Yıllık Haberleri

Galatasaray'dan sürpriz Okan Buruk kararı! Dursun Özbek bizzat araya girip işi bitirdi

Galatasaray'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek Okan Buruk konusunda yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz gün oyuncularıyla sözleşme yenileyen sarı-kırmızılılar Okan Buruk'a 1 yıllık değil 2 yıllık sözleşme önerdiği öğrenildi. Dursun Özbek'in araya girerek 1 yıllık kontratı 2 yıla çıkardığı ifade edildi.

Spor 21-04-2024 16:24

Galatasaray'da Okan Buruk gelişmesi! Sözleşme önerildi...

Galatasaray'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek Okan Buruk konusunda yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz gün oyuncularıyla sözleşme yenileyen sarı-kırmızılılar Okan Buruk'a da yeni kontrat önerdi.

Spor 20-04-2024 17:04

Beşiktaş'ta Santos gitti, kriz bitmedi! 4.5 milyon euro maaşı olan Portekizli çalıştırıcının tazminatı bilerek düşük gösterilmiş...

Beşiktaş'ın yollarını ayırdığı Fernando Santos ile ilgili olay yaratan bir iddia ortaya atıldı. Ülkesindeki vergi borcu nedeniyle tazminatının düşük gösterildiği ifade edilen Santos'un maliyeti belli oldu.

Spor 15-04-2024 08:26

Son dakika: Bayer Leverkusen 119 yıllık tarihinde ilki yaşadı! Bayern Münih'in 11 yıllık şampiyonluk hegemonyasını kırdılar

Son dakika... Almanya Bundesliga'nın 29. haftasında Bayer Leverkusen evinde Werder Bremen'i 5-0 mağlup ederek bitime 5 hafta kala, şampiyonluğunu ilan etti. Leverkusen tarihinde ilk kez Bundesliga şampiyonu olmayı garantiledi. İşte detaylar...

Spor 14-04-2024 20:32

Diğer Haber Etiketleri

balotelli bayern munich beko besikta beşiktaş Enflasyon transfer Fatih Terim Okan Buruk Süper Lig Dursun Özbek Teknik Direktör Şenol Güneş Bundesliga Stefan Kuntz Selçuk İnan Fernando Santos Arda Güler maaş dolar son dakika haberler Şampiyon a milli futbol takımı a milli takım Sacha Boey Vincenzo Montella Miguel Crespo Josef de Souza Gökhan Töre Nuri Şahin Altın Ferrari Gaziantep FK Burak Yılmaz Antalyaspor Konyaspor Sivasspor Adana Demirspor Samsunspor AZ İtalya Juventus Panathinaikos İstanbul Kastamonu Başakşehir Vodafone Park Serdal Adalı Lucas Torreira Sakatlık Serdar Dursun uçak Claudio Taffarel Voleybol Hikmet Karaman Sanayi Üretim Endeksi Çağlar Söyüncü Türkiye Milli Futbol Takımı UEFA Cezayir İspanya Türkiye Acun Ilıcalı açıklama aday dakika haberleri city brentford fenerbahçe erhan galatasaray transfer galatasaray hazırlık maçı icardi idman hull city hasan arat imza atan ante rebic aylık araba dortmund ışıl kaleci yaşında montella milli takım muslera ligi melissa vargas mbappe real madrid psg rizespor son dakika haberleri sözleşme tff taffarel takım tanguy ndombele kata paylaşım nuri ocak ons transfer dönemi ust başakşehi yapılan açıklama ekipleri da, kulübün 15 milyon euro tff, portekizli süper li n dakika haberleri bıraktı yollar ayrıldı marius hedefi galatasarayda son dakika gol maçın iyet 10 ak türkiye futbol federasyonu zidane türkiye milli takımı de fk sezon erden buruk taraftari forması galatasaray başkan maçı galatasaray taraftar

Yıllık

Yıllık Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yıllık Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Herkes merakla bekliyordu! Galatasaray yönetimi Okan Buruk ile anlaşma sağladı... İşte tecrübeli çalıştırıcının yeni sözleşmesi

Galatasaray ile rekordan rekora koşan Okan Buruk'un Sarı-Kırmızılılar ile sözleşmesi sezon sonunda sona ererken, yönetim ile yapılan görüşmeden olumlu sonuç çıktı. İşte Okan Buruk'un yeni sözleşmesi.

