Mehmet Yalçınkaya Haberleri Ve Son Dakika Mehmet Yalçınkaya Haberleri

Mehmet Yalçınkaya Haberleri Ve Son Dakika Mehmet Yalçınkaya Haberleri

Türkiye’nin en önemli aşçılarına ev sahipliği yapan Bolu'da doğan Mehmet Yalçınkaya; 1974 doğumludur. İstanbul Yemek Akademisi’nde İnsan Anatomisi ve Sindirim Sistemi Bölümü'nde eğitim alan Yalçınkaya, 2008’de Almanya'da düzenlenen Ika Olimpiyade Der Köche A katagorisinde bronz madalya alarak dünya üçüncüsü olmuştur. Fusion Mutfak akımının Türkiye'deki ilk uygulayıcılarından olan Yalçınkaya; farklı servis konseptleri geliştirmiştir. 2008 yılında Euroturkchefs Culinary Team takımını kuran ünlü şef, Türk mutfağı ile pek çok fuar, festival ve yarışmalarda ödüle layık görüldü. Türkiye Aşçılar Federasyonu Turculina Team Direktörü olarak Dünya Aşçılar Olimpiyatlarında 2012 yılında dünya ikincisi oldu. Birçok başarıya imza atan Mehmet Yalçınkaya 2018'den beri MasterChef Türkiye'de jüri üyeliği yapıyor. Ayrıca bu yıl Acun Ilıcalı’nın yeni yayın platformu olan Exxen'de yayınlanacak MasterChef Junior'da sunuculuk görevini üstleneceği belirtiliyor.

Mehmet Yalçınkaya Haberleri

MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın babasıyla ilgili itirafı gündem oldu! 'Öldüğünde üzülür müyüm?'

Yayınlandığı dönemde büyük bir izlenen MasterChef'in sevilen jürisi Mehmet Yalçınkaya usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ın NTV ekranlarında yayınlanan ‘Empati’ programına konuk oldu. Yalçınkaya’nın 2020 yılında vefat eden babası Seyfettin Yalçınkaya ile ilgili itirafı programa damga vurdu.

Magazin 08-02-2024 09:23

MasterChef'in konuğu Mevlüt Özkaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Michelin Genç Şef Ödüllü Mevlüt Özkaya'nın biyografisi

MasterChef All Star'da heyecan dorukta. Bu akşam 193. bölümüyle ekrana gelecek olan MasterChef'in konuğu Michelin Genç Şef Ödüllü Mevlüt Özkaya oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu programda yarışmacılar tezgah başına geçerek hünerlerini sergileyecekler. Peki, MasterChef'in konuğu Mevlüt Özkaya kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, MasterChef'in konuk şefi Mevlüt Özkaya'nın biyografisi...

Magazin 28-12-2023 15:23

MasterChef'te büyük heyecan! Favori yarışmacı meydan okudu: Yolun tam ortası gol atmak istiyorum

MasterChef'te yarışmacıların heyecanı finale yaklaşırken artıyor. Somer Sivrioğlu "Bugün artık 3. ceket için mücadelenin tam ortasındasınız!" yorumunda bulunurken İtalyan şef Danilo Zanna "5 arkadaş arasından 2 kişi bu ceketi giyemeyerek veda edecek" ifadesini kullandı. Oyun sırasında yaşanan gerginliğe dikkat çeken Mehmet Şef, önce "40 yıllık terziyim böyle sökük görmedim" dedi, ardından da istenilen yemeğe dikkat çekerek "Bunu yapmak her babayiğidin harcı değil" ifadesini kullandı.

Magazin 27-12-2023 10:42

MasterChef'te eleme gecesi! Mehmet Şef açıkladı! Talihsizlik sonucu programa veda ediyor

MasterChef'te eleme adayı olan dört yarışmacıdan üçü ilk yediye girecek. Mehmet Şef yaptığı açıklamada "Bir arkadaşımız MasterChef All Star'dan ayrılacak." ifadesini kullandı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı yarışmada Somer Şef ise "İlk yedi demek, final demek" uyarısında bulundu. Finale adım adım yaklaşırken yarışmacılar arasındaki gerginlik had safhaya ulaştı. Mehmet Şef'in "Sen buradan talihsizlik sonucu giden bir yarışmacısın." sözleri ise merak uyandırdı.

