Özgecan Aslan Haberleri

Özgecan Aslan davasında flaş gelişme! Fatih Gökçe'nin 'cinsel saldırı' cezası onandı

Türkiye'nin gündemine oturan Özgecan Aslan cinayetiyle ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Özgecan Aslan, Mersin'in Tarsus ilçesinde, 2015'te Ahmet Suphi Altındöken tarafından öldürülmüştü. Özgecan Aslan davasında yargılanan Altındöken'in arkadaşı Fatih Gökçe'nin (28) de 'kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası onanmıştı. Gökçe hakkında yerel mahkemenin 'cinsel saldırı' suçundan verdiği 22 yıl 6 ay hapis cezası da Yargıtay tarafından onandı. İşte olayın detayları!

Haber 05-07-2022 17:35

Tarkan Özgecan Aslan'ı unutmadı! Duygulandıran paylaşım

Tarkan, Mersin'in Tarsus ilçesinde 2015'te evine gitmek için bindiği minibüste katledilen Özgecan Aslan, 7'inci ölüm yıldönümünde unutmadı. Megastar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma dikkat çeken bir not ekledi.

Magazin 11-02-2022 17:31

Özgecan Aslan’ın katili Suphi Altındöken öldü mü? Suphi Altındöken'i kim öldürdü? Özgecan Aslan ölüm yıl dönümünde anılıyor!

Özgecan Aslan’ın katili Suphi Altındöken, genç kızın ölümünün 7. yıldönümü dolayısıyla merak konusu oldu. Özgecan Aslan evine gitmek için bindiği minibüste katledilmişti. Canice öldürülen Aslan 19 yaşındaydı. Peki Özgecan Aslan’ın katili Suphi Altındöken öldü mü? Suphi Altındöken'i kim öldürdü? Özgecan Aslan'ın katili Suphi Altındöken ve Türkiye'yi derinden sarsan olaya ilişkin detaylar haberimizde...

Haber 11-02-2022 12:01

Özgecan Aslan ölüm yıl dönümünde unutulmadı! Sosyal medyada gündem oldu

Mersin'in Tarsus ilçesinde 11 Şubat 2015'te evine gitmek için bindiği minibüste katledilen Özgecan Aslan, ölüm yıl dönümünde unutulmadı. Kadın cinayetlerinin en büyük simgelerinden biri haline gelen Özgecan için sosyal medyada binlerce mesaj paylaşıldı. Özgecan'ın ailesi ise, aradan geçen 7 yıla rağmen kızlarının acısını ilk günkü gibi yaşıyor.

Haber 11-02-2022 10:44

Özgecan Aslan

Özgecan Aslan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Özgecan Aslan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ankara'da 3'üncü kattan düşerek ölmüştü! Şevval Abanoz, 7 yıl önce 'Özgecanlar ölmesin' diye yazı yazmış

Ankara'da eski hastane binasının 3'üncü katından düşerek ölen 3 aylık evli Şevval Abanoz'un (21), 2015 yılında lise öğrencisiyken, Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesinin ardından yerel gazetede 'Özgecan'lar için' başlığıyla yazdığı yazı ortaya çıktı. Abanoz, 7 yıl önce gazetede, "Biz Özgecan'ların ölmesini istemiyoruz. Onca genç kıza yapılan bu saldırılara karşı tavrımızı ortaya koyalım. Çünkü daha fazla sessiz kalırsak yeni facialara sebep olabiliriz" diye yazmış.

Haber 01-02-2022 12:12

Genç kızın feryadı: 'Özgecan Aslan gibi öldürürüm’ diyor

Mersin’de 18 yaşındaki genç kız, 2019 yılında müstehcen görüntülerini gizlice çekerek şantaj yaptığını, ayrılmak istediğinde de bu görüntüleri yayınladığını iddia ettiği eski sevgilisinin en ağır cezayı almasını istiyor. N.P., "Artık tehditlerin kesilmesini istiyorum. Şüpheli, ’eğer şikayetinden vazgeçmezsen seni Özgecan Aslan gibi öldürürüm’ diyor" dedi.

Haber 19-04-2021 09:04

Özgecan Aslan'ın ailesi sosyal medyada kızlarına hakaret eden kişiye suç duyurusunda bulunacak

Mersin'in Tarsus ilçesinde 6 yıl önce eve gitmek için bindiği minibüsün şoförü tarafından cinsel saldırıya uğradıktan sonra vahşice öldürülen Özgecan Aslan'ın (19) ailesi, sosyal medya üzerinden Türk bayrağına, Mustafa Kemal Atatürk ve kızlarına hakaret içerikli söylemlerde bulunduktan sonra tutuklanan A.Ş., hakkında suç duyurusunda bulunacak.

Haber 06-04-2021 16:59

Hakaretleri nedeniyle sosyal medyayı ayağa kaldıran kişi tutuklandı

Sosyal medya üzerinden Türk bayrağına, Mustafa Kemal Atatürk ve 2015 yılında Mersin'de vahşice katledilen Özgecan Aslan'a yönelik hakaret içerikli söylemlerde bulunan A.Ş. tutuklandı.

Haber 05-04-2021 20:51

Sosyal medyayı ayağa kaldırmıştı! ‘Sapık Alihan’ hesabının kullanıcısı gözaltına alındı

Sosyal medya hesapları üzerinden Atatürk’e ve Mersin’de 2015 yılında katledilen Özgecan Aslan’a hakaretler eden, Türk bayrağını yırtan ‘Sapık Alihan’ isimli kullanıcı gözaltına alındı. Hesabı kullanarak paylaşımları yapan kişinin 18 yaşından küçük olduğu belirlendi.

Haber 05-04-2021 11:31

'Sonun Özgecan gibi olacak' demişti! 1 yıl 3 ay hapis cezası verildi

Sosyal medya üzerinden bir kadını "Sonun Özgecan gibi olacak" diyerek ölümle tehdit ettiği iddia edilen tutuklu sanık Azerbaycan uyruklu Samir Balakıshiyev'e 1 yıl 3 ay hapis cezası verildi. Cezayı erteleyen mahkeme, sanık Samir Balakıshiyev'in tahliyesine de karar verdi.

Haber 16-03-2021 13:51

Sosyal medyada 'Sonun Özgecan gibi olacak' tehdidine 5 yıl hapis istendi

Sosyal medya üzerinden bir kadını "Sonun Özgecan gibi olacak" diyerek ölümle tehdit ettiği iddiasıyla tutuklanan Azerbaycan uyruklu Samir Balakıshıyev hakkındaki soruşturma tamamlandı. Balakıshıyev'in "Silahla tehdit" suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapsi istenirken, sosyal medyadan gösterdiği kılıç da silahtan sayıldı.

Haber 22-02-2021 18:46