Altın Altın Fiyatları Haberleri

Altın ve dolar fiyatı için hareketli bir hafta geliyor! İşte piyasaları etkileyecek o gelişmeler...

Altın ve dolar fiyatı hafta boyunca ABD Merkez Bankası Fed üyelerinden gelen açıklamalarla hareketlendi. 23 Nisan Cumartesi günü de yatırımcılar "Bugün dolar/TL kuru kaç TL? Gram altın ve ons altın düşecek mi, yükselecek mi?” sorularını araştırırken, gözler gelecek hafta başta ABD'de büyüme olmak üzere gözler yoğun veri gündemine çevrildi. İşte piyasalara ilişkin son dakika gelişmeleri…

Finans 23-04-2022 13:48

Gram altın ve dolar fiyatı için son 10 gün! O tarihten sonra tüm dünya piyasaları karışacak...

Gram altın ve dolar/TL kuru fiyatları 23 Nisan Cumartesi günü yatırımcıların odağında yer alıyor. “Gram altın, Dolar/TL kuru düşecek mi yükselecek mi?” sorusuna yanıt aranırken ALB Yatırım Araştırma Müdürü Emre Çayırlı’dan değerlendirme geldi. Çayırlı, gelecek ayki Fed toplantısında faiz artışı yapılması durumunda dolar/TL’de 15 liranın görülebileceğini ifade ederken altının gram fiyatı içinse, “Yeni zirveler görme ihtimalimiz bulunuyor” dedi. Alım için en ucuz olan enstrümanı da açıkladı.

Finans 23-04-2022 09:50

Dolar ve euro ne kadar oldu? Güncel dolar ve altın fiyatları

Tarihi zirveyi gören dolar ve euro kaç lira oldu? ABD ile Çin arasındaki kriz ve Mehmet Şimşek'in istifa ettiği iddiaları üzerine dolar dün rekor kırdı. İstanbul serbest piyasada dolar bugün, 4,0600 liradan, avro 4,9680 liradan güne başladı. 6 Nisan 2018 Cuma güncel dolar, euro ve çeyrek altın altın fiyatları haberimizde.

Finans 06-04-2018 09:18