Tatil Haberleri

Turizmin Seçil Erzan'ı patladı! WhatsApp grupları kuruldu, şikayetler edildi ama 1 kişi bile tatile gidemedi

Gün geçmiyor ki yeni bir dolandırıcılık türü ortaya çıkmasın. Bu kez de ucuza tatil hayali kuranların hevesleri kursaklarında kaldı. Yaptığı oyunlar yüzlerce kişi mağdur eden Selin Çakmak 'turizmin Seçil Erzan'ı' olarak anılmaya başlandı. Söz konusu vurgunda ise 80 milyon TL ortadan kayboldu.

Haber

Erdoğan’dan talimat: Tatil için acele etmeyin, tümünü bitirin!

AK Parti hükümetinin son dönemde getirdiği yeni yasa tasarıları Meclis’te yoğun tartışmalara neden olsa da Cumhurbaşkanı Erdoğan geri adım atılmaması konusunda talimat verdi. Erdoğan’ın kurmaylarına yönelik mesajında “Tatil için acele etmeyin. Önce gündemdeki yasaların tümünü geçirin, çalışın” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Haber

Ticaret Bakanlığı tatile çıkacakları uyardı: ''Seyahat acentalarından rezervasyon yaptırın'' Fesih ve tazminat hakkı doğuyor

Bu yaz tatil yapmak isteyen vatandaşlar kimi zaman beklemediği zorluklarla karşılaştı. Ticaret Bakanlığı konuya el attı ve tatil rezervasyonu yaptıracak tüketicilerin mağduriyet yaşamaması için önerilerde bulundu. Bakanlık, tatile çıkarken rezervasyonların seyahat acentalarının kendi internet sitesi üzerinden yapılmasını ve ödemelerin de bu hususta yapılması gerektiğini belirtti.

Haber

Ne Bodrum ne Akçay! Tatile gidemeyenin imdadına 'akraba' yetişti

Bodrum'daki fiyat tartışmaları sürerken TÜİK'in açıkladığı veri dikkat çekti. Yurt içinde yapılan seyahat harcamaları bu yılın birinci çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 103,2 artarak 45 milyar 262 milyon lirayı aşarken seyahat başına ortalama 4 bin 593 lira harcama gerçekleştirildi.

Finans

Tatil

Tatil Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tatil Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yunan adalarından şikayetçilerdi! Bodrum'da otelcilerden 'U' dönüşü: Yüzde 50'ye yakın indirim!

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da otellerin fiyat indirimine gittiğini söyleyen Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Bodrum Bölge Temsil Kurulu Başkanı Mustafa Demir, "Özellikle temmuzun ikinci yarısından başlayarak, ağustosun ilk iki haftası dahil yüzde 50'lere yakın indirim yapan otellerimiz var. Pahalı satamadıkları için indirime gidildi" dedi.

Finans

Yunanistan tatilinin detaylarını paylaştı! Yeme içme çok ucuz dedi... Masadakileri tek tek böyle anlattı

Sosyal medyada yaz aylarının gelmesiyle birlikte Yunanistan'a tatile gidenlerin sayısında inanılmaz bir artış yaşandı. Son dönemde Türkiye'den Yunanistan'a tatile giden Türkler'in paylaşımları viral olmaya devam ediyor. Türk bir tatilci, "Neden herkes Yunanistan’a tatile geliyor merak ediyor musunuz?" sorusunun cevabını böyle verdi.

Trend

Bize kaç gün tatil yapacağını söyle sana gitmen gereken şehri söyleyelim!

Kaç gün tatil yapacağına göre nereye gitmen gerektiğini merak ediyorsan haydi teste!

Trend

Bütçene göre kiralaman gereken villayı söylüyoruz!

Tatil için belirli bir bütçen varsa o zaman bize bütçeni söyle, biz de sana kiralaman gereken villayı söyleyelim...

Trend

Sen tatilde hangi tarafsın: Gezen mi dinlenen mi?

2 tür insan grubu vardır; tatili yatarak geçirenler ve gezerek geçirenler. Peki sen bunlardan hangisisin anlamak için teste!

