Verildi Haberleri

Fenerbahçe Konferans Ligi'nde çeyrek finale yükseldi muhtemel rakipleri belli oldu! UEFA Konferans Ligi'nde kura çekimi ne zaman?

UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise'ı turnuva dışına itmeyi başarırken çeyrek final biletini kaptı. Sarı-Lacivertliler'in bu turdaki rakibi merak edilirken, muhtemel eşleşmeler de belli oldu. İşte temsilcimizin UEFA Konferans Ligi'ndeki muhtemel rakipleri.

Spor 14-03-2024 22:49

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki muhtemel rakipleri netleşiyor! Seri başı detayı...

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde bu akşam Fenerbahçe ile Union Saint-Gilloise karşı karşıya gelecek. İlk maçı 3-0 gibi net bir skorla kazanan Fenerbahçe'nin turu geçmesine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Sarı-lacivertli taraftarlar ise şimdiden muhtemel rakiplerinin kim olacağını merak etmiş durumda. İşte Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri...

Spor 14-03-2024 10:42

Ali Koç, Galatasaray'a sert sözler sözlemişti! G.Saray Kulübünden yanıt geldi

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında olan Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabet kızışıyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair basın toplantısı düzenledi. Koç, "Galatasaray'ın Türk futbolunda nasıl bir beka sorunu olduğunu kanıtlarla anlatacağım" dedi. Ali Koç'un bu ifadeleri sonrası Galatasaray Kulübü'nden açıklama geldi. Sosyal medyada yapılan açıklamada, "Gözünü kırpmadan yalan söyleyen bu kişinin tüm yalanlarını kamuoyuna anlatmak birinci vazifemizdir" ifadelerine yer verildi.

Spor 13-03-2024 21:23

Mısır Ligi'nde herkesi korkutan olay! 61. dakikada oyuna giren Ahmed Refaat kalp krizi geçirdi, durumu ciddi

Mısır Ligi'nin 13. hafta karşılaşmasında Al Ittihad ile Modern Future FC arasında oynanan mücadelenin son dakikalarında Modern Future FC forması giyen Ahmed Refaat kalp krizi geçirerek yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan oyuncunun durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Spor 12-03-2024 15:38

Verildi

Verildi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Verildi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

İtalya'da skandal olay, teknik direktör sahaya daldı rakip oyuncuya kafa attı! Kulüpten kovuldu

İtalya Serie A'da Lecce ile Verona arasında oynanan mücadeleye ev sahibi takımın hocası damga vurdu. 1-0 mağlup olunca sahaya dalan Roberto D'Aversa sahaya girmesinin ardından Verona santrforu Thomas Henry'ye kafa attı.

Spor 11-03-2024 17:02

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, lig lideri Leicester City ile 2-2 berabere kaldı! Son 4 haftadır kazanamayan Hull City'de acil kodlu uyarı verildi...

İngiltere Championship ekiplerinden Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City her geçen gün play-off potasından uzaklaşıyor. Son 4 maçından galibiyet çıkaramayan İngiliz temsilcisinde keyifler bozuldu.

Spor 09-03-2024 20:21

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı için seyirci kararı!

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasındaki Trabzonspor - Fenerbahçe derbisine, İl Güvenlik Kurulu kararıyla Fenerbahçeli taraftarlar alınmayacak.

Spor 07-03-2024 17:37

Beşiktaş-Galatasaray derbisindeki VAR kayıtları açıklandı!

TFF, Süper Lig'in 28. haftasındaki VAR kayıtlarını açıkladı. Beşiktaş-Galatasaray maçındaki kırmızı kart pozisyonuyla ilgili de konuşmalar paylaşıldı.

Spor 05-03-2024 20:14

Beşiktaş'tan Halil Umut Meler ve Koray Gençerler açıklaması: 'Artık bu iki ismi maçlarımızda görmek istemiyoruz'

Beşiktaş, derbi hakemleri hakemi Halil Umut Meler ile VAR hakemi Koray Gençerler hakkında bir açıklama yayımladı. Yapılan açıklamada “Beşiktaş camiası olarak, Halil Umut Meler’i ve Koray Gençerler’i artık maçlarımızda görmek istemiyoruz" denildi.

Spor 04-03-2024 20:51

Turkcell Süper Kupa maçının saatinde değişiklik!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan Pazar günü oynanacak Turkcell Süper Kupa finalinin başlama saati 21.30 olarak değiştirildi.

