Kek Tarif Haberleri

Tuzlu kek tarifi: Tuzlu kek nasıl yapılır?

Bildiğiniz tüm tatlı kek tariflerini unutun. Tuzlu kek tarifi, kek kıvamını seven ama canı tatlı istemeyenlerin favori tarifi olacak. Hem çok kısa sürede hazırlayabileceğiniz hem de kahvaltılarda tüketip çayın kahvenin yanında sunabileceğiniz bu tuzlu kek tarifimizi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 11-03-2024 20:54

Elmalı kek tarifi: Elmalı kek nasıl yapılır?

Çay davetlerinizde, kahve sohbetlerinizde size eşlik edecek olan ya da çat kapı gelen misafirlerinize servis edebileceğiniz lezzetler arıyorsanız aşağıdaki elmalı kek tarifimiz tam size göre. Hem çok kısa süre içinde hazırlayabileceğiniz hem de kolay malzemeleri olan bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 14-02-2024 23:44

Mutfakta çocuğuyla daha fazla zaman geçirmek isteyen ebeveynlere özel tarifler

Çocuğunuzla farklı bir etkinlik yapmak istiyorsanız mutfakta birlikte yemek yapabilirsiniz. Çocuğunuzun hoşuna gidecek bu aktiviteyle hem birlikte zaman geçirebilir hem de onun becerilerini geliştirebilirsiniz. Çocuğunuzla birlikte yapabileceğiniz tarifleri merak ediyorsanız içeriğe buyurun!

Yemek 12-02-2024 18:29

Ağlayan kek tarifi: Ağlayan kek nasıl yapılır?

Dışarıdan hazır olarak da satın alınabilen, pastanelerde veya kafelerde servis edilen birçok lezzet evde kolaylıkla ve çok kısa süreler içinde hazırlanabilir. Siz de kendi yiyeceklerinizi kendi mutfağınızda hazırlamaktan yana olanlardan iseniz ağlayan kek tarifini deneyebilir ve adı ile de dikkatleri üzerine çeken bu lezzeti sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Yemek 19-01-2024 14:58

Hiç bu kadar yumuşağını görmemiştiniz! Puf puf kabaran bulut kek tarifi! Deneyenler bağımlısı oldu

Tüm evi saran muhteşem kokusuyla adeta iştah açan bu kek tarifini deneyenler bağımlısı oluyor. Kek yapmak her ne kadar kolay gibi görünse de yumuşacık ve puf puf kabarmış bir kek için bazı püf noktalarına dikkat etmek gerekiyor. Eğer siz de kekim kabarmıyor ve sert oluyor diye üzülüyorsanız tam kıvamında bulut kek tarifi tam size göre! Peki, puf puf kabaran yumuşacık kek nasıl yapılır? İşte nefis kek tarifi ve malzeme listesi...

Yemek 13-01-2024 16:25

Sebzeli pankek tarifi: Sebzeli pankek nasıl yapılır?

Amerika’dan tüm dünyaya yayıldığı bilinen pankek genel olarak kahvaltıda, bal, reçel ya da sürülebilir çikolata gibi tatlılarla birlikte tüketilir. Ancak dünyayı saran ve her bir ülkenin farklı bir tat kattığı pankek Türk mutfağında sebzeli olarak da yapılabilir. Kahvaltılarda diğer malzemelere eşlik edecek ya da çay ya da kahve ile tüketilebilecek sebzeli pankekler yapmak isterseniz aşağıdaki tarifimize bir göz atabilirsiniz.

Yemek 29-12-2023 00:52

MasterChef keşkek tarifi! Anadolu mutfağından sakız gibi keşkek nasıl yapılır, malzemeleri neler? Şef Ömür Akkor'un tarifiyle!

MasterChef Türkiye All Star’ın bu akşam yayınlanan bölümünde Şef Ömür Akkor’un keşkek tarifi yapılacak. Yarışmacılar potaya girmeden önümüzdeki haftaya geçiş yapmak için ter dökerken ilk etapta yapılan keşkek yemeği de yarışmacıların zorlanmasına sebep oldu. İzleyiciler bu akşamki programı sabırsızlıkla beklerken aynı zamanda keşkek tarifini de araştırıyor. Peki, Anadolu mutfağından sakız gibi keşkek nasıl yapılır, malzemeleri neler? Şef Ömür Akkor'un tarifiyle!