Trend

Yabancı turistin Türkiye tatili sosyal medyada gündem oldu! 200 Euro'yu Türk lirasına verdi... Bir deste parayı bir günde bitirdi

Sosyal medyada bir turistin Türkiye tatilini anlattığı paylaşımı kısa sürede gündem oldu. Türkiye tatilinin pahalılığından dert yanan bir kişi 200 Euro ile güne başladı. Gece sonunda ise cebinde sadece 100 Türk Lirası kaldı. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend

Uzmanından şezlong uyarısı: Bunu yapmadan sakın kullanmayın

Yaz tatilinde vakit geçirilen alanlar olan havuz ve denizler çeşitli sağlık risklerine de yol açabiliyor. Deniz, havuz ve plajların yoğun ortak kullanım alanı olmaları sebebiyle enfeksiyon bulaşma riski taşıdığını belirten Uzm. Dr. Derya Tunç, “Özellikle iyi temizlenmeyen, uygun şartlarda klorlanmayan ve sirkülasyonu fazla olmayan durgun havuzlarda birçok hastalık tehlikesi bulunur.” dedi. Tunç, şezlongların da enfeksiyon riski taşıdığını belirterek kullanımıyla ilgili tavsiyelerde bulundu.

Kadin

Senin tatilde olmazsa olmazın ne?

Yaz tatili zamanı geldi çattı! Şimdi deniz, kum, güneş derken bir yandan da tatilde senin için en önemli olan şeyin ne olduğunu keşfetme zamanı. Testi çözmek için aşağı kaydırmaya devam et!

Trend

Hayalinizdeki tatil için Ege'nin en güzel kiralık villa lokasyonları 

Ege'nin hayranlık uyandıran güzellikleri eşliğinde benzersiz bir villa tatili yapmanız mümkün. Fethiye'nin bakir sularından Göcek'in renkli sokaklarına kadar hayalinizdeki Ege lokasyonunu keşfetmeye hazır mısınız? Hemen Ege'nin eşsiz atmosferlerini inceleyin ve hayalinizdeki en iyi villa tatilini planlamaya başlayın!

Trend

Bayramda başladı! Bakan Özhaseki detayları anlattı: ‘Belki senelerce sürecek…’

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Depozito Yönetim Sistemi hakkında detayları anlattı. Geri dönüşümde fiş uygulamasının başlayacağını bildirdi. Ayrıca Denizler Halkındır projesi ile bayramda sahillerde yıkımlara başlandığını kaydetti. “Bu ne kadar devam edecek derseniz belki senelerce, bitene kadar” dedi.

Finans

Senin bir villada aradığın şeyin ne olduğunu tahmin ediyoruz!

Tatil planları yapmaya başladın ama nasıl bir villada kalmak istediğine karar veremedin mi? Merak etme, bu test tam sana göre! Soruları cevaplamaya başla ve villanda aradığın şey neymiş öğrenelim!

Trend

Nasıl bir villa kiralamalıyım? diyenlere 10 adımda villa kiralama rehberi

Villa kiralayarak yaz tatilini tam hayal ettiğiniz gibi geçirmeniz mümkün. Fakat mümkün olan en iyi deneyimi yaşamak için dikkat etmeniz gereken basit ipuçları da yok değil. İşte villa kiralayan herkesin mutlaka göz önünde bulundurması gereken öneriler.

Trend

Kalabalık tatil yapmak isteyenlere özel: Erken rezervasyon yaptırmanın sağladığı 10 yarar

Arkadaşlarınızla veya ailenizle toplanıp gideceğiniz tatilin huzur ve güzel geçmesini istiyorsanız dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var. Bu noktalardan biri rezervasyonun erken yapılması. Neden mi? Gelin bu sorunun cevabına birlikte bakalım!

Trend

Serinleten yaz fırsatlarıyla tatilin keyfini Jolly ile çıkarın!

Yaz tatilinizi henüz planlamamışsanız ya da ikinci tatili düşünüyorsanız Jolly’nin yaz fırsatları yüzünüzü güldürecek. %50’ye varan indirimler, Bonus’a özel fırsatlar ve avantajlı ödeme seçenekleri ile hayalinizdeki tatili ertelemeyin, yerinizi hemen Jolly’den ayırttın.

