Yiyecek Haberleri

Tatvan'da yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı

Bitlis'in Tatvan ilçesinde etkili olan kar nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için yaşam alanlarına yem bırakıldı.

Yurthaber 22-01-2024 15:47

Ardahan'da Kızılay kar nedeniyle araçlarıyla yolda kalanlara gıda ve içecek dağıttı

Ardahan'da gece etkili olan kar nedeniyle araçlarıyla yolda kalanlara Kızılay ekipleri yiyecek ve içecek ulaştırdı.

Yurthaber 18-12-2023 11:03

Uludağ'da ayılar yerleşim yerlerinde yiyecek ararken görüntülendi

Bursa'da, Uludağ'ın Sarıalan bölgesinde yiyecek arayan ayılar görüntülendi.

Yurthaber 27-11-2023 08:03

Otobüslerde yolcudan çok onlar taşınıyor! 'Araçta 15 yolcu var ama bagajlarda yer yok'

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde binbir emekle hazırlanan kışlık yiyecekler, yolcu otobüsleriyle İstanbul başta olmak üzere batı illerine ulaştırılıyor. Yolcudan çok yöresel ürünlerin taşındığı otobüslerle ilgili konuşan otobüs şoförü Eşref Karakaş, "Bu aylar erzak gönderme zamanı. Vatandaşlar kolilerce eşya getiriyor. Araçta 15 yolcu var ancak bagajlarda yer yok. Erzak zamanı olduğu için bagajlarımız doluyor." dedi.

Haber 30-10-2023 12:27

Diğer Haber Etiketleri

belirti besin beslenme Kardiyolog deprem hindistan cevizi yağı alkol balık bal domates elma yumurta ıspanak kabak çekirdeği kakao karabiber karides karpuz kayısı kuruyemiş magnezyum mercimek muz Oruç pancar patates pekmez peynir sarımsak soğan squat susam süt tahin tarçın zencefil hurma yoğurt zerdeçal yulaf kan şekeri kolesterol şeker Meyve suyu dondurma çöplük Canan Karatay Avokado maden ocağı makarna erişte ilaç buzdolabı Gluten battaniye nişasta Baklagiller Ramazan menüsü Kefir Karbonhidrat Cinsel sorunlar kafein demir konserve ekmek kalp hastalıkları su hastalık uyku bisküvi Türk Kızılay Soya Pirinç bulyon kızartma ağız kokusu Kızılay Kalp‎ Karaciğer‎ Mide‎ çikolata Kim Kardashian Ağrı Bingöl Bitlis Bursa Ardahan Çay Kiraz kahve Uludağ madeni para iftar Sahur tatil çorba Pestisit badem asit kar ayı yolcu otobüsü Acı biber tedavi Ramazan elektrik kesintisi DNA tuz tilki idrar penis artrit baş ağrısı böbrek taşı böbrek yetmezliği diyabet eklem ağrısı felç hipertansiyon kalp krizi kanser karaciğer yağlanması kolesterol yüksekliği mide ağrısı mide kanseri migren obezite regl siroz uykusuzluk yüksek tansiyon Susuz Tatvan Ülke alara ağız ağız kuruluğu ağız kuruluğu neden olur ağız kuruluğu nedenleri artrit nedir crush damar covid cinsel sağlık cips destek bakliyat böbrek bozuk para faydaları estetik enerji içeceği fasulye gıda glikoz glüten nedir hata hayat hazır çorba içecekler ilik iltihap iftar sofrası ayak araştırma elektrik kesintileri diyabet nedir dolaşım sistemi hastalıkları doymuş yağ doğa dudak kuruması eklem ağrıları egzersiz kahvaltılık gevrek kalp damar hastalıkları kan grubu yardım yarıyıl tatili yaşam yem mon mısır gevreği margarin puding protein regl ağrısı regl ağrısı nasıl geçer risk sivil toplum kuruluşları serum şarküteri sigara içmek popo potasyum süper sodyum soğuk tarif tavuk döner surucu sos sosis tahıl kuru meyve kurabiye ölüm noodle trans yağ üşüme neden olur uyarı uzman tok crush sendromu deprem çantasına neler konulur bastı elma özü meyve ve sebze yiyecekler zarar yağ tip 2 diyabet buzdolabına konulmaması gereken yiyecekler bozulmayan yiyecekler sinirli üşümek neden olur üşümeye ne iyi gelir uyumak için ne yapılır oksalat nedir

