6 Subat Pazartesi Kar Tatili Haberleri

Son dakika | Bayram tatilinin en çok konuşulan konusuydu! Bakan Yerlikaya'dan talimat: Selektör cezaları iptal edildi

Son dakika haberi: Bayram tatili süresinde yaşanan kazaların acı bilançosu ortaya çıktı. Bakan Yerlikaya'nın açıklamasına göre 6 bin 530 kazada 75 kişi öldü. Bayram tatili boyunca en çok konuşulan konulardan biri olan 'selektörle radar uyarısına' da değinen Yerlikaya, 14 işlemin iptal edildiğini duyurdu.

Haber 2024-04-16 11:49:36

Bakan Yerlikaya duyurdu! Trafiğe bayram kısıtlaması, tarih ve saat verdi: İzin verilmeyecek

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medyadan duyurduğu yeni kararda, ”Bayram tatili dönüşü İstanbul ve Ankara illerindeki trafik yoğunluğunun azaltılabilmesi için kamyon, çekici ve tanker cinsi araçların, 14 Nisan 2024 Pazar günü saat 05.00’den 15 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar; İstanbul ve Ankara istikameti seyirlerine izin verilmeyecektir." ifadelerine yer verdi.

Haber 2024-04-10 08:30:50

6600 nüfuslu ilçeye bayramda 500 bin kişi gelecek! 'Tüm tedbirler alındı'

Bartın'ın 6 bin 600 nüfuslu turistik ilçesi Amasra'da 9 günlük Ramazan Bayramı tatili öncesi tüm konaklama tesislerinde rezervasyonlar yüzde 90'a ulaştı. Amasra Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hüseyin Boran, "Bayram süresince yaklaşık 500 bin kişinin ziyaret etmesini bekliyoruz. Bu yönde bütün tedbirlerimizi aldık” dedi.

Haber 2024-04-06 13:13:51

O ülkede sel felaketi! 20 bölgede acil durum ilan edildi, 16 bin kişi tahliye ediliyor!

Kazakistan'da havaların ısınmasıyla birlikte eriyen kar kütleleri sele dönüştü. Sel felaketi yüzünden 20 bölgede acil durum ilan edilirken, 6 bini çocuk 16 bin kişinin sel bölgelerinden tahliye edildiği ifade ediliyor.

Haber 2024-04-02 12:06:24

Prof. Dr. Orhan Şen hafta başını işaret etti... 13 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı! O illerde okullara kar tatili, Ankara'da kar! İstanbul, İzmir ise... Meteoroloji'den son dakika 22 - 26 Mart hava durumu

Mevsim normallerinin üzerindeki sıcakların ardından yurt geneline yağışlı bir hava hakim oldu. Bazı bölgelerde kuvvetli kar yağışı görülürken pek çok il ve ilçedeki okullardan kar tatili haberi geldi. Öte yandan Ankara'da da dünkü kar yağışı sabah saatlerinde de etkisini gösterdi ve akşama kadar sürmesi bekleniyor. Meteoroloji ise 13 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yaptı. Peki, yağmur ve kar yağışı devam edecek mi? Sıcaklıklar yükselecek mi? Prof. Dr. Orhan Şen hafta başını işaret etti.

Haber 22-03-24 10:00

Şırnak'ta iki ilçede eğitime kar tatili

Şırnak'ta etkili olan kar yağışı eğitimi etkiledi. Şırnak Valiliği, Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde eğitim ve öğretime 1 gün daha ara verildiğini duyurdu.

Haber 19-03-24 22:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Ramazan Bayramı tatili 9 gün oldu! Kamu çalışanları 1,5 gün idari izinli sayılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Ticaret Odası'nda düzenlenen 'Şoför Esnafları ile İftar' programına katıldı. Erdoğan, "Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan 2024 tarihinde başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki 1,5 günlük sürede idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum. Böylece Salı günkü yarım günü ve Pazartesi gününü bayram tatiline ekleyerek kamu çalışanlarımıza rahatça değerlendirebilecekleri 9 günlük bir vakit verdik." açıklamasını yaptı.

