Cübbeli Ahmet Hoca Haberleri Ve Son Dakika Cübbeli Ahmet Hoca Haberleri

Cübbeli Ahmet Hoca Haberleri Ve Son Dakika Cübbeli Ahmet Hoca Haberleri

27 Şubat 1965 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinmektedir. Çocukluğundan itibaren cübbe takmaya olan ilgisi sebebiyle kendisine takılan ‘Cübbeli’ lakabını halen kullanmaktadır. İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isimlerinden olan Cübbeli Ahmet Hoca, Resaili Ahmediyye takma ismiyle pek çok farklı konuda eser yayınladı. Tartışmaları ifadeleri, verdiği vaazları ve yazdığı kitaplarla medyada tanınan bir isim haline geldi. İslamiyete getirilen yorumlara karşı duran Cübbeli Ahmet Hoca, İslam dinini Sünnilik anlayışına uygun şekilde yaşanması gerektiği düşüncesindedir. Özellikle İstanbul ili dışındaki vaazları izdihama yol açacak kadar kalabalık olabilmektedir. Giyim tarzı ve esprili yorumları ile medyada sık sık gündeme gelmektedir.

Cübbeli Ahmet Hoca Haberleri

'Cübbeli Ahmet'in sözleri Portakal'ı çileden çıkardı! Açtı ağzını yumdu gözünü: Vahiy mi indi size...

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü geçtiğimiz günlerde 31 Mart seçimleri için yorumda bulunmuş bu sözler seçim öncesi tepki çekmişti. Gazeteci Fatih Portakal da hedefine Ünlü'yü alıp adeta esti gürledi. 'İnanmayın bunlara' diyen Portakal, Ünlü için, "Öyle günahmış falan peygamber misiniz siz ya! Veya ne bileyim siz neye göre böyle bir fetva verebiliyorsunuz! Vahiy mi indi size?" diyerek tepki gösterdi.

Haber 30-03-2024 08:44

Ahmet Mahmut Ünlü hastaneye kaldırıldı! Anjiyo yapılacak

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Programları iptal edilen Ünlü hakkında yapılan ilk açıklamada yaşanan kalp rahatsızlığı nedeniyle anjiyo yapılacağı belirtildi.

Haber 25-03-2024 22:51

Cübbeli Ahmet Hoca aylık kazancını açıkladı! İki ayrı gelir... Mesleğiyle ilgili soruya verdiği yanıt dikkat çekti

Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan ve yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Ahmet Mahmut Ünlü, kendisine açılan hakaret davası dosyasında yer alan bilgilere göre hem yeni mesleğini hem de aylık kazancını açıkladı. Ne iş yaptığıyla ilgili soruya 'YouTuber' cevabını veren Cübbeli Ahmet Hoca, YouTube'dan aylık gelirinin 55 bin TL olduğunu, yazdığı kitaplardan ise aylık 85 bin TL kazandığını belirtti.

Trend 08-12-2023 10:16

Ahmet Hakan canlı yayında yüzük ve bastonun fiyatını sorunca... Cübbeli Ahmet'ten itiraf! 'Hepsini o seçiyor...'

Konuk olduğu TV programlarında söyledikleriyle gündem olan Cübbeli Ahmet Hoca, dün akşam da Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Halil Konakçı isimli kişinin dini söylemlerini yorumlayan Ahmet Hoca, 'Kıyafetlerimi eşim seçer lafı uzatmaya gerek yok ben laf dinlerim' dedi. Ahmet Hoca'dan Alparslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu itirafı da geldi.

Haber 05-09-2023 08:46

Cübbeli Ahmet Fatih Altaylı'nın sözlerine Çok müstehcen bir ifade diyerek kızdı! Bomba sözler

Fatih Altaylı Cübbeli Ahmet'in 'tokalaşma' yorumuna sitem edip "Kulaklarıma inanamadım. Ve korktum. Kendisi ile defalarca ister istemez el sıkıştık. Demek ki paçayı iyi kurtarmışım" demişti. Cübbeli Ahmet bu sözlere kızdı. Cübbeli Ahmet "Çok can çekilecek bir tipin mi var da benden kurtuldun" diyerek bomba sözler söyledi.

