Zeynep Tokuş Haberleri Ve Son Dakika Zeynep Tokuş Haberleri

Zeynep Tokuş Haberleri Ve Son Dakika Zeynep Tokuş Haberleri

Türk oyuncu olan Zeynep Tokuş 1977 yılında Ankara’da doğmuştur. İzmir Özel Çakabey Koleji’nde lise eğitimini tamamlayan Tokuş, Bilkent Üniversitesi Stilistlik Bölümü mezunudur.

Güzelliğiyle adından söz ettiren Tokuş, 1998 yılında Star TV tarafından düzenlenen güzellik yarışmasında birinci seçilmiştir. Oyunculuk hayatına Deli Yürek adlı dizide Kenan İmirzalıoğlu’nun sevgilisi olarak başlamıştır.

Tokuş 2001 yılında Yazgı adlı filmde rol almıştır. Burada gösterdiği performansıyla da “ En İyi Kadın Oyuncu Ödülü”nü almaya hak kazandı.

Daha sonra Hırçın Menekşe, Esir Şehrin İnsanları gibi pek çok farklı projede yer almıştır. 2007 yılında SHOW TV’de yayınlanan Buzda Dans yarışmasında partneri Robert Beachamp ile gösterdiği performans izleyenleri büyülemiş ve bu performans onlara birincilik ödülünü kazandırmıştır.

Zeynep Tokuş Haberleri

Deli Yürek ile hafızalara kazınan Zeynep Tokuş gözlerden uzakta bambaşka bir hayat yaşıyor! Yıllara meydan okuyor

'Deli Yürek' dizisiyle hafızalara kazınan Zeynep Tokuş gözlerden uzakta bambaşka bir hayat yaşıyor. Oyunculuğu bırakıp yogaya merak saran Zeynep Tokuş son haliyle hayranlarından beğeni topladı.

Magazin 26-12-2023 12:19

Deli Yürek ile hafızalara kazınan Zeynep Tokuş paylaştı! Hâlâ çok gençsin

Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde olduğu Deli Yürek ile yıldızı parlayan oyuncu Zeynep Tokuş çok uzun zamandır bir projede yer almıyor. Gözlerden uzak yaşayan ve yoga ile ilgilenen Zeynep Tokuş adeta yıllara meydan okuyor. Sosyal medya detoksu yapan ama ara ara da paylaşımlarda bulunan Zeynep Tokuş'un son haline yorum yağdı.

Magazin 08-08-2023 15:34

Oyunculuğu bıraktı, gözlerden uzak yaşıyor! Deli Yürek'in Zeynep'i Zeynep Tokuş güzelliğiyle dikkat çekiyor

Kenan İmirzalıoğlu ile başrolleri paylaştığı Deli Yürek dizisiyle geniş kitlelere ulaşan Zeynep Tokuş bir süre önce oyunculuğu bırakıp kendini yoga alanında geliştirdi. Gözlerden uzak bir hayat sürmeye çalışan Zeynep Tokuş yıllara meydan okuyan fiziğiyle beğeni topluyor.

Magazin 18-06-2023 15:14

Deli Yürek'in Zeynep'i Zeynep Tokuş gözlerden uzak yaşıyordu! Son paylaşımıyla sınırları zorladı

Kenan İmirzalıoğlu ile başrollerini paylaştığı Deli Yürek dizisiyle geniş kitlelere ulaşan Zeynep Tokuş gözlerden uzak bir hayat sürdürmeyi tercih ediyor. Yoga konusunda ustalaşan Tokuş bir süredir oyunculuğa da ara vermişti. Ünlü isim sosyal medya detoksundan sonra yine sınırları zorladı.

Magazin 11-05-2023 12:08

Zeynep Tokuş

Zeynep Tokuş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Zeynep Tokuş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Deli Yürek'in Zeynep'i Melda Bekcan oyunculuğu bıraktı! Yeni mesleği hayrete düşürdü

Zeynep Tokuş'un Deli Yürek dizisinden ayrılmasıyla kadroya dahil olan ünlü oyuncu Melda Bekcan, bir süredir gözlerden yaşıyor. Şimdilerde 44 yaşında olan Melda Bekcan, yeni mesleğiyle şaşırttı.

Magazin 18-11-2022 14:08

Deli Yürek ile hafızalara kazındı! Zeynep Tokuş'un çocuklarını görenler şaştı kaldı! 'Hangi ara yaptın?'

Deli Yürek" dizisinde Kenan İmirzalıoğlu ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu Zeynep Tokuş gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. 3 çocuğu olan Zeynep Tokuş yıllara adeta meydan okuyor. Küçük oğlunun doğum günü için çocuklarıyla poz veren Tokuş'un büyük oğlunu görenler şaştı kaldı.

