Apolas Lermi Haberleri

Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel mektuplar oğullarına 21 yıl sonra ulaştırıldı

PTT AŞ tarafından 2002'de düzenlenen "2023'e Cumhuriyetimizin 100. Yılına Mektup Kampanyası" kapsamında Gülcan ve Noman Lermi çiftinin özenle kaleme aldığı mektupları şimdi 27 ve 23 yaşında olan iki oğlu tarafından teslim alındı.

Yurthaber 2023-10-27 11:11:57

İBB'nin konseri tartışma yarattı! Atatürk yüzüne bakar mı senin?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs'ta düzenlenen Apolas Lermi konseri sosyal medyada tepki çekti. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da konsere tepki göstererek, "İmamoğlu, 19 Mayıs’ta '19 Mayıs Pontus soykırımıdır' iftirasını atan adama konser verdiriyor. Allah aşkına zerre kadar milli kimliğin yok mu?" ifadelerini kullandı.

Haber 2022-05-19 19:57:28

Trabzonspor Yönetim Kurulu ile İstişare Kurulu bir araya geldi

Trabzonspor Yönetim Kurulu ve İstişare Kurulunun katılımıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir toplantı düzenlendi.İstişare toplantısına Başkan Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp, Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, Başkan Yardımcıları Ertuğrul Doğan, Emin Kahraman ve Müminhan Bilgin, yönetim kurulu üyeleri Yalçın Orhan, Sertaç Güven, Ahmet Fikret Gökhan, Serdar Ekrem Şirin, Özer Bayraktar, Yusuf Hayırlıoğlu, Yaşar Kibar Güven, Zafer Göktaş, Kemal Ertürk, Dursun Ali Sakarya, Tuncay Uzunal, Lokman Sadıklar, Eda Lermi Zorer’in yanı sıra, eski başkanlardan Sadri Şener ile Salih Erdem, kurucu üyelerden Nizamettin Algan, Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen ve üyeleri, İstişare Kurulu Başkanı Özkan Sümer ve üyeleri, Denetim Kurulu Başkanı Mahmut Ören ve üyeleri, Disiplin Kurulu Başkanı Haluk Raci Gençosmanoğlu ve üyeleri, Sicil Kurulu Başkanı Osman Çavuşoğlu ve üyeleri, Arşiv ve Müze Kurulu Başkanı Mehmet Salih Uzun ve üyeleri ile eski asbaşkanlardan Haşim Sayitoğlu, Ömer Gürsoy ve Erol Tuna ile eski yöneticiler ile birlikte TFF Başkan Yardımcısı Yılmaz Büyükaydın ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu katıldı.Başkan Ağaoğlu’nun konuşmasıyla başlayan ve katılımcılarla karşılıklı olarak fikir alışverişinin gerçekleştiği toplantı yaklaşık iki saat sürdü.

Spor 2020-01-04 16:43:07

Kadın Yönetim Kurulu Üyeleri iş birliği yemeğinde bir araya geldi

Süper Lig Kulüpleri Kadın Yönetim Kurulu Üyeleri, iş birliği yemeği dün Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda gerçekleşti.Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Dilek Kutlu ve Banu Vahapoğlu Akgün ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Nazlı Ercan, Göztepe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Eda Fesci ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Eda Lermi Zorer katıldı.Cumhuriyetin kuruluş haftasında gerçekleştirilen toplantı gündeminde ’Kadın Hakları’ konusunda dünya lideri olan Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden yürümek, Türkiye’de ve Türk sporunda kadının hak ettiği şekilde yerini konumlandırmaya katkı sağlama konuları görüşüldü.İlk kez bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri sporun birleştirici ve tatlı bir rekabet olduğu konusuna özellikle parmak basmak istediklerini belirttiler.

Spor 2019-11-01 14:38:14

Turgut Uçar Trabzon Cup başladı

Geçtiğimiz şubat ayında hayatını kaybeden Trabzonsporlu eski oyuncu Turgut Uçar’ın anısına düzenlenen futbol turnuvası bugün Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde başladı.Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp, Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, Futbol Şube Sorumlusu Özer Bayraktar, Yönetim Kurulu Üyeleri Dursun Ali Sakarya ve Eda Lermi Zorer’in yanı sıra Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Türkiye Futbolu Federasyonu Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, Turgut Uçar’ın eşi ve Ziyad Nemli’nin kızı Umay Uçar, efsane futbolcu Cemil Usta’nın ailesiyle birlikte turnuvada yer alacak takımlardaki sporcular, antrenörleri ve ailelerinin katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, “Trabzonsporumuzun efsane futbolcusu rahmetli Turgut Uçar adına düzenlenen bu organizasyon Trabzon şehri için çok önemli.