Magazin 08-06-2023 13:52

'Dediğim şeyi duydu ve...' Cübbeli Ahmet Hoca'dan ünlü rapçi Sagopa Kajmer hakkında şok sözler: Özrümü kabul etmedi

Uzun yıllardır müzik piyasası içerisinde olan ve pek çok rap şarkısıyla tanınan ünlü rapçi Sagopa Kajmer hakkında, Cübbeli Ahmet Hoca'dan herkesi şoke eden sözler geldi. Yıllar önce aralarında yaşanan bir olayı ve Sagopa Kajmer'in kendisine darılma nedenini anlatan Cübbeli Ahmet Hoca, ünlü rapçiden özür dilediğini ancak ünlü ismin kendisinin özrünü kabul etmediğini de söyledi. Kajmer'in bir kez kendisini görmeye geldiğinde 'müsait değilim' dediğini duyduğunu ve buna darıldığını anlattı.

Magazin 21-12-2022 11:22

Cübbeli Ahmet Hoca'nın ekonomik kriz ile ilgili söyledikleri sosyal medyayı salladı! 'Fahişelere de zam geliyordur...'

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'nün ekonomik kriz ve fahiş fiyatlarla ilgili söyledikleri sosyal medyada gündem oldu. Cübbeli Ahmet Hoca'nın sohbet yayınında ekonomik sıkıntılara değindiği bölümde içki, kumar ve zinaya da zam geldiğini belirtmesi dinleyenleri şaşkına çevirdi. Cübbeli Ahmet Hoca, "Fahişelerin fiyatından haberim yok ama zam vardır herhalde... Günahlara karşı eğilim çoğalıyor ama imkan azalıyor." ifadelerini kullandı.

Haber 25-11-2022 16:11

Cübbeli Ahmet ameliyat oldu, sağlık durumunu açıkladı

'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü sağlık sorunları nedeniyle ameliyat oldu. Gözünden geçirdiği katarakt ameliyatı sonrası bir video çekerek takipçilerine sağlık durumunu paylaşan Cübbeli Ahmet; iyi olduğunu duyurdu, 'Dualarınızı eksik etmeyin' dedi.

Haber 22-11-2022 07:36

Cübbeli Ahmet Hoca'nın Doğu Perinçek çıkışı ezber bozdu: Ölmüş birinin pantolonunu alıyor giyiyor, keşke ben de öyle olsam

Cübbeli Ahmet Hoca; 'Dindar geçinenler eğer lükse alışırlarsa liyakatı unuturlarsa İslam'ı da unuturlar' deiyerek huhafazakar çevreye mesaj verdi. Sosyal medyada gündem olan açıklamalarında Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek'ten de övgüyle bahseden Cübbeli Ahmet Hoca; 'Onunla aynı gemideyiz ona çok özeniyorum. Keşke onun gibi olabilirsem...' ifadelerini kullandı.

Haber 08-11-2022 10:28

Kaftancıoğlu ile Cübbeli Ahmet arasından ilginç tartışma: Nükteli jetski’ye ters binip kaçmak yok!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu yarın yapılacak İstanbul Ticaret Odası seçimleri öncesinde kendisini hedef alan Cübbeli Ahmet’e yanıt verdi. Mevcut Başkan Şekip Avdagiç’i desteklemeleri çağrısında bulunan Ünlü, ‘Kaftancıoğlu tarafının desteklediği aday kazanırsa meydana gelecek bütün günahlara ortak olursunuz’ dedi. Kaftancıoğlu’ndan Cübbeli’ye yanıt ise gecikmedi. İşte Cübbeli ile Kaftancoğlu arasındaki o tartışmanın detayları…

Haber 08-11-2022 08:22

Cübbeli Ahmet'ten gündem olacak sözler! Bomba attılar deyip açıkladı: Sakallı makallı biri...

"Cübbeli Ahmet Hoca" olarak da bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'den çok konuşulacak açıklamalar geldi. Hoca Ahmet Yesevi Derneği'ne bombalı saldırı yapıldığını söyleyen Ünlü, birbirinden çarpıcı ifadeler kullandı. Saldırıyı düzenleyen kişinin "Evvelce İsmailağa'da takılan biri" olduğunu belirten Cübbeli Ahmet, saldırganın yakalandığını ve evinde patlayıcılar bulunduğunu öne sürdü.

Haber 27-10-2022 15:40

Cübbeli Ahmet Hoca söyledi, Ahmet Hakan canlı yayında araya girdi! 'Aman Doğu Perinçek duymasın'

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak da bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, katıldığı canlı yayında çok konuşulacak ifadeler kullandı. Bir rivayete göre Hz. Mehdi'nin ordusunun Çin'le savaşacağını anlatan Cübbeli Ahmet Hoca, Ahmet Hakan'ın "Aman Doğu Perinçek duymasın" sözlerine de yanıt verdi.

