... Herkese aynısı tavsiye ediyorum

Eski bir Penthouse modeli olan Samantha Philips 500'den fazla erkekle sevgili olduğunu söyleyerek bir anda dikkatleri üzerine çekti. İkili ilişkilere dair verdiği tavsiyelerle tepkilerin odağına yerleşen ünlü isim, "Özel olanı bulmaya çalışıyorum. Herkese aynısı tavsiye ediyorum" dedi.

Trend 17-04-2024 10:43

Yıllarca sessizliğini koruyup sosyal medyadan itiraf edince tepkilerin odağına yerleşti! 17 yıldır eşimin ikiz kardeşine aşığım

İsmini açıklamadan sosyal medyadan itirafta bulunan bir adam adam yıllardır eşinin tek yumurta ikizi olan kız kardeşine aşık olduğunu söyleyince tepkilerin odağına yerleşti. İtirafıyla dikkatleri üzerine çeken adam 23 yıllık evliliğinde en küçük çocuğunun doğumundan sonra eşinin kız kardeşine ilgi duymaya başladığını ifade etti.

Trend 17-04-2024 10:28

Sosyal medyayı şoke eden itiraf! Bir günde 22 erkekle sevgili olduğunu söyledi... Hepsi birbirinin çok yakın arkadaşı

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları nedeniyle dikkatleri üzerine çekerek geniş bir hayran kitlesine ulaşan Bonnie Blue, aynı günde 22 erkekle sevgili olduğunu ve hepsinin birbirinin yakın arkadaşı olduğunu dile getirince gündem oldu.

Trend 16-04-2024 10:08

Flört gurusunun sözleri sosyal medyada yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi! Evlilik kadınlara mutluluk getirmiyor

Kadınların evlenme fikrinden hoşlandığı düşünülüyor ancak bir flört uzmanı her kadının evliliğe sıcak bakmadığını söyleyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Sosyal medyadan ikili ilişkilere dair yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Jana Hocking tezini bir adım daha ileriye götürerek evliliğin kadınlara mutluluk getirmediğini söyledi.

Trend 13-04-2024 14:13

70 yaşındaki sevgilisini övmelere doyamadı! Sosyal medyadan tepki çekti... Limitsiz kredi kartı verdi

Model Chloe Amour yaşlı bir erkekle sevgili olmanın haytaına getirdiği olumlu yanlardan söz edince sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı. 70 yaşındaki sevgilisini övmelere doyamayan model, cinsel hayatlarının çok iyi olduğunu söyleyerek sadece onunla parası için birlikte olduğunu iddia edenlere adeta ateş püskürdü.

Trend 06-04-2024 10:48

Komşusunun yatak odası seslerini kaydederek sosyal medyada paylaştı! Tüm mahalle yankılandı... Alkışlamak için bekliyorum

TikTok'ta 'thegirlwiththenoseandeyes' kullanıcı adıyla bir kişi oldukça ilginç bir anı paylaştı. Sokağın diğer tarafında bulunan bir apartmanın ikinci kattaki dairesine yakınlaştırarak komşularının cinsel birliktelik sırasında çıkarttıkları sesleri kaydeden kullanıcı, "Alkışlamak için bekliyorum" deyince sosyal medyada gündem oldu.

Trend 04-04-2024 09:43

İlişkilerde tüm erkeklerin söylediği 'gizli yalanı' ifşa edince sosyal medyada gündem yaratmayı başardı! Kullanıcılar ikiye bölündü

Küçük beyaz yalanlar zaman zaman ilişkilerde oldukça sıradan olabilir ancak bir podcast yayıncısı "tüm erkeklerin partnerlerine söylediği" gizli bir yalan olduğunu iddia etti. Jake Craig'in TikTok'tan yaptığı paylaşımında erkeklerin evlilik konusunda bazı dönemlerde özellikle yalan söylediğini dile getirdi.

Trend 02-04-2024 13:47

TikTok'un yeni çılgın flört yöntemi viral oluyor! Hayatını değiştiren uygulamayı böyle anlattı... Sonsuza kadar onun aklında kalacaksın

TikTok'ta popüler hale gelen son dönemin yeni flört trendi çok konuşulmaya devam ediyor. Yaratıcısı tarafından 'Cavoodle yöntemi' olarak isimlendirilen trend adını aslında sevimli bir köpek ırkından alıyor. Avustralyalı sosyal medya fenomeni Pheveya'ya göre bir milyondan fazla izlenen ve 100.000'den fazla beğeni alan gönderisinde genç kadın bu yöntemin hayatını tamamen değiştirdiğini söyledi.

