Whale Alerts Haberleri

Brendan Fraser yeni rolü için 270 kilo olduğu söyleniyordu! Gerçek ortaya çıktı

"Mumya" serisindeki Rick O'Connell karakteriyle hafızalara kazınan ABD'li ünlü aktör Brendan Fraser, The Whale filmindeki rolü için adeta bambaşka biri oldu. 53 yaşındaki ABD'li aktörün, filmde obez bir adamı oynamak için 270 kilo olduğu söyleniyordu. Ancak gerçek ortaya çıktı. Brendan Fraser, 79. Venedik Film Festivali'nde gösterimi gerçekleşen filmindeki performansıyla 6 dakika boyunca ayakta alkışlandı.

Magazin 2022-09-05 21:21:39

AMBER Alerts, Instagram'a geldi: Kullanıcılar kayıp uyarıları alacak

AMBER Alerts (AMBER Alarmı), kaçırılan çocukların bir an önce bulunabilmesi için verilen bir alarm olarak biliniyor. Sosyal medya platformu Instagram ise AMBER Alerts'ı uygulamasına getirdi. Instagram, artık kayıp çocuk uyarıları gösterecek.

Haber 2022-06-03 09:24:12

9 yıl sonra 26 milyon dolarlık kripto para cüzdanı aktif oldu!

Twitter üzerinden paylaşımlar yapan popüler kripto para izleme botu Whale Alert, dokuz yılı aşkın süredir uykuda olan bir Bitcoin (BTC) cüzdanının yeniden etkinleştirildiğini duyurdu.

Finans 2021-07-14 16:16:57

Polisten ’Mavi Balina’ semineri

Adana İl Emniyet Müdürlüğü düzenlenen seminerde, birçok genci intihara sürükleyen ’Mavi Balina’ oyununa karşı vatandaşları bilgilendirip uyardıMavi Balina (Blue Whale) oyunu, Türkiye’de ve dünyada çocukların ve ailelerin hayatlarını karartmaya devam ederken, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ekipleri de son günlerde yaşanan vakaların ardından Mavi Balina oyununa adeta savaş açtı.Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın talimatları doğrultusunda vatandaşları ’Mavi Balina’ oyununa karşı bilgilendirme amaçlı birçok çalışma yapan Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ve Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ekipleri, Adana’nın Seyhan ilçesinde her yıl binlerce vatandaşa mesleki eğitim veren Seyhan Belediyesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi’nde (SEYMER) eğitim alan vatandaşlara siber suçlar ve Mavi Balina oyununun tehlikeleri hakkında seminer verdi.Seyhan Belediyesi’ndeki SEYMER binasında gerçekleştirilen seminerde, katılımcıların sorularını da yanıtlayan polisler, Mavi Balina oyununun daha fazla can almaması için önemli bilgiler aktardı.

Haber 2019-02-01 09:22:19

Fas’ta uzmanlardan Mavi Balina oyunu uyarısı

- Fas Tüketici Hakları Derneği, dünyada yüzün üzerinde gencin intiharına sebep olduğu, çocukları ve gençleri tehdit ettiği belirtilen "Mavi Balina (Blue Whale)" oyununun tehlikelerine ilişkin yetkilileri uyardı

Haber 08-01-18 19:45

Çocuklarınızı koruyun: 130 gencin ölümüne neden olan bilgisayar oyunu dünyayı ayağa kaldırdı

Rusya'da başlayan ve yavaş yavaş pek çok ülkeye yayılan "Blue Whale" (Mavi Balina) isimli bilgisayar oyunu, gençlerin kendilerine zarar vermelerine, hatta intihar etmelerine neden oluyor.

Kadin 18-05-17 16:02

Rus 'intihar oyunu' organizatörü suçunu kabul etti

Rusya'da gençler arasında sosyal medya üzerinden yönlendirilen ve çok sayıda intihar olayları ile ilişkilendirilen "Blue Whale (Mavi Balina) Challange" adlı oyunun yaratıcısı çıkarıldığı mahkemede suçunu kabul etti. Novoya gazetesi, Rusya genelinde bu akımla ilgili intiharların sayısının 130 olduğunu öne sürdü.

Haber 12-05-17 07:40

Belçika'da savcılıktan 'intihar oyunu' uyarısı

Federal Savcılık, son günlerde ülkede gençler arasındaki intiharlar ile ilişkilendirilen "Blue Whale (Mavi Balina) Challange" adlı oyun konusunda ebeveynleri ve okulları uyardı. 50 aşamalı oyunda son talimat, oyuncunun kendi yaşamına son vermesi.

Haber 05-05-17 03:57

Game of Thrones 5. sezonda yeni isim

Game Of Thrones 5. sezonu nefesleri kesen bölümlerinin yanı sıra diziye yeni dahil olan isimlerle ekrana gelmeye devam ediyor. Sürprizlerin eksik olmadığı Game Of Thrones'a yeni dahil olan son isim Whale Rider dizisiyle tanınan Keisha Castle-Hughe oldu.

Magazin 07-05-15 10:17