Spor 25-03-2024 08:32

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek Torreira ve Muslera ile anlaştıklarını açıkladı!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek gerçekleştirilen imza töreninde sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Torreira ve Muslera ile anlaştıklarını açıkladı. İşte detaylar...

Spor 19-03-2024 12:46

Sanayi üretim endeksi ocakta aylık bazda değişmedi

Sanayi üretim endeksi, ocakta aylık bazda değişmedi, yıllık bazda yüzde 1,1 artış gösterdi. Söz konusu ayda sanayinin alt sektörleri incelendiğinde, imalat sanayi sektörü endeksi yüzde 0,6 azalırken, madencilik ve taş ocakçılığı sektörü endeksi yüzde 4,3 arttı.

Finans 12-03-2024 10:52

Çaykur Rizespor'dan İspanya'ya transfer oluyor! Emirhan Topçu için anlaşma çok yakın

Önümüzdeki sezon transfer çalışmaları için kolları sıvayan Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da forma giyen genç oyuncu Emirhan Topçu için çok konuşulacak bir transfer iddiası gündemde. İşte detaylar...

Spor 12-03-2024 08:30

Gaziantep FK ile Selçuk İnan 1.5 yıllık sözleşme imzaladı

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, teknik direktör Selçuk İnan ile 1.5 yıl sözleşme imzaladı.

Spor 08-03-2024 15:21

TFF’de 20 milyon liralık iptal! Sponsorluğu sessiz sedasız bitirdiler: Logolar bile kaldırıldı

Türkiye Futbol Federasyonu’nun sponsorları arasında yer alan McDonald’s’ın sponsorluğu fesih edildi. 4 yıllık sponsorluk anlaşması sessiz sedasız iptal edilirken, bedelin yıllık olarak 20 milyon TL’nin üzerinde olduğu iddia ediliyor. Bu gelişmenin merkezinde ise McDonald’s İsrail’in İsrail askerlerine verdiği desteğe duyulan tepki olduğu dile getirildi.

Spor 06-03-2024 11:15

Beşiktaş derbisi öncesi Galatasaray'da Muslera krizi! Anlaşma sağlanamamasının ardından ailesi İstanbul'dan ayrıldı...

Galatasaray'da taraftarları şaşırtan Muslera gelişme yaşanıyor. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Uruguaylı eldivenle şu ana kadar herhangi bir anlaşma sağlanamadı. Galatasaray'ın son yaptığı 1 yıllık teklifi reddeden Muslera, sarı-kırmızılılardan 2 yıllık sözleşme talep etti. Orta yolun bulunmamasının ardından Muslera'nın ailesi İstanbul'dan ayrıldı.

Spor 25-02-2024 16:30

Real Madrid'in teklifini kabul eden Mbappe'nin alacağı imza parası dudak uçuklatan cinsten! Real Madrid, keşke bonservis ödeseydim diyecek...

Fransız devi PSG, Kylian Mbappe'yi ikna edemedi. Sözleşmesinin son 6 ayına girilen Fransız oyuncu tercihini Real Madrid'den yana kullandı ve İspanyol deviyle 5 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı. Mbappe'nin Real Madrid'den alacağı imza parası ise futbol dünyasının gündemine oturdu.

Spor 20-02-2024 16:59

Yılın değil, asrın transferi! Real Madrid, Mbappe ile 5 yıllık sözleşme imzaladı!

Fransız devi PSG, Kylian Mbappe'yi ikna edemedi. Sözleşmesinin son 6 ayına girilen Fransız oyuncu tercihini Real Madrid'den yana kullandı ve İspanyol deviyle 5 yıllık sözleşme imzaladı. Yaşanan bu sürpriz transfer gelişmesini İspanyol gazetesi MARCA duyurdu.