Magazin 24-12-2023 14:54

MasterChef'te Mehmet Şef'ten gündem olan sözler! Barbaros'un yeni imajı Sadri Alışık'a benzetildi

MasterChef All Star'da finale adım adım yaklaşırken heyecanın dozu da giderek artıyor. Barbaros'un imaj değiştirdiğini fark eden ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın Sadri Alışık benzetmesi programa damga vurdu. Barbaros'un 'Turist Ömer' selamı verip sarf ettiği sözler ise izleyenleri gülümsetti.

Magazin 24-12-2023 13:35

MasterChef'te kaza! Mehmet Şef'in sesi stüdyoyu inletti! Senden kaptan olmaz!

MasterChef'te zamana karşı yarışan yarışmacılar zaman zaman talihsiz kazalar yaşıyor. Programın 186. bölümünde Batuhan ve Sergen bu durumdan nasibini aldı. Canı yanan Sergen'in bağırmasının ardından Mehmet Şef'in sözleri stüdyoyu inletti. Öte yandan Sergen programın ilerleyen dakikalarında Tahsin'e "Senden kaptan maptan olmaz!" diyerek rest çekti. İşte MasterChef'te yaşananlar...

Magazin 21-12-2023 09:08

MASTERCHEF HURAIDEU CHICKEN TARİFİ! Huraideu chicken nasıl yapılır, malzemeleri neler? Kore'nin meşhur lezzeti!

MasterChef'teki huraideu chicken tarifi, programın 185. bölüm fragmanı nedeniyle merak konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmada düello heyecanı yaşanacak. Peki, Huraideu chicken nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte, MasterChef'in 185. bölümünde yapılan huraideu chicken tarifi...

Yemek 20-12-2023 20:02

MASTERCHEF BUFFALO WINGS TARİFİ: Buffalo wings nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Tavuk kanadın en güzel hali!

MasterChef'teki buffalo wings tarifi, programın 185. bölüm fragmanı nedeniyle merak konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmada düello heyecanı yaşanacak. Peki, buffalo wings nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte, MasterChef'in 185. bölümünde yapılan buffalo wings tarifi...

Yemek 20-12-2023 20:01

MasterChef'te geceye damga vuran sözler! Somer Şef, O konuya biraz takıntılıyım! diyerek uyardı: Bu benim hassas noktam!

MasterChef'te yarışmacılar arasında yaşanan gerginlik büyük final yaklaşırken had safhaya ulaştı. Geçtiğimiz gün yarışmacıların hünerlerini sergilediği oyun sonucunda Tahsin mavi takım kaptanı seçildi ve kırmızı takım kaptanı olarak Eren'i belirledi. Bu gelişme sonrası, oyun sırasında yaşananları anımsatan Somer Şef, "O konuya biraz takıntılıyım!" diyerek Hasan'a uyarıda bulundu.

Magazin 19-12-2023 10:59

MASTERCHEF 2023 FİNAL TARİHİ: TV8 MasterChef All Star finali ne zaman, büyük ödül ne? Survivor için geri sayım!

MasterChef final tarihi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmada büyük final adım adım yaklaşıyor. Cemre'nin vedasının ardından 9 kişi kalan yarışmada kimin birinci olacağı şimdiden merak konusu oldu. Bilindiği üzere programdan en son Cemre elenmişti. Peki, MasterChef All Star finali ne zaman, büyük ödül ne? İşte MasterChef final tarihi ile ilgili detaylar...