Magazin 12-10-2022 22:24

Kaset iddiası İsmailağa'da ortalığı akarıştırdı! Mahmut Ustaosmanoğlu'ndan Cübbeli Ahmet'e: 'Erkeksen ilan et de kasetlerini patlatalım'

Mahmut Ustaosmanoğlu’nun ölümünün ardından İsmailağa cemaatinde dikkat çeken tartışmalar yaşanmaya başladı. Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadeddin Ustaosmanoğlu, kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye 'Erkeksen şeyhliğini ilan et de kasetlerini patlatalım' ifadeleri ile seslendi.

Haber 19-07-2022 09:35

Cübbeli Ahmet Hoca sağlık durumu nasıl? Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün hastalığı ne, neden ameliyat oldu?

Cübbeli Ahmet Hoca'nın sağlık durumu, basında yer alan haberlerin ardından merak konusu oldu. Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün sosyal medya hesabından dua istenildi. Vatandaşlar internette; Cübbeli Ahmet Hoca sağlık durumu nasıl? Ahmet Mahmut Ünlü'nün hastalığı ne, neden ameliyat oldu? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte konuya ilişkin detaylar...

Haber 24-05-2022 10:07

Seyhan Soylu: Cübbeli Ahmet çok seksi, tahrik ediyor! Evli olmasa isterdim

Son günlerin gündemden düşmeyen ismi Seyhan Soylu , nam-ı diğer Sisi, katıldığı YouTube programında birbirinden çarpıcı açıklamalara imza attı. Cübbeli Ahmet'e hayranlığını dile getiren Sisi, ilk suçuyla da izleyenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 04-05-2022 10:01

Cübbeli Ahmet Hoca'nın Siri ile imtihanı: Tövbe yarabbi, ulan dedim sus

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü bir videosu sosyal medyada gündem oldu. Sesli asistan Siri'nin cemaatle konuşması sırasında araya girip sohbeti bölmesinden dert yanan Ünlü, ''Kendine kendine konuşmaya başladı. Cemaat de duyacak. Tövbe yarabbi. Ulan dedim sus'' sözlerini sarf etti.

Haber 11-04-2022 16:28

Seyhan Soylu'dan Cübbeli yorumu! Jet Ski de kullanıyor! Evli olmasa...

Flash Tv’de yayınlanan ‘Al Sana Haber’in programıyla ekrana gelen Seyhan Soylu, Cübbeli Ahmet açıklaması ile dikkatleri üzerine çekti. Soylu, "Cübbeli Ahmet Hoca sağlıklı, imanlı, zeki bir adam. Cübbeli jet ski de kullanabiliyor. Hoca evli, çoluğu çocuğu olmasa adama talip olurdum” sözleriye sosyal medyaya damga vurdu.

Magazin 19-01-2022 10:53

Cübbeli Ahmet'ten Sezen Aksu şarkısına sert tepki! Milli Beka Hareketi'nden de Aksu'ya tepki

Sezen Aksu'nun şarkısındaki "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" sözleri sosyal medyada tepki topladı. Aksu'ya bir kesim de destek verirken Cübbeli Ahmet, şarkıya ilişkin, "Allah Âdem'e bütün isimleri öğretti buyruğunu bilmeyecek derecede echeller bugün toplumun en meşhur ve gözde sanatçısı olarak kabul ediliyorsa..." dedi. Gündem olan Aksu'ya hedef gösterilen Sezen Aksu'ya Milli Beka Hareketi'nden tepki geldi.

Magazin 17-01-2022 08:51

Gonca Vuslateri'nin dansı sosyal medyada gündem oldu! Öp beni, yut beni, yala beni, şap beni...

Gonca Vuslateri, Cübbeli Ahmet Hoca'nın "Öp beni, yut beni, yala beni, şap beni..." sözlerinden uyarlanan şarkıda dans ettiği anları paylaştı. Paylaşım kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, tartışmaya da neden oldu.

Magazin 08-01-2022 07:43

Cübbeli'nin o sözlerine bir yorum da Murat Dalkılıç'tan! Öp beni, yut beni, yala beni, şap beni

Cübbeli Ahmet Hoca'nın bir vaazında kullandığı ifadeleri beste yapan Haluk Bilginer ve Oyun Atölyesi, çektikleri eğlenceli video ile sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Sosyal medyada tekrar gündeme gelen Cübbeli'nin sözlerine bir yorum da Murat Dalkılıç'tan geldi.

