Hamilelikte Stres Karin Agrisi Yapar Mi Haberleri

Rezene çayı süt yapar mı, emzirirken rezene çayı içilir mi? Emziren anne günde ne kadar rezene çayı içmeli?

Hamilelik dönemi bittikten sonra emzirme dönemi başlar. Bu dönemde de kadınlar en az hamilelikte olduğu kadar beslenmelerine dikkat etmelidir. Çünkü annelerin tükettikleri besinler, sütlerinin kalitesini ve miktarını etkiler. Bu da bebeğin beslenmesi üzerinde önemli bir etkiye sahiptir. Emzirme dönemindeki kadınlar süt artırıcı bitkisel kaynakların neler olduğunu merak edebilir. Rezenenin süt üzerindeki etkisinin olumlu olduğu bilinmektedir. Emzirirken rezene çayı içilir mi?

Kadin 2023-03-07 17:59:26

Hamilelikte kanama kaç gün sürer, nasıl durdurulur? Adetten sonra gelen kanama hamilelik belirtisi mi?

Hamilelik döneminde meydana gelen değişimler, kadınların bu süreçte daha da stres olmasına neden olabilir. Gebelikte kanama da anne adaylarını endişelendiren durumlar arasında yer alır. Bu dönemde yaşanan kanamalar, bazen belli sağlık sorunlarının habercisi olabilir. Dolayısıyla hamilelikte kanama yaşayan kadınlar, mutlaka bir hekime başvurmalıdır. Peki, adetten sonra gelen kanama hamilelik belirtisi mi, hamilelikte kanama neden olur?

Kadin 2023-02-24 17:46:51

Hamilelikte Covid-19 aşısı olunabilir mi? Gebelikte aşı düşük riskini artırır mı?

Covid-19 aşısı salgın ile mücadele kapsamında büyük önem taşıyor. Ancak gebelik süreci yaşayan anne adayları koronavirüs aşısı olma konusunda endişe yaşayabiliyor. Aşıların yan etkileri ile ilgili tedirgin olan anne adayları, özellikle dünyaya gelmesini dört gözle bekledikleri bebeklerinin etkilenmesinden korkuyor. Peki koronavirüs aşısı gebeler için riskli mi? Koronavirüs aşısı yaptıran anne adayları düşük yapar mı? İşte en çok merak edilen soruları yanıtı...

Kadin 2021-07-28 12:31:33