Yiyecek

Yiyecek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yiyecek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bingöl'de bozayı ve tilkilerin çöplükte yiyecek arayışı görüntülendi

Bingöl'ün Kiğı ilçesinde yavrularıyla çöplükte beslenen bozayı ve tilkiler kameraya yansıdı.

Yurthaber 20-09-2023 10:50

Vücutta dayanılmaz ağrılara neden olan 4 gıda! Bu hatadan uzak durun

Yediğimiz sağlıklı yiyecekler daha enerjik ve zinde olmamızı sağlarken zararlı yiyecekler çeşitli hastalıklara ve ağrılara neden olabiliyor. Uzmanlar eklem ağrıları ve iltihaplanmalara yol açan gıdalara karşı uyarıyor. İşte artrit ağrılarını artıran yiyecekler...

Haber 12-06-2023 17:23

Regl döneminde tüketilmemesi gereken yiyecek ve içecekler

Regl dönemi birçok kadın için işkence olarak görülüyor. Regl süresi boyunca çeşitli semptomlar yaşayan kadınlar ağrılarını ve şişkinliklerini azaltacak çözümler arıyor. Uzmanlar regl semptomlarını artırabilecek yiyecek ve içeceklere karşı uyarıyor.

Kadin 08-06-2023 15:23

Uzmanlara göre kolayca uyumanızı sağlayacak 5 yiyecek! Uyku kalitesini artırıyor

Uyku problemleri gün içerisinde yorgunluğa ve dikkat dağınıklığına neden olabiliyor. En büyük uyku problemi olarak bilinen uykusuzluğa çözüm aranıyor. Uyumak için ne yapılır sorusunu araştıranlar için kolayca uyumayı sağlayacak 5 yiyecek bulunuyor.

Haber 28-05-2023 22:44

Uzmanı uzak durulması gereken yiyecekleri açıkladı! Severek yiyorsunuz ama tansiyonu uçuruyor

Yüksek tansiyon hastalığı tedavi edilmezse böbrek, kalp ve damar hastalıklarına, felçlere ve görme kaybına sebep olabilir. Toplumda sıklıkla görülen yüksek tansiyon hastalığından korunmak için tüketilen yiyeceklere dikkat etmek gerekiyor. Kalp uzmanı yüksek tansiyon için riskli olan yiyecekleri sıraladı.

Haber 24-05-2023 16:50

Karaciğer sağlığını yerle bir ediyor! Yemeden önce tekrar düşünün

Yediğimiz yiyecekler birçok sağlık sorununa neden olabiliyor. Özellikle karaciğer tüketilen yiyeceklerden en çok etkilen organlar arasında bulunuyor. Yağlı karaciğer hastalığından korunmak için bazı gıdalardan uzak durmak gerekiyor. Uzmanlar karaciğeri yağlandıran riskli gıdalar hakkında uyarılarda bulundu.

Haber 08-05-2023 09:02

Bu yiyecekleri asla buzdolabına koymayın! Tüm faydalarını götürüyor

Buzdolabı birçok gıdanın uzun süre muhafaza edilmesini sağlayarak hayatımızı kolaylaştırıyor. Ancak buzdolabına konulan meyve ve sebzelere dikkat etmek gerekiyor. Bazı gıdaların asla buzdolabına konulmaması gerekiyor. Buzdolabına girmemesi gereken yiyecekler sağlığınızı tehlikeye atabiliyor.