Magazin 06-12-2021 09:41

Haluk Bilginer ve Oyun Atölyesi'nden 'Cübbeli' yorumu: Öp beni, yut beni, yala beni, şap beni

Cübbeli Ahmet Hoca'nın bir vaazında kullandığı ifadeleri beste yapan Haluk Bilginer ve Oyun Atölyesi, çektikleri eğlenceli video ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 04-12-2021 13:36

Cübbeli Ahmet'in kızının düğününe çok sayıda kişi katıldı

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, kızını Ümraniye'de çok sayıda kişinin katıldığı düğünle evlendirdi. Davetlilerin bir bölümü salonun giriş kapısından HES kodu uygulamasıyla alınırken, bir bölümü ise otoparktan içeri girdi.

Haber 03-04-2021 18:14

Cübbeli Ahmet’in hastalığı nedir? Canlı yayında açıkladı

Katıldığı bir canlı yayın programında hastalığıyla ilgili bilgi veren Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, ağzının tamamen yara olduğunu ve yeşil reçeteli ağrı kesiciler kullandığını anlattı. Cübbeli Ahmet, iltihaplı romatizma atakları geçirdiğini ifade etti.

Haber 06-03-2021 13:31

Cübbeli Ahmet, Selefilerle ilgili merak edilen emniyet ifadesini canlı yayında anlattı

Türkiye'de bulunan Selefi derneklerin silahlandığını ve iç savaş çıkarmaya hazırlandığını söyleyen Cübbeli Ahmet, konuk olduğu canlı yayında, söz konusu iddiasıyla ilgili emniyette verdiği ifadeyi anlattı. Cübbeli Ahmet, emniyete 5 dosya götürdüğünü belirterek, "Sorular konuşmamdaki kelimeler üzerine yoğunlaştı" dedi.

Haber 26-09-2020 23:51

Erzurum'un manevi önderlerinden Bilgin toprağa verildi

Erzurum'un manevi önderlerinden, FETÖ'nün darbe girişimine karşı çıkan halk ile hareket eden ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Hacı İsmail Fakirullah Bilgin, defnedildi

Haber 22-10-2019 14:38

Cübbeli Ahmet: Bazı ilahiyatçılara kapak olsun!

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, hadis ve peygamber sünnetlerinin tartışmaya açılmasını savunan bazı ilahiyatçılara, sosyal medya hesabından paylaştığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından bir bölümle tepki gösterdi.

Trend 15-05-2019 07:44

Cübbeli Ahmet sevenlerine seslendi: Bana dua edin

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, geçireceği ameliyat öncesinde sosyal medya hesabından mesaj yazdı ve sevenlerinden dua istedi.

Haber 22-11-2018 23:37

Cübbeli Ahmet'ten ABD Başkanı Donald Trump için çok konuşulacak sözler: Trump Allah'ın tokadı!

'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak da bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, ABD Başkanı Donald Trump hakkında kullandığı ifade ile gündemde...

Haber 15-10-2018 11:21

Twitter'da büyük kavga! Cübbeli Ahmet Hoca'dan Emre Uslu'ya cevap!

Firari Fetö'cü Emre Uslu'nun 'Sen Dünya liderine kafa tutmanın ne olduğunu anlayacaksın Trump efendi. Türk’ün bileğini bükemeyeceksin. Cübbeli Ahmet hocamız bir Saleten Tefriciye okudu mu nalları dikersin' açıklamasına Cübbeli Ahmet Hoca'dan cevap geldi.

Haber 11-08-2018 04:00

Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Hocam' dediği Ömer Öztürk'ten, Cübbeli Ahmet Hoca'nın sözlerine sert cevap: Senin şeyhin kim de ona sorulacak!

Erdoğan'ın hocam dediği Ömer Öztürk, Cübbeli Ahmet Hoca'nın İsmailağa Cemaati’nin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’na ilişkin "Birisi gördü zuhuratta Azrail geldi efendi hazretlerine, çok sene oldu 15 sene. Efendim alacak (Canını almayı kastediyor). Efendi hazretleri böyle yaptı; ‘Ben şimdi gelmek istemiyorum." sözlerine sert çıkarak, “Hiçbir Peygambere sorulmayan senin şeyhin kim de ona sorulacak. Böyle bir şey yok İslam’da” dedi.