Haber

Kafam rahat olsun diyenlere… Bu yaz tatilinde villa kiralamanız için 10 mantıklı neden 

Bu yaz tatilinde rahat rahat konforun tadını çıkarmak istiyorsanız, villa kiralamak sizin için harika bir seçenek olabilir. Özel alan ve mahremiyet sunan villalar, kendi modunuza göre tatil yapmanıza ve sevdiklerinizle keyifli anlar geçirmenize olanak tanır. Özel havuzlu, jakuzili, evcil hayvan dostu veya tinyhouse konseptli seçeneklerle tatilinizdeki bütün kontrolü ele geçirme şansınız olur. Kendinizi çok özel hissedeceğiniz benzersiz bir tatil için villaları keşfetmeyi unutmayın!

Trend

Bu yaz hangi şehirde tatil yapman gerek?

Soruları çöz ve verdiğin cevaplara göre bu yaz hangi şehirde tatil yapmanın sana iyi geleceğini söyleyelim!

Trend

Maviyle yeşilin buluştuğu rüya gibi bir tatil için villa kiralamadan önce bilmeniz gerekenler

Son zamanlarda villa kiralayarak tatil yapmak çok meşhur. Kendinize özel bir alanınız olmasını seviyorsanız villa tatilini düşünebilirsiniz. Peki villa kiralamadan önce nelere dikkat etmeniz gerekiyor biliyor musunuz?

Trend

Yarım milyon kişi akın etmişti! Arkalarında dağ gibi çöp bıraktılar! Duyanlar inanamadı: Tonlarca...

Dokuz günlük bayram tatili bugün sona eriyor. Kurban Bayramı tatilinde denie kıyısı olan yerler tatilci akınına uğradı. Tatilci akınına uğrayan yerlerden biri de Tekirdağ Marmaraereğlisi oldu. Bayram tatilinde 30 bin olan ilçe nüfusu yarım milyonu buldu. Tatilcilerin arkasından ise belediye 450 ton çöp topladı.

Haber

Tatilciler dönüş yoluna geçti! TEM ve Kırıkkale'de yoğunluk oluştu

Kurban Bayramı tatilini İstanbul dışında geçiren tatilciler, dönüş yolculuğunda Anadolu Otoyolu'nun Düzce ve Bolu kesiminde yer yer akıcı yoğunluğa neden oldu. Ayrıca, "Kilit kavşak" olarak adlandırılan Kırıkkale'de de trafik yoğunluğu yaşandı.

Haber

'1989'dan beri ilk defa görüyorum' O ilçede iğne atsan yere düşmez dedirtecek kadar yoğunluk var 'Böyle bir mahşeri kalabalık hiç olmamıştı'

İzmir’in Foça ilçesinde bayram tatiliyle beraber sezon hareketliliği başlarken, 9 günlük Kurban Bayramı tatili işletmecilerin yüzünü güldürdü. Foça plajları ise tatilcilerin akımına uğradı. Yeni Foça'da ikamet edenler ve esnaflar kalabalığı 'mahşer kalabalığı' olarak tanımlarken bir esnaf "1989 yılında geldim, ilk defa böyle bir kalabalık görüyorum" ifadelerini kullandı.

Haber

Bir günlük otel ücreti ile bir ay tatil yapıyorlar 'Mükemmel bir yer' Deniz yürüme mesafesinde... Yurt dışından ve şehir dışından geliyorlar

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete soktuğu Karavan Park, Kurban Bayramı’nda lüks oteller yerine daha doğal ve masrafsız bir tatil isteyenlerin tercihi oldu. Vatandaşlar, bir günlük otel masrafı ile bir ay tatil yaptıklarını belirtti. Denizin yürüme mesafesinde olduğunu belirten tatilciler, alanı "Karavancılar için çok güzel, rahat ve mükemmel bir yer" olarak ifade etti. Bölgeye şehir dışından da çok sayıda kişi geliyor.

