Yıllık Haberleri

Galatasaray, Elias Jelert'i kadrosuna kattı!

Galatasaray sağ bek transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-Kırmızılılar, Kopenhag'dan Elias Jelert'i kadrosuna kattı.

Spor

Fenerbahçe golcüsüne kavuşuyor! Yıldız oyuncu, Mourinho'nun telefonu sonrası teklifi kabul etti

Fenerbahçe, uzun zamandır ilgilendiği Youssef En-Nesyri transferinde mutlu sona ulaştı. Yıldız oyuncuyla her konuda anlaşan Fenerbahçe, Sevilla'yı da ikna etti. Sevilla kulübü bu hamlenin ardından resmi açıklama yaptı.

Spor

Galatasaray'dan Süper Lig rekorlarını alt üst edecek transfer! Sarı-Kırmızılılar Wendel ile tarihe geçecek

Yeni sezon öncesi 8 numara arayışlarını sürdüren Galatasaray gündemine oldukça sürpriz bir ismi alırken, Sarı-Kırmızılılar bu transferin gerçekleşmesi durumunda tarihe geçecek. İşte detaylar...

Spor

İsmi Beşiktaş ile anılıyordu! Di Maria için resmi açıklama geldi, takımı belli oldu

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren ekiplerden Beşiktaş'ın listesinde bulunan isimlerden Angel Di Maria için resmi açıklama geldi.

Spor

Yıllık

Yıllık Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yıllık Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Galatasaray, Guela Doue transferini bitirdi! İstanbul'a geliyor...

Rennes Kulübü ile 6 milyon bonservis + 2 milyon (bonuslar) olmak kaydıyla anlaşan Galatasaray, Guela Doue ile 1.2 milyon euro maaş anlaşmasında son imzaları bekliyor.

Spor

Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin transferini resmen duyurdu! Oğuz Aydın ve Cenk Tosun da imzayı attı

Fenerbahçe'nin bir süredir peşinde olduğu Allan Saint-Maximin'in transferini resmen açıkladı. Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin, sağlık kontrolünden geçmek ve sözleşme imzalamak için akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Sarı lacivertliler, Oğuz Aydın ile 4 yıllık, Cenk Tosun ile de 2 yıllık sözleşme imzalandığını da duyurdu.

Spor

Fenerbahçe, Cenk Tosun transferini resmen duyurdu!

Beşiktaş, sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki milli futbolcu Cenk Tosun’a veda etti. Fenerbahçe kulübü de Cenk Tosun transferini resmen açıkladı.

Spor

Beşiktaş, Immobile'nin maliyetini açıkladı!

Beşiktaş, Serie A ekibi Lazio’dan transfer ettiği İtalyan futbolcu Ciro Immobile ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Immobile her sezon için 6 milyon Euro garanti ücret alacak. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İtalyan yıldız, “Burada olduğum için çok mutluyum. Çok duygulandım. Sezona başlamak için hazırım” dedi.

Spor

Yılın transferi her an açıklanabilir! Beşiktaş'ın teklifini beğenmeyen Cenk Tosun, Fenerbahçe'ye imza atıyor...

Fenerbahçe, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Cenk Tosun ile prensip anlaşmasına vardı. Siyah-beyazlılarla maaş konusunda anlaşamayan milli oyuncu, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti.

Spor

Beşiktaş transferde mutlu sona ulaştı! Immobile İstanbul'a geliyor...

Beşiktaş'ın çok istediği isimlerin başında gelen Ciro Immobile transferinde mutlu sona ulaşıldı. Siyah-beyazlılar İtalyan futbolcuyla anlaşmasının ardından Lazio'yu da ikna etti ve transferi bitirdi.

Spor

Serik Belediyespor Aydın Bağ ile 1 yıllık sözleşme imzaladı!

İki sezon Şanlıurfaspor forması giyen Aydın Bağ, 2. Lig ekiplerinden Serik Belediyespor’a transfer oldu.

Spor

Beşiktaş, Immobile'yi İstanbul'a getiriyor! İtalyan golcüyle anlaşma sağlandı...

Beşiktaş, Lazio ile sözleşmesi bulunan Ciro Immobile konusunda anlaşma sağladı. 34 yaşındaki İtalyan golcünün önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelip Beşiktaş ile iki yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Spor

Mourinho istedi, Fenerbahçe aldı! Golcü transferi 16 milyon Euro ödenerek bitmek üzere...

Fenerbahçe'de golcü transferi bitmek üzere... Mourinho'nun özel talebi üzerine Youssef En-Nesyri ile görüşme sağlayan sarı-lacivertliler, Sevilla ile el sıkıştı.

Spor

SON DAKİKA | Galatasaray'ın yeni transferi Batshuayi İstanbul'a geldi! Sözleşme detayı...

