Yapıştırıcı Haberleri

Kocasını küvette yarı baygın halde buldu! Makatında yapıştırıcı tüpünü görünce şaşkına döndü... Kabızlığına çare bulmak istemiş

Japonya'nın Tokyo şehrinde ismi açıklanmayan bir Parkinson hastası eşi tarafından makatında yapıştırıcı tüple birlikte küvette yarı baygın halde bulundu. Doktorları şaşkına çeviren olayda hastanın kabızlığını iyileştirmeye çalıştığı için bu yönteme başvurduğu ifade edildi.

Trend 13-01-2024 13:36

Yapıştırıcı ve göz damlasının kutularını karıştıran kadın kabusu yaşadı! Göz damlası yerine yapıştırıcı sıkınca hastanelik oldu

TikTok’ta kısa sürede viral olmayı başaran bir gönderide 22 yaşındaki Lyd isimli bir kadın yapıştırıcı kutusunu göz damlasını zannedince kabus dolu anlar yaşadı. Talihsizlik karışıklık yüzünden göz kapağı yapışan kadın milyonlarca izlenmeye ulaşan gönderisinde kullanıcıları şişelerin üzerini okumaya çağırdı.

Trend 08-06-2023 11:43

Dekolteli elbisesiyle frikik vermemek için öyle bir şey kullandı ki... Göğüslerine sürdüğü ürünle görenleri şaşırttı

Dekolteli kıyafetlerle hareket ederken frikik verilmesi zor anlara sebep olabiliyor. Kadınlar dekolteli kıyafetleri sütyensiz giyerken frikik vermemek için yapışkanlı göğüs ucu kapatıcı ped gibi çözümler başvuruyor. TikTok'ta bir kadın dekolteli kıyafetlerini rahatça giyebilmek için göğüslerine uyguladığı yöntemi paylaştı.

Kadin 03-05-2023 14:30

Müşterisinin kirpiklerini paylaşarak dehşete düştüğünü anlattı! Takma kirpikleri yapıştırmak için...

Kirpikleri daha dolgun göstermek için kullanılan takma kirpikler göz sağlığını tehlikeye atabiliyor. Takma kirpikleri yapıştırırken kullanılan ürünler gözlerin enfeksiyon kapmasına neden olabiliyor. TikTok'ta müşterilerinin kirpiklerini paylaşan kirpik teknisyeni gördükleri karşısında dehşete düştüğünü belirtti.

Kadin 05-04-2023 14:43

Yapıştırıcı

Yapıştırıcı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yapıştırıcı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Penis büyütme ilacının etkisini geçirmek için yapıştırıcı süren hurdacı hastanelik oldu

Penis boyu erkekler için oldukça büyük problemler yaratabiliyor. Ortalama penis boyuna sahip olan birçok erkek penisinin ufak olduğunu düşünüyor. Penis boyunu uzatmak için ilaç kullanan Musah Seidu yaşadığı problemleri yapıştırıcıyla çözmek isteyince hastanelik oldu.

Haber 12-01-2023 15:14

Göz damlası sandığı şey kuvvetli yapıştırıcı çıkınca soluğu hastanede aldı!

Bir TikTok kullanıcısı, yaşadığı dehşete düşüren deneyimi anlattığı gönderisiyle kısa sürede viral oldu. Şişelerinin benzerliği sebebiyle yanılıp yanlışlıkla göz damlası yerine kuvvetli yapıştırıcı kullanan ABD'li genç kadın, ağrılı iyileşme sürecini anlattı.

Trend 16-11-2022 11:40

Avusturyalı bilim adamlarından mucizevi buluş! Yaraları dikişe gerek kalmadan kapatıyor

Yaraların kapanması oldukça zorlayıcı olabiliyor. Büyük ve derin yaralar için genellikle dikiş işlemi uygulanıyor. Ancak dikiş atana yüksek kan kayıpları yaşanabiliyor. Avustralyalı ve Amerikalı biyomedikal mühendisler zımba ya da dikişe ihtiyaç duymadan deri ve iç organ kesiklerini 60 saniyede kapatan cerrahi yapıştırıcı geliştirdi.

Haber 24-10-2022 13:30

Düğün günü kulaklarından rahatsız olan kadının kepçe kulaklarını gizlemek için bulduğu çözüm şaşırttı

Büyük ve kepçe kulaklar birçok kişinin rahatsız olduğu konular arasında bulunuyor. Kepçe kulak ameliyatları son zamanlarda oldukça popüler olan ameliyatlar arasında bulunuyor. Ancak ameliyat masasına yatmak istemeyen kişiler çareyi başka yöntemlerde arıyor. Düğün günü kulaklarını kapamak için ilginç çözüm bulan gelin görenleri şaşırttı.

Kadin 11-10-2022 09:59

Günün birinde mutlaka ihtiyaç duyacağınız el altında bulunması gereken en iyi metal yapıştırıcılar

Metal yüzeylerde oluşan aşınmalar, eğiklikler, çatlaklar veya kırıklar kolaylıkla tamir edilebilir. Özellikle tencere, çaydanlık veya motor yüzeyi gibi sıcak alanların tamir edilebileceği çok düşünülmese de yeni nesil metal yapıştırıcılar sayesinde bu yüzeyler ilk günkü hâline döndürülebilir. Eğer her türlü şartta yapısını koruyacak kuvvetli bir metal yapıştırıcı arıyorsanız derlediğimiz seçeneklere beraber göz atalım!

Haber 10-08-2022 15:19

Evinizde mutlaka bulunması gereken her durumu kurtarabilecek en iyi hızlı yapıştırıcılar

Çok sevdiğiniz eşyanız kırılmış ya da yırtılan ayakkabınız artık üretilmiyor olabilir. Bu durumda çözümü en güçlü ve sağlam yapıştırıcılarda bulabilirsiniz. Birbirinden kaliteli, en etkili ve kaliteli sonuç alabileceğiniz hızlı yapıştırıcıları; sizler için hazırladığımız listede bulabilirsiniz. Eşyalarınızın türüne göre seçeceğiniz en etkili yapıştırıcılarla tanışmaya hazır mısınız? Gelin, bu ürünleri birlikte keşfedelim.

Haber 27-07-2022 15:29

Eviniz ya da ofisiniz için dayanıklı en iyi ahşap yapıştırıcı çeşitleri

Ev ve iş yerlerinizdeki ürünler için kullanacağınız en iyi ahşap yapıştırıcılar, farklı uygulama şekilleriyle sunuluyor. Hobiden tadilata kadar birçok alanda kullanılan ahşap yapıştırıcılar âdeta kurtarıcı oluyor. En kaliteli ahşap yapıştırıcılarla etkili ve güçlü sonuçlar almak mümkün oluyor. Endüstriyel tutkallardan sıvı formda hazırlananlara, kremsi dokuda sunulanlardan mavi ışıkla yapışan çeşitlere kadar birçok yapıştırıcının yer aldığı listemize göz atmaya ne dersiniz?

Haber 27-07-2022 14:03