Makron Cipras Haberleri

MasterChef eleme adayı kim oldu? 7 Ekim 2023 MasterChef All Star'ın son eleme adayı hangi yarışmacı oldu? Cemre ve Barış arasında ipler gerildi

MasterChef All Star yarışmacıları geçtiğimiz gün son eleme adayı olmamak için yarıştı. MasterChef'te bu akşam yarışmacılardan makron yapmaları istendi. Yarışmacılar potaya girmemek için büyük mücadele verdiler. Peki, MasterChef son eleme aday kim oldu? 7 Ekim 2023 MasterChef All Star'da son eleme adayı hangi yarışmacı seçildi?

Magazin 2023-10-08 11:01:44

Yücel Artantaş: “Fransa Ermeni diasporası yüzünden Türkiye ve Azerbaycan’ı kaybediyor”

Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Onursal Genel Başkanı Yücel Artantaş, “Fransa üç beş Ermeni diasporası yüzünden Türkiye ve Azerbaycan devletlerinin dostluğunu kaybediyor” dedi.Artantaş, Son günlerde Fransa Cumhurbaşkanı, Makron konuşmalarında Türkiye ve Azerbaycan karşıtı konuşmalar yapmaya devam etmesi, Dağlık Karabağ’ın bağımsız bir devlet olarak tanınmasına yönelik Fransa Meclisi’nin verdiği karar ile Türkiye ve Azerbaycan’ın dostluğunu kaybetmesine neden olacaktır.

Yurthaber 2020-12-06 16:27:33

Milletvekili Ganire Paşayeva'dan Fransız mallarını boykota destek:

"Makron, 'Türk mallarını almayın.' diyor. Erdoğan'ın çağrısına destek veriyoruz. Biz de Fransız mallarını boykot ediyoruz. Eğer Makron Türk ekonomisine karşı çirkin bir adım atıyorsa biz Fransızlardan az değiliz, onlardan daha çoğuz. Fransız mallarının boykotuna başlıyoruz" - "Biz Çanakkale Zaferi'ni yaşadık, her şey bitti dediklerinde biz Türk milleti bitti demeden bitmez diyerek yola çıktık. Bugün yeni Çanakkale Karabağ'dır" - KTO Başkanı Ömer Gülsoy: - "İki ülke arasındaki ticaret hacmi 4 milyar dolar civarındadır. 2019'a kıyasla bu yılın ilk 9 ayında Türkiye'nin Azerbaycan'a yaptığı ihracat yüzde 17 civarında artarak 1,5 milyar doların üzerine çıkmıştır"

Yurthaber 2020-10-27 18:00:15

Muğla’da 300 kilo bandrolsüz tütün ele geçirildi

Kovcid-19 salgın kapsamında işletmelerin tekrar normal yeni yaşama geçmesini fırsat bilen zehir tacirleri turistik bölgelerde vatandaşı zehirlemeye hazırlanırken, polis bu şahıslara karşı operasyonlarını sürdürüyor.Menteşe ilçelerinde gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda kaçak tütün ve etil alkol ele geçirildi.Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Menteşe ve Fethiye ilçelerinde piyasaya sürülmek üzere getirilen yüklü miktarda tütün ve etil alkol ihbarının ardından ilgili savcılıklardan aldığı için kararı sonrası Fethiye ve Menteşe ilçelerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.Operasyonlarda 760 kilogram tütün, Bin 683 litre etil alkol, 534 adet alkol kiti, Bin 750 adet sigara sarma kağıdı, 23 koli boş makron,5 adet tarihi sikke ve bir tarihi nitelik taşıyan mühür ele geçirildi.Operasyonlarda yakalanan 4 kişi hakkında tütün yasasına muhalefet ve tarihi eser kanununa muhalefet suçlarından haklarında işlem yapıldı.

Yurthaber 2020-06-13 14:01:42

Normandiya Dörtlüsü’nün yeni zirvesi Paris’te başladı

Fransa, Almanya, Rusya Federasyonu ve Ukrayna arasında Paris’te düzenlenen zirve, akşam saatlerinde başladı.Zirveye ev sahipliği yapan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, toplantıya gelen Almanya Başbakanı Angela Merkel’i, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin’i ve Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’i resmi törenle karşıladı.“Hepsi çıkınca konuşuruz”Toplantı masasında Putin ile Zelenskiy, Merkel ile de Makron karşı karşıya oturdu.

Haber 09-12-19 21:34

İrlanda Başbakanı, Makron ve Merkel ile Brexit’i görüşecek

İrlanda Başbakanı Leo Varadkar, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Almanya Başbakanı Angela Merkel ile Brexit’i görüşecek.İrlanda Başbakanı Leo Varadkar, Almanya Başbakanı Angela Merkel’i Dublin’de ağırlamadan iki gün önce, en son Brexit gelişmelerinden haberdar olmak için Salı günü Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’u ziyaret edecek.

Haber 29-03-19 14:57

Putin ve Makron Suriye ve Ukrayna krizini görüştü

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’la Suriye ve Ukrayna krizleri üzerine telefon görüşmesi gerçekleştirdi.Rusya Başkanlık Sarayı Kremlin, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron arasında Suriye ve Ukrayna krizleri üzerine bir telefon görüşmesi gerçekleştirildiğini duyurdu.

Haber 30-01-19 20:56

Makron Ve Erdoğan Telefonda Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron Kudüs’te yaşanan olaylar ile ilgili telefonda...

Yurthaber 22-07-17 16:56

Karadeniz’e İlk Pr Şirketi

Karadeniz’de ilk PR (halkla ilişkiler) şirketi Samsun’da faaliyete geçti.‘Makron Medya’ adıyla kurulan bölgenin ilk PR...

Yurthaber 06-06-16 13:04

Kula’da Kaçak Sigara Kağıdı Ele Geçirildi

Manisa'nın Kula ilçesinde, polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda, gümrük kaçağı 500 kutu sigara kağıdı (makron sigara)...

Yurthaber 19-03-13 09:09