Magazin 15-12-2023 13:35

MasterChef'te yarışmacılar arasında gerginlik! Mehmet Şef ortamı iyice kızıştırdı! Karşıma geçmek istiyorsa geçebilir

MasterChef All Star'da finale adım adım yaklaşırken heyecanın dozu da giderek artıyor. 9 kişinin kaldığı MasterChef'te yarışmacılar arasında yaşanan sözlü atışma sonrası Mehmet Şef ortamı iyice kızıştırdı. "Dilara'ya geçtiğimiz hafta bir çağrın vardı." diyerek Sergen'in sözlerini anımsatan ünlü şef, fitili ateşledi.

Magazin 12-12-2023 11:53

Masterchef'te şaşırtan karar! Şefim çok özür diliyorum! dedi, olanlar oldu! Sakın öyle bir şey yapma!

MasterChef All Star'da ipler gerildi. Dilara "Kabul etsen de etmesen de iyi bir kaptan olsaydın en azından bir oyunu kazanmış olurdun." diyerek Hasan'a yüklendi. Gergin anların yaşandığı MasterChef'te bardağı taşıran nokta Hasan'ın sözleri oldu. Dilara, "Şefim çok özür dilerim. Belki de bunu ilk defa yapıyorum" diyerek kararını açıkladı. MasterChef yarışmacıları şaşkınlık yaşarken Kıvanç "Sakın öyle bir şey yapma" diyerek Dilara'yı uyardı.

Magazin 30-11-2023 12:23

Mehmet Şef, MasterChef yarışmacısının tekniğini görünce fenalaştı: Ben tansiyon hastasıyım!

MasterChef All Star'da finale adım adım yaklaşılıyor. Alican'ın elendiği haftanın ardından kaptanlık oyunu oynandı ve yeni takımlar belli oldu. Mehmet Şef, oyun sırasında Barbaros'un şekerpare tatlısını kızarttığını duyunca şaşırdı. Ünlü şef, Barbaros'un bunu nasıl yaptığını sorguladı. O anda yanına Somer Sivrioğlu geldi ve onu kollarından tuttu. Mehmet Şef "Ben tansiyon hastasıyım!" ifadelerini kullandı.

Magazin 28-11-2023 07:45

MasterChef'te ipler gerildi! Favori yarışmacı şeflerin önünde bağırdı: Ne yaptın! Tövbe yarabbim ya!

MasterChef'te finale adım adım yaklaşırken yarışmacılar arasında yaşanan gerginlik de büyüyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yarışmacılardan imam bayıldı, papaz yahni, perde pilavı, hünkar beğendi, katmer ve ayva tatlısı yapmalarını istedi. Mehmet Şef "Dersimizin konusu: Modern ve klasik" dedi. Dokunulmazlık oyunu sırasında ipler gerildi. Yaptığı hata bir yarışmacıya pahalıya patladı. Tahsin "Ne yaptın! Tövbe yarabbim ya!" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 23-11-2023 07:47

MasterChef'te stüdyo karıştı! Böylesi ilk kez görüldü! Aklımla dalga geçiyorsunuz herhalde?

MasterChef All Star'da finale adım adım yaklaşırken yarışmacılar arasında yaşanan rekabet tartışmalara yol açıyor. Dilara, Esra'ya dönüp "Gel ben sana bir şey göstereyim, gel! Bilerek mi yaptı bunu birisi? Ben anlamadım yani!" diyerek tepki gösterdi. O anlar ekran başındaki izleyicileri şaşırttı. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun önünde çıkan tartışma sonrası tuzu atan kişinin kim olduğu tespit edilmeye çalışıldı.

Magazin 22-11-2023 11:59

MasterChef'te gerginlik! Aklımın değil kalbimin istediği kişiyi gönderiyorum demişti, yanıt sert oldu: Onu eleyene kadar uyumayacağım

MasterChef gergin anlara sahne oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Cemre'nin seçimi ile ilk gitme adayı Dilara olurken potaya giren ikinci isim ise Ayaz oldu. Dilara Cemre'nin "Aklımın değil kalbimin istediği kişiyi gönderiyorum!" sözlerini anımsatıp şeflerin önünde yarışmacı arkadaşına meydan okudu.