Son dakika haberi: Galatasaray'ın transfer görüşmeleri yaptığı Belçikalı futbolcu Michy Batshuayi, İstanbul'a geldi. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de 24 gol - 3 asistlik performans gösteren golcü futbolcunun 3 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Spor

Ozan Tufan transferi resmen açıklandı! Maliyeti belli oldu

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada Ozan Tufan transferi resmen duyurulurken, oyuncunun alacağı ücret de belli oldu. İşte detaylar...

Spor

Batshuayi'nin son paylaşımı sosyal medyayı yıktı! Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarlar yorum yağdırıyor...

Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Batshuayi, Galatasaray ile bir görüşme gerçekleştirmiş ve anlaşma sağlanmıştı. Sarı-kırmızılılar için 3 yıllık mukaveleye 'evet' yanıtı veren Belçikalı oyuncunun kısa süre içinde sağlık kontrollerinden geçmesi beklenirken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım yorum yağmuruna tutuldu.

Spor

SON DAKİKA: Beşiktaş Rafa Silva transferini KAP'a bildirdi! Anlaşma detayları belli oldu

Son dakika... Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, son olarak Benfica forması giyen yıldız isim Rafa Silva ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. İşte detaylar...

Spor

Beşiktaş, dünyaca ünlü yıldız Rafa Silva ile anlaşma sağladı!

Beşiktaş, Benfica'dan ayrılan dünyaca ünlü yıldız Rafa Silva ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Bonservisi elinde bulunan oyuncu İstanbul'a geliyor.

Spor

Fenerbahçe sezonun ilk transferini açıkladı! Sarı-Lacivertliler Mert Hakan Yandaş'ın sözleşmesini 2 yıllığına uzattı, Levent Mercan'ı da kadroya kattı

Fenerbahçe, geçen sezon Fatih Karagümrük forması giyen sol bek oyuncusu Levent Mercan ile 3 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada Mert Hakan Yandaş'la da sözleşme uzatıldığı duyuruldu.

Spor

Beşiktaş transferin ilk bombasını patlattı! Brezilyalı yıldız oyuncu Gabriel Paulista bu akşam İstanbul'da!

Beşiktaş'ın yeni transferi Gabriel Paulista bu akşam İstanbul'a geliyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un etkili olduğu transferde kısa sürede ikna olan Gabriel Paulista bu akşam saat 22.45 gibi İstanbul'da olacak.

Spor

Beşiktaş'ta ilk imza atılıyor! Gabriel Paulista transferinde anlaşma sağlandı... İşte sözleşme süresi

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta yeni hoca Giovanni van Bronckhorst olurken, Holldandalı hocanın talimatları doğrultusunda temaslar devam ediyor. Siyah-Beyazlılar ilk temaslarına devam ederken, ilk imza oldukça yakın. İşte detaylar...

Spor

Fenerbahçe'yi son şampiyon yapan hoca Ersun Yanal, Amedspor ile anlaşma sağladı!

Amed Sportif Faaliyetler Başkanı Aziz Elaldı, Başkan Vekili Barın Durmaz ve Futbol Şube Sorumlusu Şefik Özdil, Ersun Yanal ile İzmir’de iki gün süren görüşmeler sonucunda el sıkıştı. Amedspor’un 11 Haziran Salı günü yapılacak genel kurulunun ardından Yanal ile bir yıllık sözleşme imzalanacak.

Spor

Mourinho'nun Fenerbahçe'den alacağı para ortaya çıktı! Yardımcılarına bile 2 milyon euro verilecek

Fenerbahçe'nin teknik direktörlük görevi için görüşmelere başladığını duyurduğu Portekizli Jose Mourinho bugün İstanbul'a geliyor. Dünya basınında da manşetleri süsleyen bu haberin ardından Portekizli çalıştırıcının yıllık ücreti de ortaya çıktı.

Spor

Fenerbahçe sezonun ilk transferini yaptı! Levent Mercan ile 4 yıllık sözleşme imzalanacak

Sezonu Galatasaray'ın ardında ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-lacivertliler bu yıl küme düşen Fatih Karagümrük'ün 23 yaşındaki sol beki Levent Mercan ile anlaşma sağladı.

Spor

Antalyaspor'da Alex de Souza sözleşmeyi imzaladı! 'Semih Şentürk' iddialarına yanıt verdi

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından göreve Fenerbahçe'nin Brezilyalı eski yıldızı Alex de Souza getirildi. Alex de Souza, kendisini 2 yıllığına kırmızı beyazlılara bağlayan imzayı attı. Alex; 'Semih Şentürk teknik ekipte olacak mı?' sorusuna da yanıt verdi.

Spor

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile her konuda anlaşma sağladı!

Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği Jose Mourinho, geleceğine ve kariyerine dair çarpıcı açıklamalar yapmış ve kararını önümüzdeki hafta vereceğini söylemişti. Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Mourinho'nun imza attığını ve İstanbul'a geleceğini açıkladı.

