Zehra Çilingiroğlu Haberleri

Hülya Avşar'ın icra tebligatı onun başını yaktı! Kurye Zehra Çilingiroğlu'na teslim etti ama imzayı kendisi attı... Cezası belli oldu

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Hülya Avşar bu defa icra tebligatı davasıyla gündem oldu. Hülya Avşar'a gelen tebligatı kızı Zehra Çilingiroğlu'na teslim eden kurye imzayı kendisi atınca başı derde girdi. PTT'nin taşeron firmasında dağıtım görevlisi İbrahim K. hakim karşısına çıktı ve cezası belli oldu.

Magazin 17-02-2024 16:13

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu’nun kızı Zehra 26 yaşına girdi! Baba kız pozuna beğeni yağdı

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun kızı Zehra Çilingiroğlu 26 yaşına girdi. Çilingiroğlu kızı Zehra'nın doğum gününü sosyal medya üzerinden paylaştığı bir video ile kutladı. Zehra Çilingiroğlu da babasıyla pozunu kendi sayfasında paylaştı. Zehra'nın baba kız pozuna beğeni yağdı.

Magazin 16-01-2024 16:00

Zehra Çilingiroğlu ve Hüseyin Kaya Çilingiroğlu birlikte görüntülendi! Feraye Tanyolaç'ın oğlu kocaman oldu

Kaya Çilingiroğlu'nun Hülya Avşar'dan olan kızı Zehra ile Feraye Tanyolaç'tan olan oğlu Hüseyin Kaya birlikte görüntülendi. Hüseyin Kaya Çilingiroğlu ve ablasının görüntüsü sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 06-10-2023 14:52

Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu şantiyede ter döktü! Eline balyoz alıp duvar kırdı

Hülya Avşar'ın Kaya Çilingiroğlu ile evliliğinden olan kızı Zehra Çilingiroğlu şaşırtan görüntülere sahne oldu. Özel bir üniversitenin iç mimarlık bölümünü bitiren Zehra Çilingiroğlu, ünlü bir mimarlık şirketinde işe başladı. Üç şantiyede birden görev yapan Çilingiroğlu, eline balyoz alıp duvar kırmakla işe koyuldu. Ailesi tatil yaparken çalışan Zehra Çilingiroğlu, şantiyede ter dökecek.

Magazin 15-07-2023 15:51

Zehra Çilingiroğlu

Zehra Çilingiroğlu Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Zehra Çilingiroğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra Çilingiroğlu sevgilisiyle gecelerde

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra Çilingiroğlu gözlerden uzak bir hayat sürmeye çalışsa da anne ve babasından dolayı sık sık gündem oluyor. Zehra Çilingiroğlu son olarak sevgilisi Mürsel Kaya ile gecelerde görüntülendi.

Magazin 14-03-2023 14:33

Zehra Çilingiroğlu ve Mehmet Dinçerler iddiası Hülya Avşar'ı çıldırttı! Zehir zemberek açıklama

Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu'nun Hadise ile boşanma arifesinde olan Mehmet Dinçerler ile görüntülenmesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Çilingiroğlu'nun avukatları aracılığıyla açıklama yaptı ve "Beyaz Magazin sunucuları tarafından Türk aile hayatı ahlakına yakışmayan iftiraları içeren ve bir genç kızın geleceğini etkileyecek şekilde, gerçekle bağdaşmayan iddialara konu olan bu haberi şiddetle kınıyoruz" dedi. Açıklamada Zehra Çilingiroğlu'nun sevgilisinin de yanında olduğu söylendi.

Magazin 28-09-2022 13:15

Mehmet Dinçerler ile birlikte olduğu iddia edilen Zehra Çilingiroğlu kimdir, kaç yaşında? Zehra Çilingiroğlu aslen nereli?

Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar ile spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu’nun kızı Zehra Çilingiroğlu'nun ismi, son olarak Hadise'nin boşanma aşamasındaki eşi Mehmet Dinçerler ile anıldı. Peki Zehra Çilingiroğlu kimdir, kaç yaşında? Zehra Çilingiroğlu aslen nereli? İşte hayatı...

Magazin 28-09-2022 11:14

Hadise ile boşanma aşamasındaki Mehmet Dinçerler, Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu ile birlikte görüntülendi! Aşk mı doğuyor?

Ünlü şarkıcı Hadise ile boşanma aşamasında olan Mehmet Dinçerler, Rodos'taki tatili sırasında Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun kızı Zehra Çilingiroğlu ile görüntülendi. Mehmet Dinçerler ile Zehra Çilingiroğlu'nun aşk yaşadığı iddia edildi.

Magazin 28-09-2022 07:20

58 yaşındaki Hülya Avşar'dan şoke eden soru! Derin bacak dekoltesi olay oldu: Yok mu beni alacak kişi?

Hülya Avşar, uzun yıllar önce müzik sektörüne girmesine yardımcı olduğu ünlü şarkıcı Hande Yener ile KKTC'de bir araya geldi. Hülya Avşar "Seninle gurur duyuyorum" diyerek Hande Yener'e sarıldı. 'Yalanın Batsın', 'Kırmızı', 'Romeo' ve 'Alt Dudak' gibi sayısız şarkıyla dinleyicinin gönlünde taht kuran 49 yaşındaki ünlü şarkıcı da "Seni seviyorum" dedi. Öte yandan bayi toplantısı için derin bacak dekolteli bir elbise tercih eden Hülya Avşar, sahnede "Yok mu beni alacak?" diye sordu.

