parfe tarifi Haberleri

Daha hafif bir tatlı yok! Çikolatalı parfe tarifi, parfe nasıl yapılır?
Parfe yazın en çok tercih edilen tatlıları arasında yer oluyor. Dondurma kadar ferahlatan parfenin lezzetinin yanı sıra yapımının da oldukça kolay olması onu favori tatlılardan yapıyor. Gelen misafirlerinize ne ikram etsem diye düşünüyorsanız çikolatalı parfe tarifi tam size göre olabilir. Çikolatalı parfe nasıl yapılır? Diye merak ediyorsanız bu haberi okuyabilirsiniz.
Yayın Tarihi: 17-08-2022 16:40
Çilekli parfe nasıl yapılır? Çilekli parfe malzemeleri neler?
Çilekli parfe, yaz aylarında soğuk kahvenin yanında tüketilebilecek leziz tatlılardan bir tanesi... Üstelik yapılışı da oldukça pratik. Peki çilekli parfe nasıl yapılır? Çilekli parfe malzemeleri neler? İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 23-06-2022 19:28
Her daim ferahlatan tatlı lezzet: Limonlu parfe tarifi
Yaz aylarında sıklıkla tercih edilen serinletici bir lezzetle karşınızdayız! Limonun eşsiz ferahlığı ve dondurma kıvamıyla tatlı krizlerinin de önüne geçen limonlu parfe, buzluğunuzda daima saklamak isteyeceğiniz hazır bir tatlı olacak. Yemek aralarında ikram edilmesiyle meşhur, limon severlerin vazgeçilmezi limonlu parfe tarifini çok seveceksiniz.
Yayın Tarihi: 22-02-2022 10:52
Portakallı parfe nasıl yapılır? MasterChef portakallı parfe tarifi ve malzemeleri neler?
Portakallı parfe, MasterChef Türkiye’de günün menüsünde yer aldı. Fransız mutfağına ait dondurulmuş tatlı türü olan parfenin tarifi ve malzemeleri de merak konusu oldu. Peki portakallı parfe nasıl yapılır? MasterChef portakallı parfe tarifi ve malzemeleri neler? İşte tarifi...
Yayın Tarihi: 27-10-2021 01:03
Pişirme, fırınlama derdi yok! Yeni nesil bayram tatlısı; Parfe
Bayrama sayılı günler kala mutfaklarda telaş yaşanmaya başlandı. Baklava, revani gibi şerbetli tatlılardan sıkılanlar için hem serin hem pratik bir tatlının tarifini paylaşıyoruz. Hadi mutfağa!
Yayın Tarihi: 14-07-2021 11:59
Tatlı krizini bıçak gibi kesiyor: Limonlu parfe tarifi!
Sadece birkaç kolay malzemeyle yapılan, tadına ise doyulamayan bir tarifle geldik. İpeksi, pürüzsüz kıvamı yerinde bir limonlu parfe için kolları sıvayın.
Yayın Tarihi: 05-02-2021 14:00