Altın Fiyatları Kapalıçarşı Haberleri

26 Haziran altın fiyatları ne kadar? Gram ve çeyrek kaç TL? Altın güne yatay başladı!

Son haftalarda bir iniş bir çıkış grafiği sergileyerek dalgalı bir grafik çizen altın fiyatları, Kapalıçarşı ve piyasaların kapalı olduğu 26 Haziran Cumartesi güne yatay seviyede başladı. Gram, çeyrek, yarım ve tam altın, bir önceki kapanışı ile aynı çizgide ilerliyor.

Finans 26-06-2021 09:05

5 Haziran Cumartesi altın fiyatlarında yükseliş! İşte canlı gram, çeyrek ve tam altın fiyatları

Son günlerde yaşadığı yükselişlerle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran altın fiyatları, Kapalıçarşı ve piyasaların kapalı olduğu 5 Haziran Cumartesi gününe yükselişle başladı. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca ani düşüşler yaşayan gram, çeyrek, yarım, tam ve cumhuriyet altını fiyatları, mayıs ve haziran aylarındaki yükselişiyle yeniden gözde oldu.

Finans 05-06-2021 07:11

30 Nisan altın fiyatları: Çeyrek, yarım ve gram altın ne kadar?

30 Nisan sabah itibarı ile gram altın fiyatlarında ve ONS altında ne gibi değişimler oldu? Haftanın ikinci gününde altın fiyatları Kapalıçarşı ve serbest piyasada nasıl değişti? Altın, geçtiğimiz haftaya göre nasıl bir hareket eğilimi gösteriyor?

Finans 30-04-2019 11:59

Altın Fiyatları Kapalıçarşı

Altın Fiyatları Kapalıçarşı Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Altın Fiyatları Kapalıçarşı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.