Spor 04-03-2024 14:57

Beşiktaş derbisi öncesi kriz iddiası! Galatasaray'da Okan Buruk ile tartışma yaşayınca kadro dışı bırakıldı... Sergio Oliviera'dan ilk açıklama

Beşiktaş ile deplasmana hazırlanan sarı-kırmızılı takımda beklenmedik bir gelişme yaşandı. Karagümrük maçının ardından Okan Buruk ile sorun yaşadığı öne sürülen Sergio Oliviera maça saatler kala kadro dışı bırakıldı. Galatasaray'da ortaya çıkan bu olay sonrasında taraftarları endişe sararken, tecrübeli futbolcudan açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Oliveira derbide takımının yanında olduğunu belirtti.

Spor 03-03-2024 10:42

Rıdvan Dilmen'den maç sonunda açıklama! ''Teşekkür eder, sezon sonunda Fenerbahçe'den gönderirim''

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe, Mersin Stadyumu’nda karşılaştığı Hatayspor’u 2-0 mağlup etti. Oynanan maçın ardından konuşan Rıdvan Dilmen, sarı-lacivertlilerin yıldız oyuncusunun sezon sonunda takımdan ayrılması gerektiğini söyledi.

Spor 02-03-2024 23:35

Süper lig yayın ihalesinde yeni gelişme! O rakam aşılınca TFF ile anlaştılar iddiası…

Önümüzdeki sezonda maçların yayınlanacağı platform için ‘karar verildi’ iddiası geldi. Saran Holding ve beIN SPORTS arasında geçen yayın ihalesi yarışında sona gelindiği öğrenildi. İddiaya göre beIN SPORTS istenilen rakamın üzerine çıkarak TFF anlaşmaya vardı. İşte detaylar…

Spor 02-03-2024 08:37

Icardi ve Wanda Nara hakkında mahkemeden karar çıktı! Tazminat ödenecek...

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Icardi ve eşi Wanda Nara'ya müjdeli haber geldi. İtalyan gazeteci Fabrizio Corona'nın iddiaları sonuçsuz çıktı ve mahkeme tazminat ödenmesine karar verdi.

Spor 01-03-2024 11:09

Juventus'un dünyaca ünlü yıldızı Paul Pogba futboldan 4 yıl men edildi!

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'ta forma giyen dünyaca ünlü yıldız Paul Pogba'nın doping testi pozitif çıkarken, 4 yıl futboldan men cezası verildi. İşte detaylar...

Spor 29-02-2024 17:59

SON DAKİKA! MHK'de VAR istifası: Tolga Özkalfa'nın yerine Cem Satman getirildi

Son dakika haberi: TFF, VAR’dan sorumlu MHK Başkan Vekili Tolga Özkalfa’nın istifa ettiğini ve yerine Cem Satman’ın getirildiğini açıkladı.

Spor 28-02-2024 10:22

Beşiktaş-Galatasaray maçının oranları açıklandı! Sarı-kırmızılılar ağır favori gösterildi...

Süper Lig'in 28. haftası dev bir derbiye sahne oluyor. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren mücadeleye öncesi maçın oranları belli oldu.

Spor 27-02-2024 16:46

Beşiktaş-Galatasaray derbisine deplasman takımı taraftarı alınacak!

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında oynanacak Beşiktaş - Galatasaray maçı öncesi deplasman taraftarının stadyuma alınacağı açıklandı.

Spor 27-02-2024 16:32

Serdar Ali Çelikler'in olay yaratan sözleri sonrası RTÜK devreye girdi! VOLE'ye 72 saat süre verdiler...

Dün oynanan Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrası VOLE'nin YouTube canlı yayınında ağza alınmayacak sözler sarf eden Serdar Ali Çelikler sonrasında özür dilemiş ve yayınlara bir süre ara vereceğini paylaşmıştı. Yapılan bu programın ardından RTÜK devreye girdi ve izinsiz yayın yaptığını tespit ettiği VOLE uygulamasının lisans alması için 72 saat süre verdi.

Spor 27-02-2024 16:28

Dursun Özbek'ten TFF çıkışı! Koalisyona karşı savaşıyoruz! Icardi'nin cezasına sert çıktı

Antalyaspor maçının ardından Galatasaray Başbakanı Dursun Özbek sitem dolu bir açıklama yaptı. TFF'yi hedef alan Özbek, "Galatasaray birçok cephede savaşıyor, isim açıklamaya gerek yok" dedi.