Yemek 23-12-2023 20:32

Pratik kahvaltılık: Pofuduk Pankek tarifi! Yumuşacık Pankek nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Kahvaltının olmazsa olmazı, hafif ve lezzetli pankek tarifleri arıyorsanız doğru yerdesiniz. Yumuşacık ve pofuduk pankekler, kahvaltı sofralarınıza keyifli bir başlangıç yapmanızı sağlayacak. Bu pratik tarif, her evde bulunan malzemelerle ve kolayca hazırlanabilen yapısıyla herkesin favorisi oluyor. Bu tarifi deneyerek, kahvaltı sofralarınıza hem lezzet hem de pratiklik katmanın keyfini çıkarabilirsiniz. İşte, pofuduk pankek tarifinin malzemeleri ve yapılışı..

Yemek 08-12-2023 17:27

Suyla yapılıyor: Yumuşacık Pamuk Kek tarifi! Deneyenlerin bayıldığı Pamuk Kek nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Pamuk Kek, basit malzemelerle hazırlanan ve lezzetiyle herkesi cezbeden harika bir tatlı alternatifidir. Yumuşacık dokusu ve hafif tadıyla özellikle çay saati veya özel günler için mükemmel bir tercihtir. Bu tarifi deneyerek, misafirlerinizi ve ailenizi şaşırtabilir ve damaklarını şımartabilirsiniz. Unutmayın ki, en iyi sonucu elde etmek için malzemelerinizi özenle seçip, tarife sadık kalmak önemlidir. Pamuk Kek tarifi ile herkesin bayıldığı bu lezzeti kolayca hazırlayabilirsiniz.

Yemek 03-11-2023 09:25

Puf puf Japon pankek tarifi! MasterChef Japon sufle pankek nasıl yapılır? İşte malzemeler

Japon pankek tarifi araştırılıyor. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde sokak lezzetleri yapıldı. Yapımı oldukça kolay fakat lezzeti bir o kadar yüksek olan Japon pankek tarifini sizler için hazırladık. Peki, Japon mutfağından MasterChef Japon pankek nasıl yapılır? İşte malzemeler

Yemek 26-10-2023 21:44

Gelinim Mutfakta muhallebili incirli kek tarifi! Nefis muhallebili incirli kek nasıl yapılır, malzemeleri ne?

Muhallebili incirli kek tarifi, Gelinim Mutfakta programı ile gündeme geldi. Muhallebili incirli kek hem nefis keki hem de üzerindeki enfes muhallebi ile ağızlarda muhteşem bir tat bırakıyor. Evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz muhallebili incirli kek tarifini misafir sofralarında da tercih edebilirsiniz. Peki, muhallebili incirli kek nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 22-09-2023 14:26

MasterChef keşkek nasıl yapılır, malzemeleri neler? Püf noktalarıyla orijinal keşkek tarifi!

Keşkek tarifi, MasterChef izleyicileri tarafından sorgulanmaya başladı. Keşkek, eski Türk mutfağı lezzetleri arasında yer alıyor. Lezzetli bir keşkek tarifi tarifi elde etmek için püf noktalarına dikkat etmelisiniz. Keşkek yemeğinin detaylı tarifi arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, keşkek nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte keşkek tarifi...

Yemek 19-09-2023 19:05

Hayvansal süt tüketmek istemeyenler için hem sağlıklı hem lezzetli alternatif süt önerileri

Son yıllarda hem dünyada hem ülkemizde bitkisel sütler başta veganlar olmak üzere sağlıklı beslenmeye özen gösteren birçok kişinin tercihi hâline geldi. Siz de normal süt yerine tariflerinizde kullanmak ve güvenle tüketmek için bir alternatif arıyorsanız Hindistan cevizinden bademe, yulaftan soyaya kadar farklı süt çeşitlerini değerlendirebilirsiniz. İşte severek tüketeceğiniz, normal süte alternatif olabilecek ürünler!

Yemek 18-08-2023 16:35

Yedikçe yediriyor: Kakaolu ıslak kek tarifi! Tam kıvamında kakaolu ıslak kek nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Kakaolu ıslak kek tarifi sıklıkla yapılan lezzetlerden biri. Üzerindeki sosu ve yumuşacık kekiyle ağızlarda muhteşem bir tat bırakan bu tarifi yapmak oldukça pratik ve kolay. Misafir sofralarının baş tacı kakaolu ıslak kekin bazı püf noktaları da bulunuyor. Peki, Tam kıvamında kakaolu ıslak kek nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 15-07-2023 17:33

Kahvaltının favorisi sütsüz pankek tarifi! Pratik sütsüz pankek nasıl yapılır?