Magazin 15-11-2023 06:58

MasterChef'te gergin anlar! Mehmet Şef Kim ne söyledi ya? dedi, iki favori yarışmacı tartıştı

MasterChef All Star'da finale adım adım yaklaşırken yarışmacılar arasındaki gerilim artmaya başladı. MasterChef'in 2 favori ismi bir söz yüzünden tartıştı. Mehmet Şef'in "Kim ne söyledi ya?" diye sorması üzerine, programda gergin anlar yaşandı.

Magazin 09-11-2023 11:09

MasterChef'te gergin anlar! Mehmet Şef sinirden kaşık fırlattı! Bundan sonra sizin bir açığınızı görürsem yandınız!

MasterChef'te tadım sırasında dikkat çeken bir olay yaşandı. Mehmet Şef o hatayı görünce adeta çıldırdı. Mehmet Yalçınkaya "Yok böyle bir şey!" diyerek sinirden kaşık fırlattı. İtalyan şef Danilo Zanna ise "MasterChef All Star sezonunda ilk defa böyle bir durumla karşılaştık!" ifadesini kullandı. Programa ise bir yarışmacının "Bundan sonra sizin bir açığınızı görürsem yandınız!" sözleri damga vurdu.

Magazin 02-11-2023 07:22

MasterChef jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya oğlunu paylaştı! Benzerlikleri şaşırttı

MasterChef’in sevilen jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Yarışmada yaptığı yorumlarla dikkat çeken Yalçınkaya oğluyla olan pozunu paylaştı. Ünlü ismin oğluyla olan benzerliği sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 25-10-2023 16:14

MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya'yı görenler çok şaşırdı! İddialı pozları olay oldu

MasterChef'in sivri dilli jürisi Mehmet Yalçınkaya açıklamaları, yarışmadaki tavırları ve yorumlarıyla dikkat çekiyor. Özel hayatı ile oldukça merak edilen MasterChef'in Mehmet Şef'i Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude'yi görenler çok şaşırdı. Sosyal medyayı aktif kullanan Sude Yalçınkaya iddialı pozlarıyla olay oldu.

Magazin 23-10-2023 10:57

MasterChef'te bir ilk! Arsa ödüllü oyunda kıyamet koptu: Kazansanız da asla yarışmayacağım

Ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef'te rekabetin dozu giderek yükseliyor. Lüleburgaz'da çekimleri gerçekleştirilen yarışmaya ilişkin açıklamada bulunan Mehmet Şef, "En başarılı arkadaşımız muhteşem bir arsa sahibi oluyor arkadaşlar" ifadesini kullandı. Oyun sırasında ipler gerildi. Azize "Kazansanız da asla yarışmayacağım" dedi. Takım arkadaşlarının tepkisini çeken genç yarışmacı, stüdyoda yapılan çekimlerde şeflerin söz vermesi üzerine "Kabul etmiyorum ağabey!" diyerek çıkıştı.

Magazin 20-10-2023 13:26

MasterChef'te Mehmet Şef'in o sorusu fitili ateşledi! Herkes şaştı kaldı, favori yarışmacı hüngür hüngür ağladı

MasterChef All Star'da hem rakiplerine hem de zamana karşı yarışan yarışmacılarda gerginlik had safhada. Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın "Lor tatlısının kaybedildiğine üzüldün mü?" diye sorması üzerine mavi takım yarışmacılarından Esra kendini savundu. Barbaros ona sert çıkınca olanlar oldu. MasterChef'e Tanya'nın gözyaşları damga vurdu.

Magazin 18-10-2023 07:03

Şef Mehmet Yalçınkaya'ya attığı mesaj olay olmuştu! MasterChef yarışmacısı Fikret Tuğ Yemekteyiz'de ortaya çıktı

Zuhal Topal'ın sunumuyla Tv8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Yemekteyiz her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Programdaki yarışmacılar arasında yaşanan tartışmalar sık sık gündem oluyor. Yarışmaya bu defa efendi kişiliği ve konuşma tarzı ile dikkat çeken Fikret Tuğ damga vurdu. Yemekteyiz Fikret'in 2021 sezonunda MasterChef Türkiye'de yarıştığı ortaya çıktı.