Haber 19-03-24 20:24

Bayram 9 gün mü olacak? Açıklama geldi: 6 Nisan ile 14 Nisan arasında…

Ramazan Bayramı yaklaşırken milyonlar ‘bayram 9 gün olacak mı?’ diye merak ediyordu. Bu yıl bayram 10-11-12 Nisan tarihlerine denk geliyor. 9 Nisan Salı günü ise arife. Çalışanlar sadece 8 Nisan 2024 Pazartesi izin alarak 9 gün tatil yapabilecek. Henüz resmi makamlardan bir açıklama gelmedi ama turizm sektöründe hazırlıklar 9 gün tatil beklentisi ile başladı.

Finans 13-03-24 16:41

Öğrenciler, çalışanlar... Herkes bu haberi bekliyor! Bayram tatili kaç gün olacak: Kritik 'Pazartesi' detayı

11 ayın sultanı Ramazan ayı başladı. 30 günün ardından mübarek aya bayramla veda edilecek. Tatil yapmak isteyenler, öğrenciler, çalışanlar ise şimdiden bayram tatilinin kaç gün olacağını merak ediyor. Turizmciler de konuya dahil olarak 9 günlük tatil istedi. Seçim, bayram, nevruz ve paskalyanın arka arkaya gelmesiyle turizmciler tatil sezonunun erken başlamasını ümit ediyor.

Finans 11-03-24 10:01

Aladağlar'da facia! Kayak sırasında üzerine kar kütlesi düşen kadın rehber hayatını kaybetti

Niğde'de 6 kişilik Alman turist gruba rehberlik etmek için Aladağlar'a çıkan dağcı, kar kütlesi altında kalarak hayatını kaybetti. Ölen dağcının cansız bedenini kurtarma çalışmalarına çığ riski nedeniyle yarın başlanacak.

Haber 10-03-24 20:39

Orhan Şen'den uyarı geldi! Salı günü başlayacak, tam 5 gün sürecek

Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, bugünden itibaren yurdun doğusundaki kar yağışının sonlanacağını, yarından itibaren ise sıcaklıkların 5-6 derece yükseleceğini söyledi. Salı günü yurdun batısından başlayarak bahar yağmurları görülmeye başlanacağını belirten Orhan Şen, bu yağışların tüm Türkiye'de 4-5 gün görüleceğini ifade etti. İşte hava durumu ile ilgili tüm detaylar...

Haber 10-03-24 09:59

Kuvvetli yağış ve kar... 11 il için sarı kodlu uyarı! İstanbul, Ankara, İzmir'de hava nasıl? Meteoroloji'den son dakika 6 - 10 Mart hava durumu

Kar yağacak mı? Bugün hava nasıl? Yağmur yağacak mı? Hava durumundaki değişimler nedeniyle pek çok kişi bu soruların yanıtını araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika hava durumu tahmin raporunu paylaşırken 11 il için de sarı kodlu uyarı geldi. Bazı bölgelerde sağanak yağmur, karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak? İşte detaylar...

Haber 06-03-24 09:48

Kızıl Goncalar'a bomba transfer! Yasak Elma'nın yıldızı diziye geliyor

NOW’un pazartesi akşamlarına damgasını vuran "Kızıl Goncalar" dizisine sürpriz bir isim katılıyor. Yasak Elma dizisinde 6 sezon boyunca Asuman rolüne hayat veren Melisa Doğu "Kızıl Goncalar" dizisine transfer oldu.

