Gogus Asimetrisi Haberleri

Doğum sonrası gelişen meme eşitsizlikleri nasıl giderilir?

Hamilelik ve emzirme gibi doğuştan veya gelişimsel bozukluklar veya hormonal dengesizlik nedeniyle bir memenin hacminin, şeklinin veya boyutunun diğerine göre aynı olmaması veya bir meme seviyesinden diğerine çapının farklı olması gibi memelerde meydana gelen tüm sorunlara “meme asimetrisi” denir.

Kadin 2022-11-24 14:02:21

Meme asimetrisi nedir, sebepleri nelerdir?

Farklı büyüklükte göğüslere sahip olmak tamamen normaldir. Sol ve sağ göğüsler arasında en az bir fincan büyüklüğünde fark olması yaygındır. Meme asimetrisi, memenin şekli, pozisyonu veya hacmindeki farklılık olarak tanımlanır. Aslında, tüm vücudunuz teknik olarak asimetriktir.

Haber 2022-09-20 23:06:48

Meme asimetrisi yaşam kalitenizi düşürmesin

Meme bölgesinde yaşanan asimetri sorunları kadınlar için önemli sorunlardan biridir. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Op. Dr. İlsun Aka, meme asimetrisi konusu hakkındaki detayları sizler için anlattı.

Kadin 2021-09-27 07:29:05

Merdiven altı estetik yüz anatomisini bozabilir

Op. Dr. Ahmet Aydın uygun olmayan koşullarda yapılan estetik müdahaleler için uyarılarda bulundu. Aydın, “Merdiven altı uygulanan botoks, dolgu gibi işlemler sonrası ağız köşesinde düşme ve kayma, kaş asimetrisi, göz kapağında görmeyi etkileyecek düzeyde düşüklük hatta çift görme gibi birçok problem ortaya çıkabilir” dedi.

Trend 2019-12-19 10:24:05

Burun estetiğinde önemli detay

Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Op.Dr.Bahadır Baykal, Türkiye’de en çok yapılan estetik ameliyatlar listesinde birinci sırada burun estetiğinin geldiğini belirterek, “Fakat burun ameliyatlarında çok önemli bir detay var” dedi.Op.Dr.Bahadır Baykal ’’ Yüzdeki asimetriyi düzeltmeden tek başına tek başına burun estetiği yeterli değil.Burun estetiği ülkemizde ve tüm dünyada estetik yüz ameliyatları içerisinde en sık yapılan estetik girişim.Başarısız ameliyatları bir kenara bırakırsak bazen ameliyat sonucu çok güzel olmasına rağmen hastalar mutlu olamayabiliyor.Burun,alın,dudak,çene ucu ve çene altından oluşan kompleks yapı birlikte değerlendirilmeden ve ameliyat sonunda bu yapılar arasında uyum sağlanmadan tek başına yapılan burun estetiği aslında eksik kalmış bir ameliyattır.Çevremde pek çok burun estetiği olmuş ama mutlu olamamış kişiyi gördüğümde ilk gördüğüm yüz asimetrisi ve profil sorununun giderilmemiş olmasıdır.’’ dedi.Op.Dr.Bahadır Baykal,’’ Yüz estetiğinde önemli nokta , tek bir yapının güzelliği değil yüzün dinamik yapıları arasında denge ve harmoninin sağlanmış olmasıdır.Son yıllarda daha çok ilgi çeken bu konsept özellikle estetik yüz ameliyatını ve birlikte burun estetiğini de etkilemiş durumda.

Yurthaber 02-12-19 11:00

Çocuklarda omuz asimetrisine dikkat

Prof. Dr. Mehmet Aydoğan: - "Ebeveynler çocuklarında gördükleri omuz asimetrisi, kürek kemiklerinin çıkık olması, çocukların kalçalarından 10 derece öne eğildiklerinde kaburganın bir tarafa daha yüksek ve çıkıntılı durduğunu gördüklerinde skolyoz olabileceğini akıllarına getirmeli ve bir hekime başvurmalıdır"

Haber 03-09-19 11:16

Uzmanlar uyarıyor; Burun estetiğinde bu detaya dikkat

Türkiye’de en çok yapılan estetik ameliyatlar listesinde birinci sırada burun estetiğinin geldiğini belirten Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Op.Dr.Bahadır Baykal, “Fakat burun ameliyatlarında çok önemli bir detay var” dedi.Op.Dr.Bahadır Baykal, yüzdeki asimetriyi düzeltmeden tek başına tek başına burun estetiğinin yeterli olmayacağını belirterek, “Burun estetiği ülkemizde ve tüm dünyada estetik yüz ameliyatları içerisinde en sık yapılan estetik girişim.Başarısız ameliyatları bir kenara bırakırsak bazen ameliyat sonucu çok güzel olmasına rağmen hastalar mutlu olamayabiliyor.Burun,alın,dudak,çene ucu ve çene altından oluşan kompleks yapı birlikte değerlendirilmeden ve ameliyat sonunda bu yapılar arasında uyum sağlanmadan tek başına yapılan burun estetiği aslında eksik kalmış bir ameliyattır.Çevremde pek çok burun estetiği olmuş ama mutlu olamamış kişiyi gördüğümde ilk gördüğüm yüz asimetrisi ve profil sorununun giderilmemiş olmasıdır.’’ diye konuştu.Op.Dr.Bahadır Baykal,’’ Yüz estetiğinde önemli nokta , tek bir yapının güzelliği değil yüzün dinamik yapıları arasında denge ve harmoninin sağlanmış olmasıdır.Son yıllarda daha çok ilgi çeken bu konsept özellikle estetik yüz ameliyatını ve birlikte burun estetiğini de etkilemiş durumda.

Haber 22-02-18 13:59

Bacaklardaki Şekil Bozukluklarına Neştersiz Çözüm

Kaslarda değişikliğe sebep olan bazı hastalıklar nedeniyle asimetrisi bozulan bacak ve kalçada şekil bozukluğunun olduğunu...

Yurthaber 22-12-17 13:36

Göğüs asimetrisi hakkında her şey

Vücudumuzda genel olarak bir asimetri vardır. Mesela bir ayağımız diğerinden çok ama çok miktarda daha büyüktür. Bir hatırlayın, genelde tek ayağınıza vurur ayakkabılar. Bu asimetriyi vücudumuzun pek çok yerinde bulabiliriz. Bazen rahatsız edici boyutlara ulaşabilen bu asimetri, müdahale edilmesi gereken bir hal alır.

Haber 24-08-17 14:27

Çapraşık Ve Rengi Sararmış Dişleriniz Gülmeye Engel Olmasın

Uzmanlar, asimetrisi olan rengi sararmış dişlerin gülümsemeye engel olmaması gerektiğini belirterek,estetik diş hekimliği ile kırılmış,...

Yurthaber 28-05-17 10:49

Dişleriniz Bahara Hazır Mı?

İSTANBUL, (DHA)- GÜLÜMSEMENİN mutluluğun bir göstergesi olduğunu dile getiren Diş Hekimi Doğan Bircan, rengi sararmış, asimetrisi bozulmuş dişlerin gülümsemeye engel

Yurthaber 24-04-17 10:12

Yüz Asimetrisi Burun Güzelliğini Gölgeliyor

Türkiye’de en çok yapılan estetik ameliyatlar listesinde birinci sırada burun estetiğinin geldiğini belirten Kulak Burun...

Yurthaber 21-11-16 12:33