Haber 24-04-2023 16:52

Uzun yaşamın sırrı! Ölüm riskini yüzde 30 düşüren üç gıda

Uzun yaşamın sırrı insanlığın ilk zamanlarında itibaren merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu konuda yapılan araştırmalar ve uzun yaşayan kişilerle yapılan röportajlarda uzun yaşamak için sağlıklı beslenmenin ne kadar önemli olduğu vurgulanıyor. Araştırmaların sonucunda ölüm riskini yüzde 30 düşüren gıdalar açıklandı.

Haber 22-04-2023 17:21

Midede dayanılmaz ağrılara neden oluyor! Sindirimi en zor yiyecekler

Toplumda sıklıkla görülen mide ağrıları özellikle yemeklerden sonra dayanılmaz hale gelebiliyor. Sindirimi zor yemekler hazımsızlığa ve ağrıya neden oluyor. Bazı yiyecekler oldukça sağlıklı olsa da mide için olumsuz durumlar yaratabiliyor. Uzmanlar sindirimi zor olan yiyecekleri sıralayarak bu gıdalar hakkında uyarıyor.

Haber 19-04-2023 16:45

Yemeden önce tekrar düşünün! Bu yiyecekler ömür boyu hasta ediyor

Diyabet çağımızın en sık görülen hastalıkları arasında yer alıyor. Diyabeti iyileştirecek herhangi bir tedavinin bulunmaması bu hastalığa sahip kişilerin ömür boyu beslenmelerine dikkat etmelerini gerektiriyor. Bu riskli hastalık hakkında yapılan araştırmalarda diyabete neden olan çeşitli gıdalar olduğu tespit edildi. Araştırma sonucunda sıklıkla yediğimiz diyabet riski oluşturan gıdalar açıklandı.

Haber 19-04-2023 09:12

Uzmanlar sağlıklı bildiğimiz yiyeceklere karşı uyardı! Kalp damarlarını tıkıyor, kolesterolü yükseltiyor

Kolesterol, kalp hastalıkları yediğimiz yiyeceklerden doğrudan etkilenen hastalıklar olarak biliniyor. Bu hastalıklara sahip olan veya risk altında olan kişilerin tükettiği yiyeceklere ekstra dikkat etmesi gerekiyor. Sağlıklı olduğunu düşünerek yediğimiz birçok yiyeceğin içerisinde doymuş yağ ve şeker bulunuyor. Bu da kolesterol seviyelerini yükselterek kalp hastalıklarına zemin oluşturuyor. Uzmanlar kolesterolü yükseltebilecek yiyecekleri sıraladı.

Haber 11-04-2023 09:29

Sporcular ramazanda nasıl beslenmeli? Ramazanda spor ve beslenme nasıl olmalı, vücut geliştirme beslenme önerileri

Sporcuların ramazan ayında beslenmesi konusu oldukça önemlidir. Ramazan ayı boyunca oruç tutan sporcuların vücutlarının ihtiyaç duyduğu besinleri alarak sağlıklı kalmaları ve performanslarını korumaları gerekir. Bu nedenle uygun bir beslenme planı hazırlamak ve doğru besinleri tüketmek çok önemlidir. Peki, spor yapanlar ve vücut geliştirenler Ramazanda nelere dikkat etmelidir?

Haber 07-04-2023 15:42

Gebeler oruç tutabilir mi? Hamileler ramazanda nasıl beslenmeli, emziren anneler nelere dikkat etmeli?

Ramazan ayı Müslümanlar için ibadet ve oruç tutma ayıdır. Hamile kadınlar da bu ayda oruç tutabilirler ancak sağlıklı bir gebelik süreci için doğru beslenme alışkanlıklarına dikkat etmek çok önemlidir. Gebelik sürecinde vücut daha fazla besin ve enerji ihtiyacı duyar bu nedenle hamile kadınlar oruç tutarken yeterli miktarda besin alımını sağlamak için özen göstermelidirler.