Finans

'Yüzlerce kişiye bilet satmışlar' Kapıda vize ile Yunan adasına geçmek isteyip feribota bindirilmeyen gruptan dolandırıcılık iddiası! 'Evrakların içine herkes 100'er euro para koydu'

Tatil döneminde pek çok vatandaşın tatil seçeneklerinden bir tanesi olan Yunan adalarına seyahat ile ilgili sosyal medyada yayılan bir video gündem yarattı. İddiaya göre; Fethiye'de kapıda vize uygulamasıyla Yunan adasına geçmek isteyen kalabalık bir grup, acente tarafından dolandırıldığı için adaya alınmadı. Söz konusu görüntülerde iddiayı anlatan vatandaş; Yunan polisi 50 kişilik kafileler halinde gelinmesini isterken bu şirketin yüzlerce kişiye bilet sattığını öne sürdü.

Manşet

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’den bazı medya çalışanlarına bayram tatili! Uçak bileti, konaklama hepsi var, İmamoğlu detayı…

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, vedasına kısa zaman kala bazı basın mensuplarını Almanya’daki EURO 2024’ye götürerek ödüllendirecek. Bir hafta sürecek seyahatte konaklama, uçak biletleri TFF tarafından karşılanacak. İmamoğlu ayrıntısı da dikkat çekti.

Spor

Kurban Bayramı öncesi sağanak uyarısı! Bu illerde yaşayanlar dikkat! Bayramda hava nasıl olacak? İşte hava durumuna ilişkin tüm detaylar…

Bayramda hava nasıl olacak? Tatilciler yola çıkmaya başladı ama gittiklerinde gittikleri yerde istedikleri havayı bulabilecekler mi? Tatile gitmeyenler için Ankara'da veya İstanbul'da hava nasıl olacak? Yağışlı hava yaşanacak mı? Hava sıcaklıkları bugünden itibaren biraz olsun serinlemeye başladı. İstanbul, Ankara ve İzmir’de yağışlı hava bekleniyor mu? İşte hava durumuna ilişkin herkesin merak ettiği o soruların cevapları…

Haber

9 günlük tatil başlıyor! Fiyatlar ise el yakıyor: 89 bin yerine 12 bin ödemek isteyenlerin tercihi o il oluyor

Hem okulların sona ermesi hem de bayram tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla tatil yapmak isteyenler gözünü sıcak memleketlere çevirdi. Ancak fiyatlar herkese göre yüksek. Daha düşük maliyetle tatil yapmak isteyenler için de alternatifler bulunuyor. Gözde şehirlerde 3 gün konaklama 89 bin lirayken bazı tatil beldelerinde fiyatlar 12 bin liraya kadar düşüyor.

Finans

Sizin de başınıza gelebilir! Tatil planı yapanlar bu tuzağa dikkat: Birebir kopyalıyorlar!

Yılın yorgunluğunu atmak isteyenler tatil için rezervasyon yapmaya başladı. Emniyet tatil yapacakları dolandırıcılara karşı uyardı. Dolandırıcılar otellerin web sitelerini kopyalayarak indirimlerle rezervasyon yapmaya başladı. Rezervasyon yapmadan önce otel mutlaka teyit edilmeli. Ödeme otel hesaplarına yapılmalı.

Finans

Kiraladığı evden salondan gelen seslere uyandı! Tanımadığı iki adamı karşısında gördü... Senin burada ne işin var?

TikTok'tan 'kaya.summer' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın 700 binden fazla izlenmeye ulaşan gönderisinde tatil için kiraladığı evin başka bir kişiye daha kiralandığı oldukça ilginç bir şekilde öğrendiğini anlattı. Sabahın erken saatlerinde salondan gelen seslerle uyandığını dile getiren Kaya, "Oturma odasında daha önce hiç görmediğim iki yabancı adam vardı. Bize 'Senin burada ne işin var?' diye bağırdılar" dedi.

Trend

Havalar birden ısındı, Alaçatı hareketlendi! Sezon açılıyor

Sıcaklıkların artmasıyla birlikte tatil yerleri de hareketlenmeye başladı. Türkiye'de de tatil deyince akla Çeşme ve Bodrum geliyor. İki ilçede de hava sıcaklıkları 32-33 dereceleri buluyor.

Trend

Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı? Beklenen gün geldi, kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan duyuracak

Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı? 16 Haziran'a sayılı günler kala tüm Türkiye aynı sorunun yanıtını merak ederken, tatil planları için geri sayıma başlandı. Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bugün yapılacak Kabine toplantısına çevrildi. 28 Mayıs 2023 seçimlerinin ardından geçen bir yılın masaya yatırılacağı kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama yapması bekleniyor.