Trend 02-04-2024 09:20

Kocası öldükten sonra 20 yaş küçük sevgilisiyle evlendi! Rahmetli kocam tarafından bana gönderilen bir melek

49 yaşındaki Lizz Canon eşinin vefatından 4 ay sonra bir paten dersi sırasında tanıştığı 29 yaşındaki Gabriel Castaneda'ya ilk görüşte aşık oldu. Aralarında 20 yıllık yaş farkı bulunan Canon ve Castaneda, evliliklerinin ikinci yılında 43 yaşındaki kız arkadaşları Fatima'yı da dahil ederek çok eşli bir hayata yöneldiler.

Trend 29-03-2024 11:16

Sonunda bu da oldu! Ayrıldığı tesisatçı erkek arkadaşı evin tuvaletini yerinden söküp gitti...Ayrılığın bedeli

Reddit'te isimsiz olarak paylaşılan bir gönderide ayrılığın sonrasında tesisatçı sevgilisinin evin tuvaletini yerinden sökerek gittiğini anlatan bir kadının hikayesine yer verildi. Genç kadın her tuvaleti geldiğinde yakınlarda bir kafeye gitmek zorunda kaldığını söylerken, "Şimdi tuvalet alabilecek bütçem yok. Tuvaleti çalmasına ağlasam mı gülsem mi bilemedim" ifadelerini kullandı.

Trend 27-03-2024 13:31

Sosyal medya onun itirafını konuşuyor! Erkeklere nasıl daha iyi bir sevgili olunacağını öğretiyorum

Sosyal medyada 'Cat Gately' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın cinsellikten uzak kaldığını ve yetişkin dönemine geldiğinde cinsellik konusunda hiçbir bilgisi olmadığını fark ettiğini dile getirdi. Bilimsel ve fiziksel olarak cinsellik konusunda eğitim alan Gately, "Erkeklere nasıl daha iyi bir sevgili olunacağını öğretiyorum" dedi.

Trend 27-03-2024 11:58

Buluşmasındaki hesap krizini anlattı! Sosyal medya bu itirafı konuşuyor... Görüştüğüm adamdan fenalık geçirdim

TikTok'ta 'paretay' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Taylor Pare isimli bir kadın flörtüyle çıktığı randevunun detaylarını anlatınca sosyal medyada çok konuşuldu. Aşkı bulma yolculuğuyla ilgili olarak anlatacak pek çok hikayesinin bulunduğunu dile getiren Pare, "İkinci randevuda hesap konusunda kriz yaşadık. Sanırım görüştüğüm adamdan fenalık geçirdim" dedi.

Trend 27-03-2024 11:26

Sevgilisinin uyması gereken kuralların listesini açıkladı! Bunların dışına çıkamaz diyince sosyal medyanın ilgisini çekti

TikTok'tan paylaşım yapan bir kadın erkek arkadaşının yapmasına asla izin vermeyeceği şeylerin listesini açıkladıktan sonra ilişki sınırları ve beklentileri konusunda tartışma başlattı. Genç kadının açıkladığı 5 maddeye katıldığını söyleyen kadar katılmadığını da dile getiren kullanıcılar oldu.

Trend 26-03-2024 11:39

Sosyal medya bu itirafı konuşuyor! Sosyal medyadan tepki gecikmedi: Aldatan evli erkeklerin sanal kız arkadaşıyım

Sosyal medyada 'QteeFoxx' kullanıcı adıyla paylaşım yapan 24 yaşındaki bir kadın aldatan erkeklerin sanal kız arkadaşı olduğunu söyleyerek tepkilerin odağına yerleşti. Kadınların güzelliğini kıskandığı için kendisinden nefret ettiğini dile getiren QteeFoxx'un itirafı sosyal medyadan yorum topladı.