Haber 07-04-2023 15:42

Şeker hastaları oruç tutabilir mi? Şeker hastaları ramazanda nasıl beslenmeli, insülin direnci olanlar nelere dikkat etmeli?

Şeker hastaları gibi bazı insanlar için Ramazan ayı boyunca oruç tutmak sağlık açısından zorlayıcı olabilir. Şeker hastalığı kan şekerinin kontrol edilemediği bir durumdur ve bu hastaların düzenli olarak yemek yemeleri ve ilaçlarını almaları gerekir. Bu nedenle şeker hastalarının oruç tutmadan önce doktorlarıyla konuşmaları ve oruç tutmanın sağlık durumlarına olumsuz etkisi olup olmayacağını belirlemeleri önemlidir.

Haber 07-04-2023 15:42

Tansiyon hastaları oruç tutabilir mi, tansiyon hastaları için doğru beslenme düzeni nasıl olmalı? Tansiyon hastaları ramazanda nasıl beslenmeli?

Ramazan İslam dininin en önemli ibadetlerinden biridir ve tüm dünyada milyonlarca insan tarafından kutlanır. Ancak oruç tutmak birçok insan için zorlu bir deneyim olabilir özellikle tansiyon hastaları için. Tansiyon hastalığı kan basıncının normalden yüksek olması durumudur ve birçok insanın hayatını etkileyen bir sağlık sorunudur.

Haber 07-04-2023 15:42

Mide hastalığı olan kişiler ramazanda nasıl beslenmeli? Mide rahatsızlığı olanlar için ramazanda beslenme önerileri

Ramazan ayı tüm İslam dünyasında büyük bir öneme sahip olan bir aydır. Bu ay boyunca Müslümanlar oruç tutarak kendilerini bedensel ve ruhsal olarak arındırmaya çalışırlar. Ancak midesi hassas olan kişiler için oruç tutmak zor olabilir ve bu durum onların sağlık durumunu olumsuz etkileyebilir. Bu nedenle mide rahatsızlığı olan kişilerin Ramazan ayında oruç tutmadan önce doktorlarına danışmaları önemlidir.

Haber 07-04-2023 15:42

Ramazanda fitness yapılır mı, nasıl yapılmalı? Ramazanda spor ne zaman yapılmalı, hangi saatlerde spor yapmalı?

Ramazan ayı müslümanlar tarafından oruç tutulan kutsal bir aydır. Bu ay boyunca gün içinde yemek yemek ve su içmek yasaktır. Ramazan ayı boyunca birçok insan fiziksel aktivitelerini sınırlıyor ve bazıları da tamamen bırakıyorlar. Ancak Ramazan ayında da fitness yapmak mümkündür. Fitness yapmak oruç tutan insanların sağlıklı kalmalarına ve bedenlerini güçlendirmelerine yardımcı olabilir.

Haber 07-04-2023 15:41

Diyet yapanlar ramazanda nasıl beslenmeli, Kilo almamak için nelere dikkat etmek gerekir? Ramazanda sağlıklı beslenme tüyoları

Ramazan, Müslümanlar için önemli bir aydır ve bu ay boyunca oruç tutulur. Oruç tutarken sağlıklı beslenmek oldukça önemlidir çünkü uzun saatler boyunca yemek yememek vücudun besin ihtiyacını karşılamasını zorlaştırabilir. Diyet yapanlar için ise bu durum daha da önem kazanır. Çünkü uygun beslenme alışkanlıkları ile birlikte oruç tutmak sağlıklı kilo kaybını destekleyebilirken yanlış beslenme alışkanlıkları ise kilo alma ve sağlık sorunlarına yol açabilir.