Spor

Alex de Souza görevine resmen başlıyor! Geliş saati belli oldu

Uzun yıllar sonra Türkiye'ye teknik direktör olarak dönen Brezilyalı yıldız Alex de Souza'nın geliş saati belli oldu. İşte detaylar...

Spor

Galatasaray'da Dursun Özbek'in ilk hamlesi Okan Buruk! İmzalar atılıyor... 2 yıllık sözleşme

Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde yapılan seçimli genel kurulda tekrar başkan seçilen Dursun Özbek'in ilk hamlesi belli oldu. Özbek, başarılı teknik adam Okan Buruk'un yeni sözleşmesini önüne koymaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor

Türk futboluna geri döndü! Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Alex de Souza oldu! Sergen Yalçın sonrası göreve başlıyor...

Antalyaspor başkanvekili Alkan Evren, teknik direktör Alex de Souza ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Sezon sonunda Sergen Yalçın ile yollarını ayıracak Antalyaspor, Alex de Souza'yı resmen açıkladı.

Spor

Galatasaray'dan sürpriz Okan Buruk kararı! Dursun Özbek bizzat araya girip işi bitirdi

Galatasaray'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek Okan Buruk konusunda yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz gün oyuncularıyla sözleşme yenileyen sarı-kırmızılılar Okan Buruk'a 1 yıllık değil 2 yıllık sözleşme önerdiği öğrenildi. Dursun Özbek'in araya girerek 1 yıllık kontratı 2 yıla çıkardığı ifade edildi.

Spor

Galatasaray'da Okan Buruk gelişmesi! Sözleşme önerildi...

Galatasaray'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek Okan Buruk konusunda yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz gün oyuncularıyla sözleşme yenileyen sarı-kırmızılılar Okan Buruk'a da yeni kontrat önerdi.

Spor

Beşiktaş'ta Santos gitti, kriz bitmedi! 4.5 milyon euro maaşı olan Portekizli çalıştırıcının tazminatı bilerek düşük gösterilmiş...

Beşiktaş'ın yollarını ayırdığı Fernando Santos ile ilgili olay yaratan bir iddia ortaya atıldı. Ülkesindeki vergi borcu nedeniyle tazminatının düşük gösterildiği ifade edilen Santos'un maliyeti belli oldu.

Spor

Son dakika: Bayer Leverkusen 119 yıllık tarihinde ilki yaşadı! Bayern Münih'in 11 yıllık şampiyonluk hegemonyasını kırdılar

Son dakika... Almanya Bundesliga'nın 29. haftasında Bayer Leverkusen evinde Werder Bremen'i 5-0 mağlup ederek bitime 5 hafta kala, şampiyonluğunu ilan etti. Leverkusen tarihinde ilk kez Bundesliga şampiyonu olmayı garantiledi. İşte detaylar...

Spor

Herkes merakla bekliyordu! Galatasaray yönetimi Okan Buruk ile anlaşma sağladı... İşte tecrübeli çalıştırıcının yeni sözleşmesi

Galatasaray ile rekordan rekora koşan Okan Buruk'un Sarı-Kırmızılılar ile sözleşmesi sezon sonunda sona ererken, yönetim ile yapılan görüşmeden olumlu sonuç çıktı. İşte Okan Buruk'un yeni sözleşmesi.

Spor

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek Torreira ve Muslera ile anlaştıklarını açıkladı!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek gerçekleştirilen imza töreninde sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Torreira ve Muslera ile anlaştıklarını açıkladı. İşte detaylar...

Spor

Sanayi üretim endeksi ocakta aylık bazda değişmedi

Sanayi üretim endeksi, ocakta aylık bazda değişmedi, yıllık bazda yüzde 1,1 artış gösterdi. Söz konusu ayda sanayinin alt sektörleri incelendiğinde, imalat sanayi sektörü endeksi yüzde 0,6 azalırken, madencilik ve taş ocakçılığı sektörü endeksi yüzde 4,3 arttı.

Finans

Çaykur Rizespor'dan İspanya'ya transfer oluyor! Emirhan Topçu için anlaşma çok yakın

Önümüzdeki sezon transfer çalışmaları için kolları sıvayan Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da forma giyen genç oyuncu Emirhan Topçu için çok konuşulacak bir transfer iddiası gündemde. İşte detaylar...

Spor

Gaziantep FK ile Selçuk İnan 1.5 yıllık sözleşme imzaladı

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, teknik direktör Selçuk İnan ile 1.5 yıl sözleşme imzaladı.

