Tskgv Haberleri

Konya'da 78 yaşındaki kadından Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına ev bağışı

Konya'nın Ereğli ilçesinde 78 yaşındaki Menekşe Uğurel, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına (TSKGV) ev bağışında bulundu.

Yurthaber 2023-03-07 14:09:46

Karabük’te hayırseverlere madalya ve beratları verildi

Karabük Valiliği tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na (TSKGV) bağışta bulunan kuruluş ve vatandaşlara berat ve madalyaları verildi.Milli harp sanayi dallarının kurulması, harp silah, araç ve gereçlerinin satın alınması suretiyle Türk Silahlı Kuvvetlerinin savaş gücünün arttırılmasına katkıda bulunmak amacıyla kurulan Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na bağışta bulunan kuruluş ve vatandaşlara berat ve madalyaları TSKGV Karabük Fahri Tanıtım Kurulu Onursal Başkanı Vali Fuat Gürel ve TSK Güçlendirme Vakfı Fahri Tanıtım Kurulu Başkanı Pehlivan Baylan tarafından takdim edildi.Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na yaptıkları bağıştan dolayı, Karabük Bölgesi Ormancılık Kooperatif Birliği adına Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Kaplan ve Yönetim Kurulu üyelerine Altın Madalya ve Berat Belgesini, iş insanı Pehlivan Baylan’a gümüş madalya ve berat belgesini ve hayırsever Şerife-Mehmet Başkaya’ya bronz madalya ve berat belgesini takdim eden Vali Gürel, anlamlı bağışlardan dolayı hayırseverlere teşekkür etti.Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfının, belli oranda maddi destekte bulunan kurum ve kişilere belge ve madalyalar gönderdiğini ifade eden Vali Gürel, "Bugün bağışçılarımız SS.

Yurthaber 2020-08-25 17:03:18

Karaman’da TSK Güçlendirme Vakfı’na destek kampanyası

Türkiye genelinde olduğu gibi Karaman’da da Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na (TSKGV) destek kampanyası başlatıldı.Bir otelde düzenlenen programa, Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Hüseyin Ekşioğlu, Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Hüsamettin Aslan ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve basın mensupları katıldı.Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Karaman İl Temsilcisi Yüksel Atik yaptığı konuşmada, “Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı ile Mehmetçik Vakfı kardeş bir kuruluştur.

Yurthaber 2020-03-11 11:16:35

Mehmetçiğe yardım için sosyal medyada yoğun paylaşım

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) bağış numaralarının yer aldığı gönderi, sosyal medyada hızla yayılan paylaşımlar arasında yer aldı.

Haber 2020-03-02 21:46:47

TSKGV bağışçısını madalya ve beraat ile ödüllendirdi

Adıyaman’ın Besni ilçesinde Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) bağışçısına bronz madalya ve beraat takdim edildi.Besni’de ikamet eden Ergin Dinç, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına yaptığı nakdi bağış nedeniyle ödüllendirildi.

Yurthaber 24-02-20 15:58

ASPİLSAN, HAVELSAN tarafından geliştirilen Bulut Bilişim Teknolojisine geçti

ASPİLSAN Enerji, HAVELSAN tarafından geliştirilen ve ilk kez Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’nın (TSKGV) hizmetine sunulan Bulut Bilişim Teknolojisine geçiş yaptı.Bulut Bilişim Sistemi İmza Töreni ve yeni depo ve idari bina açılışı, ASPİLSAN Enerji’nin Kayseri OSB’deki merkezinde düzenlendi.

Haber 29-01-20 18:18

Hayırsever Yıldırım, altın madalyayla ödüllendirildi

Adıyaman’da daha önceden ağız ve diş hastanesi, okul, cami, özel harekat hizmet binası ve lojmanları, sağlık ocağı ve taziye evi yaparak birçok hayra vesile olan Yıldırım Eğitim Vakfı Başkanı Hayırsever Abuzer Yıldırım, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’na yaptığı maddi ve manevi katkılardan dolayı altın madalya ile ödüllendirildi.Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Mersin Bölge Temsilcisi Faik Karadeniz ve Besni TSKGV Tanıtım Kurulu Başkanı Ali Erdoğan Vali Aykut Pekmez’i makamında ziyaret etti.