Haber 07-04-2023 15:41

Ramazanda beslenme nasıl olmalıdır, sahurda nasıl beslenmek gerekir? Ramazanda beslenme ipuçları ve oruç tutanlar için beslenme önerileri

Ramazan ayı İslam dininin önemli ayalarından biridir ve dünya genelinde Müslümanlar tarafından oruç tutulur. Oruç tutmak, sabah ezanı ile iftar saatleri arasında yeme içme, cinsel ilişki ve bazı diğer aktivitelerden uzak durmayı içerir. Bu süreçte beslenme sağlıklı bir şekilde oruç tutmanın önemli bir parçasıdır. Ramazan ayında doğru beslenme ile sağlık ve enerji düzeylerinin korunması mümkündür. Peki, Ramazanda ve sahurda nasıl beslenmek gerekir?

Haber 07-04-2023 15:40

Baş ağrınızın nedeni bu yiyecekler olabilir! Migreni tetikleyen gıdalar

Baş ağrısı toplumda en sık görülen sağlık sorunları arasında yer alıyor. Düzenli olarak yaşanan baş ağrısının nedenini öğrenmek için mutlaka doktora başvurmak gerekiyor. Genellikle migrenden kaynaklanan baş ağrılarını tetikleyen bazı gıdalar bulunuyor. Baş ağrısı yaşıyorsanız bu gıdaları tüketmeden önce bir daha düşünmelisiniz.

Haber 06-04-2023 09:53

Sıklıkla yapılan bu hatalardan uzak durun! Kanserden korunmak için 6 öneri

Kanser çağımızın tehlikeli hastalıkları arasında yer alıyor. Her yıl milyonlarca insanın hayatını kaybetmesine neden olan kansere karşı bilinçli olmak hayat kurtarıyor. Günlük hayatta fark etmeden yaptığımız birçok hata kansere yol açabiliyor. Uzmanı kanserden korunmak için 6 öneri paylaştı.

Haber 03-04-2023 12:01

Canan Karatay'dan Ramazan'da beslenme uyarıları! Gün boyu tok tutan süper besini açıkladı

Ramazan ayında gün boyunca dinç ve sağlıklı kalabilmek adına iftarda ve sahurda tüketilen yiyeceklere dikkat etmek gerekiyor. Sağlıklı beslenme ile ilgili faydalı açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Canan Karatay, Ramazan ayında uzak durmanız gereken hataları ve yapmanız gereken beslenme düzenini açıkladı.

Haber 02-04-2023 09:16

Sahurda yenildiğinde tüm gün tok tutan 7 yiyecek! Ramazan boyunca tüketin

Sahurda yenilen yiyecekler tüm gün boyunca sağlığımızı ve direncimizi etkiliyor. Ramazan ayı boyunca doğru ve dengeli beslenmek büyük önem taşıyor. Sahurda uzun süre tok tutan yiyecekler daha rahat oruç tutmanıza yardımcı olabilir. Sahurda ne yesem diye düşünüyorsanız aşağıdaki yiyecekleri tercih edebilirsiniz.

Yemek 31-03-2023 11:41

Uzmanı uyardı: Sakın bu hatayı yapmayın! İftarda uygulamanız gereken beslenme düzeni

Ramazan ayında doğru beslenme düzeni oldukça önem taşıyor. İftarda ve sahurda yanlış besinler tüketmek çeşitli hastalıkların tetiklenmesine ve gün boyunca rahatsızlık hissine neden olabiliyor. Beslenme uzmanı Ramazan ayında kaçınılması gereken hatayı söyleyerek doğru beslenme şeklini açıkladı.