Magazin 05-03-24 10:43

Prof. Dr. Orhan Şen duyurdu: Çamur yağabilir! O bölgeleri sıraladı 'Kar yapabilir' Meteoroloji'den son dakika 2 - 6 Mart hava durumu

Hafta sonu hava nasıl olacak? Kar yağacak mı? Kar ne zaman yağacak? Yağmur var mı? Hava durumu ile ilgili son dönemde yaşanan dikkat çeken gelişmeler nedeniyle vatandaşlar bu soruların yanıtını araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu paylaşırken Prof. Dr. Orhan Şen'den de önemli uyarılar geldi. Güneydoğu Anadolu ve Marmara'da toz taşınımı olduğunu söyleyen Şen "Yağmur çamurlu olabilir" dedi. Öte yandan o bölgeler için kar uyarısı yaptı. İşte hava durumu tahminleri...

Haber 02-03-24 09:39

Bingöl’de yüksek rakımlı bölgelerde kar kalınlığı 6 metreyi buldu

Bingöl’ün Karlıova ilçesine bağlı yüksek rakımlı bölgelerde kar kalınlığı 6 metreyi buldu.

Yurthaber 14-02-24 13:32

Hesarek’te sezon açıldı, ara tatili fırsat bilenler kayak merkezine akın etti

Birkaç gün önce etkili olan kar yağışının ardından beklenen kar seviyesine ulaşan Hesarek Kayak Merkezinde sezon açıldı.

Yurthaber 30-01-24 15:37

Bitlis'teki kayak merkezinde yarıyıl tatili yoğunluğu yaşanıyor

Bitlis'te son günlerde etkili olan yağışlarla kar kalınlığının istenilen seviyeye ulaştığı El-Aman Hanı Kayak Merkezi'nde sömestir tatili yoğunluğu yaşanıyor.

Yurthaber 29-01-24 14:12

Abant ve Gölcük'te yarıyıl tatili yoğunluğu! Kilometrelerce araç kuyruğu oluştu

Yarıyıl tatilini geçirmek için Abant Gölü Milli Parkı ile Gölcük Tabiat Parkı'nı tercih eden ziyaretçiler yoğunluk oluşturdu. Kent merkezine 35 kilometre uzaklıkta bulunan Abant Gölü Milli Parkı da ziyaretçilerin akınına uğradı. Abant Gölü Milli Parkı'nın girişinde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Tabiat parkına gelen vatandaşlar kar yağışı altında doyasıya vakit geçirdi.

Haber 28-01-24 18:19

Şırnak Valiliğinden kar ve buzlanma uyarısı

Şırnak Valiliği, kent merkezi ile 6 ilçe için kar ve buzlanma uyarısında bulundu.

Yurthaber 26-01-24 08:22

SON DAKİKA hava durumu tahmini! 23 ilde lapa lapa kar yağacak, sıcaklık 10 derece düşecek... Meteoroloji'den 22 Ocak Pazartesi bugün için kar yağışı uyarısı! İl il son durum

Meteoroloji'den son dakika hava durumu tahmini geldi. Yeni haftanın ilk gününde 23 kent için sarı kodlu uyarı yapılırken, 22 Ocak Pazartesi bugün birçok kentte kar yağışı bekleniyor. Yapılan son tahminlere göre hava sıcaklığı bazı yerlerde 10 derece birden azalacak. Vatandaşların buzlanma, don ve ve çığ tehlikelerine karşı dikkatli olunması istendi. Peki hangi illerde kar yağacak? İstanbul ve Ankara'da kar yağışı var mı? İşte kar yağışı beklenen 23 il ve hava durumuyla ilgili son tahminler...

Trend 22-01-24 06:34

Validen gülümseten 'kar tatili' paylaşımı! Sosyal medyayı salladı

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, kent genelinde etkili olan kar yağışının ardından sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Kar yağışına karşı alınan önlemleri ve yapılan çalışmaları paylaşan Aygöl'ün mesajındaki "Nedense öğrencilerimizden tatil talep mesajları alamıyoruz" sözleri ise görenleri gülümsetti.

Haber 21-01-24 15:59

Artvin Camili bölgesinde karla mücadele çalışmaları havadan görüntülendi

Artvin’in Borçka ilçesinde 6 köyün bağlı olduğu Camili (Macahael) bölgesinde yoğun kar yağışı ile birlikte kapanan yolları ulaşıma açma çalışmaları devam ediyor.