Yurthaber 26-11-19 15:55

Savunma sanayinin liderleri Balıkesir’de

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Yönetim Kurulu Toplantısı için Balıkesir’de bulunan savunma sanayinin liderleri Vali Ersin Yazıcı’yı ziyaret etti.Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Yönetim Kurulu Toplantısı için Balıkesir’de bulunan Vakfın Genel Müdürü Emekli Tümgeneral Sadık Piyade, TSK Güçlendirme Vakfı Grup Başkanı Emekli Tuğgeneral Erhan Sipahioğlu, Aselsan Genel Müdürü Prof.

Yurthaber 13-11-19 14:45

TSK'nin enerjisine 100 milyon lira yatırım

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı, ASPİLSAN'a yapacağı yaklaşık 100 milyon liralık yatırımla TSK'nin enerjisine güç katacak - TSKGV Genel Müdür Vekili Sadık Piyade: - "22 bin metrekare kapalı alana sahip çok geniş, çok modern bir fabrika kuruyoruz. Mart ayından önce inşallah temelini atacağız. İki sene içerisinde de üretime geçeceğiz. Maliyetimiz de 100 milyon lira hatta üzerine de çıkabilir" - "Yaklaşık 100 personel istihdam edeceğiz. Burada çalışanlarla beraber bu sayı 250-300'e kadar çıkacak"

Yurthaber 05-11-19 11:08

TSK'nin enerjisine 100 milyon lira yatırım

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı, ASPİLSAN'a yapacağı yaklaşık 100 milyon liralık yatırımla TSK'nin enerjisine güç katacak - TSKGV Genel Müdür Vekili Sadık Piyade: - "22 bin metrekare kapalı alana sahip çok geniş, çok modern bir fabrika kuruyoruz. Mart ayından önce inşallah temelini atacağız. İki sene içerisinde de üretime geçeceğiz. Maliyetimiz de 100 milyon lira hatta üzerine de çıkabilir" - "Yaklaşık 100 personel istihdam edeceğiz. Burada çalışanlarla beraber bu sayı 250-300'e kadar çıkacak"

Finans 05-11-19 11:08

Derbide TSK için güç birliğine çağıracaklar

TSKGV Genel Müdür Vekili Sadık Piyade: - "Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray-Fenerbahçe derbisi başta olmak üzere tüm maçlara 'El birliği ile güç birliğine - Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı' pankartıyla çıkılacak" - "Evini bağışlamayıp kiraya verse geçimini sağlayabilecekken bağış yapmayı seçenler var. 'Bir ülkemi kaybettim, ikincisi kaybetmek istemiyorum' diyen Suriyeli bir bağışçımız 9 katlı binayı bağışladı. Yumurta satıp, parasını bağışlayanlar var. 'Cenazemi kaldırır mısınız' deyip kefen parasını verenler var"

Haber 26-09-19 15:16

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) 32 yaşında

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Sadık Piyade, 83 bin 258 bağışçıya ulaştıklarını belirterek, elde edilen gelirlerin yüzde 80’inin projelere ve yatırımlara aktarıldığını söyledi.Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’nın (TSKGV) 32.

Haber 26-09-19 14:16

Türkelili vatandaştan TSKGV’ye bağış

Türkeli Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na (TSKGV) bağış yapan Türkeli’nin Güzelkent köyünde ikamet eden Hurşit Büyükbaş’ı makamında ağırladı.Türkeli ilçesine bağlı Güzelkent köyünde ikamet eden Hurşit Büyükbaş, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) aracılığıyla Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.’ye (TUSAŞ/TAI) yüklü miktarda bağışta bulundu.Büyükbaş’ı makamında ağırlayan Türkeli Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, “Savunma sanayimiz yerli ve milli üretimde yüzde 80’e ulaştı.