Magazin 15-11-2022 16:00

Zeynep Tokuş'tan sınırları zorlayan hareket! Olay oldu...

Deli Yürek dizisiyle hafızalara kazınan ve oyunculuğu bırakıp yogaya merak saran Zeynep Tokuş 6 senedir yoga yapıyor. Esnekliğiyle her paylaşımında şaşırtan Zeynep Tokuş, zorlu yoga pozlarını sık sık Instagram hesabından paylaşıyor.

Magazin 19-07-2022 14:42

Deli Yürek'in yıldızı Zeynep Tokuş sınırları aştı! O anları saniye saniye kaydetti

Bir zamanlara damga vuran Deli Yürek dizisinde Kenan İmirzalıoğlu ile başrolü paylaşan Zeynep Tokuş, seyircilerin belleğine kazındı. Oyunculuğu bırakıp yoga eğitmeni olan Zeynep Tokuş, esnediği anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 21-04-2022 09:14

6 senede kendini aştı! Zeynep Tokuş yaptığı hareket ile ağızları açık bıraktı

Deli Yürek dizisiyle hafızalara kazınan ve oyunculuğu bırakıp yogaya merak saran Zeynep Tokuş 6 senedir yoga yapıyor. Esnekliğiyle her paylaşımında şaşırtan Zeynep Tokuş son olarak tek elinin üstünde dururken bir yandan da kahve içmeye çalıştı.

Magazin 19-04-2022 08:16

Deli Yürek'in yıldızı Zeynep Tokuş'un kızının fotoğrafını görenler şaştı kaldı! Bu kadar mı benzer?

Daha önce Deli Yürek dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Zeynep Tokuş'un, şimdilerde neler yaptığı merak ediliyordu. Oyunculuğu bıraktıktan sonra yoga eğitmenliği yapmaya başlayan Zeynep Tokuş'un kızının fotoğrafı görenleri şaşırttı.

Magazin 12-04-2022 16:56

Zeynep Tokuş her pozuyla olay! Esnekliğin böylesi...

Deli Yürek ile hafızalara kazınan Zeynep Tokuş yogaya gönül verdi, oyunculuğu bıraktı. Kenan İmirzalıoğlu ile başrolleri paylaştığı Deli Yürek dizisiyle geniş kitlelere ulaşan Zeynep Tokuş yogada kendini aştı. Tokuş'un son pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 22-03-2022 10:51

Deli Yürek'in Zeynep'i sandalye üzerinde! Zeynep Tokuş yine sınırları zorladı

Deli Yürek dizisinde Zeynep karakteriyle milyonların sevgisini kazanan Zeynep Tokuş, oyunculuğu bırakıp yoga eğitmeni olmuştu. Yoga yaparken sınırları zorlayan Tokuş bu sefer sandalye üzerinde yaptıklarıyla gündeme geldi.

Magazin 20-02-2022 14:08

Zeynep Tokuş’tan sınırları zorlayan hareket

Deli Yürek dizisinde canlandırdığı Zeynep karakteriyle hafızalara kazınan Zeynep Tokuş, kısa süren oyunculuk macerasına veda ederek yoga eğitmenliğine başlamıştı. Ünlü isim zaman zaman Instagram hesabından paylaştığı yoga hareketleriyle takipçilerini şaşırtıyor.

Magazin 01-12-2021 10:16

Zeynep Tokuş sınırları zorluyor! Görenler şoke oldu

'Deli Yürek' dizisiyle ünlenen ardından oyunculuğu bırakıp yoga eğitmenliğine başlayan Zeynep Tokuş, bu yolda harcadığı çabayı ve kesitleri paylaşmayı sürdürüyor. Sınırları zorlayan Tokuş, son paylaşımıyla şaşırttı.

Magazin 11-11-2021 12:15

Deli Yürek'in güzeller güzeli yıldızı Zeynep Tokuş yıllara meydan okuyor!

1998-2001 yılları arasında yayınlanan Deli Yürek dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun partneri olan ünlü oyuncu Zeynep Tokuş, yıllara rağmen koruduğu güzelliğiyle dikkat çekiyor.

Magazin 29-10-2021 10:51

Oyunculuğu bırakan Deli Yürek'in yıldızı Zeynep Tokuş bakın şimdi ne yapıyor! Emekli olmak isteyip...