Trend 23-03-2024 11:05

'İlk buluşmada hesabı erkek ödemeli' dedi! Tartışma yeniden alevlendi... Kadınlar hazırlanmak için zaten para harcıyor

Sosyal medyada 'BambiDoesBeauty' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Elle McNamara isimli bir kadın ilk buluşmada erkeklerin para ödemesi gerektiğini söyleyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Kadınların buluşmaya hazırlanmak için masraf yaptığını dile getiren McNamara'nın paylaşımı kısa sürede kullanıcılar arasında viral olmayı başardı.

Trend 22-03-2024 15:24

İlişki itirafı sosyal medyada gündem yaratmayı başardı! 62 yaşındaki şeker babama aşık oldum

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımları sayesinde dikkatleri üzerine çeken Nova Hawthorne, 62 yaşındaki şeker babasıyla olan ilişkisini anlatınca kullanıcılar arasında popüler oldu. Kalacak yeri olmadığı için 62 yaşındaki sevgilisinin oda teklifini kabul ettiğini dile getiren Hawthorne ilişkilerinin kısa sürede bambaşka bir noktaya taşındığını söyledi.

Trend 22-03-2024 11:38

Aralarındaki yaş farkı sosyal medyada çok konuşuldu! Flört uygulaması üzerinden tanıştılar... Annem olduğunu düşünüyorlar ama umrumda değil

23 yaşındaki Mickey Swearingon ve 50 yaşındaki Cherie Salinas'ın ilişkilerine dair yaptıkları paylaşımlar sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. Salinas'ın oğluyla aynı yaşta sevgilisi olması tepkilere neden olurken ikili aralarındaki yaş farkına dair yapılan eleştirileri ciddiye almadığını söyleyerek duruma tepki gösterdi.

Trend 20-03-2024 08:29

İtirafı sosyal medyada gündem yaratmayı başardı! Erkek arkadaşlarımı her zaman aldattım dedi... Bulduğu çözüm tartışma yarattı

Sosyal medya fenomeni Sinatra Monroe hiçbir zaman tek bir erkeğe sadık kalamayacağını söyledikten sonra gündem yarattı. İlişkilerindeki sadakat sorunun kendisini zorladığını ifade eden fenomen ismin bulduğu çözüm de çok konuşuldu.

Trend 14-03-2024 11:22

Erkeklerin birinden hoşlanmadığında yaptığı bazı şeyler diyerek paylaştı! Sosyal medyadan yorum yağdı

Sosyal medyada 'dogaozdas' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişi kadın ve erkek ilişkisini masaya yatırdı. Erkeklerin birinden hoşlanmadığında yaptığı hareketleri anlatan Özdaş'ın paylaşımı kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 13-03-2024 08:55

İlişkinizi mahvedecek 6 davranış! Sağlıklı bir ilişki için bunları sakın yapmayın

İlişkilerde sağlıklı iletişim ve davranışlar ilişkinin devamlılığı için hayati öneme sahiptir. Bazı davranışlar ilişkileri olumsuz etkileyerek kötü sonuçlara neden olabilir. İlişkinizi mahvedecek 6 davranışı öğrenmek bu davranışlardan uzak durmanıza fayda sağlar. Sağlıklı bir ilişki için bu davranışlardan kaçınmak oldukça önemlidir. Bu davranışları tanıyarak ilişkinizi güçlendirebilir ve sağlıklı bir ilişki için ilk adımı atabilirsiniz.

Kadin 12-03-2024 12:07

Komşusunun ilişki sırasında seslerini duyduğunu anlattı! 'Yatak odası sesinden sinir krizi nasıl geçirilir?'

TikTok'ta 'happymom' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın komşularını çok ses çıkarttıkları için sosyal medyadan şikayet etti. Kısa sürede TikTok'ta viral olan paylaşım sosyal medya kullanıcılarını adeta ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları mahremiyeti savunurken bazıları ise siteme hak verdiğini söyledi.

