Yediiklim Haberleri

Türkiye'nin gözü KPSS soruşturmasında! Yeni detaylar ortaya çıktı: ÖSYM çalışanlarının hesaplarındaki para trafiği...

KPSS'de sızıntı soru iddiaları ve eski ÖSYM Başkanı Halis Aygün'ün görevden alınmasının ardından Türkiye bu soruşturmaya kilitlendi. Devlet Denetleme Kurulu'nun suç duyurusunun ardından harekete geçen ekipler Yediiklim Yayınevi'nde arama gerçekleştirmişti. Merak edilen soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. Yayınevi çalışanları ve ÖSYM çalışanlarının hesaplarındaki para trafiği mercek altına alındı. İşte KPSS soruşturmasındaki son gelişmeler

Haber 05-08-2022 17:32

Türkiye'nin gündemindeki yayınevinin sahibinden KPSS iddialarına yanıt! Soruları nasıl hazırladıklarını anlattı

31 Temmuz'da düzenlenen, 'aynı soru' iddiaları nedeniyle Halis Aygün'ün ÖSYM Başkanı görevinden alınması ve sınavın iptal edilmesine yol açan KPSS ile ilgili kritik gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İddialarda adı geçen Yediiklim Yayınevi'nin sahibi Münir Çelik, iddialara yanıt verdi. Soruları nasıl hazırladıklarını anlatan Çelik, asıl mağdurun kendileri olduklarını dile getirdi.

Haber 04-08-2022 16:09

SON DAKİKA | KPSS soruşturmasında DDK müfettişlerinden ilk tespit: Aynı soruların yanında çok sayıda benzer soru da var

Son dakika haberi: KPSS soruşturmasında ilk sonuçlar gelmeye başladı. Türkiye'nin konuştuğu ve yakından takip ettiği soruşturmayı yürüten ve ÖSYM ile Yediiklim Yayınevi'nde incelemelerde bulunan DDK müfettişlerinin deneme sınavı soruları ile KPSS sınavının soruları arasında bire bir aynı olan sorular ve benzer sorular tespit ettiği öğrenildi. Söz konusu gelişmelerle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bilgilendirildiği belirtilirken, soruşturmanın sonucu merakla bekleniyor.

Haber 04-08-2022 12:52

KPSS'deki 'aynı soru' iddiaları sonrası Yediiklim Yayınları'ndan açıklama geldi: Kesinlikle tesadüf

KPSS'deki 'aynı soru' iddiaları sonrası Yediiklim Yayınları'ndan açılama geldi. Soruların aynı olmasını 'tesadüf' olarak açıklayan yayınevi, yayınlarının durdurulmadığını belirtti. Yapılan açıklamada "Tamamen algı, yayınlarımız devam ediyor. Bir iki soru aynı diye çok yüklenme oldu. Kesinlikle bir tesadüf." ifadeleri yer aldı. Söz konusu iddialar gündem yaratırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün görevden alındı.

Haber 03-08-2022 07:31

Diğer Haber Etiketleri

Yediiklim

Yediiklim Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yediiklim Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.