Anksiyete Haberleri Ve Son Dakika Anksiyete Haberleri

Anksiyete Haberleri Ve Son Dakika Anksiyete Haberleri

Anksiyete, kaygı ve korku ile kendini gösteren zihinsel hastalıklar arasında sayılır. Son zamanlarda birçok kişinin merak ettiği anksiyete kaygı üzerine gelişen olaylarda kişinin depresif haller kazanmasıdır. Bazı araştırmalarda anksiyete rahatsızlığının genetik olabileceği belirtilirken bazı araştırmalar ise bu hastalığın çevresel faktörlerin etrafında şekillendiğini konu alır. Sinir sisteminde ve ruh halinde yaşanan majör depresif haller kişilerde uzun süreli geçmeyen sinir krizi nöbetleri ile kendini belli eder.

Tedavisi öncelikle kişinin yaşam tarzını değiştirmesi ve kaygılarından uzak durması ile başlar. İleri hastalık aşamalarında kişilere nöroloji uzmanı tarafından bazı sinir sistemi ilaçları verilebilir. Bu ilaçlar kaygı düzeyini azalttığı için kişide depresif bozukluklar ortaya çıkarmamasına yardımcı olur.

Aşırı endişe, heyecan, huzursuzluk ve yorgunluk gibi ana sebepleri yaklaşık 6 aydır yaşayanların en kısa sürede bir uzman doktora görünmesinde fayda vardır.

Anksiyete Haberleri

Genç yaşlarda ortaya çıkıyor 'Kadınlarda erkeklerden 2 kat fazla' Bu belirtilerin bir ya da birkaçını yaşıyorsanız dikkat

Psikiyatri Uzmanı Dr. Hilal Dost, anksiyete (kaygı) bozukluğunun genç yaşlarda ortaya çıktığını ve kadınlarda erkeklerden 2 katı daha fazla görüldüğünü söyledi.

Kadin 06-02-2024 13:29

Her sabah yorgun uyanıyorsanız dikkat: Tehlikeli hastalıkların belirtisi olabilir!

Uyku, vücut sistemlerini yavaşlatarak ve rahatlatarak, kalktığınızda kendinizi fiziksel olarak daha güçlü hissetmenizi sağlıyor. Kaliteli ve düzenli uyku kişiye enerji ve verimlilik katıyor. Uykunun yetersiz kalması sonucu çeşitli sorunlar meydana gelebilir. Uyku problemlerinin ortaya çıkmasının birçok sebebi vardır. Düzenli olarak uyku problemleri yaşıyorsanız doktora görünmenizde fayda var.

Haber 06-10-2023 08:47

Bir kaşığı psikolojiyi yerle bir ediyor, anksiyete ve depresyona neden oluyor

Anksiyete, kaygı bozukluğu, stres ve depresyon içinde bulunduğumuz dönemde bastırılmaya çalışılan ancak milyonlarca insanın yaşadığı psikolojik rahatsızlıkların başında geliyor. Araştırmalar, bazı yiyeceklerin ruh halini iyileştirdiğini, bazılarının ise stres ve kaygıyı kötüleştirdiğini gösteriyor. Kaygıyı azaltmak için yenecek veya kaçınılacak yiyecekler hakkında daha çok bilgi sahibi olarak hem ruh sağlığınıza hem de genel sağlığınıza katkıda bulunabilirsiniz.

Haber 23-11-2022 16:14

Sürekli olarak internetten aratıyorsanız dikkat! 'İnternetten hastalık arama' hastalığı sorun yaratıyor

Hastalıklara yakalanma korkusu hastalıktan daha fazla korkutuyor. Özellikle internetin yaygınlaşması ile birçok insan internet üzerinden hastalık araştırıyor ve kendine bilinçsiz teşhis konuyor. Bu durum oldukça olumsuz sonuçlara yol açıyor. Uzmanlar "İnternetten hastalık arama" hastalığı siberkondri hakkında uyarıyor.

Haber 10-10-2022 10:53

Toplumda yaşanan birçok sorunun nedeni olabilir! Uzun süre seks yapılmazsa ne olur?

Cinsel ilişkiye girme sayısı önemli olur mu demeyin! Uzmanlar uzun süredir seks yapmayan kişilerin birçok sağlık sorununa maruz kaldığını belirtiyor. Uzun süre seks yapmamak hem sizi hem de çevrenizi olumsuz etkiliyor olabilir.