Trend 07-03-2024 15:17

Aralarındaki yaş farkı gündem yarattı! 29 yıllık yaş farkını 'Ödül eşiyim' diyerek savundu... Yorumların arkası kesilmedi

TikTok'ta 'alyssa.seremet' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın kocasıyla aralarındaki 29 yıllık yaş farkını savunduğu gönderisiyle gündem oldu. İki çocuk annesi ve kocası Mark'ın ergenlik çağındaki kızının üvey annesi olan Alyssa Seremet, kendisini 'Ödül eşiyim' diyerek açıklamayı tercih etti. Genç kadının paylaşımı sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 07-03-2024 11:04

Düğün hazırlıklarını paylaşınca sosyal medya onları konuştu! Kocam ve ben kız arkadaşımıza evlenme teklifi ettik

Aaron ve Rachael çifti sosyal medyada düğün hazırlıklarına dair yaptıkları paylaşımlarla bir anda popüler olmayı başardı. Çünkü çiftin düğün hazırlıkları herkesin alıştığından biraz farklıydı. Aaron ve Rachael, 2022 yılında ilişki yaşamaya başladıkları kız arkadaşları Kasey'e evlilik teklifi etti. Üçlünün düğünde başlarına gelen zorlukları anlattıkları paylaşımları gündem yarattı.

Trend 07-03-2024 10:01

Stashing nedir, stashing ne demek? Modern ilişki terimlerinden stashing ne anlama gelir?

Dijitalleşen çağda insan ve insan ilişkilerinin değişimi de kaçınılmaz hâle gelmiştir. Günlük yaşamın her alanında hissedilen bu değişimin sosyal ilişkileri etkilemesi ise oldukça doğal karşılanmaktadır. Değişen insan ilişkileri artık terimler ile açıklanır ve dilimize İngilizceden olduğu gibi yerleşir. Bu kavramlar herkes tarafından bilinmese de aslında çok sayıda insanın yaşadıklarının tek kelimelik özetini içerir. Peki modern çağın ilişki terimlerinden stashing nedir?

Kadin 04-03-2024 17:19

Sosyal medya bu itirafı konuştu! 23 yaşındayken 80 yaşındaki bir adamla sevgili oldum dedi...

TikTok'ta 'Stephaniematto' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Stephanie Matto isimli bir kadın 23 yaşındayken 80 yaşındaki bir adamla sevgili olduğunu söyledi. Kendisinden yaşça büyük bir erkekle sevgili olma deneyimine dair itiraflarda bulunan Matto'nun sözleri çok konuşuldu. TikTok kullanıcısı, "Libidoları daha düşük olduğu için sizi aldatmayacaklarını düşünebilirsiniz ama aynı zamanda duygusal aldatma da var" ifadelerini kullandı.

Trend 29-02-2024 10:46

Kendisi 91, sevgilisi 31 yaşında! Aralarındaki yaş farkı olay oldu: 'Kayınvalidemin yaşı benden küçük'

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşayan 91 yaşındaki Marjorie McCool , birkaç yıldır kendisinden 60 yaş küçük erkek arkadaşı Kyle Jones ile birlikte. İkilinin aralarındaki yaş farkı sosyal medyanın bir hayli ilgisini çekti. Haklarındaki tüm olumsuz yorumlara rağmen birbirlerine aşık olduğunu dile getiren McCool'un itirafları çok konuşuldu.

Trend 28-02-2024 14:32

Kabusa dönen ilk buluşmasını anlattı! İç çamaşırı giymemesini eleştirdi, yetmedi kıyafetini uygunsuz buldu...Bunun bir adamın ağzından çıktığına inanamadım

28 yaşındaki Dasha Daley bir flört uygulaması üzerinden tanıştığı bir erkekle ilk randevusunda yaşadıklarını anlatınca sosyal medyada gündem oldu. Buluştuğu kişini kendisini iç çamaşırı giymediği için eleştirdiğini ve kıyafetini uygunsuz bulduğunu söyleyen Daley, "Bunun bir adamın ağzından çıktığına inanamadım" dedi.

Trend 27-02-2024 10:53

Anneannesi duruma müdahale etti! Torununun arkadaşına eski sevgilisine yazmaması için Kur'an'a el bastırttı... Bir daha yazmayacağım

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kullanıcılar arasında viral olurken eğlenceli anlar da yaşattı. Torununun arkadaşının eski sevgilisiyle sorunları olduğunu fark eden anneanne duruma kendi yöntemlerine göre el attı. Torunun arkadaşına eski sevgilisiyle iletişime geçmemesi için Kur'an'a el bastırtan kadının o anları viral oldu.