Magazin 17-10-2023 15:30

MasterChef'te zamana karşı yarış! Favori yarışmacının dikkatsizliği herkesi şaşırttı! Hayatının hatasını yaptın

MasterChef All Star'da hem rakiplerine hem de zamana karşı yarışan yarışmacılar dikkatsizlikleri nedeniyle sıkıntı yaşayabiliyor. Talihsiz bir olay bu kez de Barbaros'un başına geldi. Öyle ki favori yarışmacı, "Hayatının hatasını yaptın" diyerek kendi kendine söylendi.

Magazin 17-10-2023 07:49

'Aşçıya kız mı verilir?' MasterChef'te Mehmet Yalçınkaya'dan yıllar sonra gelen itiraf: 'Kız istedik, vermediler'

MasterChef'e jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya'nın itirafı damga vurdu. Barbaros programda yaptığı açıklamada "Bir söz vardır 'Aşçıya kız mı verilir?' diye. Şimdi 14-15 yaşındaki gençler gastronomi okuyup, bu mesleği yaparak ülkesini temsil etmek için yarış içerisinde" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Somer Şef'in yönlendirmesi sonrası bir anısını anlatan Mehmet Şef, "Kız istedik, vermediler" dedi.

Magazin 03-10-2023 08:31

MasterChef'te yer yerinden oynadı! Mehmet Şef fark etti, Danilo Zanna harekete geçti: O kağıdı ver bakalım!

MasterChef All Star'da finale adım adım yaklaşırken sinirler iyice gerildi. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmaya 'kağıt' skandalı damga vurdu. Mehmet Şef elden ele dolaşan kağıdı fark edince Danilo Zanna söylenerek harekete geçti. "O kağıdı ver bakalım!" uyarısında bulunan Mehmet Şef, "Mars'tan gelmiş gibisin, biz yarım saattir ne konuşuyoruz burada?" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 28-09-2023 07:12

Masterchef'te ipler koptu! Favori yarışmacı gözyaşları içerisinde rest çekti: Gitmek istiyorum buradan!

MasterChef All Star'da takım oyununun kazananı kırmızı takım oldu. Mavi takım yarışmacıları dokunulmazlık oyununda kozlarını paylaştı. Tahsin eleme adayı olarak Tanya'nın adını verdi. Barış ve Eda'nın kavgası ise olay oldu. MasterChef'te sular durulacak gibi görünmüyor. Eda "Gitmek istiyorum buradan!" diyerek serzenişte bulundu. Sergen ve Cemre arasında ise tartışma yaşandı.

Magazin 27-09-2023 07:14

Mehmet Şef o yarışmacıya ateş püskürdü! Sosyal medya sallandı! 'Ne tantana yapıyorsun burada'

MasterChef All Star'da bu akşam büyük ödül heyecanı yaşanıyor. 100.000 TL ödülün kazanılacağı gecede yarışmacılar ve şefler arasında tartışma çıktı. Mehmet Şef'in bir yarışmacıya sert çıkışı ise olay oldu.

Magazin 22-09-2023 22:34

MasterChef'in sivri dilli şefi Mehmet Yalçınkaya Yemekteyiz yarışmacısı çıktı! Görüntüleri olay oldu

MasterChef All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yarışma programında yaşanan olaylar sosyal medyanın gündemini belirliyor. Yarışmacılar arasındaki tartışmalar çok konuşulurken bu defa programın sevilen şefi Mehmet Yalçınkaya'nın yıllar önceki görüntüleri yeniden gündem oldu. Mehmet Şef'in Yemekteyiz'e katıldığı ortaya çıktı.