Yurthaber 16-01-24 11:54

Peş peşe kart tatili haberleri geliyor! İşte 15 Ocak pazartesi bugün okulların tatil olduğu iller...

Hafta sonunu soğuk ve yoğun kar yağışlı geçiren illerde okulların tatil olup olmayacağı merak konusu. Meteorolojiden gelen kar yağışı ile ilgili uyarılarının ardından gözler okulların tatil olup olmayacağıyla ilgili yapılacak açıklamalara çevrildi. Peki, bugün okullar tatil mi, 15 Ocak'ta okul var mı? Pazartesi günü (bugün) hangi illerde okullar tatil? İşte yanıtı...

Haber 15-01-24 06:37

13 saat süren Seçil Erzan duruşması o güne ertelendi!

Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ile Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Seçil Erzan ve 6 sanığın yargılandığı duruşma 13. saatinde tanık dinlenmesi için Pazartesi gününe ertelendi.

Haber 13-01-24 00:49

Eğitime kar engeli! Öğrenciler araştırıyor: 10 Ocak'ta hangi illerde okullar tatil?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan kar uyarısı sonrası gözler kar tatili haberlerine çevrildi. 10 Ocak Çarşamba günü okullar tatil olacak mı? Hangi illerde okullar tatil edildi? İşte detaylar...

Haber 10-01-24 06:28

Çanakkale’de okullara kar tatili

Çanakkale genelinde yaşanan kar yağışı ve olumsuz hava şartları sebebiyle, bazı ilçelerdeki okullar tatil edildi.

Yurthaber 09-01-24 15:17

Kar esareti başladı! Peş peşe uyarılar... Soğuk ve yağışlı hava geliyor '10-12 derece birden düşecek' Meteoroloji'den son dakika 6 - 10 Ocak hava durumu

Van, Hakkari, Bitlis ve Muş'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle 681 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor. Erzincan'da etkili olan kar yağışı sonrası ekipler, trafikte aksamaların yaşandığı geçitlerde çalışma yürütüyor. Öte yandan ülke genelinin yarından itibaren Balkanlar üzerinden gelecek soğuk ve yağışlı sistemin etkisi altına girmesi bekleniyor. Prof. Dr. Orhan Şen 9 Ocak'ta sıcaklığın 10-12 derece birden düşeceğini söyledi. İşte Meteoroloji son dakika 6-10 Ocak hava durumu tahmini...

Haber 06-01-24 11:44

Görüntüler Bitlis'ten! Çatıda biriken karlar bir anda şelale gibi caddeye aktı

Bitlis’te 6 katlı binanın çatısında biriken kar kütlesi şelale gibi caddeye aktı. Saniye saniye görüntülenen olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Haber 06-01-24 09:29

O ilçelerde kar tatili! Eğitime 1 gün ara verildi

Kar yağışının artması nedeniyle bazı ilçelerde okullar tatil edildi. Van'ın Muradiye ve Saray ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Haber 05-01-24 00:23

İstanbul'a ne zaman kar yağacak? İBB'den hava durumu tahmini! Önce Meteoroloji sonra AKOM açıkladı: 8-9-10 Ocak'a dikkat! Önce Sibirya soğuğu sonra kar geliyor

İstanbul'a ne zaman kar yağacak? sorusunun yanıtı belli oldu. Meteoroloji'nin hava durumu tahminlerinin ardından bir uyarı da İBB'den geldi. Yapılan açıklamada kar yağışı için tarih verildi. Sibirya'dan gelen soğuk hava dalgasının 8 Ocak Pazartesi günü İstanbul'da etkisini göstereceği ve sıcaklıkların 8 derece düşeceği belirtilirken; kar yağışı 9-10 Ocak tarihlerinde kent genelinde etkili olacak. İşte İstanbul hava durumu ve kar yağışıyla ilgili son tahminler...