Yurthaber 30-07-19 10:40

Suriye kökenli iş adamı TSKGV'ye 15 milyon liralık bina bağışladı

Suriye'den 15 yaşındayken Türkiye'ye göç eden ve burada ticaret yapan iş adamı Fahri Topaloğlu, Dudullu'da yeni inşa edilen binasını Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na bağışladı - TSKGV Genel Müdür Vekili Sadık Piyade: - "Fahri abi, Ataşehir'e yakın, Dudullu'da bulunan 8 katlı, iş yeri özelliği de taşıyan yeni bitmiş bir binayı vakfa bağışladı. Bunun şu andaki fiyatı 15-20 milyon liradır" - Bağışçı iş adamı Fahri Topaloğlu: - "Çocuklarıma sorduğumda onlar beni destekledi ve çok mutlu olacaklarını söylediler. Ondan sonra böyle bir şey nasip oldu bize"

Haber 12-06-19 13:55

Piyade: Amacımız savunma sanayimizi tamamen dışa bağımlılıktan kurtarmak

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Sadık Piyade, Ar-Ge’ye ayrılan yıllık 1 milyar dolar ile savunma sanayinin, en çok teknoloji ve Ar-Ge yapan sektör olduğunu ve 16 yıl önce yüzde 20 olan yerlilik oranının yüzde 65’e çıkardıklarını söyledi.Bir dizi program için Adana’da bulunan Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Genel Müdürü Emekli Tümgeneral Sadık Piyade, Özel Adana Ortadoğu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.

Yurthaber 30-05-19 15:35

Hacılar’da TSKGV yararına yardım kermesi düzenlendi

Hacılar Kaymakamlığı ve Hacılar Belediyesi’nce Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı (TSKGV) yararına yardım kermesi düzenlendi.

Yurthaber 25-04-19 15:09

TSK Vakfına bağış yapan hayırsevere madalya verildi

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına daire bağışında bulunan Niğdeli Hayırsever vatandaş Nevzat Sevinç’e Valilik makamında düzenlenen törende berat ve madalya verdi.Valilik makamında gerçekleştirilen törene, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Hayırsever Nevzat Sevinç ile TSKGV Niğde İl Fahri Tanıtım Kurulu Başkanı Emekli Vali Metin Turcan, Bölge Temsilcisi Emekli Albay Faik Ahmet Karadeniz, Fahri Tanıtım Kurulu Genel Sekreteri Hüseyin Demirbilek ve Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu katıldı.Törende, yaptığı anlamlı bağıştan dolayı hayırsever Nevzat Sevinç’e teşekkür eden Vali Yılmaz Şimşek, "Bu bağışlarla Türk Silahlı Kuvvetleri ve ordumuz daha da güçleniyor.

Yurthaber 13-02-19 14:40

Tskgv Bağışçılara Teşekkür Belgesi Verdi

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) bağışçılarına madalya takdim edildi.Milli Savunma ürünlerinde...

Yurthaber 27-07-18 11:25

Tskgv’dan İl Protokolüne İftar Yemeği

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Karabük Şubesi tarafından, Karabük polis evinde iftar programı düzenlendi.Milli...

Yurthaber 25-05-18 11:22

Ortodoks Kilisesi'nden TSK Güçlendirme Vakfı'na bağış

HATAY'ın İskenderun Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na (TSKGV) 10 bin lira bağış yaptı.

Haber 23-05-18 13:01

Madalya ve Beratlarını ETSO’da Aldılar

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ETSO), Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek amacıyla yürüttüğü kampanyaya katkıda bulunan bağışçılara, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’nın (TSKGV) madalya ve beratları ETSO’da düzenlenen törenle verildiETSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen törene, Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’in yanı sıra, Meclis Başkanı Saim Özakalın, Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, ETSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile iş adamları ve kampanyaya destek veren çok sayıda bağışçı katıldı.