Haber 06-08-2018 18:08

Cübbeli hocadan 'tatil' açıklaması

İsmailağa Cemaati’nin ünlü ismi “Cübbeli Ahmet” olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'den 'tatil' açıklaması geldi. Antalya'daki Cübbeli o sırada cemaatin önde gelen isimlerinden “Abdülmetin” adıyla tanınan Metin Balkanlıoğlu cenazesine katılmamıştı.

Haber 23-06-2018 10:48

Cübbeli'nin sözleri kafa karıştırdı: Bunlar dururken...

'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Fransa'daki Kur'an-ı Kerim'den ayetlerin çıkarılması tartışmasına ilişkin ilginç bir çıkışta bulundu.

Haber 07-05-2018 11:32

Cübbeli Ahmet'ten Ahmet Hakan mesajı: Bir dua ettim, işinden oldu

Ahmet Hakan'ın Kanal D Ana Haber'deki görevine son verilmesinin ardından Twitter'dan paylaşımda bulunan Cübbeli Ahmet Hoca, "Umrede yaptığımız duâlarda bazı kişileri Allâh'a havale etmiştik. Ertesi gün Ahmet Hakan'ın Kanal D'den ayrıldığını işittik" dedi.

Haber 28-04-2018 17:23

Cübbeli Ahmet'ten penis duası açıklaması: Suya okuyup üflüyor sonra...

Kamuoyunda “Cübbeli Ahmet Hoca”olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün, İsmailağa Cemaati'nin yayınevi Tuana Basın Yayın'dan çıkan "Şifa Ayetleri"isimli kitabı tartışma yaratmıştı. Cübbeli Ahmet kitabında, erkek cinsel organına okunması gerektiğini ileri sürdüğü ayetlere yer vermişti. Kitabının ilk sayfalarında bu bilgileri şeyhinden öğrendiğini yazan Cübbeli Ahmet, bugün yaptığı açıklamada ise kitabın tercüme olduğunu ileri sürdü.

Haber 15-04-2018 18:39

Cübbeli Ahmet kitabında yazdıklarıyla gündeme oturdu

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün yazdığı kitapta yer alan ifadeler gündeme oturdu.

Haber 12-04-2018 02:45

'Cübbeli ile Nureddin iyice zıvanadan çıktı!'

Ahmet Hakan bugünkü yazısında, son zamanlarda açıklamalarıyla tepki toplayan İlahiyatçı Nureddin Yıldız ile 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün görüşmesini yazdı.

Haber 26-03-2018 13:58

O toplantıda neler konuşulduğu ortaya çıktı...

Çok konuşulan 'hocalar buluşması' toplantısının moderatörü Nevzat Çiçek, o günü anlattı. Çiçek, 'Son dönemde fetvalarıyla çok tartışma yaratan Nurettin Yıldız ile Cübbeli Ahmet Hoca’nın arasındaki soğukluğun sebebi neydi?' sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

Haber 25-03-2018 13:38

Jet kazası yorumları Cübbeli'yi rahatsız etti

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, 11 kadının hayatını kaybettiği uçak kazası hakkında yapılan çirkin yorumlar için "Şiddetle kınıyorum" ifadesini kullandı.

Haber 14-03-2018 08:11

Jet kazası yorumları Cübbeli'yi çıldırttı!

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, 11 kadının hayatını kaybettiği jet kazasıyla ilgili yapılan çirkin yorumlara tepki gösterdi.

Haber 14-03-2018 06:47

Cübbeli'den tarikatlarla ilgili şok iddia

Hürriyet gazetesi yazarı Taha Akyol, ‘Efendi hazretleri’ başlıklı bugünkü yazısında tarikat ve cemaatler dünyasındaki güç kavgalarını, rant yarışını, birbirlerine karşı öfke patlamalarını derin bir hüzünle izlediğini belirterek, Cübbeli Ahmet Hoca'nın gündeme bomba gibi düşecek sözlerine yer verdi. Cübbeli tarikatların nasıl meydana geldiği çarpıcı ifadelerle anlattı.

Haber 21-02-2018 10:31

Cübbeli'den yanıt geldi! 'İftira atıyorlar'

“Altı yaşındaki kızlar evlenebilir” fetvasıyla bilinen Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nurettin Yıldız’ın Sultan Abdülhamit hakkında söylediği "Abdülhamit ne yaptı kendisi kızıyla oturup piyano dersleri yaptılar orada. Ama Aziz Mahmut Hüdai’yi çağırdı İstanbul’a tarikatını ihya etti. Kendisi girmediği tarikattan insanların istifade etmesini istedi " sözlerine Cübbeli Hoca'dan yanıt geldi.