Trend 24-02-2024 10:31

Hoşlandığı erkek çirkin diye ağlayan kız sosyal medyada gündem oldu! 14 aydır takılı kaldığım bir çocuk var

Sosyal medyada yapılan ilginç paylaşımlara bir yenisi daha eklendi. Kameranın karşısına üzgün bir şekilde geçen genç bir kadın hoşlandığı erkek çirkin olduğu için dakikalarca ağladı. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 24-02-2024 07:49

'2024'te flörtleşmek' diyerek yaptığı paylaşımı gündem oldu! 'Senin dışında 3-4 tane daha seçeneğim var'

Sosyal medyada günümüz ilişkilerini anlatan bir paylaşım yapan genç kadının sözleri gündem yarattı. Görüntülerde bir kişiyle buluşmaya gelen kadın günün sonunda, "Senden daha iyisini bulabilir miyim diye bakacağım. Zaten senin dışında 3-4 tane daha seçeneğim var'diyerek masayı terk etti. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 23-02-2024 07:51

Sosyal medyada yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi! 'Erkekler için kadının geçmişi önemli mi?' diye sordu... Yorum yağmuruna tutuldu

Sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla dikkatleri üzerine çeken bir kadın, "Erkekler için kadının geçmişi önemli mi?" diye sordu. Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken paylaşım yeni bir tartışmanın fitilini ateşlerken yorum yağmuruna tutuldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları görüntülere hak verdiğini söylerken bazıları ise geçmişin ilgilendirmediğini savundu.

Trend 22-02-2024 11:47

Sosyal medyada itirafı çok konuşuldu! Kocasının genç göründüğünü söyleyerek isyan etti... Kocamı oğlum zannediyorlar

Abigail isimli bir TikTok kullanıcısı eşinin fiziksel olarak genç görünmesi nedeniyle onu tanımayan insanların yaşından daha küçük olduğunu zannetmesinden dert yandı. Eşiyle sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarında kullanıcıların kocasını oğlu sandığını dile getiren genç kadın bu duruma tepki gösterdi.

Trend 21-02-2024 11:52

Sosyal medya bu itirafı konuşuyor! 'Evli erkeklerle ilişki yaşıyorum' dedi... Nedeni herkesi şaşkına çevirdi: Bu onların ilişkilerini kurtarıyor

Manchester United'ın üç yıldızıyla ilişki yaşadığını iddia ettikten sonra manşetlerdeki yerini alarak dikkatleri üzerine çeken Shona River, kendisini 'profesyonel kız arkadaş' olarak tanımlıyor. Kadınların kendisinden korkmasına gerek olmadığını ifade eden River, işinin birçok evliliği kurtarmaya yardımcı olduğunu söyleyince sosyal medyada gündeme geldi.

Trend 20-02-2024 10:44

6 kadınla aynı anda sevgili olan adam 'Paran için seninleler' yorumuna dayanamadı! Biz birbirimize aşığız

Şu anda 6 kadınla aynı anda sevgili olan ve 7. sevgilisi için hazırlık yaptığını ifade eden Xander isimli bir adam sosyal medyadan kendisine yöneltilen eleştirilere adeta ateş püskürttü. Fenomen isim sevgililerinin kendisiyle popülerliği ya da parası için birlikte olmadığını söylerken 'Biz birbirimize aşığız' diyerek savunma yaptı.

Trend 17-02-2024 14:09

Sosyal medya fenomeni Chloe Amour'un itirafı herkesi şaşkına çevirdi! 'Erkeklere tövbe ettim' dedi... Peşini bırakmadıklarını söyledi

Sosyal medya fenomeni Chloe Amour, geçtiğimiz günlerde yüksek maaşı olmayan hiçbir erkekle sevgili olmayacağını dile getirmesiyle manşetlerdeki yerini almıştı. Fenomen isim bu kez ise erkeklere tövbe ettiğini söyledi ve peşlerini bırakmadıkları için onlara sitem etti.

Trend 15-02-2024 10:52

1 yılda 300 erkekle birliktelik yaşayan fenomen 2024 yılında hedefini büyüttü! '365 erkekle sevgili olacağım'

Instagram'da 90 bini aşkın takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni Annie Knight geçtiğimiz yıl 300 erkekle birliktelik yaşadığını söyleyerek manşetlerdeki yerini almıştı. 2024 yılı için hedefini yükselttiğini açıklayan fenomen isim, "2024 yılında 365 erkekle sevgili olacağım" dedi. Fenomen ismin 2024 yılı hedefi çok konuşuldu.

