Ağız Kuruluğu Nedenleri Haberleri

Ağız kuruluğu neden olur, nasıl geçer? Ağız kuruluğunu gidermek için ne yapmalı?

Günlük yaşamın karmaşasında çoğu zaman ağız kuruluğu sorunu göz ardı edilir. Ancak bu rahatsızlık sadece hoş olmayan bir duygu değil, aynı zamanda genel sağlığımızı da etkileyebilir. Ağız kuruluğu, ağız içindeki tükürük salgısının azalması ya da kalitesinin bozulması sonucu ortaya çıkar. Bu durum, diş çürükleri, ağız kokusu ve sindirim problemleri gibi pek çok sorunu beraberinde getirebilir. Peki, ağız kuruluğu neden olur?

Haber 27-03-2024 19:23

Ağız kuruluğunu hafife almayın! O ciddi hastalığın işareti olabilir... Fark ettiğiniz an bunu yapın

Ağız kuruluğu tahmin edilenden çok daha fazla kişinin yaşadığı bir problem ancak çoğu zaman fazla ciddiye alınmayabiliyor. Fakat uzmanlar; ağız kuruluğu konusunda biraz daha fazla dikkatli olunması yönünde uyarıda bulunuyor. Çünkü ağız kuruluğu beş ciddi hastalığın tehlike işareti olabilir.

Kadin 29-02-2024 16:34

Önemsiz görülüyor ama ciddi hastalıkları habercisi olabilir! Ağız kuruluğu önceden uyarı veriyor

Ağız kuruluğu her mevsim yaşanan ve genellikle önemsiz görülen sağlık problemleri arasında yer alıyor. Ağız içindeki tükürüğün azalmasıyla ortaya çıkan ve hem ağzın içinin hem de dudakların kurumasına sebep olan ağız kuruluğu ciddi hastalıkların belirtisi olabilir.

Haber 05-01-2023 14:25

Ağız Kuruluğu Nedenleri

Ağız Kuruluğu Nedenleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ağız Kuruluğu Nedenleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.