Spor 27-02-2024 11:53

Galatasaray maçı sonrası açtı ağzını yumdu gözünü! 45 yıldır böylesini görmedim dedi, 37. haftadaki Fenerbahçe derbisi için korkuttu: O maç bitmez!

Galatasaray-Antalyaspor maçındaki hakem kararları Sinan Engin'i isyan ettirdi. Sarı-Kırmızılıların 3 puana ulaşarak liderliğe yeniden oturduğu maç sonrası hakem kararlarıyla ilgili olay yaratacak açıklamalar geldi. "45 yıldır hiç bu kadar utanılacak hatalara denk gelmedim" diyen futbol yorumcusu Engin, Demirbay'ın içinde olduğu pozisyon sonrası verilen devam kararına isyan etti. Çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Engin "Bu hakemlerle lig bitmez. Türk futbolunu uçuruma sürüklüyorlar" dedi.

Spor 27-02-2024 10:45

Icardi'ye verilen ceza sonrası Avukat Dr. Rezan Epözdemir'den TFF'ye veryansın: Derhal istifa etmeliler!

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, bu akşam oynanacak Antalyaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. PFDK, Icardi'ye bir maç ceza verdi. Ceza disiplin talimatının 41. maddesine dayandırıldı. Galatasaray'ın eski başkan yardımcılarından Dr. Rezan Epözdemir, karara tepki göstererek TFF'yi bütün kurumlarıyla istifaya davet etti.

Spor 26-02-2024 14:30

Fenerbahçeli yönetici Selahattin Baki'den Galatasaray'a jet yanıt!

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından konuşan Fenerbahçeli yönetici Selahattin Baki dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Baki açıklamasında Galatasaray'ın yaptığı paylaşıma da yanıt vermeyi ihmal etmedi. İşte detaylar...

Spor 24-02-2024 23:10

PFDK bu sezon en çok cezayı Fenerbahçe'ye verdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) sezon başından bu yana en çok cezayı 8 milyon 77 bin lirayla Fenerbahçe'ye verirken, Tahkim Kurulunun indirimlerinin ardından bu rakam 7 milyon 182 bin 500 liraya düştü.

Spor 21-02-2024 16:47

INEOS'un sahibi Jim Ratcliffe İngiltere devi Manchester United'ın yaklaşık %30'unu satın aldı!

İngiltere'nin köklü kulübü Manchester United, %27.7'lik hissesinin INEOS'un sahibi Jim Ratcliffe'e 1 milyar 250 milyon pound’a satıldığını açıkladı. Çoğunluk hisseleri Glazer ailesinde kalsa da futbolun yönetimi Ratcliffe’e geçti.

Spor 21-02-2024 15:13

Arda Güler için Real Madrid işi iyiden iyiye abarttı! Genç oyuncudan istekleri bu sefer çok farklı...

Real Madrid'e transfer olduktan sonra istediği forma şansını bulamayan Arda Güler'in sezon sonunda takımdan kiralık olarak ayrılabileceği iddiaları her geçen gün artıyor. İspanyol ekibi Arda Güler'in takımda oynayabilmesi için ilginç bir talepte bulundu.

Spor 20-02-2024 22:23

TFF, Süper Lig'de 26. haftanın VAR kayıtlarını maç maç paylaştı! Hakemlerin penaltıyı iptal etme konuşmalarına bile yer verildi...

Trendyol Süper Lig'de 26. haftanın VAR kayıtları TFF'nin resmi Youtube hesabında açıklandı. Hafta boyunca hakemlerin VAR monitörüne gidip konuşma yaptığı pozisyonların tamamı kullanıcılarla paylaşıldı. Hakemlerin VAR monitörüne gitmeden maç içinde yaptığı konuşmalar paylaşılmadı.

Spor 20-02-2024 20:04

Icardi'nin Ankaragücü maçında yaptığı iddia edilen hareketi sosyal medyada infial yarattı! Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı taraftarlar Arjantinli oyuncunun ceza almasını istiyor...

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Icardi'nin Ankaragücü maçında yaptığı iddia edilen el hareketi sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerin yeni ortaya çıkmasının ardından sosyal medyadaki taraftarlar ayaklandı.

Spor 20-02-2024 19:20

Fenerbahçe'den sürpriz olarak nitelendirilecek Mert Hakan Yandaş kararı!

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Mert Hakan Yandaş ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. İsmail Kartal'ın talimatıyla birlikte milli oyuncunun sözleşmesinin 2 yıl daha uzatılmasına karar verildi.