Haber 05-04-18 16:43

ETSO, bağışları TSK Güçlendirme Vakfı’na teslim etti

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK), Suriye’nin Afrin bölgesinde terörist unsurlara yönelik yürüttüğü ve başarıyla tamamlanan, ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) tarafından başlatılan yardım kampanyası sona erdi.Türkiye’deki oda ve borsalar arasında ilk bağış kampanyasını başlatan ETSO’nun, Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası hesaplarında toplanan 323 Bin 960 lira tutarındaki bağışın dekontu, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik tarafından, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Genel Müdür Vekili Sadık Piyade’ye teslim edildi.

Haber 25-03-18 11:36

Vatandaştan Mehmetçiğe destek

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde bir grup vatandaş Mehmetçiğe destek olmak amacıyla aralarında topladıkları parayı Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na (TSKGV) bağışladı.

Haber 20-03-18 12:55

Kızılören’de Mehmetçiğe destek kermesi

Afyonkarahisar’ın Kızılören ilçesinde Suriye’nin Afrin kentinde Türk Silahlı Kuvvetlerince yürütülen Zeytin Dalı Harekatı yararına kermes düzenlendi.Kızılören ilçesinde düzenlenen kermeste ev yemekleri, katmer, gözleme ve tatlı çeşitlerinden elde edilen gelirler Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV)’na bağışlanması planlanıyor.

Haber 17-03-18 13:18

Askeri öğrencilere yönelik düzenleme

- OHAL kapsamında çıkarılan 696 KHK'ya göre, güvenlik soruşturmaları sonuçlanmadan harp okulları ve astsubay meslek yüksek okullarının ara sınıflarına alınan öğrenci ve öğrenci adaylarından, güvenlik soruşturmalarının olumsuz sonuçlanması nedeniyle Milli Savunma Üniversitesi ile ilişiği kesilenler geçiş yaptıkları okullarına geri alınabilecek - TSKGV mütevelli heyeti, Cumhurbaşkanı başkanlığında, Milli Savunma Bakanı, Genelkurmay İkinci Başkanı, Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarı ve Savunma Sana

Haber 24-12-17 15:45

Tskgv’den, Başkan Erdoğan’a Plaket

TSKGV Mersin Bölge Temsilcisi Kurmay Albay Naci Dönmez tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına (TSKGV)...

Yurthaber 28-04-16 12:57

Tsk Güçlendirme Vakfı Bora El Attı

TSK Güçlendirme Vakfı (TSKGV) ve Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü (BOREN) arasında AR-GE projelerinde bor madeninin...

Yurthaber 12-02-16 10:36

TSKGV Tarsus Tanıtım Komitesi, Hayırseverleri Ağırladı

MERSİN (AA) - Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Tarsus Fahri Tanıtım Komitesi, vakfa destek verenlere teşekkür belgesi verdi.

Yurthaber 19-01-14 11:20

Tskgv Bölge Müdürü Dönmez Besni İlçesinde

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Mersin Bölge Sorumlusu Nadi Dönmez Adıyaman’ın Besni ilçesine gelerek...

Yurthaber 07-10-13 13:48

Niğde Türk Silahlı KuvvetleriniGüçlendirme Vakfı, Fahri Tanıtım Kurulu, Kuruldu

Niğde Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Fahri Tanıtım Kurulu Vali Alim Barut'un fahri başkanlığında kuruldu.

Yurthaber 13-12-12 16:20

Paşadan Gazilere Ziyaret

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı (TSKGV) İstanbul Bölge Temsilcisi Emekli Tuğgeneral Caner Şenkardeş, Muharip Gaziler...

Yurthaber 20-07-12 11:34

TSKGV Tarsus Fahri Tanıtım Kurulu'nun Kuruluş Yıl Dönümü

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Tarsus Fahri Tanıtım Kurulu'nun 20'nci kuruluş yıl dönümü kutlandı.

Yurthaber 26-05-12 14:20

TSKGV Tarsus fahri tanıtım komitesinden dayanışma yemeği

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Tarsus fahri tanıtım komitesinin düzenlediği birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde ilçenin seçkin kadınları bir

Yurthaber 07-04-12 15:53