Magazin 22-09-2023 08:41

MasterChef'te Mehmet Şef sordu! O yarışmacının cevabı olay oldu: 'İşte aradığımız cevap'

MasterChef All Star bu akşam eleme gecesiyle ekrana geldi. Geçtiğimiz hafta Eda ile son ikiye kalan MasterChef Suna, yarışmaya veda etmişti. Bu akşam yarışmada kalabilmek için mücadele eden yarışmacılara Mehmet Şef 'Kim gelsin?' diye sordu. 2018 sezonunun ikincisi Kerem Giritlioğlu verdiği cevapla gündem oldu.

Magazin 17-09-2023 23:01

Masterchef'te umutların tükendiği anlar! Elon Musk'ın şefi yarışmacıları zorladı: Elim ayağım dolandı

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu MasterChef All Star'a Elon Musk ve İngiliz kraliyet ailesine yemek yapan ünlü Şef Akira Back konuk oldu. Yarışmacılar ilk etapta konuk şefin yemeğini yaptılar ama geceye Kerem'in sözleri damga vurdu. Yaşadığı zorluğu ifade eden genç yarışmacı, "Elim ayağım birbirine dolandı, darmaduman oldum" dedi.

Magazin 17-09-2023 14:46

Mehmet Yalçınkaya Yüsra Geyik'in ricasına kayıtsız kalamadı! Sen iste…

Aile dizisinde hayat verdiği Yağmur karakteriyle büyük beğeni toplayan Yüsra Geyik sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Pozlarıyla dikkat çeken Geyik de MasterChef izleyicisi çıktı. Instagram hesabından paylaşım yapan Geyik’in ricasına Mehmet Yalçınkaya’dan yanıt geldi.

Magazin 15-09-2023 08:26

MasterChef'te gergin anlar! Mehmet Şef bir anda bağırdı, sesi stüdyoyu inletti

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu MasterChef All Star'da yarışmacılar düello oyununda karşı karşıya geldi. Oyun sırasında bir mutfak ürününün yere atıldığını gören Mehmet Şef adeta çıldırdı. Ünlü şefin sesi stüdyoyu inletti.

Magazin 14-09-2023 15:22

MasterChef'te Mehmet Yalçınkaya bir anda fenalaştı! Ekipler yayında müdahale etti

MasterChef'in dün akşam yayınlanan bölümünde yarışmacılar en iyi döneri yapmak için mücadele ettiler. Kaptanlık yarışında tadım yapan Mehmet Şef bir anda fenalaştı ve sağlık ekibinden yardımcı olmalarını istedi. Tansiyonu yükselen Mehmet Yalçınkaya'ya hemen müdahale edildi.

Magazin 12-09-2023 15:59

8 Eylül MasterChef All Star'da 100.000 TL'lik büyük ödül kimin oldu? MasterChef ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef All Star'da bu akşam ödül oyunu oynandı. Kırmızı ve Mavi takımın kıyasıya mücadele ettiği gecenin kazananı merak edildi. Her hafta cuma akşamları oynanan oyunda MasterChef All Star büyük ödülü yine 100.000 TL olarak açıklandı. Yemeğini en başarılı yapan yarışmacı büyük ödülün sahibi oldu. Peki, MasterChef ödül oyununu kim kazandı? 8 Eylül MasterChef All Star'da 100.000 TL'lik büyük ödül kimin oldu?

Magazin 09-09-2023 10:46

MasterChef'te olay sözler! Somer Şef dayanamayıp ikaz etti: Sen kendini çok dövüyorsun, kendine vurma

Masterchef yarışmacıları, haftanın eleme adayı olmamak için hünerlerini sergiledi. Yarışmanın ilk etabında en başarılı tabakları hazırlayan isimler Ayaz, Alican, Barış, Azize, Kerem, Dilara ve Tanya oldu. Gecenin sonunda eleme potasına giren isim açıklandı. Fakat Somer Şef'in 2 yarışmacıya yönelik sözleri MasterChef All Star'a damga vurdu. Ünlü şef, performanslarında düşüş olan Azize ve Kerem'e yönelik düşüncelerini dile getirdi.