Magazin 26-09-2022 09:56

Zehra Çilingiroğlu kırmızı bikinisiyle poz vermeye doyamadı

Zehra Çilingiroğlu Bodrum'da tatilin tadını çıkarıyor. Önceki gün plajda görüntülenen Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun 24 yaşındaki kızları Zehra Çilingiroğlu bol bol fotoğraf çektirdi.

Magazin 13-07-2022 08:44

Sertab Erener'in son hali Zehra Çilingiroğlu'na benzetildi

Sertab Erener, 23 yıl sonra yeniden seslendirdiği 'Vur Yüreğim' şarkısı için kapak çekimi yaptı. Sertab Erener'in bu çekimden kareleri görenleri şoke etti. Ünlü şarkıcıyı görenler değişimine inanamayarak "Hülya Avşar'ın kızı Zehra sandım" yorumları yaptı.

Magazin 16-06-2022 15:48

Kaya Çilingiroğlu kızı ve oğlunu paylaştı! Yine ilk yorum Hülya Avşar'dan

Kaya Çilingiroğlu, 24 yaşındaki kızı Zehra Çilingiroğlu ve 16 yaşındaki oğlu Hüseyin Kaya Çilingiroğlu'nun sarıldığı anı Instagram hesabından yayınladı, 2005 yılında boşandığı Hülya Avşar'dan paylaşıma yorum geldi.

Magazin 20-02-2022 15:08

Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu babasının izinde!

Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu babasının izinden gidiyor. Kaya Çilingiroğlu gibi golfa merak saran Zehra "Spor anlamında babamı tercih ettim" dedi.

Magazin 16-11-2021 15:37

Kaya Çilingiroğlu takipçilerine sordu! Zehra kime benziyor?

Spor yorumcusu ve iş adamı Kaya Çilingiroğlu, önceki gün kızı Zehra ile golf oynadı. Kızıyla poz veren Çilingiroğlu, takipçilerine bir soru yöneltti.

Magazin 30-10-2021 13:53

Hülya Avşar, kızı Zehra Çilingiroğlu'nu paylaştı! Zayıflığı dikkat çekti

Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu katıldığı golf turnuvasında ödül aldı. Avşar kızı o anları sosyal medya hesabından paylaşıp "Anasının kızı" notunu düştü. Zehra Çilingiroğlu'nun zayıflığı da gözlerden kaçmadı.

Magazin 27-09-2021 15:33

Kaya Çilingiroğlu'nun oğlu Hüseyin Kaya yeni yaşını kutladı! Ablası Zehra'nın boyunu geçti

Kaya Çilingiroğlu'nun Feraye Tanyolaç ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Hüseyin Kaya, 15 yaşına bastı. Hüseyin Kaya ve ablası Zehra Çilingiroğlu'nun fotoğrafı gündem oldu.

Magazin 23-08-2021 13:47

Zehra Çilingiroğlu kimdir, aslen nereli? Zehra Çilingiroğlu kaç yaşında?

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun kızları olarak bilinen Zehra Çilingiroğlu'nun hayatı ve hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Amerika Londra Westminster Üniversitesi'nde de eğitim almış olan Zehra Çilingiroğlu kimdir, aslen nereli? Zehra Çilingiroğlu kaç yaşında? İşte merak edilenler...

Magazin 17-08-2021 23:06

Zehra Çilingiroğlu tatilde bile spora ara vermedi! Kaya Çilingiroğlu paylaştı

Zehra Çilingiroğlu babası Kaya Çilingiroğlu gibi iyi bir golfçü olma yolunda. Ama asıl tutkusu; kick boks. 2013’ten beri özel ders alan Zehra Çilingiroğlu'nun tatilde çalıştığı anları babası paylaştı.

Magazin 13-08-2021 14:19

Kaya Çilingiroğlu oğlu ve kızını paylaştı! Hüseyin Kaya'nın son hali gündem oldu

Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu oğlu Hüseyin Kaya ve kızı Zehra Çilingiroğlu ile birlikte yemek yedi. Çilingiroğlu'nun çocuklarıyla birlikte yaptığı paylaşım beğeni topladı.

Magazin 08-08-2021 08:26

Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu iyice serpildi! İşte yıllar içindeki değişimi...

Kaya Çilingiroğlu ve Hülya Avşar’ın kızı olan Zehra Çilingiroğlu, bir süredir magazin gündeminde yer almıyor. Instagram hesabı bulunmayan Zehra Çilingiroğlu’nun son halini babası Kaya Çilingiroğlu paylaştı. Sempatik tavırları ve güzelliğiyle dikkat çeken Çilingiroğlu, büyüdükçe daha da güzelleşti. Çiftin kızları her ne kadar magazinden uzak dursa da her haliyle gündeme damga vurmayı başarıyor. İşte Zehra Çilingiroğlu’nun son hali!

Magazin 06-08-2021 10:08

Kaya Çilingiroğlu kızı Zehra Çilingiroğlu'nu paylaştı! Tarzı beğeni topladı

Kaya Çilingiroğlu kızı Zehra Çilingiroğlu ile birlikte poz verdi. Baba-kız pozu sosyal medyada ilgi gördü. Kaya Çilingiroğlu'nun pozuna eski eşi Hülya Avşar da tepkisiz kalmadı.

Magazin 03-08-2021 10:10

Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu yeni imajıyla dikkat çekti

Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu, Nişantaşı'nda görüntülendi. Zehra Çilingiroğlu son zamanların modasına uyarak imajını değiştirdi.

Magazin 30-07-2021 11:50