Haber 29-08-19 17:32

Anadolu'dan İstanbul'a demokrasi yolculuğu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde demokratik haklarını kullanmak için Türkiye'nin dört bir yanından yola çıkan vatandaşlar, uçak, otobüs ve deniz otobüsleriyle İstanbul'a geliyor - TOFED Genel Başkanı Birol Özcan: - "İstanbul'a gelen var ama İstanbul'dan giden yok. Gidişlerde yüzde 20, yüzde 30 dolulukla çalışıyoruz" - İDO Kuzey Marmara ve Körfez Bölge Sorumlusu Aşkın Lermi: - "Eskihisar yönüne yaklaşık 7 bin araç geçti. Topçular tarafında ise bu rakam 5 bin civarında. Normalde bu sezonda tam tersi bir akış olurdu ve insanlar ağırlıklı olarak Topçular istikametine doğru giderdi. 16 feribotumuzla seferlere aralıksız devam ediyoruz"

Haber 22-06-19 22:10

Tatilciler dönüş yolunda

İDO Bölge Sorumlusu Aşkın Lermi: - "9 günlük bayram tatili süresince karşılıklı geçiş yapan araç sayısının toplam 145 bin olmasını bekliyoruz"

Yurthaber 09-06-19 17:50

Tatilciler dönüş yolunda

İDO Bölge Sorumlusu Aşkın Lermi: - "9 günlük bayram tatili süresince karşılıklı geçiş yapan araç sayısının toplam 145 bin olmasını bekliyoruz"

Haber 09-06-19 17:47

Karadenizliler, Başkan Gökhan Yüksel’i ziyaret etti

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Karadenizli Dernek Başkanlarını ağırladı.Kartal Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleşen ziyarete; Kurfalı Karadenizliler Başkanı Olgun Lermi, Soğanlık Karadenizliler Başkanı Dursun Ali Zehir, Trabzon Şalpazarı Fidanbaşı Derneği Başkanı Salih Kanbut, Trabzon Beşikdüzü Derneği Başkanı Muharrem Sağlam, Trabzon Düzköy Taşocağı Köyü Derneği Başkanı Mustafa Arslan, Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Reşat Dandin, Trabzon Işıklar Köyü Derneği Başkanı Orhan Maraba, Doğu Karadenizliler Kültür Derneği Başkanı Mehmet Akdeniz, Kartal Trabzonlular Derneği Başkanı Zeki Karaismailoğlu, Trabzon Akçaabatlılar Derneği Başkan Yardımcısı Atilla Berber ve Trabzon Çaykaralılar Derneği Başkan Yardımcısı İlker Bakioğlu katıldı.

Yurthaber 10-05-19 12:45

 Uzungöl'de imar kirliliğine türkülü tepki

TRABZON'un Çaykara ilçesinde imar kirliliği tartışmaları ile gündeme gelen dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl için Karadenizli sanatçı Apolas Lermi, söz ve müziğini kaleme aldığı türküsüyle tepkisini dile getirdi.

Haber 06-11-18 11:53

Uzungöl'de imar kirliliğine türkülü tepki

TRABZON'un Çaykara ilçesinde imar kirliliği tartışmaları ile gündeme gelen dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl için Karadenizli sanatçı Apolas Lermi, söz ve müziğini kaleme aldığı türküsüyle tepkisini dile getirdi.

Haber 06-11-18 11:04

DHA YURT BÜLTENİ-4

(ÖZEL HABER) 1)UZUNGÖL'DE İMAR KİRLİLİĞİNE TÜRKÜLÜ TEPKİ TRABZON’un Çaykara ilçesinde imar kirliliği tartışmaları ile gündeme gelen dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl için Karadenizli sanatçı Apolas Lermi, söz ve müziğini kaleme aldığı türküsüyle tepkisini dile getirdi.

Haber 06-11-18 10:46

Apolas Lermi: 'Onları bedelli askerlik yapmak için ağlarken görüyorum'

Apolas Lermi, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Magazin 31-07-18 16:46

Apolas Lermi İle Horon Havası Coşturdu

Paul Dwyer’in bu seferki konuğu Apolas Lermi ve Orkestrası oldu. Horon havası ile vatandaşı coşturan...

Yurthaber 17-06-17 12:21

Maltepe’de Apolas Lermi Coşkusu

Maltepe’de sahne alan Apolas Lermi, sevenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.Maltepe Belediyesi, ekim ayındaki kültür-sanat...

Yurthaber 11-10-16 09:43

Beü’de Apolas Lermi Rüzgarı

Zonguldak BEÜ tarafından Apolas Lermi konseri düzenlendi.BEÜ tarafından Farabi Kampüsü Spor Salonunda düzenlenen konsere öğrenciler...

Yurthaber 12-03-16 01:38

Karadeniz’den Barışa Ve Sevgiye Şarkılar

Karadeniz müziğinin yeni nesil ismi Apolas Lermi, 2. Barış ve Sevgi Buluşmaları’nda şarkılarını söyledi.Karadeniz türkülerini...

Yurthaber 03-09-15 14:40