Yumuşak Haberleri

Taş gibi havluları yumuşacık yapmanın yolu kolay! Sadece 5 dakikada havluları yumuşatmak için...

Sertleşmiş havlular hem görüntü hem de hissiyat olarak istenmeyen durumlara yol açıyor. Kimse ellerini ve yüzünü taş gibi sertleşmiş havlularla kurulamak istemiyor. Bazı evlerin havlularının yeni alınmış gibi yumuşacık olduğu görülüyor. Yumuşak havluların sırrı merak ediliyor. İşte sertleşen havluları yumuşatmak için yapmanız gereken basit tüyolar...

Kadin 04-01-2023 10:04

Daha yumuşağı yok: Pamuk poğaça tarifi! Pamuk gibi yumuşacık poğaça nasıl yapılır?

Poğaça günün her saatinde sevilerek tüketilen yiyecekler arasında bulunuyor. Pastaneden alınan poğaçalar kadar yumuşak poğaça yapamamaktan şikayetçiyseniz doğru yerdesiniz. Yumuşacık anne poğaçası tarifine bayılacaksınız. Pamuk poğaça nasıl yapılır merak ediyorsanız bu pamuk poğaça tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 03-01-2023 16:32

Yumuşak eş anlamlısı nedir? Yumuşak kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Türk dilinde bir kelime asıl anlamları dışında mecaz anlamlarda da kullanılabilir. Bu anlamda Türkçe dünyada kelime ve anlam bakımından en zengin olan diller arasında yer alır. Kelime ve anlam bakımından bu denli zenginliğin oluşu eş anlamlılık durumuna da zemin hazırlar. Eş anlamlı kelimeler de kelimelerin ve anlamların zenginliğine göre çeşitlilik gösterir. Yumuşak kelimesi de sıfat türünde bir kelimedir. Birçok anlamı olan yumuşak kelimesinin eş anlamı nedir?

Egitim 16-12-2022 16:02

Taş gibi poğaçalara veda edin! Poğaçaların yumuşacık olması için püf noktaları

Poğaça günün her saatinde yenilebilen enfes lezzetler arasında bulunuyor. Misafirlere ikram edilecek yiyecekler düşünüldüğünde ilk akla poğaça geliyor. Poğaçanın yapımı oldukça kolay olsa da tarifinde gözden kaçan püf noktalar poğaçanın taş gibi olmasına neden olabiliyor. Oysaki yumuşacık poğaça yapmanın yolu çok kolay. İşte yumuşak poğaça yapmak için uymanız gereken püf noktalar...

Yemek 24-10-2022 10:15

Yumuşak

Yumuşak Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yumuşak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Daha önce bu kadar yumuşağını yemediniz! Pamuk gibi poğaça tarifi! Puf puf poğaça nasıl yapılır?

Poğaçalar hem kahvaltılarda hem de gün içerisindeki öğünlerde sıklıkla tüketiliyor. Eve gelen misafire çıkartılacak tuzlu ikramlar denildiğinde ilk akla poğaça geliyor. Ancak poğaçaların tarifinin tutturulamaması sert olmalarına neden olabiliyor. Sert poğaçalar yerine puf puf olan yumuşacık poğaçaları seviyorsanız bu tarif tam size göre! Yumuşak poğaça nasıl yapılır? merak ediyorsanız aşağıya göz atabilirsiniz.

Yemek 13-10-2022 09:14

Sık yapılan bu yanlış havluların sertleşmesine neden oluyor! Tek malzeme ile havlularınızı yeni alınmış gibi yumuşacık yapabilirsiniz

Havlular hem mutfakta hem de banyoda sıklıkla kullanılıyor. Havlu yerine kağıt havlu kullanan birçok kişi bulunsa da havlunun verdiği yumuşaklık hissi dışarıdan alınan kağıt havlulardan alınmıyor. Ancak havlular zamanla yıkandıkça sertleşebiliyor. Siz de bu durumdan şikayetçiyseniz her evde bulunan tek malzeme ile havlularınızı yumuşacık yapabilirsiniz.

Kadin 11-10-2022 07:08

İddia ediyoruz daha yumuşağını yemediniz! Yumuşacık poğaça tarifi

Poğaça güne başlarken en hızlı ve lezzetli alternatifler arasında bulunuyor. Özellikle öğrencilik hayatında birçok insan sabahları poğaça yiyerek kahvaltıyı atlamıştır. Eğer ki evde yaptığınız poğaçalar dışarıdan aldığınız gibi yumuşak olmuyorsa bu tarifi kesinlikle denemelisiniz.

Yemek 09-09-2022 15:52

Poğaçaların yumuşak olması için dikkat etmeniz gerekenler nelerdir? Yumuşak poğaçalar için püf noktaları

Poğaça herkes tarafından sevilerek tüketilen yiyecekler arasında yer alıyor. Özellikle altın günlerinin vazgeçilmezi olan poğaçanın birçok çeşidi ve tarifi bulunuyor. Ancak bu tariflerden ve çeşitlerden önce poğaçanın yapısının tam tutması gerekiyor. Poğaçanızın pastaneden alınmış gibi olmasını istiyorsanız aşağıda yer alan yöntemleri deneyebilirsiniz.

Yemek 17-08-2022 09:11