Yıllar önce Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte rol aldığı 'Deli Yürek' dizisiyle büyük kitleler tarafından tanınan ve güzellik yarışmasında derece de elde etmiş olan Zeynep Tokuş'un şimdilerde ne yaptığı merak ediliyor. Güzel oyuncunun yıllardır ekrandan uzakta olduğu bilinirken, yeni bir projede rol alıp almayacağı da merak konusu oldu. Bakın oyunculuğu bırakan Deli Yürek'in yıldızı Zeynep Tokuş şimdilerde ne yapıyor...

Magazin 19-08-2021 19:37

Oyunculuğu bırakan Zeynep Tokuş, setlere geri mi dönüyor?

Zeynep Tokuş, uzun bir süre önce oyunculuğu bırakarak yoga eğitmenliğine başlamıştı. Kenan İmirzalıoğlu ile rol aldığı Deli Yürek dizisiyle hafızalara kazınan Zeynep Tokuş, geçtiğimiz gün magazin gazetecilerinin sorularını yanıtladı.

Magazin 12-06-2021 23:09

Zeynep Tokuş'tan ilginç hareketler! Bırakalım artık şu kurban psikolojisini...

Deli Yürek dizisiyle tanınan Zeynep Tokuş yoga yaptığı anları paylaştı. Hareketleriyle sınırları aşan Tokuş yorumuyla da dikkat çekti.

Magazin 03-06-2021 12:19

Zeynep Tokuş setlere geri döndü ama...

Deli Yürek dizisinde canlandırdığı Zeynep rolüyle hafızalara kazınan Zeynep Tokuş, 10 yıl önce evlendikten sonra oyunculuğu bıraktı. Setlere ara veren Zeynep Tokuş yıllar sonra sete gitti ama bu sefer yeni işi yoga eğitmeni olarak.

Magazin 21-04-2021 07:27

Zeynep Tokuş yeni imajıyla beğeni topladı

Uzun süredir ekranda olmayan Zeynep Tokuş yeni imajını paylaşınca gündem oldu. Zeynep Tokuş'un son hali beğeni topladı.

Magazin 09-04-2021 17:03

İnanılmaz! Zeynep Tokuş'un oğlu 20 yaşına girdi

Ekranlardan uzaklaşıp, yoga eğitmenliğine başlayan Kurtlar Vadisi ile tanınan Zeynep Tokuş'un oğlu Alp 20 girdi. Annesinin en ve büyük destekçilerinden biri olan Alp Helvacı, annesi gibi spora düşkün bir delikanlı.

Magazin 27-03-2021 11:40

Oyunculuğu bırakan Zeynep Tokuş yine olay oldu!

Uzun süre önce oyunculuğu bırakan ve yoga eğitmenliğine başlayan Zeynep Tokuş, bu yolda harcadığı çabayı ve kesitleri paylaşmayı sürdürüyor. Tokuş pozlarıyla sosyal medyayı sallıyor.

Magazin 08-02-2021 09:24

Zeynep Tokuş'tan olay poz! 'Yeni tezgahımı test ettim'

Uzun süre önce oyunculuğu bırakan ve yoga eğitmenliğine başlayan Zeynep Tokuş, bu yolda harcadığı çabayı ve kesitleri paylaşmayı sürdürüyor. Tokuş, son olarak da mutfağında esnekliğini sergilediği bir fotoğrafını yayınladı.

Magazin 01-02-2021 09:13

Zeynep Tokuş ve eşinin yoga videosu sosyal medyayı salladı

Sosyal medya hesabı üzerinden birbirinden zor hareketlerini sergileyen Zeynep Tokuş, bu kez de eşi Erdem Yılmaztürk ile yoga yaparken çektiği video ile gündeme geldi. Zeynep Tokuş ve eşinin bu hallerine sosyal medyada kısa süre içerisinde yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 25-01-2021 11:55

Zeynep Tokuş: Yüzlerce kez düştüm ama...

Deli Yürek dizisiyle yıldızı paylayan ve daha sonra oyunculuğu bırakan Zeynep Tokuş'un son paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 28-12-2020 16:39

Zeynep Tokuş'un karantina odasını temizlemesi olay oldu

Deli Yürek dizisiyle tanınan ve daha sonra oyunculuğu bırakan Zeynep Tokuş'un eşi Erdem Yılmaztürk bir süre önce koronavirüse yakalanmıştı. Tokuş, tedavisi evde devam eden Yılmaztürk'ün odasını temizlerken çekilen videosunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 10-12-2020 13:55

Ünlü oyuncu Zeynep Tokuş yaptığı yoga hareketleriyle sosyal medyayı salladı!

Deli Yürek dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Zeynep Tokuş bir döneme damga vurmayı başardı. Kenan İmirzalıoğlu ile kamera karşısına geçen Zeynep Tokuş’un oyunculuk serüvenine ara vererek yoga eğitmenliğine başlaması hayranlarını adeta şaşkına çevirdi. Kameralardan uzak bir hayat sürmeyi tercih eden Zeynep Tokuş, sosyal medyadan paylaştığı yoga hareketleri ise dikkatleri çekti.