Spor 19-02-2024 09:37

Fenerbahçe'den son gün bombası! Serdar Dursun takıma geri döndü

Fenerbahçe'de golcü transferinde sürpriz bir isimle anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezon takımdan ayrılan Serdar Dursun'un yeniden takıma dönmesi için el sıkışıldı. Milli oyuncunun bugün resmi imzayı atacağı öğrenildi.

Spor 09-02-2024 10:05

Montella'nın milli takımdan aldığı bir yıllık maaşı o araca yatırdı! Fiyatını duyanlar inanamadı

A Milli Takım'ın çalıştırıcısı Montella bu kez futboldan farklı olarak yeni aracı ile gündemde. İtalyan çalıştırıcı oldukça lüks bir otomobil almaya hazırlanırken ödeyeceği para dudak uçuklattı. İşte detaylar...

Spor 05-02-2024 16:15

İstanbul'un yıllık enflasyonu yüzde 76'yı aştı

İstanbul Ticaret Odası (İTO) ocak ayı enflasyon verileri açıklandı. Verilere göre enflasyon yıllık yüzde 76,17, aylık yüzde 6,72 oldu.

Finans 01-02-2024 12:23

Galatasaray ile anlaşma sağladı! Lucas Torreira'nın maaşına belirgin zam

Galatasaray'da sahada ortaya koyduğu performansla taraflı tarafsız herkesin gözünde büyük beğeni toplayan Torreira'yı Avrupa'da birçok kulüp istiyordu. Sezon sonunda takımdan ayrılmasından korkulan Torreira ile Galatasaray yönetimi şimdiden anlaşma sağladı.

Spor 30-01-2024 10:18

Zinedine Zidane'a reddetmesi zor teklif! Yıllık 15 milyon euro önerdiler

Bir süredir takım çalıştırmayan Zidane'a sürpriz bir teklif geldi. Djamel Belmadi ile yollarını kısa süre önce ayıran Cezayir Milli Takımı, Zidane'a astronomik bir teklif yaptı.

Spor 26-01-2024 23:05

Galatasaray ile Bayern Münih anlaşmaya vardı! Sacha Boey, Türkiye'nin bonservis rekorunu kırıp gitti...

Bayern Münih ve Galatasaray, Sacha Boey transferi için 30 milyon euro + başarı bonusları karşılığında anlaşmaya vardı. Sacha Boey yarın saat 06.00'da sağlık kontrolünden geçmek için Münih'e gidecek. Sarı-kırmızılılar bu transferle birlikte Türkiye'nin bonservis rekorunu kırmış oldu.

Spor 26-01-2024 17:27

Adana Demirspor'da yeni hoca resmen açıklandı! Mavi Şimşekler Hikmet Karaman'a emanet

Adana Demirspor'un resmi kanallarından yapılan açıklamayla yeni hoca belli oldu. Yapılan açıklamada tecrübeli çalıştırıcı Hikmet Karaman ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 18-01-2024 21:41

İkinci Arda Güler vakası! Sivasspor'dan İngiliz ekibi Brentford'a giden Yunus Emre Konak'ın tendonu koptu, 5 ay sahalardan uzak kaldı

Sivasspor'dan Premier Lig ekiplerinden Brentford'a transfer olan genç orta saha oyuncusu Yunus Emre Konak, Arda Güler ile aynı kaderi yaşadı. Genç oyuncu yeni takımında çıktığı antrenmanda tendonunu koparırken, 4-5 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Spor 17-01-2024 18:13

Milyonların gözü verilerde: ENAG yıllık enflasyonu açıkladı!

Milyonlarca memur ve emeklinin maaş zammı için TÜİK'in açıklayacağı aralık ayı enflasyon verilerini beklerken ENAG aralık ayı ve yıllık enflasyonu açıkladı.

