Keşkek Haberleri

MasterChef keşkek tarifi! Anadolu mutfağından sakız gibi keşkek nasıl yapılır, malzemeleri neler? Şef Ömür Akkor'un tarifiyle!

MasterChef Türkiye All Star’ın bu akşam yayınlanan bölümünde Şef Ömür Akkor’un keşkek tarifi yapılacak. Yarışmacılar potaya girmeden önümüzdeki haftaya geçiş yapmak için ter dökerken ilk etapta yapılan keşkek yemeği de yarışmacıların zorlanmasına sebep oldu. İzleyiciler bu akşamki programı sabırsızlıkla beklerken aynı zamanda keşkek tarifini de araştırıyor. Peki, Anadolu mutfağından sakız gibi keşkek nasıl yapılır, malzemeleri neler? Şef Ömür Akkor'un tarifiyle!

Yemek 23-12-2023 20:32

MasterChef keşkek nasıl yapılır, malzemeleri neler? Püf noktalarıyla orijinal keşkek tarifi!

Keşkek tarifi, MasterChef izleyicileri tarafından sorgulanmaya başladı. Keşkek, eski Türk mutfağı lezzetleri arasında yer alıyor. Lezzetli bir keşkek tarifi tarifi elde etmek için püf noktalarına dikkat etmelisiniz. Keşkek yemeğinin detaylı tarifi arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, keşkek nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte keşkek tarifi...

Yemek 19-09-2023 19:05

Enfes keşkek tarifi! Orijinal keşkek nasıl yapılır?

Buğdaydan yapılan yemeklerin lezzetini merak ediyorsanız keşkek tarifini kesinlikle denemelisiniz. Özel günlerin, düğünlerin, asker eğlencelerinin yıldızı olan keşkek tarifi oldukça seviliyor. Orijinal keşkek nasıl yapılır merak ediyorsanız bu keşkek tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 06-06-2023 15:45

MasterChef keşkek tarifi! Meşhur Babadağ keşkeği nasıl yapılır?

MasterChef yarışması hayranları tarafından sevilerek izleniyor. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüriliğini yaptığı programda 25 Kasım Cuma günü Denizli'ye gidildi. Denizli'de sevilerek tüketilen Babadağ keşkek tarifi yapılacak. İzleyiciler internet üzerinden 'Babadağ keşkeği nasıl yapılır?' aramalarında bulunuyor. İşte yiyenlerin hayran kaldığı Babadağ keşkek tarifi...

Yemek 25-11-2022 20:23

Keşkek

Keşkek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Keşkek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.