Magazin 11-10-2020 16:02

Bir döneme damga vuran Zeynep Tokuş, yaptığı karın hareketiyle olay oldu

Deli Yürek dizisiyle bir döneme damga vuran ve ardından da oyunculuğu bırakıp kendisini yogaya veren Zeynep Tokuş, Abdominal masaj olarak bilinen karın hareketiyle izleyenleri adeta şoke etti. Tokuş'un yaptığı karın hareketi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 06-10-2020 14:47

Zeynep Tokuş'tan teknede yoga

Bir dönem Kenan İmirzalıoğlu ile rol aldığı Deli Yürek dizisiyle ünlenen ve şimdilerde yoga eğitmenliği yapan Zeynep Tokuş, tatilde de sporunu aksatmıyor. Sezonu Fethiye'de açan Tokuş, teknenin güvertesinde yoga ve pilates yaptığı anları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 29-06-2020 10:55

Zeynep Tokuş'tan sandalye üzerinde akrobatik hareketler!

Türkiye güzeli Zeynep Tokuş oyunculuğa ara verdikten sonra yoga eğitimine başlamıştı. Tokuş, yaptığı son paylaşım ile yine formunun zirvesinde olduğunu gösterdi.

Magazin 24-05-2020 20:48

Zeynep Tokuş'u hiç böyle görmediniz

Türkiye'nin eski güzellerinden Zeynep Tokuş'un son halini görenler gözlerine inanamıyor. Şu anda 42 yaşında olan Zeynep Tokuş, yoga eğitmeni olarak hayatına devam ediyor.

Trend 22-12-2019 16:10

Oyunculuğu bırakan Zeynep Tokuş sosyal medyayı salladı

1998 Türkiye Güzeli, Deli Yürek'in güzel oyuncusu Zeynep Tokuş Yılmaztürk oyunculuğu bırakıp yoga hocası olmuştu. Zeynep Tokuş Yılmaztürk son paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Trend 20-07-2019 10:11

Zeynep Tokuş: Korktuğun belki sevdiğin olacak

Kenan İmirzalıoğlu ile başrolünü oynadığı Deli Yürek dizisi ile geniş bir kitle tarafından tanınan Zeynep Tokuş, şimdilerde yoga eğitmenliği yapıyor.

Trend 18-06-2019 11:02

Deli Yürek'in güzeli Zeynep Tokuş bakın şimdilerde ne yapıyor?

Bir döneme Deli Yürek diziyle damga vuran oyuncu Zeynep Tokuş artık oyunculuk yapmıyor. Tokuş yoga eğitmeni olarak hayatına devam ediyor.

Magazin 04-03-2019 15:37

İstenmeyen gelin evleniyor

Zeynep Tokuş'un 'istenmeyen gelin' olduğu iddia edilmişti

Magazin 23-08-2011 09:15

Zeynep Tokuş'a icra şoku

Bebek'te açtığı mağazasını maddi durumu kötü olduğu için boşaltmak isteyen manken-oyuncu Zeynep Tokuş hakkında, dükkân sahibi 168 bin liralık icra takibi başlattı

Magazin 14-08-2011 17:03

Zeynep Tokuş, yeni sevgilisiyle

Alp Nuhoğlu'ndan boşanan Zeynep Tokuş yeni sevgilisiyle görüntülendi...

Magazin 15-07-2011 15:53

Trafik kazası geçirdi

Zeynep Tokuş, sevgilisi Erdem Yılmaztürk'ün kullandığı Porsche'yle yaptığı kazada ölümden döndü.

Magazin 16-05-2011 14:29

Zeynep yeniden aşık!

Zeynep Tokuş yeni aşklara yelken açtı...

Magazin 09-03-2010 09:37

Nuhoğlu ve Tokuş'a Engin Temel sorgusu!

14 ay önce öldürülen Love Bar'ın işletmecisi Engin Temel cinayetiyle ilgili soruşturma sürüyor.

Magazin 11-02-2010 09:48

Bebeğimi Fettullah Hoca kurtardı

Zeynep Tokuş'un, 6.5 aylık dünyaya getirdiği bebekle ilgili Jinekolog eşi Alp Nuhoğlu ilginç bir açıklama yaptı. Nuhoğlu, bebeğinin Fettullah Gülen'in verdiği ve "kendi duasının yazdığı altın" sayesinde iyi olduğunu belirtti.

Haber 30-11-1999 00:00