Trend 04-01-24 11:36

Hakkari'de üs bölgelerinin yolunu açmak için metrelerce karla mücadele ediliyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, kar kalınlığının 6 metreyi bulduğu üs bölgelerinin yolunu açmak için çalışmalar sürüyor.

Yurthaber 03-01-24 14:17

Borsa neden düşüyor? Bir günlük kayıp 520 milyar Türk Lirası! Noel tatili işleri zora soktu, 435 bin yatırımcı geri adım attı

Merkezi Kayıt Kuruluşu verileri 22 Aralık Cuma günü hisse senedi piyasalarındaki toplam yatırımcı sayısının 25 Aralık Pazartesi kapanışta 435 bin 429 kişi azaldığını ortaya koydu. Veriler toplam pay senedi piyasa değerinin de 520 milyar lira azaldığını gösterdi. Borsa İstanbul'da yaşanan bu durumun sebebinin ise Noel tatili olduğu ifade edildi.

Finans 27-12-23 09:30

'Miras kaldı, zengin oldum, altın işine giriyorum' deyip iş arkadaşlarını dolandırdı 'Tomar tomar parayla gelirdi' Tek tek kağıda yazmış! Ses kaydı atıp...

Fatih'te tekstil atölyesinde çalışan kadın 20 yıllık iş arkadaşının kar vaadiyle 280 bin TL dolandırdığını öne sürüp "Kendini zengin olmuş gibi gösterdi. Her gün tomar tomar parayla gelirdi. 'Altın işine girdim, alım satım yapıyorum' diyordu. İşe getirdiği altınları gösterip 'Karıma, kızıma hediye aldım' diyordu. Onunla bu işe eylülde girdik. Başlarda çektiği paraları kar payıyla geri veriyordu. 30 kişi toplam 6 milyon TL dolandırıldık" dedi. Şahıs da şikayetçi olan kadına ses kaydı attı.

Haber 25-12-23 10:54

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, bugün mü? 25 Aralık 2023 Kabine Toplantısı yapılacak mı? Asgari ücret, memur ve emekli maaşı zammı...

Kabine Toplantısı'nın ne zaman yapılacağını öğrenmek isteyenler 25 Aralık 2023 Pazartesi günü internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Son toplantı 6 Aralık tarihinde yapıldı. 18 Aralık 2023 Pazartesi günü yapılması beklenen Kabine Toplantısı ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun gündemi sebebi ile gerçekleşmedi. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bugün mü?

Haber 25-12-23 09:19

Çok sayıda il ve ilçede eğitime kar engeli! İşte okulların bir gün tatil edildiği yerler

Türkiye'nin birçok ilinde yoğun kar yağışı ve tipi etkili oluyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle 25 Aralık Pazartesi günü pek çok il ve ilçede okullar tatil edildi. İşte eğitime bir gün ara verilen yerler...

Haber 24-12-23 21:39

Eğitime bir gün kar engeli! Karlıova’da 23 köy yolu kapandı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle 23 köy yolu ulaşıma kapandı. İlçe kaymakamlığı da eğitime pazartesi günü ara verildiğini, hamile ve engelli kamu çalışanlarının idari izinli sayıldığını duyurdu.

Haber 24-12-23 18:56

'Neredeyse yazı tura atacaksın! İnanılmaz bir oran' Prof. Dr. Naci Görür'den çarpıcı açıklama: Her an deprem olma ihtimali yüzde 47'ye çıktı

Bursa'nın Mudanya açıklarında, Gemlik Körfezi'nde pazartesi günü yaşanan 5.1'lik deprem uzmanların uzun süredir dikkat çektiği beklenen olası Marmara depremi ile ilgili endişeleri bir kez daha artırdı. Şimdi gözler hem uzmanların açıklamalarına hem de olası büyük İstanbul depremine çevrildi. 6 Şubat sonrası açıklamaları dikkatle takip edilen yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür'e göre kentte deprem olma ihtimali yüzde 47'ye çıktı. Görür, "Bu inanılmaz bir oran. Neredeyse yazı tura atacaksın" dedi.