Haber

22 bin liralık fark: Fiyatları duyunca onlar da şaşırdı: Çifte tarifeyi anbean kaydettiler

Yaz tatili için denize gitmek yerli turiste hayal oldu. Yabancı turistin bile yüksek bulduğu fiyatların yanına yaklaşılamıyor. Ancak tüm bunlara rağmen oteller yerli turistlere farklı fiyat vermeye devam ediyor. Belek’teki bir oteli arayarak yerli ve yabancı turist gibi fiyat alan iki muhabir aldıkları fiyatları karşılaştırdı. 22 bin TL fiyat farkıyla karşılaştılar.

Finans

7 güne 1 milyon lira ile Dubai’yi de Paris’i de solladı! Artık turiste de hayal… ‘Yok oldu’ diyerek alarmı çaldılar

Son dönemde Türkiye’nin artık pahalı bir turizm ülkesi olduğu yabancı turistler tarafından sıkça dile getirilirken sektörde alarm zilleri daha sezon tam olarak başlamadan çalmaya başladı. Fiyatlar ise alıp başını gitmiş durumda. Bodrum’da 1 hafta tatil için 902 bin lira isteyen otel bile bulunuyor. Buna karşın Dubai’nin 7 yıldızlı en pahalı oteli aynı hizmet için 290 bin TL, Paris Disney Land 335 bin lira talep ediyor.

Finans

Bodrum’daki Çeşme’deki fiyatlara karşı tamamen ücretsiz! İki bakanlıktan ortak çalışma: 15 tane vardı, yenileri geliyor

‘Denizler Halkındır’ projesi ile kıyı şeridini vatandaşların ulaşımına açmayı hedefleyen hükümet şimdi de yeni bir adım daha atıyor. Halihazırda 15 tane halk plajına yenilerinin ekleneceğini duyuran Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, önümüzdeki dönemde bunların sayılarının artırılacağını söyledi. Yer tahsisi konusunda ise Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile görüşme yaptıklarını kaydetti.

Finans

Ne Çeşme ne Bodrum... İstanbul'da bile plajlar cep yakıyor! Tatilde şehirde kalanlar için de fiyatlar 1000 TL'yi buluyor

Yaz tatili yaklaşırken Bodrum ve Çeşme gibi popüler tatil yerlerindeki fiyatlar gündem oluyordu. Ancak yüksek fiyatlar nedeniyle tatil için şehir dışına çıkamayan İstanbulluların kentte kaldıklarında da işi biraz zor görünüyor. Çünkü geçen yıl giriş için 300 TL alan İstanbul'daki plaj işletmecileri fiyatı neredeyse 2 kat artırdı. Bu sene yalnızca girişler ortalama 500 TL'den başlayacak. Buna yeme - içme kalemleri de eklendiğinde plaja gitmek isteyenlerin en az 1000 TL'yi gözden çıkarması gerek.

Manşet

Tatil için geldi başına gelmeyen kalmadı! Hastaneye kaldırıldı

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, bungalov işletmesinde tatil yapan 32 yaşındaki Ozan Y.'ye, bahçede bulunduğu sırada nereden ateşlendiği belli olmayan bir tabancadan çıkan yorgun mermi isabet etti. Dizinden yaralanan Ozan Y. hastaneye kaldırılırdı.

Haber

2024 yılı kiralık villa seçenekleri

Daha önce otel veya pansiyonlarda tatil yapmış olabilirsiniz ancak villa tatili, farklı bir deneyim sunar. Son yıllarda giderek popülerleşen villa kiralama konforlu ve özgür bir tatil deneyimi sunar. Villacım olarak, tatil severlere en geniş seçeneklerle villa kiralama imkanı sunuyoruz.

Haber

Plajdan fotoğraf paylaşınca... Fizyoterapistin tatil planı pahalıya patladı! Adım adım iz sürüp ortaya çıkardı

Konya'da hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp tatile giden Fizyoterapist, bunu öğrenen rehabilitasyon merkezi sahibinin şikayetiyle açılan davada görevi kötüye kullanma suçunu azmettirme suçundan 5 ay hapis cezası aldı. Raporu düzenleyen doktorla hemşire de görevi kötüye kullanma suçundan 5’er ay hapis cezasına çarptırıldı. 3 sanığın cezalarının hükmünün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi. Fizyoterapistin o tarihte sosyal medyada plajdan fotoğraf paylaştığı da öğrenildi.