Magazin 03-09-2023 08:30

Emre Yalçınkaya kimdir, kaç yaşında? Mehmet Şef'in oğlu Emre Yalçınkaya ne iş yapıyor? Bu akşam MasterChef'te!

Emre Yalçınkaya, MasterChef All Star'ın yeni bölümüne konuk olmasıyla birlikte merak edildi. Şef Mehmet Yalçınkaya'nın en büyük çocuğu olan Emre Yalçınkaya'nın kaç yaşında olduğu ve ne iş yaptığı merak edilen konular arasında yer aldı. Mehmet Yalçınkaya'nın 'bana en çok benzeyen çocuğum' dediği oğlunun hayatı araştırılıyor. Peki, Emre Yalçınkaya kimdir, kaç yaşında? Mehmet Şef'in oğlu Emre Yalçınkaya ne iş yapıyor? Bu akşam MasterChef'te!

Magazin 31-08-2023 21:03

MasterChef'te ağızları açık bırakan polemik! Tahsin ile Kıvanç birbirine girdi: Köfteci diyorsun ama onu yenemiyorsun

MasterChef'te gerçekleştirilen dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayı belli oldu. Fakat potaya giren isim Tahsin ile Kıvanç arasında yaşanan polemiğin gölgesinde kaldı. Genç yarışmacı, "Köfteci diyorsun ama onu yenemiyorsun" deyince ortam bir anda gerildi. Kıvanç "Sürekli laf sokuyorsun" diyerek yarışmacı arkadaşını ikaz etti.

Magazin 31-08-2023 10:32

MasterChef ödül oyununu kim kazandı? MasterChef All Star büyük ödül kimin oldu?

MasterChef All Star'da bu akşam farklı bir heyecan yaşandı. Büyük ödül için yarışan yarışmacılar, karpuz ve kavun ile 7 çeşit tabak yaparak şeflere sundular. Yarışmayı kimin kazandığı, büyük ödülü hangi yarışmacının aldığı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, MasterChef ödül oyununu kim kazandı? MasterChef All Star büyük ödül kimin oldu?

Magazin 11-08-2023 21:59

Nasıl bir nazar bu! MasterChef'te şaşırtan kaza! Danilo Şef'in ayağına yağ döküldü

Berker’in vedasının ardından MasterChef All Star kadrosuna dahil olan Barbaros Yoloğlu, oyun sırasında Danilo Şef'in ayağına yağ döktü. Bu anlar hem ekran başındakileri hem de yarışmacıları şaşırttı. Danilo Zanna, "Nasıl bir nazar bu!" derken Mehmet Şef''in sözlerini anımsatan Berker ise, "Olmayacak şey oldu, adamın ayağına yağ döktük" ifadelerini kullandı.

Magazin 08-08-2023 06:56

MasterChef'te Mehmet Şef sonunda patladı! Yeter diyerek isyan etti

MasterChef All Star sezonu tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezonda kıran kırana bir mücadelenin yaşandığı yarışmada dün akşam dokunulmazlık oyunu oynandı ve iki kişi daha eleme potasına girdi. Bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde yarışmacılara sinirlenen jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya adeta ateş püskürdü.

Magazin 28-07-2023 16:05

MasterChef'te Mehmet Yalçınkaya zam istedi! Biri yok diğeri 4 hafta sonra geldi...

Yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği MasterChef Türkiye'nin başarılı şefi Mehmet Yalçınkaya yayın sırasında şakayla karışık sitem etti. Mehmet Şef yönetmene dönerek zam istediğini söyledi. O anları sosyal medyadan da paylaştı.

Magazin 26-07-2023 15:46

MasterChef'te ortam bir anda gerildi! Mehmet Şef müdahale etti! Sen neyin tribindesin

MasterChef'te her geçen gün tansiyon daha da yükseliyor. Haftanın son eleme adayının belli olduğu bölümde yarışmacılar arasındaki tartışma geceye damgasını vurdu.

Magazin 22-07-2023 23:06

MasterChef'te büyük kapışma! Şeflerin önünde meydan okudu: Dansöz bekliyor, oynarsınız orada karşılıklı!