Trend 14-02-2024 11:15

'Senden hoşlanıyorsa bunu yapar' Bir erkeğin bir kadınla ilgileniyorsa yapacağı 3 şeyi açıkladı

Romantik kadın ve erkek ilişkileri bazıları için anlaşılmaz ve kafa karıştırıcı olabiliyor. Hem kadınlar hem de erkekler duygusal bir iletişim içerisinde oldukları karşı tarafın onlardan gerçekten hoşlanıp hoşlanmadığını merak edebiliyor. Bir ilişki koçuna göre ise bunu anlamak çok basit. Sosyal medyada paylaşımlar yapan ilişki koçu erkeklerin bir kadınla gerçekten ilgileniyorsa yapacağı 3 şeyi açıkladı.

Kadin 12-02-2024 13:48

Aralarındaki yaş farkı sosyal medyada gündem yarattı! 'Yabancılar beni kocamın annesi zannediyor'

59 yaşındaki Tamela Stephey, dört yıl önce havuz tadilatını yapması için evine gelen 42 yaşındaki Zach ile tanıştı. Peyzaj mimarı olan Zach ile aralarındaki yakınlaşma olduğunu ifade eden Stephey onunla evlendi. Ancak 59 yaşındaki kadın aralarındaki yaş farkı nedeniyle onu kocasının annesini zannettiklerini söyleyerek duruma sitem etti.

Trend 10-02-2024 14:26

Erkek arkadaşının aynı anda 10 kadınla sevgili olduğunu söyledi! Umarım beni seçer sözleri sosyal medyada tepki çekti

Natasha isimli bir kadın birkaç aydır birliktelik yaşadığı sevgilisine dair yaptığı açıklamalarla sosyal medyanın ilgisini çekmeyi başardı. Sevgilisinin aynı anda 10 kadınla ilişki yaşadığını ve o kadınlardan biri olduğunu söyleyen Natasha, "Umarım beni seçer" deyince tepkilere neden oldu.

Trend 03-02-2024 13:19

Kayınpederin gelinine verdiği ilişki tavsiyesi sosyal medyada çok konuşuldu! Geceliğini giy, kocanı yatağına çek

TikTok'ta bir arkadaşının kayınpederinin verdiği ilişki tavsiyesini anlatan bir kadın sosyal medyada viral olmayı başardı. Arkadaşının evliliğinde sorunlar olduğunu belirten genç kadın, kayınpederininin bir gün arkadaşını arayarak, "Geceliğini giy, kocanı yatağına çek. Gerisi mi ben mi söyleyeyim?" dediğini anlattı. O anlar kısa sürede sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 01-02-2024 15:48

Kendisini 56, sevgilisi 23 yaşında! Sosyal medyadan ilişkilerini anlattı... Yalnızca 20'li yaşlardaki erkeklerle sevgili oluyorum

ABD'nin Chicago kentinden Elaina St James sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Fenomen isim son olarak aşk hayatına dair açıklamalarda bulunarak kendisiyle yaşıt erkeklerin sıkıcı olduğunu ve bu yüzden genellikle 20'li yaşlardaki erkeklerle sevgili olduğunu söyledi. James'in "Yalnızca 20'li yaşlardaki erkeklerle sevgili oluyorum" sözleri sosyal medyada tepki çekti.

Trend 23-01-2024 15:34

O sihirli cümleyi mutlaka kurun! 5 maddede mutlu bir evliliğin sırrı... Cinsellik sandığınızdan daha etkili, hem de her yaşta

Evliliği uzun süre sürdürmek bazıları için çok kolay olmayabiliyor. Özellikle de monotonluk bazı çiftlerin en önemli problemlerinden. Peki, hemen hemen herkesin merak ettiği 'Mutlu bir evliliğin sırrı ne?' sorusunun yanıtı nedir? Bu sorunun tek bir mucize cevabı olmasa da harika formüller, ömür boyu sürecek mutlu bir evliliğin kapılarını aralayabiliyor.

Kadin 19-01-2024 12:00

İtirafı sosyal medyada gündem yaratmayı başardı! Kocamı aldatırken yakaladım ve bu evliliğimizi kurtardı

TikTok'ta evliliğine dair bir paylaşımda bulunarak dikkatleri üzerine çeken 45 yaşındaki Charity Craig isimli kadın itirafıyla gündeme geldi. Genç kadın 40 yaşındaki kocası Matt'in kendisini aldattığını ve ihaneti yakaladıktan sonra evliliklerinin her zamankinden daha iyi bir noktaya ulaştığını söyleyince kullanıcılardan karışık tepkiler aldı.

