Eyeliner Haberleri

Barbie makyaj trendini yakalamak isteyenler buraya! İşte ihtiyacınız olan ürünler

Barbie filminin vizyona girmesiyle pembe tonları, kıyafet kombinlerinden makyaja kadar her yerde kendine yer buldu. Sosyal medyada ya da sokakta; hemen hemen her yerde pembe makyaj rüzgârları esiyor. Yaz mevsiminin enerjisine yakışan renkler ile Barbie makyaj trendine ayak uydurabilirken capcanlı görünmeniz de mümkün. Peki, bu makyaj modasında hangi ürünleri kullanabilirsiniz? Gelin, birlikte şeker kadar tatlı makyajlar oluşturmaya doğru yola çıkalım!

Kadin 26-07-2023 16:29

Burnundan ve gözünden akan siyah boyayla hayatının şokunu yaşadı! Panik anlarını paylaştı

Makyaj yaparken kullanılan ürünler ve uygulanan teknikler sağlığımızı doğrudan etkileyebiliyor. Özellikle en hassas organlarımız arasında yer alan göze yapılan makyajlara dikkat etmek gerekiyor. Yanlış makyaj teknikleri geri dönülmez sonuçlara yol açabiliyor. Kamera karşısında makyaj yapan bir kadın gözünden ve burnundan akan siyah boyayı kaydederek dehşete düştüğü anları paylaştı.

Kadin 14-04-2023 13:54

Uzman asla yapılmaması gereken 3 makyaj trendini açıkladı! Görüntüler dehşete düşürdü

Gözlerin daha çekici görünmesi için yaptırılan ipek kirpikler veya sürülen göz kalemleri özel gün makyajlarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. En kısa ve az kirpikli kişilerde bile anında Türkan Şoray bakışları etkisi yaratan bu makyaj trendlerinin ve daha fazlasının göz sağlığı için zararlı olduğu öğrenildi. Bir gözlükçü asla yapmamanız gereken 3 güzellik trendini açıkladı.

Kadin 30-03-2023 13:57

Tüm görünümünüzü mahveden 9 güzellik hatası! Yapmadan önce tekrar düşünün

Cildimize ve saçlarımıza uyguladığımız bazı işlemler çok daha yaşlı ve kilolu görünmemize neden olabiliyor. Daha bakımlı görünmek için yapılan bazı güzellik trendleri bulunuyor. Kuaförler ve stilistler bu güzellik hatalarından uzak durmanız gerektiğini belirtiyor.

Kadin 26-02-2023 14:55

Mynet Kadın takipçileri 2022'nin en iyi kozmetik ve kişisel bakım ürünlerini seçti!

Fondötenden maskaraya, bb kremden dudak parlatıcısına, far paletinden eyelinera çok özel bir liste ile karşınızdayız! Bu liste Mynet Kadın takipçilerimizin 2022 yılında kullanmaktan vazgeçemediği, en favori kişisel bakım ve kozmetik ürünlerini içeriyor. İşte detaylar!

Kadin 29-12-2022 12:51

Eyeliner çekemiyorum diyenler buraya! Sadece birkaç saniyede çekeceğiniz en basit eyeliner tekniği paylaşıldı

Makyajla yüzümüzün güzelliğini çok daha fazla ortaya çıkarabiliyoruz. Göz şeklini daha da güzel ve çekik gösteren eyeliner zor çekilse de vazgeçilmez makyaj adımları arasında bulunuyor. Eyeliner çekemeyenler kolay eyeliner çekme hileleri arıyor. TikTok'ta paylaşım yapan bir sosyal medya kullanıcısı en basit eyeliner çekme tekniğini gösterdi.

Kadin 27-12-2022 17:25

Dünya bu çifti konuşuyor! Dünya Kupası’nda maçı izlemek yerine makyaj yapan kadına ayna olmayı seçti... O anlar canlı yayınlandı

Dünya Kupası maçı sırasında tribünde oturan bir erkek ve kadına ait görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. İsmi açıklanmayan ikiliden kadın makyaj yaptığı sırada erkeğin maçı izlenmek yerine cep telefonunu ayna olarak tutması herkesin ilgisini çekti. Canlı yayına takılan anları sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü küresel futbol etkinliğinde şimdiye kadar gördükleri en iyi şey olarak yorumladı.

Trend 12-12-2022 13:37

Sabırsız tanıdıklarınızı mutlu edecek hediye önerileri

Yaptığı her işi en hızlı ve en pratik şekilde tamamlamak isteyen tanıdıklarınız için hediye konusunda daha seçici davranmanız gerekebilir. Sabırsız kişilere verilebilecek birbirinden farklı hediyeleri sizler için bir araya getirdik. Tüm özel günlerde tercih edebileceğiniz birbirinden eşsiz hediyelerle sevdiklerinizi mutlu ederken onların hayatlarını çok daha kolay bir hâle getirebileceksiniz. İşte detaylar...