Haber 13-09-2022 15:50

Mevsim geçişleri ruhsal bozukluklara neden oluyor

Ruhsal bozukluklar çeşitli nedenlere bağlı olarak etkilenip oluşabiliyor ya da etkileri artabiliyor. Bu nedenler arasında mevsim geçişleri de yer alıyor. Mevsim geçişlerindeki farklı hava şartları birçok ruhsal bozuklukların ilerlemesini etkiliyor.

Haber 11-04-2022 16:52

Anksiyete ve depresyon vakaları yüzde 25 arttı

DSÖ verilerine göre korona pandemisinin başladığı 2020 yılında anksiyete bozukluğu ve depresyon vakalarında dünya çapında yüzde 25'lik artış kaydedildi.

Haber 02-03-2022 18:58

Sanal gerçeklik acı ve anksiyete tedavisinde kullanılabilir

İngiltere'de yapılan araştırmalar sonucunda sanal gerçekliğin (VR) acı ve anksiyeteyi azaltmak konusunda etkili olduğu ortaya çıktı.

Haber 07-12-2021 15:04

Stresten nasıl kurtulabilirsiniz? İşte stresi yok etmenin yolları

Stresin yalnızca psikolojik yan etkileri olduğu düşünülse de bu yanlıştır. Stres hem psikolojik hem de fiziksel olarak bireyi yıllar içinde oldukça yorar, yıpratır. Ancak stresi azaltmanın hatta ondan kurtulmanın birden fazla yolu bulunuyor.

Trend 05-12-2021 12:54

Kovid-19 salgını dünya genelinde depresyon ve kaygı bozukluğunu artırdı

Türkiye Psikiyatri Derneği Genel Başkanı Koray Başar: -"Kovid-19 salgınında depresyon ve anksiyete bozukluklarında belirtilerin yaygınlığında 4'te 1 oranında artış varmış gibi görünüyor"

Yurthaber 12-11-2021 12:46

Eğer bu besinleri tüketirseniz anksiyete krizi geçirebilirsiniz! Çok dikkatli olun...

Psikoloji alanında anksiyete adını alan kaygı, vücudu tehlikeli durumlara karşı savaşmaya hazırlar. Uzmanlara göre günlük hayatta yaşanması muhtemel olan anksiyetenin aşırı boyutlara ulaşması psikolojik bir rahatsızlığın habercisi. Peki, çeşitli alışkanlıkların tetikleyebildiği aşırı anksiyete durumunu önlemek için nasıl beslenmeliyiz? İşte konuya dair önemli detaylar...

Yemek 27-10-2021 09:57

iPhone ruhsal durumunuzu inceleyecek

Ortaya çıkan yeni bazı detaylara göre, iPhone ruhsal durumunuzu takip etmek istiyor. Yeni bir özellik geliştiren Apple tüm kullanıcılara ulaşmaya çalışıyor.

Haber 23-09-2021 09:53

Instagram psikolojik bozukluğa neden olmakla suçlanıyor

Instagram şirket içinde yaptırdığı ve araştırmanın sonuçlarını kamuoyu ile paylaşmadığı ortaya çıktı. Wall Street Journal gazetesinin haberine göre araştırma sonuçlarını paylaşmayan sosyal medya devi Instagram, gençlerde depresyon ve anksiyete gibi sorunlar yaratıyor.

Haber 20-09-2021 10:53

Aşılama sonrası adımlar hızlanmıştı! Eski normale dönüş Mağara Sendromunu tetikledi

Mağara sendromu, koronavirüs pandemisi nedeniyle evde sosyal izolasyon sağlayan kişilerin eski normale dönüş aşamasında yaşayacağı kaygı ve korkuyu ifade ediyor. Dünya genelinde aşılamanın hızlanmasıyla normalleşme adımlarının yeni bir stres faktörü olduğuna dikkat çeken Uzman Klinik Psikolog İpek Özaktaç, yeni rutinler oluşturmuş olan kişilerin pandemi öncesindeki iş ve sosyal hayatlarına geri dönmeleri konusunda zorlanabileceğini söyledi.

Haber 01-07-2021 10:50

Hayvanlarda 'ayrılık anksiyetesi' başladı!

Evcil hayvanlar, uzun süreli evden çalışmanın ardından sahiplerinin ofise dönmeye başlamasıyla birlikte 'ayrılık anksiyetesi' riskiyle karşı karşıya.