Finans 03-01-2024 09:28

Transferin adı: Josef de Souza! Brezilyalı yıldız oyuncu RAMS Başakşehir ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı

BJ Guoan'dan ayrılan Josef de Souza, Süper Lig ekiplerinden RAMS Başakşehir ile her konuda anlaşmaya vardı. Son olarak ülkemizde Beşiktaş forması giyen Brezilyalı yıldız oyuncu İstanbul'a geri dönmüş oldu.

Spor 01-01-2024 16:49

Altın yatırımcısının yüzünü güldürdü! Tüm zamanların en yüksek yıllık kapanışı, uzmanlar 2024 beklentilerini açıkladı...

Altının ons fiyatı, 2062,74 dolarla tüm zamanların en yüksek yıllık kapanışını gerçekleştirdi. Altının onsu en son 2020 yılında yükselmişti.

Finans 31-12-2023 11:39

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! Bruno Genesio ile 1.5 yıllık anlaşma sağlandı

Beşiktaş'ta teknik direktörlük konusu çözüme kavuştu. Siyah-beyazlılar Fransız teknik adam Bruno Genesio ile anlaşma sağladı. Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel, Bruno Genesio ile son detayları konuşmak için bugün Monaco'ya uçtu.

Spor 30-12-2023 16:32

Nuri Şahin, dünya devi Dortmund'un teknik direktörü oluyor! Antalyaspor'dan resmi açıklama geldi

Antalyaspor Başkan Vekili Alkan Evren, Nuri Şahin'in Borussia Dortmund'dan aldığı yardımcı antrenörlük teklifi nedeniyle Antalyaspor'dan ayrıldığını açıkladı. Bu açıklamadan önce Nuri Şahin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Antalyaspor'a veda etmişti.

Spor 29-12-2023 10:14

Fatih Terim'in Panathinaikos'tan alacağı maaş şaşkınlık yarattı! Yunan basını resmen duyurdu

Fatih Terim'in Panathinaikos'un başına geçmesi Avrupa basınında da büyük yankı uyandırdı. Uzun süre sonra Türkiye dışında başka bir takım çalıştıracak tecrübeli teknik adamın kazanacağı maaş da büyük merak konusu olmuştu. Yunan basını, Fatih Terim'in maaşıyla ilgili ilginç bir iddia ortaya attı.

Spor 27-12-2023 10:23

Hull City'nin Başkanı Acun Ilıcalı'dan transfer müjdesini şimdiden duyurdu! Resmen açıklayacağız

İngiliz ekibi Hull City'nin sahibi Türk iş insanı Acun Ilıcalı, verdiği bir röportajda takımın son durumuna dair açıklamalarda bulundu. Ilıcalı açıklamasında taraftara transfer müjdesini de verdi. İşte detaylar...

Spor 19-12-2023 08:34

Gizli cevheri Taffarel buldu, Galatasaray'a son hediyesi: Lucas Perri! Sarı-Kırmızılılar'ın 12 yıllık çınarı Muslera'dan kaleyi o devralacak

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray bu sezon hem ligde hem Avrupa'da yoluna emin adımlarla ilerlerken, gelecek planlarına da hız kesmeden devam ediyor. Gündemin ilk sırasında 2011 yılından bu yana Galatasaray forması giyen ve 37 yaşına gelmesi nedeniyle kariyerinin sonuna yaklaşan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın en az onun kadar güven veren bir kaleci ile doldurmak olan Sarı-Kırmızılılar'a eski kalecisi Taffarel'den sürpriz bir öneri geldi. İşte detaylar...

Spor 06-12-2023 08:20

Beşiktaş'ta girdiği 3. seçimden de mağlubiyetle ayrıldı! Serdal Adalı kaybedince, transfer yattı... İşte Adalı'nın anlaştığı yıldız

Beşiktaş'ta Hasan Arat'ın Başkan seçilmesinden sonra diğer aday Serdal Adalı'nın seçilmesi durumunda takıma getireceği yıldız isim belli oldu. Buna göre Serdal Adalı, Hasan Arat karşısında kazansaydı, Atletico Madrid forması giyen Çağlar Söyüncü'yü kadroya katacaktı. İşte detaylar...