Spor 19-02-2024 11:17

Arda Güler'in Real Madrid'deki geleceği Mbappe'ye bağlı!

Real Madrid'e transfer olduktan sonra istediği forma şansını bulamayan Arda Güler'in sezon sonunda takımdan kiralık olarak ayrılabileceği iddiaları her geçen gün artıyor. İspanyol ekibi Arda Güler'in tecrübe kazanabilmesi için başka bir takıma kiralanması konusunda genç oyuncunun menajeri ile iletişime geçti. Kylian Mbappe'nin La Liga ekibine transfer olmasın durumunda, Arda'nın kiralık gönderilebileceği iddia edildi.

Spor 18-02-2024 16:34

PFDK'dan Murat Sancak'a rekor ceza!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'a 5 ay 12 gün hak mahrumiyetinin yanı sıra toplam 1 milyon 78 bin lira para cezası verdi.

Spor 16-02-2024 07:59

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Fenerbahçe maçındaki teşvik primi iddialarına cevap verdi!

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, son oynadıkları Fenerbahçe maçındaki hakem hatalarının sonuca doğrudan etki ettiğini belirterek, hakemlerin daha dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

Spor 14-02-2024 16:26

Real Madrid kollanıyor mu? Şampiyonlar Ligi'nde atılan golün iptal edilmesi tartışma yarattı...

Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig-Real Madrid maçının henüz başında tartışma yaratan bir karar verildi. 2. dakikada Leipzig'i 1-0 öne geçiren Sesko'nun golü ofsayt gerekçesiyle iptal edilince futbol dünyası ikiye bölündü.

Spor 14-02-2024 00:08

Ankaragücü - Galatasaray maçının oynanacağı stadyum açıklandı! TFF'den Eryaman Stadyumu hakkında karar...

Ankaragücü ile Galatasaray arasında oynanacak maçın hangi stadyuma verileceği büyük merak konusu olmuştu. Ankaragücü stadyumunun zemininin kötü olması sebebiyle mücadelenin başak bir stadyumda oynanabileceği söyleniyordu. TFF, Eryaman Stadyumu hakkında kararını bildirdi.

Spor 13-02-2024 17:07

Arda Güler'in penaltı pozisyonuyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı! Ancelotti sezon sonunda takımdan göndermeye karar verdi...

La Liga 24. hafta maçında Real Madrid, sahasında Girona'yı 4-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Karşılaşmanın son anlarında oyuna dahil olan Arda Güler, ceza sahası içinde attığı peş peşe çalımların ardından yerde kalmış, mücadelenin hakemi penaltı kararına hükmetmişti. Milli oyuncu penaltıyı kullanmak için topu eline alsa da Joselu topu genç oyuncunun elinden alarak kendisi kullanmıştı. Bu pozisyona dair yeni görüntüler ortaya çıktı ve Joselu'nun bileti kesildi.

Spor 13-02-2024 16:18

Hem Galatasaray hem Fenerbahçe... İki takım da kabul etti! TFF'den Süper Kupa için karar

Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak yaşanan olaylar sonrası ertelenen Süper Kupa finali sonrası Arap cephesi ödenen paraları geri isterken, TFF konuyla ilgili kararını verdi. İşte detaylar...

Spor 11-02-2024 16:30

Arda Güler, Real Madrid formasıyla penaltı aldı! Topun başına geçmek istedi fakat... Sosyal medya yıkılıyor!

La Liga 24. hafta maçında Real Madrid, sahasında Girona'yı 4-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Karşılaşmanın son anlarında oyuna dahil olan Arda Güler, ceza sahası içinde attığı peş peşe çalımların ardından yerde kaldı. Mücadelenin hakemi penaltı kararına hükmetti. Milli oyuncu penaltıyı kullanmak için topu eline alsa da Joselu topu genç oyuncunun elinden alarak kendisi kullandı. Joselu'nun kullandığı penaltı direkte patlayınca sosyal medyada büyük tepki geldi.

Spor 10-02-2024 22:43

Real Madrid, Arda Güler'in yeni takımı hakkında kararını verdi! Ya İngiliz ya da Alman devine gidiyor...

Real Madrid'e transfer olduktan sonra istediği forma şansını bulamayan Arda Güler şu ana kadar eflatun-beyazlılarda yalnızca 18 dakika oynayabildi. İspanyol ekibi Arda Güler'in tecrübe kazanabilmesi için başka bir takıma kiralanması konusunda genç oyuncunun menajeri ile iletişime geçti.