Haber 29-03-2023 11:47

Sağlıklı sanıyoruz ama değil! Kardiyolog kalp hastalıklarından korunmak için asla yemediği 6 yiyeceği açıkladı

Yediğimiz yiyecekler sağlığımız hakkında belirleyici rol oynayabiliyor. Özellikle kalp sağlığı için tüketilen yiyeceklere dikkat etmek gerekiyor. Sağlıklı sandığımız birçok yiyecek ölümcül sonuçlara sebep olabiliyor. Bir kardiyolog kalbini tehlikelerden korumak için asla yemediği 6 gıdayı açıkladı. İşte kalp krizi ve kalp hastalıklarının riskini artırabilecek o riskli gıdalar...

Haber 28-03-2023 17:42

Saatin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız! Sahurdan iftara kadar sizi tok tutacak, susatmayacak yiyecekler

Ramazan ayında uzun saatler boyunca aç ve susuz kaldığımız için sahur vaktinden iftara kadar geçen süre içinde hem tok tutacak hem susatmayacak yiyecekler tercih etmek gerekiyor. Doğru besinler tüketilirse ramazan ayında tutulan oruç vücudu yormaz ve gündelik yaşantıya açlık çekmeden devam edebilmek mümkün olur. Gelin, sizi tok tutacak ve susatmayacak protein içeren gıdalarla glisemik indeksi düşük besinleri beraber inceleyelim.

Yemek 24-03-2023 10:47

Kan grubunuza göre yemeniz gereken yiyecekler! Tüm vücudu etkiliyor

Kan grubu sağlık için birçok belirleyici etki taşıyor. Kan grupları üzerine yapılan araştırmalar kan gruplarının bazı hastalık risklerinin çok daha fazla olduğu belirtiyor. Daha sağlıklı olmak için her kan grubunun tüketmesi ve tüketmemesi gereken yiyecekler bulunuyor.

Haber 03-03-2023 09:59

Yiyecekler nasıl daha uzun süre bozulmadan kalabilir? Hangi yiyecek nerede ve nasıl muhafaza edilir?

Yemek sadece bir ihtiyaç değil, aynı zamanda insanlar için bir zevk kaynağı olarak görülebilir. Uzun bir günün ardından eve gidip yemeyi hayal ettiğiniz yiyeceklerin bozulmuş olduğunu görmek hayal kırıklığına neden olabilir. Ancak merak etmeyin, yiyeceklerin bozulmasını önlemenin ve raf ömrünü uzatmanın uygulaması oldukça kolay bazı yolları var.

Yemek 01-03-2023 17:55

Depremden sonra bu yiyeceklerin tüketiminden kaçının! Hayati önem taşıyor

Depremin ardından psikolojik ve sağlık açısından birçok değişiklik yaşanıyor. Depremin etkilerini azaltmak ve sağlığı korumak için çeşitli önlemler alınması gerekiyor. Uzmanlar depremzedelerin yaşanan depremden sonra uygulaması gerekenleri açıkladı.

Haber 15-02-2023 13:32

Bir kaşığı vücudu sıcacık yapıyor! El ve ayak üşümelerini durduruyor

Son günlerde artış gösteren soğuk havalarda doğru beslenme büyük önem taşıyor. Özellikle deprem alanında soğukta kalan vatandaşları daha sıcak tutabilmek için en uygun olabilecek yiyecekler aranıyor. Uzmanlar vücudu sıcak tutan en etkili yiyeceği tüketmenizi öneriyor.

Haber 09-02-2023 17:08

Deprem çantasına konulması gereken yiyecekler! Çantanızı önceden ayarlayın

Deprem çantası enkaz altında hayat kurtarabiliyor. Uzmanlar doğru bir şekilde hazırlanan deprem çantasının hayati önemi olduğunu belirtiyor. Deprem çantasına konulan yiyeceklere oldukça dikkat etmek gerekiyor. İşte deprem çantasında bulunması gereken yiyecekler...

Yemek 09-02-2023 11:16

Uzun süre tok tutacak gıdalar! Yanınızdan eksik etmeyin

Depremin ardından deprem çantasına konulacak ve uzun süre tok durmanızı sağlayacak yiyecekler aratılıyor. Depremden sonra uzun süre tok kalmanızda yardımcı olacak yiyecekler bulunuyor. Bu yiyecekleri tüketerek enerjinizi uzun süre devam ettirebilirsiniz.