Spor 04-12-2023 11:49

Kale direkleri nedeniyle maç iptal edildi!

Kastamonu’da 1. Amatör Küme’de mücadele eden İhsangazispor’un, Taşköprüspor’u ağırladığı maçta ölçüleri farklı olduğu için karşılaşmanın iptal olmasına sebep olan kale direkleri değiştirildi.

Spor 25-11-2023 11:47

Varsa yoksa Melissa Vargas! Çin'e transfer olan milli oyuncu ilk maçında harikalar yarattı

Fenerbahçe'den Çin'e transfer olarak büyük ses getiren Melissa Vargas, 1.5 ay sonra ilk kez bir voleybol maçına çıktı ve adeta şov yaptı. Galibiyette büyük rol oynayan Melissa Vargas'ın performansı büyük alkış topladı.

Spor 05-11-2023 11:35

Galatasaray'da şoke eden Icardi gelişmesi! İtalyanlar sözleşmesini bile hazırladı iddiası...

Galatasaray'da gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesi kendine hayran bırakan Mauro Icardi için İtalya'dan flaş transfer iddiası geldi. Attığı gollerle kendinden söz ettiren Icardi için Roma'nın sözleşmeyi bile hazırladığı ifade edildi.

Spor 03-11-2023 13:40

Galatasaray'dan Muslera'yı üzecek teklif! Sözleşmesi konusunda masaya oturuluyor...

Galatasaray'da Muslera'nın sözleşmesi konusunda sarı-kırmızılı yönetim harekete geçti. Kerem Aktürkoğlu, Abdülkerim Bardakcı ve Sacha Boey gibi isimlerle görüşme gerçekleştiren Galatasaray yönetimi Muslera ile de masaya oturdu.

Spor 31-10-2023 10:56

Beşiktaş'ta krizlerin ardı arkası kesilmiyor! İddiaya göre Burak Yılmaz, Rebic'i antrenmandan kovdu

Beşiktaş'ta üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası krizlere bir yenisi daha eklendi. Siyah-Beyazlılar'ın teknik direktörü Burak Yılmaz Ante Rebic'i isteksiz tavırları ve istediklerini yapmaması nedeniyle idmandan kovdu. İşte detaylar...

Spor 30-10-2023 14:53

İtalya'da bahis skandalı! Nicolo Fagioli, 7 ay futboldan men edildi

Juventus forması giyen Nicolo Fagioli, bahis oynadığı gerekçesiyle futboldan 7 ay men cezası aldı.

Spor 17-10-2023 17:07

Juventus'un yıldız oyuncusu Paul Pogba geçici süreyle futboldan 'men' edildi!

İtalya Serie A takımlarından Juventus'un orta saha oyuncusu Paul Pogba, doping kullandığı suçlamasıyla geçici süreyle futboldan men edildi. İşte detaylar...

Spor 17-10-2023 11:54

A Milli Takım'da Vincenzo Montella dönemi 'şen şakrak' başladı! Oyuncular, teknik direktörü araya aldı ve...

A Milli Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda oynayacağı maçların hazırlıklarına başladı. Stefan Kuntz'un ayrılığı sonrasında göreve getirilen teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde ilk antrenmanına çıkan Ay-Yıldızlılar'daki neşeli görüntüler dikkat çekti. İlk kez A Milli Takım'a seçilen oyuncular ve Montella, diğer futbolcular tarafından oluşturulan koridordan geçti. İşte detaylar...

Spor 09-10-2023 17:52

Galatasaray'da Sacha Boey imzayı atmak üzere!

Galatasaray'ın performansıyla göz dolduran isimlerinden Sacha Boey için yönetim harekete geçti. Sarı-kırmızılı kurmaylar Fransız oyuncuyla yeni sözleşme yapıp serbest kalma bedelinin 25 milyon euro yapılması konusunda anlaşma sağladı. Sacha Boey'in kısa sürede imzaların atılması planlanıyor.

