Satoshi Nakamoto Haberleri

Elon Musk'ın paylaşımındaki Satoshi Nakamoto kimdir? Satoshi Nakamoto Bitcoin'in mucidi mi? Ne iş yapıyor?

Elon Musk'ın paylaşımındaki Satoshi Nakamoto, vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Attığı tweet'te Bitcoin'in mucidine değinen Elon Musk'a çok sayıda yorum geldi. Bu kapsamda Elon Musk'ın paylaşımındaki Satoshi Nakamoto kimdir? Satoshi Nakamoto Bitcoin'in mucidi mi? Ne iş yapıyor? sorularının yanıtı merak konusu oldu. Konuya ilişkin detaylar haberimizde...

Haber 09-03-2022 11:20

Elon Musk'tan flaş açıklama! Bitcoin’in yaratıcısının Nick Szabo (Satoshi Nakamoto) olduğunu duyurdu!

Tesla ve SpaceX'in kurucusu olan ve son dönemde kripto para birimleriyle ilgili yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Elon Musk, bitcoin isimli kripto parayı yaratan kişinin kimliğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Musk, Nick Szabo isimli kripto para uzmanının Satoshi Nakamoto lakabını kullandığını öne sürdü. Musk, “Muhtemelen Nick Szabo, bu fikrin arkasındaki isim. O kendisinin Nakamoto olmadığını söylüyor fakat ben bunun gerçek olduğundan emin değilim” yorumunu yaptı.

Haber 29-12-2021 15:40

9 yıl sonra 26 milyon dolarlık kripto para cüzdanı aktif oldu!

Twitter üzerinden paylaşımlar yapan popüler kripto para izleme botu Whale Alert, dokuz yılı aşkın süredir uykuda olan bir Bitcoin (BTC) cüzdanının yeniden etkinleştirildiğini duyurdu.

Finans 14-07-2021 16:16

Satoshi Nakamoto

Satoshi Nakamoto Hakkındaki Haberler Mynet'te. Satoshi Nakamoto Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.