Haber 07-12-2022 16:00

Düşündüğümüzden fazla ortak yönümüz var! Kadınlarla ilgili gerçekçi çizimler

Kadın olmak harika bir his olsa da günlük hayatta birçok zorluk yaşamamıza neden olabiliyor. Dışarıdan oldukça bakımlı ve güçlü görünsek de içimizde her şey farklı olabiliyor. Sadece kadınların anlayacağı bazı ortak noktaları çizen bir sanatçı sosyal medyada milyonlarca kadına ulaştı.

Kadin 25-11-2022 11:31

Yeni trend! ‘Clean girl’ makyajı nasıl yapılır? Doğru adımlar ile tertemiz bir görüntü

Makyaj çok daha canlı ve bakımlı bir görünüşe sahip olmamızı sağlıyor. Ancak yapılan ağır makyajlar özellikle sıcak yaz günlerinde istenmeyen görüntülere yol açıyor. Makyaj uygulamalarınızda yapacağınız ufak birkaç adımla TikTok’ta oldukça trend olan ‘Clean girl’ makyajınızı elde edebilirsiniz. Bu makyaj ile çok daha temiz ve bakımlı bir görünüme kavuşacaksınız.

Kadin 25-08-2022 08:40

Makyaj uzmanı paylaştı! Bu hatalar yaşlı görünmenize neden oluyor

Makyaj çok daha canlı ve güzel bir görünüm sağlıyor. Ancak makyaj yaparken yapılan bazı hatalar var ki daha iyi bir görünüm yerine yaşlı görünmeye sebep oluyor. Makyaj sanatçısı Nadira V Persaud yapılan yanlış makyaj uygulamaları hakkında uyarıyor.

Kadin 18-08-2022 16:11

Şık ve etkili görünmek için en iyi eyeliner önerileri

Etkileyici bakışların çok önemli olduğu konusunda hemfikiriz, değil mi? Göz makyajı malzemelerinden biri olan eyelinerı kullanarak gözlerinizin güzelliğini ortaya çıkarıp etkileyiciliğini arttırabilirsiniz. Birçok farklı çeşidi bulunan ürünlerden hangisini alacağınıza karar veremiyorsanız ve ''En iyi eyeliner markası hangisi?'' sorusu aklınızı karıştırıyorsa sizin için hazırladığımız listeyi incelemelisiniz.

Kadin 16-06-2022 12:20

Makyaj malzemesi almadan dikkat etmeniz gerekenler!

Makyaj malzemeleri özellikle bazı zamanlarda günümüzü kurtarıyor. Daha canlı ve sağlıklı görünmemize yarayan makyaj malzemelerini seçerken dikkat etmek gerekiyor. Yanlış makyaj malzemeleri güzel görünüm yerine kötü görünüme sebep oluyor. İşte doğru makyaj malzemesi seçimleri…

Kadin 12-04-2022 15:08

Göz makyajının vazgeçilmezi eyelinerla harikalar yaratın! Pratik ve etkileyici eyeliner çekme yöntemlerini öğrenmeye ne dersiniz?

Etkileyici makyajın altın kurallarından biri, jilet gibi bir eyeliner çekmek! Kusursuz bakışların sırrını söylemek kolay olsa da uygulama esnasında aksaklıklar yaşanabiliyor. Kısa bir eyeliner çekmek isterken kaşa doğru uzanan bir çizgiyle karşılaşanlar mı dersiniz, incecik bir dokunuş yapmak isterken smokey eye olanlar mı! İşte tüm bunların önüne geçmenizi sağlayacak birkaç öneri...

Kadin 23-02-2022 17:53

''Bir türlü olmuyor demeyin! Bu yöntemlerle kusursuz bir şekilde eyeliner çekebilirsiniz

Makyaj yaparken en zorlu aşamanın eyeliner çekmek olduğu konusunda hemfikir miyiz? Bu adımda başarısız olduğumuzda bütün makyaj bozulabiliyor. Neyse ki çok pratik yöntemlerle bu zorluğu aşmak mümkün. Birbirinden farklı yöntemleri denemeye hazırsanız detaylara geçelim!

Kadin 04-12-2021 08:20

Güzelliğinizi ortaya çıkaracak en iyi kalem eyeliner önerileri

Eyeliner çekmek, bizi ayna karşısında en çok uğraştıran makyaj uygulamalarından biri. Kalem formdaki eyelinerlar bu konuda size pratiklik sağlayabilir. Kolay uygulanabilen en iyi kalem eyelinerları öğrenmek istiyorsanız bu önerilerimiz tam size göre. O zaman gelin, size en uygun ürünü birlikte seçerek eyeliner çekmeyi makyajın en kolay işi haline getirelim.

Kadin 18-10-2021 18:35