Spor 06-10-2023 14:54

Vincenzo Montella resmi imzayı attı! Basın toplantısına damga vuran söz! Şimdiden herkesin gönlünü kazandı...

TFF, A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella için imza töreni düzenledi. Sıcak bir ortamda gerçekleşen imza töreninde Montella'nın söylediği olumlu sözler taraftarların büyük beğenisini kazandı.

Spor 27-09-2023 14:29

Beşiktaş'ın stat sponsoru belli olmak üzere! Anlaşma sağlandı...

Beşiktaş Stadyumu'nun yeni adı Tüpraş Stadyumu olacak ve senelik 7.5 milyon Euro kasaya girecek. Siyah-beyazlılar yapılan görüşmeler sonrası anlaşmaya vardı.

Spor 22-09-2023 16:55

Milli Takımda Stefan Kuntz dönemi sona erdi! TFF'den yapılan son dakika açıklamasıyla ayrılık açıklandı...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetimi, bugün Riva'da yaptığı görüşme sonrasında A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile yolların ayrıldığını açıkladı. Bu gelişmenin ardından İtalyan teknik adam Vincenzo Montella, A Milli Takım ile 3 yıllık sözleşme imzalamak için İstanbul’a geldi.

Spor 20-09-2023 15:25

Konyaspor, Gökhan Töre ile 1 yıllık anlaşma sağladı

Son olarak Ankaragücü forması giyen Gökhan Töre, Konyaspor ile anlaşma sağladı.

Spor 15-09-2023 21:42

Galatasaray'dan son dakika transferi! Bayern Münih ile anlaşma sağlandı

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında cumartesi günü Samsunspor'u konuk edecek olan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı - kırmızılılar, son olarak Bayern Münih II'de forma giyen Eyüp Aydın'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Galatasaray, Bayern Münih'e 250 bin euro bonservis bedeli ödeyecek.

Spor 15-09-2023 21:21

Balotelli yeniden Adana Demirspor'da! Murat Sancak sürpriz bir şekilde transferi açıkladı

Adana Demirspor, Sion ile sözleşmesini fesheden Mario Balotelli'yi kadrosuna kattı. Adana temsilcisinin başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Balotelli transferini açıkladı. Balotelli ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Spor 15-09-2023 17:15

Eski Fenerbahçeli Muhammed Gümüşkaya, Samsunspor'a transfer oldu!

Samsunspor, KVC Westerlo takımından 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Muhammed Gümüşkaya’yı 1 yıllığına kiraladı. İşte detaylar...

Spor 13-09-2023 20:33

Beşiktaş'a 7.5 milyon euro'luk müjde! Stat isim sponsorluğu konusunda anlaşma sağlandı

Beşiktaş'ta stat sponsorluğu konusunda artık sona gelindi. Sosyal medyada yer alan iddiaya göre siyah-beyazlılar, Türk bir firmayla 7.5 milyon euro'dan anlaşma sağladı.

Spor 13-09-2023 15:26

Son dakika: Fenerbahçe'de sürpriz imza! Yıldız isim 4 yıl daha sarı - lacivertli formayı giyecek...

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'de 3'te 3 yaparak milli araya lider olarak giren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde de gözünü yükseğe diken sarı - lacivertliler, iç transferde de kolları sıvadı. Fenerbahçe'de takımdan ayrılması beklenen yıldız futbolcu Miguel Crespo'nun sözleşmesi için uzatma kararı alındı. İşte detaylar...

Spor 06-09-2023 18:33

Galatasaray'dan ayrılıp, Pendikspor'a gidiyor! Fredrik Midtsjö'den çok sürpriz imza...

Galatasaray'da son yapılan transferlerin ardından takımdan ayrılacak isimler netleşirken, bu isimlerden olan Fredrik Midtsjö'nün yeni takımı belli oldu. İşte detaylar...

Spor 05-09-2023 19:06