Kusursuz Bir Sekilde Eyeliner Nasil Surulur Haberleri

Göz makyajının vazgeçilmezi eyelinerla harikalar yaratın! Pratik ve etkileyici eyeliner çekme yöntemlerini öğrenmeye ne dersiniz?

Etkileyici makyajın altın kurallarından biri, jilet gibi bir eyeliner çekmek! Kusursuz bakışların sırrını söylemek kolay olsa da uygulama esnasında aksaklıklar yaşanabiliyor. Kısa bir eyeliner çekmek isterken kaşa doğru uzanan bir çizgiyle karşılaşanlar mı dersiniz, incecik bir dokunuş yapmak isterken smokey eye olanlar mı! İşte tüm bunların önüne geçmenizi sağlayacak birkaç öneri...

Kadin 2022-02-23 17:53:14

''Bir türlü olmuyor demeyin! Bu yöntemlerle kusursuz bir şekilde eyeliner çekebilirsiniz

Makyaj yaparken en zorlu aşamanın eyeliner çekmek olduğu konusunda hemfikir miyiz? Bu adımda başarısız olduğumuzda bütün makyaj bozulabiliyor. Neyse ki çok pratik yöntemlerle bu zorluğu aşmak mümkün. Birbirinden farklı yöntemleri denemeye hazırsanız detaylara geçelim!

Kadin 2021-12-04 08:20:07

Artık kolay! Sadece birkaç dakikada kusursuz bir şekilde eyeliner çekebilirsiniz

Günümüzde zaman hızla akıp giden bir kavram haline geldi. 24 saatin bazen yetmediği durumları sizler de yaşamışsınızdır. Bu koşuşturmaca halinde günlük hayat tüyoları işleri bir hayli kolaylaştırıyor.

Kadin 2021-08-20 17:31:08

Eyeliner sürmenin en kolay yolu! Yöntemini milyonlarca kişi izledi

İyi bir göz makyajının olmazsa olmazının rimel olduğunu biliyoruz ancak kuşkusuz eyeliner da göz makyajının tamamlayıcılarından. Peki kusursuz bir şekilde eyeliner nasıl sürülür? İşte makyaj sanatçısının takipçileriyle paylaştığı kolay ve pratik yol.

Kadin 2020-05-18 18:15:40

Diğer Haber Etiketleri