Trend 12-01-2024 11:52

Cinsellik itirafı sosyal medyayı salladı! Mutlu evliliğin sırrını verdiler... Seks diyeti uyguluyoruz

Sosyal medyadan ilişkilerine dair verdikleri tüyolarla dikkatleri üzerine çeken Bella Mantovani ve Vagner O Fera, takipçileri için mutlu evliliğin formülünü verdi. Sosyal medyada 150 bini aşkın takipçisi bulunan ikili aralarındaki bağı güçlendirmek için 'seks diyeti' adını verdikleri bir uygulama yaptıklarını söyledi.

Trend 11-01-2024 12:01

Görenler babası zannetti! Kendisi 18, sevgilisi 60 yaşında... Aralarındaki yaş farkı sosyal medyada gündem oldu

TikTok'ta 'nikeishalouise' kullanıcı adıyla paylaşım yapan 18 yaşındaki Keisha Louise isimli bir kadın, kendisinden 42 yaş büyük sevgilisi Dimitrios ile özel hayatına dair yaptığı paylaşımlarla sosyal medyanın gündemine yerleşti. Aralarındaki yaş farkı olay olan çift kendilerine yapılan olumsuz yorumları tepki gösterdi.

Trend 09-01-2024 15:14

İhanet itirafı sosyal medyanın gündemine yerleşti! Kocam beni annemle aldattı diyerek video çekince viral oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Indiana eyaletinde yaşayan Laci Jane isimli bir kadın TikTok'tan yaptığı paylaşımda kocasının kendisini aldattığını söyledi. Jane'in kısa sürede viral ihanet hikayesinin baş kahramanları ise annesi ve kocasıydı. Sosyal medyada 2.7 milyondan fazla izlenmeye ulaşan paylaşımına Jane, "Bu, kocamın ve annemin bir ilişkisi olduğunu nasıl öğrendiğimin hikayesi." notunu ekleyerek paylaşınca gündem oldu.

Trend 08-01-2024 15:41

Mutlu evliliğin sırrını açıkladı! Tepkiler çığ gibi büyüdü... Eşimin diğer kadınlarla cinsellik yaşamasına izin veriyorum

Avustralya'da yaşayan 32 yaşındaki Honeyy Brooks isimli bir kadın mutlu evliliğin sırrını anlattığı sosyal medya paylaşımı sayesinde kısa sürede viral olmayı başardı. Genç kadına göre mutlu evliliğin sırrı çiftlerin birbirini özgür bırakmasına dayanıyor. Brooks, "Eşimin diğer kadınlarla cinsellik yaşamasına izin veriyorum" diyerek sırrını paylaşınca tepkiler beraberinde geldi.

Trend 08-01-2024 11:46

Nişanlısı ve en yakın arkadaşının evlendiğini anlattı! Bu ihanet hikayesi sosyal medyada gündem yaratmayı başardı

TikTok'ta 'sultansezg' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişinin anlattıkları kısa sürede gündem oldu. Nişanlısı ve en yakın arkadaşının ihanetine uğradığını söyleyen genç kadın daha sonrasında ikisinin evlendiğini dile getirdi. Sosyal medya kullanıcılarının bazıları ihanet hikayesine tepki göstererek genç kadına destek verirken bazıları ise hikayenin kurgu olduğunu iddia etti.

Trend 25-12-2023 07:43

Kendisi 85 kocası 38 yaşındaydı! Aralarındaki yaş farkı olay olan çift boşanmıştı... Bu sevgilisi de ondan yaşça küçük

84 yaşındaki İngiliz Iris Jones isimli bir kadın 2019 yılında internet üzerinden tanıştığı 38 yaşındaki Muhammed İbrahim ile hayatını birleştirmişti. Evliliklerini sonlandırdığını ve İbrahim'den kurtulduğu için mutlu olduğunu dile getiren Jones şimdiden yeni bir aşka yelken açtığını söyledi. Yeni genç sevgilisini anlatınca sosyal medyada gündem olmayı başardı.

Trend 24-12-2023 09:41