Haber

Kurban Bayramı tatili öncesi fiyatlar tavan yaptı! ‘2 ayda 100 lira daha zam gelmiş…’

Son dönemde şehirlerarası otobüslerin bilet fiyatları adeta gaza bastı, yüksek fiyatlar vatandaşı isyan ettirdi. Otobüs firmaları "artan maliyetler" savunması yaparken bilet fiyatlarına gelen zamlar enflasyon verileriyle de ortaya kondu. İşte otobüs fiyatlarındaki son durumun detayları…

Finans

Kruvaziyerlerle Ege adalarına mavi yolculuk

"Yüzen otel" olarak nitelendirilen gemilerle Ege adalarına yolculuğa çıkanlar, kruvaziyerde ve uğradıkları limanlarda farklı bir tatil deneyimi yaşıyor.

Yurthaber

Ev fiyatına kiralık yazlık villa! Otelleri da solladı: Çeşme, Bodrum, Ayvalık... Aylık 3 milyon 300 bin TL isteyen bile var

Bu yaz tatil yapmak adeta lüks oldu. 'Oteller pahalı' diye tatil yapmak için kiralık ev bakanlar, ilan sitelerinde gördükleri fiyatlarla adeta şoke oldu. Otellerdeki tatil fiyatları cep yakarken, kiralık yazlık fiyatları ise otelleri bile geride bıraktı. Bodrum'da denize uzak dubleks evin aylık kirası 65 bin TL olurken, denize sıfır özel havuzlu, özel plajlı villa içinse 3 milyon 300 bin TL isteniyor.

Finans

Huzurevi bocce takımları tatil yaptıkları Alanya'da turnuvada karşılaştı

Antalya'da geçen yıl düzenlenen 6. Yetişkin Gençler Huzur Bocce Ligi'ni ilk dört sırada bitirerek Alanya ilçesinde tatil kazanan 4 huzurevi takımı, bocce turnuvasında karşılaştı.

Yurthaber

Bursa Hayvanat Bahçesi bayram tatilinde 61 bin 800 ziyaretçi ağırladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, Ramazan Bayramı tatilinde 61 bin 800 ziyaretçi ağırladı.

Yurthaber

İstanbul'a girişleri yasaklandı! Bayram tatili dönüşü, trafiğe karşı 24 saatlik önlem

9 günlük Ramazan Bayramı tatili bugün itibariyle sona eriyor. Tatil için şehir dışına çıkan vatandaşların, İstanbul'a dönüşleri devam ederken; trafiği rahatlatmak adına bir takım yeni tedbirler alındı. İçişleri Bakanlığı kararıyla kamyon, TIR, çekici, tanker ve ağır tonajlı araçların kente girişleri 24 saat süreyle yasaklandı.

Haber

7 gün Maldivler'le 2 gün Bodrum fiyatı aynı! Lahmacun ayran 900 TL'ye satılıyor...

Tatil cenneti Bodrum; denizi, kumsalı, eğlence hayatıyla olduğu kadar pahalı oluşuyla da her yıl gündeme geliyor. Bu yıl fiyatlar daha baharda uçtu. Lahmacun ve ayranın 900 liraya satıldığı ilçe Maldivleri solladı.

Finans

Yaz tatili planı yapanlar dikkat! Çeşme'de bir villanın aylık kirası dudak uçuklattı

Havaların ısınmasıyla birlikte tatil bölgeleri de hareketlendi. Vatandaşlar şimdiden yaz tatili için plan yapmaya başladı. İzmir Çeşme'de tatilcilere kiralanan bir villanın fiyatı sosyal medyada gündem oldu. Bir vatandaş, "Bu paraya eskiden yazlık alırdı millet" yorumunu yaptı.

Trend

Bayram tatilinde oraya akın ettiler! Doluluk oranı yüzde 98...

Tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle yerli ve yabancı turistleri ağırlayan Kapadokya bölgesinde, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde konaklama tesislerinde doluluk yüzde 98'e ulaştı.

Finans