Haber 08-12-23 11:57

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 8 Aralık Cuma İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, İzmir bugün okul var mı, kar tatili mi? Meteoroloji'den uyarı!

Bugün okulların tatil olup olmadığı veli ve öğrenciler tarafından merak konusu oldu. Yurt genelinde etkili olan soğuk hava dalgası yer yer kar yağışına dönüştü. Antalya, İzmir ve Bursa gibi illerde şiddetli yağış olması nedeniyle 'Bugün okul var mı' ekranı sorgulanıyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların durumu merak ediliyor. İşte kar tatili ve bugün okullar tatil mi sorularının yanıtları...

Haber 08-12-23 07:10

Erzan'ın sistemini en iyi anlatan olay! Kısa sürede 300 bin lira kazandı, daha çok kazanmak isteyince milyonlarından oldu

Tanınmış futbolcuların dolandırılmasıyla adını duyuran fon vurgununda her gün yeni bir iş insanının mağduriyeti ortaya çıkıyor. Yüksek kar iddiasıyla çevresindeki herkesi dolandıran Seçil Erzan'ın iş insanı Zehra Nur Karaca'nın da 6 milyon lirasını buharlaştığı belirlendi. Ses getiren olayı Karaca anlattı.

Haber 06-12-23 16:45

Akşener merakla beklenen ilk açıklamasında sert çıktı! Artık bizi gül bahçeleri beklemiyor

Son dakika haberi: İYİ Parti lideri Meral Akşener'den merakla beklenen açıklama geldi. 2024 seçimlerinin kaderini önemli ölçüde etkileyecek karar pazartesi günü alınmıştı. İYİ Parti'nin CHP'nin iş birliği teklifini geri çevirmesi sonrası ilk kez konuşan Akşener "Bizi artık gül bahçeleri beklemiyor" sözleriyle dikkat çekti. Akşener ayrıca 6'lı masadan kalktıktan sonraki zehir zemberek açıklamasında dile getirdiği "ölüm ve sıtma" göndermesini bir kez daha gündeme getirdi.

Haber 06-12-23 11:30

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 4 Aralık 2023 Pazartesi okul var mı, valiliklerden kar tatili açıklaması geldi mi?

Bugün okulların tatil olup olmadığı 4 Aralık 2023 Pazartesi günü olumsuz hava koşullarının etkisini gösterdiği illerde yaşayan öğrenci ve veliler tarafından merak konusu oldu. Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre; hava sıcaklıkları Marmara Bölgesi'nde mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde ise mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyredecek. Olumsuz hava koşullarının görüldüğü illerde birçok kişi internette, "Bugün okullar tatil mi?" sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar...

Haber 04-12-23 08:11

BUGÜN BURSA'DA OKULLAR TATİL Mİ, liseler tatil mi? Kar tatili açıklaması yapıldı mı? 29 Kasım 2023 Bursa'da okulların tatil olduğu ilçeler

Bursa'da okulların tatil olup olmadığı merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan hava durumu raporuna göre 29 Kasım 2023 Çarşamba günü birçok ilde yağış görülecek. Bursa Valiliği konuya ilişkin yazılı açıklama yayımladı. Peki, bugün Bursa'da okullar tatil mi? 29 Kasım 2023 Bursa'da okullar kapalı mı, açık mı? İşte valilik tarafından yapılan kar tatili açıklaması..:

Haber 29-11-23 07:20

OKULLARIN TATİL OLDUĞU İLLER 28 KASIM 2023: Bugün okullar tatil mi, valilikten kar tatili açıklaması geldi mi? Hatay, Erzurum...

Bugün okulların tatil olup olmadığını öğrenmek isteyenler arama motorlarında konuya dair sorgulama yapıyor. Geçtiğimiz gün Zonguldak ve Hatay'ın İskenderun ilçesinde 1 gün süreyle eğitime ara verilmişti. Peki, bugün okullar tatil mi? İşte, 28 Kasım 2023 Salı günü okulların tatil edildiği iller...