Haber 20-02-2018 10:06

Cübbeli'den dikkat çeken sözler

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü sohbetinde, istifa ettirilen eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i ve projelerini hedef aldı.

Haber 07-12-2017 08:28

Cübbeli Ahmet Hoca'nın hedefinde Akit TV var!

'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Caner Taslaman'ı programa çıkaran Akit TV'yi hedef alırken, tartışma yaratacak sözler sarf etti. "Millette kırmızı çizgi yok" diyen Cübbeli, "Çizgi olmazsa ne olur? Kaza, bela çok olacak. Allah bizi haktan ayırmasın…” diye konuştu.

Haber 16-11-2017 09:13

Cübbeli Ahmet'ten 'yanmayan kefen'den sonra 130 liraya 'Hz.Muhammed terliği

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün çok konuşulacak bir videosu daha ortaya çıktı. Cübbeli “Nal-ı Şerif” denilen bir terliği anlatığı videosunda, bu terliği giyenlerin Hz Muhammed’i rüyasında gördüğünü ileri sürüyor. Geçtiğimiz yıllarda, Cübbeli'nin kefenle ilgili bir sohbeti ortaya çıkmıştı. Cübbeli, 'Benimle ilgisi yok' dediği o kefenlerin, kişiyi kabin azabından koruduğunu, hatta sorgu meleklerinin sorularına rahat cevap vermelerini sağladığını ileri sürmüştü.

Haber 21-10-2017 09:30

Cübbeli'den tartışma yaratacak sözler: HDP'lilerin yüzde 90'ı namaz kılıyor Karadeniz'de namaz abdest oranı yüzde 0

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü büyük tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu. Doğu'da ve Güneydoğu'da ezan okunduğu anda camilerin Cuma namazında olduğu gibi tıklım tıklım olduğunu belirten Cübbeli Ahmet Hoca, Karadeniz'de ise namaz kılma oranının sıfıra yakın olduğunu öne sürdü. Cübbeli, Ben Karadenizliyim, ama namaz abdest oranı sıfıra yakın bizim oralarda" dedi."

Haber 10-10-2017 09:42

Cübbeli Ahmet rüyasını anlattı: Meclis savaş kararı aldı, hayırlısı olsun

İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isimlerinden ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, rüyasında meclisin savaş kararı aldığını belirterek “Vatanımız için hayırlısı nasip olsun” dedi. Ünlü, resmi YouTube sayfasından paylaşılan sohbet videosunda rüyasındaki savaş kararının, bağımsızlık referandumu hazırlığındaki Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’ne (IKBY) karşı ‘vatanın bölünmemesi için’ alındığını ifade etti.

Haber 17-09-2017 08:44

Mehmet Görmez'i eleştiren Cübbeli'ye Akif Beki'den sert yazı

'Cübbeli Ahmet Hoca' diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in emekliye ayrılmasının ardından "Diyanet'e Görmez'den tehlikelisi gelmemiştir diye düşünüyorum" sözleriyle gündemde deprem etkisi yarattı. Hürriyet yazarı Akif Beki, Cübbeli'nin bu çıkışı için "Bir ara, Cübbeli’nin Sultanahmet’e vaiz olmak istediği ama Görmez Hoca engelini aşamadığı kulağıma gelmişti. Niye zıvanadan çıktığını açıklıyor sanki" yorumunu yaptı. Ertuğrul Özkök ise Görmez'i eleştirdi.

Haber 02-08-2017 08:09

Cübbeli'den şok Mehmet Görmez tweeti

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez emekliye ayrıldı. Görmez’in emekliye ayrılma talebini içeren dilekçesi Başbakanlık tarafından kabul edildi. Görmez’in yerine Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Ekrem Keleş’in vekalet edeceği öğrenildi. Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Mehmet Görmez'in ardından şoke eden yorumlar yaptı.

Haber 01-08-2017 15:04

Cübbeli'den gündemi sarsacak sözler

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü yine çok tartışılacak açıklamalar yaptı. Ünlü, "PKK neden bitmiyor" sorusuna kendi üslubuyla böyle yanıt verdi.

Haber 04-07-2017 20:50