Pankek yediden yetmişe herkesin favorisi haline geldi. Kahvaltılarda tatlı ve meyvelerle birlikte lezzetine lezzet katan pankek tarifinin mutlaka denenmesi gerekiyor. Sütsüz pankek tarifi de oldukça pratik yapımıyla en çok yapılan tariflerden. İşte enfes sütsüz pankek tarifi...

Yemek 14-06-2023 11:38

Çay saatlerinin favorisi üzümlü kek tarifi! Üzümlü kek nasıl yapılır?

Çay saatlerinde herkesin seveceği bir lezzet yapmak istiyorsanız üzümlü kek tarifi tam size göre! Puf puf kabaran ve içi yumuşacık olan üzümlü kek tarifi pratik bir şekilde hazırlanıyor. Üzümlü kek nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 07-06-2023 17:26

Enfes keşkek tarifi! Orijinal keşkek nasıl yapılır?

Buğdaydan yapılan yemeklerin lezzetini merak ediyorsanız keşkek tarifini kesinlikle denemelisiniz. Özel günlerin, düğünlerin, asker eğlencelerinin yıldızı olan keşkek tarifi oldukça seviliyor. Orijinal keşkek nasıl yapılır merak ediyorsanız bu keşkek tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 06-06-2023 15:45

Tam kıvamında vişneli brownie tarifi! Evde vişneli brownie nasıl yapılır?

Brownie en sevilen kek tariflerinden. Klasik brownie lezzetini artırmak isteyenler brownieye katılacak farklı malzemeler arıyor. Vişne brownieye en çok yakışan malzemeler arasında yer alıyor. Vişneli brownie nasıl yapılır merak ediyorsanız bu vişneli brownie tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 29-05-2023 17:19

Puf puf kabaran portakallı kek tarifi! Enfes aromalı portakallı kek nasıl yapılır?

Kek tarifleri çay saatlerinin vazgeçilmez yiyeceklerinden. Anne keki gibi puf puf kabaran kek yapmak için tarife sadık kalmak gerekiyor. Bu portakallı kek tarifi enfes lezzetiyle yiyen herkesi mutlu ediyor. Portakallı kek nasıl yapılır merak edenler bu puf puf kabaran portakallı kek tarifine göz atabilir.

Yemek 16-05-2023 11:59

Görüntüsüyle iştah kabartan zebra kek tarifi! İki renkli zebra kek nasıl yapılır?

Kek tarifleri çay saatlerinin olmazsa olmaz tariflerinden. Genellikle herkes tarafından sevilen kekler risksiz bir seçim oluyor. Zebra keki diğer tariflerden ayıran en büyük özellik ise çok daha uğraşılmış bir görüntüsü olması. Ancak zebra kek sanılanın aksine oldukça pratik bir şekilde hazırlanıyor. Pofuduk zebra kek tarifini kesinlikle denemenize gerekiyor.

Yemek 03-03-2023 17:26

Mozaik kakaolu kek nasıl yapılır, malzemeleri neler? Mükemmel kek dokusunun sırrı!

Mozaik kek, çay saatlerinin vazgeçilmez lezzetlerinden biri. Yemekten sonra ya da misafirliklerde sıklıkla servis edilen bu tarif küçük büyük demeden neredeyse herkes tarafından sevilerek tüketiliyor. Tam kıvamında nefis bir kek yapmak ise aslında çık kolay! İşte mükemmel dokusuyla mozaik kek tarifi...

Yemek 24-02-2023 15:11

Puf puf kabaran anne keki! Anne keki nasıl yapılır?

Kek hem çayın hem de kahvenin yanına yakışan lezzetler arasında bulunuyor. Ne yaparsam yapayım anne kekinin lezzetini bulamıyorum diyorsanız bu oldukça kabaran anne keki tarifini denemeniz gerekiyor.

Yemek 15-02-2023 14:03

Airfryer ıslak kek tarifi: Airfryer'da ıslak kek nasıl yapılır?