Yemek 08-02-2023 13:26

Sadece bir kaşığı bile etkili! Soğuk havalarda vücudunuzu ısıtan yiyecekler

Kışın ve yazın yediğimiz yiyecekler değişiklik gösteriyor. Soğuk kış aylarında vücut ısımızı daha sıcak tutmamızı sağlayacak yiyecekler bulunuyor. Bu yiyeceklerin tüketilmesi içinizi ısıtarak soğuk havalara karşı daha dirençli olmanızı sağlayabilir.

Haber 07-02-2023 11:28

Sakın yemeyin! Kolesterolü uçuruyor, damarları tıkıyor

Günlük hayatta severek tükettiğimiz birçok yiyecek kalp krizi, diyabet, kanser, böbrek ve karaciğer hastalıklarına neden olabiliyor. En sık tükettiğimiz yiyecekler kolesterolü yükselterek kalp damarlarının tıkanmasına yol açıyor. Aşağıda yer alan tehlikeli yiyecekleri tüketmeden önce tekrar düşünmeniz gerekiyor.

Haber 06-02-2023 10:28

Dünyanın en zararlı yiyeceklerinden! Severek yiyoruz ama kansere yol açıyor

Severek yediğimiz birçok yiyecek sağlığımız için büyük tehlike oluşturabiliyor. Uzmanlar kanser ve kalp hastalıkları gibi hastalıklara neden olan yiyecekler hakkında araştırmalar yapıyor. Yapılan araştırmalarda özellikle son yıllarda sıklıkla tüketilen o yiyeceğin kanserle bağlantılı olabileceği bulundu. Yiyeceğin içerisinde bulunan masum sandığımız birçok gıda büyük risk oluşturuyor.

Haber 23-01-2023 14:41

Buzdolabına konulan bozuk para hayat kurtarıyor! Bu yöntemi hemen uygulayın

Hiç farkında olmadığımız ufak olaylar sağlığımızı büyük ölçüde tehlikeye atabiliyor. Ancak bizim bilincimiz dışında gerçekleşen bu olayların bazılarına önceden müdahale edebiliriz. Buzluğa konulan madeni paranın hayatımızı kurtarabileceğini biliyor muydunuz? İşte buzluğa konulan madeni paranın faydası...

Kadin 16-01-2023 15:19

Önemsiz görülüyor ama ciddi hastalıkları habercisi olabilir! Ağız kuruluğu önceden uyarı veriyor

Ağız kuruluğu her mevsim yaşanan ve genellikle önemsiz görülen sağlık problemleri arasında yer alıyor. Ağız içindeki tükürüğün azalmasıyla ortaya çıkan ve hem ağzın içinin hem de dudakların kurumasına sebep olan ağız kuruluğu ciddi hastalıkların belirtisi olabilir.

Haber 05-01-2023 14:25

Vücuda verdiği zararlar inanılmaz! Böbrek taşına sebep olan yiyecekler

Böbrekler vücudumuzun sağlıklı bir şekilde işleyişi için hayati önem taşıyor. Böbreklerin görevini tam olarak yapabilmesi için tükettiğimiz yiyeceklere dikkat etmemiz gerekiyor. Bazı yiyecekler dayanılmaz ağrılara yol açan böbrek taşlarına sebep olabiliyor. İşte böbrek taşı riskini artıran yiyecekler...

Haber 02-01-2023 08:36

Kim Kardashian poposu için yemeniz gereken 4 doğal yiyecek! Estetik olmadan popoyu büyütmek için...