MasterChef All Star'da rekabetin dozu giderek büyüyor. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyesi olduğu MasterChef All Star'da ödül oyunu heyecanı yaşanacak. Somer Şef, "İki etaplı bir yarışma yapacağız. En iyi yemeği yapan arkadaşımız MasterChef Türkiye'den 100 bin TL kazanacak" dedi. Ödül oyununa ise Tahsin'in yarışmacı arkadaşına meydan okurken sarf ettiği "Dansöz bekliyor, oynarsınız orada karşılıklı!" sözleri damga vurdu.

Magazin 21-07-2023 07:39

MasterChef'te büyük ödülü kim kazandı? MasterChef All Star'da bil bakalım'ı hangi yarışmacı kazandı? Eğlenceli anlar!

MasterChef All Star'da bu akşam farklı bir heyecan yaşanıyor. Survivor'da gelenek haline gelen bil bakalım oyununu oynayan yarışmacılara eski sezonlardan sorular soruldu. Yarışmayı kimin kazandığı merak ediliyor. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, hangi takım? MasterChef All Star'da bil bakalım'ı hangi takım kazandı? Eğlenceli anlar!

Magazin 14-07-2023 21:38

Bazen benim Türkçe yetmiyor sözleri gündem olmuştu! MasterChef jürisi Danilo Zanna şimdi de o kelimeyi yanlış telaffuz etti

MasterChef All Star heyecanı bu akşam ödül oyunu ile devam edecek. Yarışmacılar 100 bin TL'lik ödülün sahibi olmak için Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun sordukları sorulara yanıt verecek. Daha önce sarfettiği "Bazen benim Türkçe yetmiyor" sözleri ile gündem olan Danilo Zanna'nın yarışmacılara kırdığı yeni pot izleyenleri gülümsetti. İşte MasterChef'e damga vuran o anlar...

Magazin 14-07-2023 08:10

MasterChef'te son yedek yarışmacı kim oldu? 9 Temmuz 2023 Pazar MasterChef All Star'da ana kadroya kim girdi? İkinci yedek yarışmacı belli oldu

MasterChef'te son yedek yarışmacı belli oldu. 2022 sezonunda yarışmış olan Barış Demir ana kadroya yedeklerden girmeyi başaran ilk isim olmuştu. Dün açıklanan isimle ikinci yedek yarışmacı da netleşti. Peki, MasterChef'te son yedek yarışmacı kim oldu? MasterChef All Star'da ana kadroya kim girdi? İşte detaylar...

Magazin 10-07-2023 07:03

MasterChef'te kim kazandı, yedek kadroya kim girdi?7 Temmuz MasterChef All Star'da yedek kadroya giren yarışmacılar!

MasterChef All Star'da yedek kadroya giren yarışmacılar merak konusu oldu. Eski sezon yarışmacılarının yer aldığı yemek programı çekişmeli mücadelelere sahne oluyor. Geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümle birlikte MasterChef All Star ana kadro tamamlanmış oldu. Peki, MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı yedek kadroya girdi? İşte 7 Temmuz 2023 MasterChef All Star'da yedek kadroya giren isimler...

Magazin 08-07-2023 09:37

MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı? MasterChef All Star ana kadroya giren 20. yarışmacı!

MasterChef All Star ile ilgili internette yapılan araştırmalar hız kazandı. Şimdiye kadarki tüm sezonlarda başarılı olan yarışmacılar, All Star'a girebilmek için ter döküyor. MasterChef All Star 14 Haziran'da başladı. Ana kadroya girmeye hak kazanan yarışmacılar sırasıyla Güzide, Suna, Eda,Batuhan, Rıfat, Sefa, Tanya, Esra, Eray,Berker, Sergen, Burcu, Tahsin, Dilara, Mert, Çağatay, Ayaz ve Gamze olmuştu. Peki, MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı? MasterChef All Star ana kadroya kim girdi?

Magazin 07-07-2023 08:22