Tüm tariflerinizi Airfryer’de pişirerek zamandan kazanabilirsiniz. Tatlılardan atıştırmalıklara, ana yemeklerden kızartmalara bütün yemekleriniz Airfryer ile birkaç dakika içinde hazır olacaktır. Zamandan kazandıran Airfryer ile hazırladığınız yiyecekleri yemek davetlerinizde sunabilir ya da öğünlerinizde servis edebilirsiniz.

Yemek 27-01-2023 23:21

Gelinim Mutfakta Kadayıflı kek tarifi! Tüm kek tariflerini unutun

Gelinim Mutfakta yarışmasında 27 Ocak günü haftanın finalinde kadayıflı kek tarifi yapılıyor. Kadayıfın tatlıların lezzetine lezzet kattığı biliniyor. Diğer kek tariflerinden farklı olan kadayıflı kek tarifi oldukça merak ediliyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri kadayıflı kek nasıl yapılır sorusunu aratıyor.

Yemek 27-01-2023 13:16

Fırın ve ocak kullanmadan 5 dakikada airfryer ile yapabileceğiniz kolay ve lezzetli tarifler

Hem pratik hem öğünleri daha sağlıklı pişiren airfryer çeşitleri, son dönemin öne çıkan mutfak ürünlerinden biri. Üstelik airfryer ile birbirinden lezzetli pek çok yemek yapabilirsiniz. İster günlük beslenme rutininizde ister misafir ağırladığınız özel günlerde ocağa ihtiyaç duymadan sağlıklı yiyecekler pişirebilirsiniz. İşte airfryer kullanarak kısa sürede hızlı ve lezzetli sonuçlar alabileceğiniz lezzetli tarifler!

Yemek 09-01-2023 17:57

Airfryer damla çikolatalı top kek tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da damla çikolatalı top kek nasıl yapılır?

Çay saatlerinde ya da kahve sohbetlerinde ikram edebileceğiniz birçok lezzeti Airfryer ile birkaç dakika içinde pişirebilirsiniz. Tatlı ya da tuzlu olarak hazırlayabileceğiniz top kekleri peynir, meyve ya da damla çikolata ile hazırlayarak servis edebilirsiniz. Airfryer’da lezzetli damla çikolatalı top kek pişirip sunabilirsiniz. Davetlerinizin ve akşamlarınızın vazgeçilmezleri arasında yer alacak damla çikolatalı pop kek tarifini mutlaka deneyin.

Yemek 06-01-2023 10:55

Airfryer elmalı havuçlu kek tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da elmalı havuçlu kek nasıl yapılır?

Hem dünya mutfağında hem de Türk mutfağında yer alan birçok tarif Airfryer’da kısa süre içinde hazırlayabilirsiniz. Özel günlerde, davetlerde, kutlamalarda ya da ara öğün olarak sıkça tercih edilen elmalı havuçlu kek de pratik hazırlanışı ve kolayca bulunan malzemeleri ile Airfryer’da birkaç dakika içinde pişirebilirsiniz. Sizinle paylaştığımız tarifin malzemelerini damak tadınıza göre artırıp azaltabilirsiniz.

Yemek 19-12-2022 17:25

Tüm kek tariflerini unutun: Tam kıvamında kakaolu ıslak kek tarifi! Kakaolu ıslak kek nasıl yapılır?

Kek hem çayın hem de kahvenin yanına eşsiz bir uyum sağlıyor. Sevilen tatlılar arasında bulunan kekin çeşitli tarifleri bulunsa da ıslak kek en sevilen çeşidi olabilir. Kakaolu ıslak kek bol sosuyla herkesin favori lezzetlerinden. Tam kıvamında kakaolu ıslak kek nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarifi uygulamalısınız.

Yemek 14-12-2022 11:48

'Bugün ne pişirsem?' diye düşünmeye son! İşte 27 Kasım yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?' sorusuna, mutfaktan sorumlu her birey yanıt aramakla uğraşıyor. 'Bugün ne pişirsem?' başlığı altında her gün, birbirinden leziz tariflere haberimizde yer veriyoruz. Bugün yemekte leblebi çorbası var. İşte 27 Kasım yemek menüsü...

Yemek 27-11-2022 15:27

Patatesten kek olur mu demeyin! Patatesli kek tarifi

Kek formunda olan tuzlu bir şeyler arıyorsanız bu tarif tam size göre! Ansızın gelen misafirlere yapılacak pratik tarifler denilince akla kek geliyor. Bu kek tarifi ise patatesle yapılıyor. Patatesli kek nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 16-09-2022 15:59