Kim Kardashian'ın kalçaları tüm dünyada beğenilen ünlü popoları arasında yer alıyor. Birçok kadın daha büyük popoya sahip olmak için çeşitli yöntemler deniyor. Kim Kardashian bu popoya doğal yoldan kavuşmasa da estetiksiz de büyük kalçalara sahip olmak mümkün. Eğer siz de poponuzu doğal yoldan büyütmek istiyorsanız aşağıdaki yiyecekleri diyet listenize ekleyebilirsiniz.

Kadin 05-12-2022 09:50

Ağzınıza sürmeyin! Vücudu iltihaplandırıyor, dayanılmaz ağrılara yol açıyor

Artrit, eklemlerde meydana gelen vücut tarafından üretilen iltihabik durumlara deniliyor. Artrit bazı dönemlerde artış gösterebiliyor. Artritin artmasına artrit alevlenmeleri deniliyor. Bu artışın nedenleri arasında yanlış beslenme bulunuyor. Yediğimiz bazı yiyecekler vücuttaki iltihapların artmasına ve dayanılmaz ağrılar yaşamamıza neden olabiliyor. İşte vücuttaki iltihabı artıran kaçınılması gereken yiyecekler...

Haber 03-12-2022 18:57

Her evde bulunuyor ama vücudu alt üst ediyor! Kan şekerini yükselterek kalp ve böbrekleri bitiriyor

Severek yediğimiz birçok yiyeceğin faydaları olsa da zararları da göz korkutucu derecede etkili olabiliyor. Sağlığı doğrudan etkileyen bazı yiyecekler kan şekerini hızla yükselterek çok ciddi hastalıklar için risk oluşturuyor. Özellikle diyabet hastalarının yerken bir kez daha düşünmesi gereken her evde bulunan tehlikeli besinler bulunuyor. İşte kan şekerini hızla yükselten vücudun dengesini alt üst eden gıdalar...

Haber 01-12-2022 09:28

Her bir lokması tehlike saçıyor! Yediğiniz an DNA'yı mahvediyor

Günlük hayatımızda yediğimiz birçok yiyecek sağlığımız için riskli durumlar yaratabiliyor. Bilindiği üzere zararlı yiyecekler kanser, kalp hastalıkları, böbrek hastalıkları, diyabet, kolesterol gibi tehlikeli hastalıkların oluşmasında büyük rol oynuyor.

Haber 14-11-2022 11:04

Ağzınıza bile sürmeyin! Penisin küçülmesine neden oluyor

Penis boyu cinsellik hakkında en çok konuşulan bedensel problemler arasında bulunuyor. Birçok erkek penis boyunu uzatacak çözüm yolları arıyor. Ancak penis boyunu uzatmadan önce daha fazla kısalmasını istemiyorsanız bazı gıdalardan kaçınmanız gerekiyor. İşte penis boyunu kısaltan durumlar...

Haber 08-11-2022 11:19

Ufacık bir parça bile dayanılmaz acılara yol açıyor! Baş ağrısını tetikleyen yiyecekler

Baş ağrıları toplumda en sık görülen ağrılar arasında bulunuyor. Dayanılmaz acılara yol açarak yaşam kalitesini oldukça düşüren ve temel ihtiyaçları yaparken bile zorlanmalara neden olan baş ağrılarını tetikleyen yiyecekler bulunuyor. Özellikle migren hastalarının bu yiyeceklerden uzak durması baş ağrılarından kurtulmalarını sağlayabilir.

Haber 17-10-2022 14:16

Sağlıklı sanıyoruz ama sağlığı tehdit ediyor! Bu besinler kalp krizi riskini artırıyor

Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden insanların sayısı giderek artıyor. Kalp krizi ve kalp hastalıklarından korunmak için sağlıklı beslenmeye dikkat etmek gerekiyor. Günlük hayatta yediğimiz ve sağlıklı sandığımız bir çok yiyecek kalp krizi riskini artıyor. İşte mutfağa bile sokmamanız gereken o gıdalar...

Haber 16-10-2022 11:39