Feyyaz Duman Haberleri

Adım Farah’ın yıldızı Feyyaz Duman’ın eşi bakın kim çıktı! Güzelliğiyle büyüledi

Çarşamba akşamları yayınlanan Adım Farah dizisinde ünlü oyuncu Feyyaz Duman Behram karakterini canlandırıyor. Kadın dizisinde hayat verdiği Arif karakteriyle hafızalara kazınan Feyyaz Duman’ın eşi güzelliğiyle adeta büyüledi.

Magazin 12-06-2023 10:05

Adım Farah'a bomba transfer! Ünlü oyuncu diziye geliyor

Oyuncuları arasında Engin Akyürek, Demet Özdemir, Fırat Tanış gibi isimlerin yer aldığı Adım Farah her hafta çarşamba akşamları ekrana geliyor. Sevilen diziye Behram karakteri ile ünlü bir oyuncunun dahil olacağı ortaya çıktı.

Magazin 25-05-2023 11:08

Oğlum dizisi nerede çekiliyor? Oğlum dizisinin çekildiği semt neresi? İşte Oğlum dizisi oyuncuları...

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Oğlum dizisi, hikayesi ve oyuncularıyla televizyon izleyicisinin dikkatini çekmeyi başardı. İlgiyle takip edilen dizinin çekim yeri merak ediliyor. Peki Oğlum dizisi nerede çekiliyor? Oğlum dizisinin çekildiği semt neresi? İşte Oğlum dizisi oyuncuları ve merak edilenler...

Magazin 15-03-2022 10:19

Oğlum dizisi uyarlama mı, hangi kitaptan uyarlandı? Oğlum dizisi gerçek bir hikaye mi? İşte Oğlum dizisi konusu!

Show TV 'de yayın hayatına başlayan Oğlum dizisi, hikayesi ve oyuncularıyla dikkatleri üzerine topladı. İlgiyle takip edilen dizinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. Peki Oğlum dizisi uyarlama mı, hangi kitaptan uyarlandı? Oğlum dizisi gerçek bir hikaye mi? İşte Oğlum dizisi konusu!

Magazin 26-02-2022 09:25

Oğlum dizisinin Tuğrul'u Feyyaz Duman kimdir? Feyyaz Duman kaç yaşında, nereli ve dizileri neler?

Oğlum dizisinde Tuğrul karakterine hayat veren Feyyaz Duman'ın kim olduğu merak ediliyor. En son Yalancılar ve Mumları dizisinde rol alan Feyyaz Duman, Oğlum dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. Show TV'de yayın hayatına başlayan Oğlum dizisinde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Onlardan biri de oyuncu Feyyaz Duman. Feyyaz Duman'ın kim olduğu ve daha önce hangi dizilerde rol aldığı araştırılıyor.

Magazin 09-02-2022 21:38

Oğlum dizisi ne zaman başlayacak? Oğlum dizisi konusu nedir ve oyuncuları kimler?

Show TV'de yakın süreçte ekrana gelecek olan Oğlum dizisinin ne zaman başlayacağı ve konusu ile detayları merak ediliyor. Canan Ergüder, Feyyaz Duman ve Songül Öden gibi pek çok başarılı ismin kadroda yer aldığı dizinin yayın tarihi belli oldu. Peki Oğlum dizisi ne zaman başlayacak? Oğlum dizisi konusu nedir ve oyuncuları kimler? İşte dizi hakkında merak edilenler...

Magazin 02-02-2022 14:24

Oğlum dizisinden yeni fragman yayınlandı! Oğlum dizisi ne zaman başlıyor?

Ay Yapım'ın Show TV için çektiği Oğlum dizisinden yeni fragman yayınlandı. Oğlum dizisinin oyuncu kadrosunda Canan Ergüder, Serhat Teoman, Songül Öden, Feyyaz Duman, Timur Acar, Kubilay Aka, Nihal Yalçın ve Tuğçe Açıkgöz gibi isimler yer alıyor.

Magazin 24-01-2022 00:22

Yalancılar ve Mumları ne zaman başlıyor? Yayın tarihi açıklandı! Yalancılar ve Mumları dizisi 1. bölümden 2. fragman yayınlandı!

Fox TV'nin yeni sezonda ekrana süreceği Yalancılar ve Mumları dizisinin yayın tarihi açıklandı. BBC yapımı Mistresses dizisinden Türkiye'ye uyarlanan Yalancılar ve Mumları'nın 1. bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin başrollerini Elçin Sangu, Ceren Moray, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar, Feyyaz Duman, İlker Kızmaz ve Melike Güner paylaşıyor. Yalancılar ve Mumları dizisi, üniversitede tanışmış otuzlarında olan bir grup arkadaşın birbirinden farklı hayatlarını ve aşklarını ele alıyor.

Magazin 20-09-2021 23:41

Kadın dizisinin Arif’i Feyyaz Duman’ın yeni projesi belli oldu

Kadın dizisinden sonra Baraj dizisiyle ekranda boy gösteren Feyyaz Duman, yine bir Fox Tv yapımı dizide rol alacak.

Magazin 22-07-2021 15:07

Baraj yeni bölüm fragmanı yayınlandı | Keşke en başa dönebilseydik

Baraj dizisi her hafta Salı günü FOX TV ekranlarında saat 20.00’de izleyici karşısına geçiyor. Başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, İman Casablanca ve Burak Yörük’ün yer aldığı Baraj dizisi, her hafta izleyicileri ekran başına kilitliyor. Son bölümde Nehir ve Bahar’ın ortaya çıkan yalanlarına tahammül edemeyen Nazım, Mert’i de alarak herkesten uzaklaşmaya çalışmıştı.

Magazin 30-03-2021 11:37

Kadın 79. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Kadın dizisine Bahar ve Arif'in öpüşme sahnesi damga vuracak!

Kadın dizisinin 79. yeni bölümünden 1. fragman yayınlandı. 3 bölüm sonra final yaparak ekranlara veda edecek olan Fox'un sevilen dizisi Kadın'ın yeni bölümünde, Arif ve Bahar arasında romantik anlar yaşanıyor. Adeta yeniden doğan Bahar'ın 'Ben yaşamaya karar verdim. Gerçekten mutlu olacağım' sözleri dikkat çekiyor. Aşklarını doyasıya yaşamaya başlayan Arif ve Bahar ise öpüşüyor. İşte Kadın 79. yeni bölüm fragmanı ve final tarihi.

Magazin 17-01-2020 02:05

Feyyaz Duman'ın Kadın'dan sonraki yeni dizisi belli oldu! İşte Baraj dizisi oyuncu kadrosu

Başrollerini Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük'ün canlandıracağı Tarık Akan ile Türkan Şoray'ın başrollerinde olduğu Baraj filminin dizi versiyonuna 2 isim daha katıldı. Kadın dizisinin sevilen oyuncusu Feyyaz Duman ile birlikte Tuna Orhan ve Sumru Yavrucuk dizi ekibine katıldı.

Magazin 13-01-2020 21:31

Kadın dizisinin Arif’i Feyyaz Duman ile Zozan Şimşek evlendi!

Kadın dizisinde Arif rolü ile adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Feyyaz Duman, sevgilisi Zozan Şimşek ile evlendi. Kadın dizisinin oyuncuları Feyyaz Duman'ı bu mutlu günde yalnız bırakmadı.

Magazin 05-09-2019 13:32