Haber 17-05-2021 12:05

Kendall Jenner'ın zor günleri! 'Uykumun ortasında atak yaşıyordum'

ABD’li model Kendall Jenner, birkaç yıl önce başlayan panik atak krizleri nedeniyle zor günler geçirdiğini söyledi.

Magazin 08-05-2021 07:20

Pandemide evde olanlar dikkat! Duruş bozuklukları arttı

Pandemi döneminde evde daha fazla vakit geçirilmesi ve iş hayatının da eve taşınması nedeniyle duruş bozukluklarının arttığını belirten İzmir Kavram Yüksekokulu Fizyoterapi Programı Öğretim Görevlisi Elif Uzun, “Pandemi stresi ve iş stresi bir araya gelince kişinin anksiyetesi artıyor ve bu da duruş problemine neden oluyor. Duruşta kasılmaması gereken kaslar, sinir stres sebebiyle kasılı halde oluyor. Bu da boyun ağrısı ve sırt ağrısına neden olabilir” dedi.

Haber 30-04-2021 11:05

İlk 6 ay içinde ortaya çıkıyor! Koronavirüse yakalanan 3 kişiden 1'inde psikolojik sorun görülüyor

Koronavirüse yakalanan her 3 kişiden 1'inin psikolojik ya da nörolojk rahatsızlık yaşadığına yer verilen Lancet Psychiatry tıp dergisinde, ABD'de yapılan araştırmanın detayları paylaşıldı. 236 bin kişinin incelendiği araştırmada Covid-19'a yakalananların yüzde 34'ünde enfekte olduktan sonraki altı ay içinde bu rahatsızlıkların ortaya çıktığı tespit edildi.

Haber 07-04-2021 10:50

Panik atak belirtileri nelerdir? Panik atak olduğumu nasıl anlarım?

Bazen birkaç dakika süren ani anksiyete atakları ve ezici korku atakları yaşıyor musunuz? Belki kalbiniz atar, terlersiniz ve nefes alamayacağınızı veya düşünemeyeceğinizi hissedersiniz. Bu saldırılar, açık bir tetikleyici olmaksızın tahmin edilemeyen zamanlarda mı meydana geliyor ve herhangi bir zamanda başka birine sahip olma olasılığı konusunda endişelenmenize neden oluyor mu?

Haber 12-03-2021 16:51

Agorafobi nedir, belirtileri nelerdir? Agorafobi tedavisinde geç kalmayın

Agorafobi sorunu yani alan korkusunun anksiyeteye neden olduğunu söyleyen Klinik Psikolog Dr. Hüseyin Ebadi, açık alanda da agorafobinin görülebileceğini söyledi. Ebadi, tedaviye geç kalınmaması konusunda uyarıda bulundu.

Haber 26-02-2021 09:48

Korona döneminde stres atmanın yolu: Öfke odaları

Brezilya'nın Sao Paulo kentinde bir depoda insanlar eski televizyonları, bilgisayarları ve yazıcıları balyozlarla parçalayabiliyor, makineleri yıkabiliyor. Korona döneminde artan stresle başa çıkabilmek için öfke odaları kuruldu.

Haber 22-02-2021 10:07

Koronavirüs kaygısıyla başa çıkmak için öneriler

Koronavirüs konusunda çelişkili ifadelerin ve davranışların toplumda kaygıyı artırdığını söyleyen uzmanlar, pandemi günlerinde kaygı bozukluğu ve ölüm korkusunun psikolojik rahatsızlıkları artırdığına dikkat çekti.

Haber 17-02-2021 17:10

Psikonevroz ve sosyal anksiyete farkına dikkat! Bu belirtilerle kendini gösteriyor

Psikonevroz ve sosyal anksiyete bozukluğu ile ilgili bilgi veren Prof. Dr. Mehmet Kerem Doksat, kaygı bozuklukları, depresyon ve obsesif kompulsif bozukluğun, kalıtımsal olarak ortaya çıkabileceğini söyledi. Kaygı bozukluklarına da dikkat çeken Doksat, birden fazla kaygı bozukluğu olduğunu, bunların içinde en çok dikkat çekenlerden birinin de sosyal anksiyete olduğunu söyledi.

Haber 10-02-2021 14:28

Kaygı bozukluğu (anksiyete) nedir? Anksiyete tedavisinde ilaç kullanılır mı?