Spor

TFF’de 20 milyon liralık iptal! Sponsorluğu sessiz sedasız bitirdiler: Logolar bile kaldırıldı

Türkiye Futbol Federasyonu’nun sponsorları arasında yer alan McDonald’s’ın sponsorluğu fesih edildi. 4 yıllık sponsorluk anlaşması sessiz sedasız iptal edilirken, bedelin yıllık olarak 20 milyon TL’nin üzerinde olduğu iddia ediliyor. Bu gelişmenin merkezinde ise McDonald’s İsrail’in İsrail askerlerine verdiği desteğe duyulan tepki olduğu dile getirildi.

Spor

Beşiktaş derbisi öncesi Galatasaray'da Muslera krizi! Anlaşma sağlanamamasının ardından ailesi İstanbul'dan ayrıldı...

Galatasaray'da taraftarları şaşırtan Muslera gelişme yaşanıyor. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Uruguaylı eldivenle şu ana kadar herhangi bir anlaşma sağlanamadı. Galatasaray'ın son yaptığı 1 yıllık teklifi reddeden Muslera, sarı-kırmızılılardan 2 yıllık sözleşme talep etti. Orta yolun bulunmamasının ardından Muslera'nın ailesi İstanbul'dan ayrıldı.

Spor

Real Madrid'in teklifini kabul eden Mbappe'nin alacağı imza parası dudak uçuklatan cinsten! Real Madrid, keşke bonservis ödeseydim diyecek...

Fransız devi PSG, Kylian Mbappe'yi ikna edemedi. Sözleşmesinin son 6 ayına girilen Fransız oyuncu tercihini Real Madrid'den yana kullandı ve İspanyol deviyle 5 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı. Mbappe'nin Real Madrid'den alacağı imza parası ise futbol dünyasının gündemine oturdu.

Spor

Yılın değil, asrın transferi! Real Madrid, Mbappe ile 5 yıllık sözleşme imzaladı!

Fransız devi PSG, Kylian Mbappe'yi ikna edemedi. Sözleşmesinin son 6 ayına girilen Fransız oyuncu tercihini Real Madrid'den yana kullandı ve İspanyol deviyle 5 yıllık sözleşme imzaladı. Yaşanan bu sürpriz transfer gelişmesini İspanyol gazetesi MARCA duyurdu.

Spor

Fenerbahçe'den son gün bombası! Serdar Dursun takıma geri döndü

Fenerbahçe'de golcü transferinde sürpriz bir isimle anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezon takımdan ayrılan Serdar Dursun'un yeniden takıma dönmesi için el sıkışıldı. Milli oyuncunun bugün resmi imzayı atacağı öğrenildi.

Spor

Montella'nın milli takımdan aldığı bir yıllık maaşı o araca yatırdı! Fiyatını duyanlar inanamadı

A Milli Takım'ın çalıştırıcısı Montella bu kez futboldan farklı olarak yeni aracı ile gündemde. İtalyan çalıştırıcı oldukça lüks bir otomobil almaya hazırlanırken ödeyeceği para dudak uçuklattı. İşte detaylar...

Spor

İstanbul'un yıllık enflasyonu yüzde 76'yı aştı

İstanbul Ticaret Odası (İTO) ocak ayı enflasyon verileri açıklandı. Verilere göre enflasyon yıllık yüzde 76,17, aylık yüzde 6,72 oldu.

Finans

Galatasaray ile anlaşma sağladı! Lucas Torreira'nın maaşına belirgin zam

Galatasaray'da sahada ortaya koyduğu performansla taraflı tarafsız herkesin gözünde büyük beğeni toplayan Torreira'yı Avrupa'da birçok kulüp istiyordu. Sezon sonunda takımdan ayrılmasından korkulan Torreira ile Galatasaray yönetimi şimdiden anlaşma sağladı.

Spor

Zinedine Zidane'a reddetmesi zor teklif! Yıllık 15 milyon euro önerdiler

Bir süredir takım çalıştırmayan Zidane'a sürpriz bir teklif geldi. Djamel Belmadi ile yollarını kısa süre önce ayıran Cezayir Milli Takımı, Zidane'a astronomik bir teklif yaptı.

Spor

Galatasaray ile Bayern Münih anlaşmaya vardı! Sacha Boey, Türkiye'nin bonservis rekorunu kırıp gitti...

Bayern Münih ve Galatasaray, Sacha Boey transferi için 30 milyon euro + başarı bonusları karşılığında anlaşmaya vardı. Sacha Boey yarın saat 06.00'da sağlık kontrolünden geçmek için Münih'e gidecek. Sarı-kırmızılılar bu transferle birlikte Türkiye'nin bonservis rekorunu kırmış oldu.

Spor

Adana Demirspor'da yeni hoca resmen açıklandı! Mavi Şimşekler Hikmet Karaman'a emanet

Adana Demirspor'un resmi kanallarından yapılan açıklamayla yeni hoca belli oldu. Yapılan açıklamada tecrübeli çalıştırıcı Hikmet Karaman ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. İşte detaylar...

Spor