Spor 10-02-2024 17:53

A Milli Futbol Takımı, İtalya ile hazırlık maçı oynayacak

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıkları kapsamında, 4 Haziran'da İtalya ile deplasmanda özel maçta karşılaşacak.

Spor 08-02-2024 14:36

Fenerbahçe'nin yıldızı Fred'den haber var! En erken Kasımpaşa maçında sahada olması bekleniyor

Fenerbahçe'ni yıldızı ismi Fred üst üste yaşadığı sakatlıklar sonrası takımdan uzak kalırken son olarak Samsunspor maçının 87'nci dakikasında kenara gelmiş ve maça devam edememişti. MR'ı çekilen yıldız ismin dönüşü için de bir tarih verildi. İşte detaylar...

Spor 07-02-2024 08:10

Taner Savut’un adı TFF eğitim programlarında yaşayacak

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut’un ismi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Yöneticiliği Sertifika Programı’na verildi.

Spor 06-02-2024 19:30

Galatasaray'dan yıldız isim Hakim Ziyech için açıklama geldi! Kemik ödemi tespit edilmiştir 1 ay yok...

Galatasaray’dan yapılan açıklamada, Afrika Kupası sonrası Türkiye'ye dönen Faslı futbolcu Hakim Ziyech'e yapılan kontrollerin ardından yıldız ismin sol ayak bileğinde zorlanma ve kemik ödemi tespit edildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Spor 06-02-2024 09:21

Samsunspor Kulübü, Galatasaray maçı sonrası yapılan yorumlara tepki gösterdi!

Samsunspor, 2-0 mağlup oldukları Galatasaray maçı sonrası sosyal medya üzerinden yapılan yorumlara yaptığı açıklama ile tepki gösterdi.

Spor 03-02-2024 23:49

Galatasaray Ekmas'da Yakup Sekizkök dönemi başladı

Galatasaray Ekmas, Zvezdan Mitrovic ile yolların ayrılmasının ardından başantrenörlük görevine Yakup Sekizkök'ün getirildiğini açıkladı.

Spor 02-02-2024 16:57

UEFA Konferans Ligi'nde oynanan Lugano maçında rakip ile birbirine girmişti! Beşiktaşlı Alex Oxlade-Chamberlain'e UEFA'dan men cezası

Beşiktaş'ın UEFA Konferans Ligi'nde Lugano karşısında oynadığı mücadelede maçında direkt kırmızı kart gören Oxlade-Chamberlain'e, UEFA Disiplin Kurulu tarafından 3 maç men cezası verildi. İşte detaylar...

Spor 31-01-2024 07:32

Galatasaray'da Gaziantep FK maçı öncesi Lincoln sürprizi! Taraftarlar şaşkına döndü

Sahasında Gaziantep FK'yı konuk eden Galatasaray'da daha önce Sarı-Kırmızılı formayı terletmiş olan ve taraftarın da sevgilisi olan Cassio Lincoln'e mücadele önce plaket takdim edildi. İşte detaylar...

Spor 29-01-2024 20:35

Fon vurgununun mağdurlarından Emre Belözoğlu ilk kez konuştu! Süper market çalışanına değil banka müdürüne güvendik

Seçil Erzan'ın tutuklu yargılandığı 'futbolda yüksek kârlı gizli fon' davasına ilişkin konuşan olayın mağdurlarından Emre Belözoğlu konuyla alakalı açıklamalarda bulundu. Belözoğlu açıklamasında "Süper market çalışanına değil banka müdürüne güvendik" ifadelerini kullandı.

Spor 29-01-2024 17:38

Kasımpaşa, eski oyuncusu Loret Sadiku'yu kadrosuna kattı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, eski oyuncusu Loret Sadiku ile sözleşme imzaladı.

Spor 29-01-2024 14:55

Son Dakika: Çağlar Söyüncü resmen Fenerbahçe'de! İmzalar atıldı, işte ilk sözleri...

Son dakika haberi: Fenerbahçe Kulübü, Çağlar Söyüncü transferini resmi olarak duyurdu. İki numaralı formayı giyecek olan Söyüncü, ilk röportajını da kulüp televizyonuna verdi. Söyüncü "Kulübümüzün de benim de hedeflerim; şampiyonluk ve kupalar kazanmak" diye konuştu.

Spor 29-01-2024 13:29