Kaygı (anksiyete) bozukluğu, kişinin nedenini bilmediği durumlarda tedirgin olup korku duymasıdır. Bu sadece korku olarak kalmamakta, bedende de belirtiler verebilmektedir. Örneğin; kalp atım sayısı artmakta, göz bebekleri büyümekte, elleri terlemekte, yüzü kızarmakta ve korku içinde olma durumudur. Kaygı bozukluğu ciddi anlamda hayatı zorlaştıran, korku yaratan ve paniklere yol açan bir durumdur. Kaygıların korkulardan temel farkı, objelerin belli olmaması ve genel bir huzursuzluk halidir.

Haber 01-02-2021 14:26

Anksiyete nedir? Hadise açıkladı: Koronavirüsten sonra anksiyete kaldı! Anksiyete belirtileri neler? Anksiyete bozukluğu nedir?

Geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalanan Hadise, son olarak çektiği bir vlog ile bu süreçte yaşadıklarını anlattı. Hadise’nin hastalığın ardından anksiyete olduğunu söylemesiyle beraber anksiyete nedir sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı. Peki, Anksiyete bozukluğu nedir? Anksiyete belirtileri neler? İşte anksiyete tedavisi ile ilgili merak edilenler…

Haber 14-01-2021 14:51

Yaygın kaygı bozukluğu nedir? Nasıl anlaşılır?

Dönem dönem kendinizi huzursuz hissetmeniz ve kaygılı olmanız oldukça normaldir. Ancak sağlık, iş, okul gibi günlük yaşama dair konularda rahatsız edici boyutta ve sürekli bir endişe hali içerisindeyseniz yaygın kaygı bozukluğu yaşıyor olabilirsiniz!

Haber 30-12-2020 10:44

Sosyal izolasyonda 'bunama' uyarısı!

Pandemi sürecinde sosyal izolasyona tabi kalan alzheimer ve bunama hastalarının yaşam kalitesinin etkilediği ortaya çıktı. Uzmanlar, bu dönemde kafa karışıklığının ve saldırgan davranışların artabileceğine, anksiyetenin tetiklenebileceğine dikkat çekti. Bu dönemde hastayla sosyal ilişkilerin güçlendirilmesi büyük önem taşıdığını söyleyen uzmanlar, konu ile ilgili bilinmesi gerekenleri anlattı.

Haber 19-09-2020 14:49

Covid-19 endişesi anksiyeteyi artırıyor

Acıbadem Adana Hastanesi’nden Psikolog Hande Nacar Baş, Covid-19 endişesinin anksiyeteyi artırdığını belirtti.

Haber 16-09-2020 08:23

Meyve sebze tüketmek kaygı bozukluğu riskini azaltıyor!

Meyve ve sebzeyi az tüketenlerde kaygı bozukluğu riskinin arttığını saptayan bilim insanları, tüketilen yiyeceklerin psikolojimizde de etkili olduğunu saptadı. Kanada'da yürütülen araştırmaya göre günde üç porsiyondan az meyve ve sebze tüketenlerde anksiyete bozukluğu görülme oranı artıyor.

Haber 27-02-2020 16:27

Stres ve anksiyeteyi yoga ile yenin

Yoganın stres, depresyon, anksiyete gibi belirtilerin azalmasında etkili rol oynadığını söyleyen Fizyoterapist Gülşah Konakoğlu, yogayı rutin haline getirmenin ruh sağlığına olumlu etkileri olacağını söyledi. Konakoğlu, Yogayı rutininize dâhil etmek sağlığınızı geliştirmenize, gücü ve esnekliği artırmanıza, stres, depresyon ve anksiyete belirtilerini azaltmanıza yardımcı olur. Sağlığınız söz konusu olduğunda hissedilebilir fark yaratmak için haftada birkaç kez yoga yapmak yeterli olacaktır' dedi

Haber 26-02-2020 17:24

Anksiyeti nöbeti anında neler yapılmalı?

Anksiyete, tehlikeye verilen normal bir tepkidir ve vücut bir tehlike algıladığında kaç ya da savaş tepkisi vermektedir. Bu tepki ekstrem durumlarda değil iş görüşmesi, ilk buluşma ya da sınav gibi gündelik aktivitelerde kendini gösterir.