Haber 28-11-23 08:53

Gram altın fiyatı görülmemiş seviyede! 6 ay sonra bir ilk: İslam Memiş 'Aralık ayı itibarıyla göremeyeceğiz...' diyerek uyardı

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. ABD Merkez Bankası Fed'in faiz artırımı ile işinin bittiği yönündeki değerlendirmelerin giderek güçlenmesi ons altın fiyatına destek verdi. Ons altın 16 Mayıs'tan bu yana ilk kez 2018 doları test etti. Gram altın fiyatı da tarihinde ilk kez o seviyeye yükseldi. Peki bugün bugün ons, çeyrek ve gram altın ne kadar? İşte 27 Kasım 2023 Pazartesi günü altın fiyatları...

Finans 27-11-23 13:09

BUGÜN HATAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 27 Kasım 2023 Hatay İskenderun'da okullar kapalı mı, açık mı? Kaymakamlıktan İskenderun için açıklama

Hatay'da okulların tatil olup olmadığı merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan hava durumu raporuna göre 27 Kasım 2023 Pazartesi günü birçok ilde kar yağışı ve yağmur görülecek. Kuvvetli sağanak yağış ve fırtına sonrası İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Peki, bugün Hatay'da okullar tatil mi? 27 Kasım 2023 Hatay İskenderun'da okullar kapalı mı, açık mı?

Haber 27-11-23 07:29

BUGÜN ZONGULDAK'TA OKULLAR TATİL Mİ? 27 Kasım 2023 Zonguldak'ta okullar kapalı mı, açık mı? Valilikten açıklama

Zonguldak'ta okulların tatil olup olmadığı merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan hava durumu raporuna göre 27 Kasım 2023 Pazartesi günü birçok ilde kar yağışı ve yağmur görülecek. Zonguldak Valiliği konuya ilişkin yazılı açıklama yayımladı. Peki, bugün Zonguldak'ta okullar tatil mi? 27 Kasım 2023 Zonguldak'ta okullar kapalı mı, açık mı? İşte valilik tarafından yapılan kar tatili açıklaması..:

Haber 27-11-23 06:49

İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ SON DAKİKA: 27 Kasım Pazartesi İstanbul'da okullar tatil mi? Gözler valilikte

İstanbul'da okullar tatil mi son dakika ile okullar ne zaman tatile girecek 2023 ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. İstanbul'da beklenen kar yağışı sonrasında okulların durumu da merak edildi. Peki, İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ SON DAKİKA? 27 Kasım Pazartesi İstanbul'da okullar tatil mi? Gözler İstanbul Valiliği'nden gelecek açıklamaya çevrildi

Haber 26-11-23 23:53

YARIN İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ? 27 Kasım 2023 Pazartesi İstanbul'da okul var mı? Meteoroloji'den 64 il için uyarı

Yarın İstanbul'da okulların tatil olup olmayacağı Meteoroloji tarafından yapılan turuncu kodlu uyarı sonrası merak konusu oldu. Megakent İstanbul'da kar yağışı bekleniyor. Öğrenci ve veliler başta olmak üzere birçok arama motorlarında "Yarın okullar tatil mi?" sorusuna yanıt arıyor. Marmara'nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu'nun batısında kar yağışı etkili olacak. Peki, yarın İstanbul'da okullar tatil mi? Valilikten 27 Kasım Pazartesi için okul tatili açıklaması

Haber 26-11-23 23:52

Doğa turizminin gözde mekanlarından Ayder Yaylası kar tatili sevenleri ağırlıyor

Türkiye'de "doğa turizmi" denilince akla ilk gelen yerlerden olan, hava sıcaklığının düşmesiyle de son günlerde beyaz örtüyle kaplanan Ayder Yaylası, kar tatilini tercih eden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Yurthaber 24-11-23 11:30