Kadin 30-12-2019 15:53

Antisosyal kişilik bozukluğu erkeklerde 3 kat daha fazla

Uzm. Dr. Tarkan Amuk, Ordu’da balerin Ceren Ödemir’i evinin önünde bıçaklayarak öldüren katil zanlısının hastalığı olarak gündeme gelen antisosyal kişilik bozukluğu hakkında bilgiler verdi. Amuk, toplumda her 100 kişiden 3’ünün antisosyal kişilik bozukluğuna sahip olduğunu belirterek, erkeklerde ise hastalığın kadınlara göre üç kat fazla gözüktüğünü söyledi.

Trend 24-12-2019 10:11

Agorafobi belirtileri ve tedavi yöntemleri

Agorafobi, alanlarda ya da meydanlarda paniğe, kısıtlanmış hissetmeye, yardımsız kaldığını düşünmeye ve utanmaya neden olan bir anksiyete bozukluğudur.

Trend 11-12-2019 17:27

Uçak korkusunun nedeni nedir? Bu korkudan nasıl kurtulunur?

Aerofobi olarak da bilinen uçak korkusu ya da uçma korkusu bir anksiyete bozukluğudur. Bu rahatsızlığa sahip olan insanlar uçuş esnasında ya da uçuşa kısa bir süre kaldığında ekstrem bir korku ve panik yaşamaya başlar.

Trend 06-12-2019 17:24

Obezite depresyonu tetikleyebiliyor

Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ayşegül Atmaca: "Depresyon obeziteyi, obezite depresyonu tetikleyebiliyor. Bazı psikiyatri dergilerinde obezite psikiyatrik bir hastalıktır gibi çok iddialı söylemler bile var"

Haber 15-10-2019 11:24

Obezite depresyonu tetikleyebiliyor

Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ayşegül Atmaca: "Depresyon obeziteyi, obezite depresyonu tetikleyebiliyor. Bazı psikiyatri dergilerinde obezite psikiyatrik bir hastalıktır gibi çok iddialı söylemler bile var"

Yurthaber 15-10-2019 11:23

Depresyon tedavisinde egzersiz şart!

Yapılan son çalışmalara göre, egzersizin hem depresyonu önlemeye hem de semptomlarını tedavi etmeye yardımcı olabileceği sonucuna varıldı. Uzmanların bu yeni öngörüsü, depresyon tedavisine egzersizi eklemenin önemini vurguluyor.

Trend 17-09-2019 15:15

Cep telefonları mental problemlere neden oluyor

3400 üniversite öğrencisi arasında yapılan araştırmaya göre, gün boyu telefon ekranını önünden ayıramayan, telefonuna bağımlı yaşayan öğrencilerin, anksiyete, depresyon, alkol, sigara bağımlılığı gibi problemlerin yanında, gönül ilişkilerinde de ağır sorunlar yaşadıkları ve ihanet etmeye meyilli oldukları sonucu ortaya çıktı.

Trend 06-07-2019 08:10

Anksiyete bozukluğunun 20 belirtisine dikkat! Anksiyete bozukluğu tedavisi nasıl gerçekleşiyor

Kaygı, günlük yaşam içerisinde karşılaşılan sorunlarla ilgili hızlı karar alıp bunların çözülmesini sağlayan bir çeşit savunma mekanizması olarak değerlendiriliyor. Ancak çok fazla arttığında, kişiyi hiçbir şey yapamaz hale getiriyor ve bu da psikolojik hastalıklar arasında yer alan anksiyete bozukluğuna dönüşebiliyor.

Trend 29-05-2019 08:12

Depresyona giren sevgilisi için öyle bir şey yaptı ki...

Bir adam, depresyona giren sevgilisini yeniden sağlığına kavuşturmak için görünürde küçük ama manevi anlamda büyük olan öyle bir şey yaptı ki sosyal medyadan bu duruma övgü yağdı.

Trend 07-05-2019 14:00

Gebelik döneminde anksiyete ve strese dikkat!

Birçok anne adayı, günlük yaşantısına ek olarak gebelik döneminde de duygu durumu bozuklukları yaşıyor. Stres ve anksiyete ile kendini gösteren bu bozukluklar, anneyi etkilemesinin yanı sıra, anne karnında gelişmekte olan bebeği de ciddi oranda etkiliyor. Gebelikte stresle ilgili bilinmesi gerekenler...

Trend 04-03-2019 15:12

Yalnızlığın çaresi eczanede satılacak!

Bilim insanları çağın vebası olarak görülen yalnızlık duygusunun ortadan kaldırmak için, bu duyguya sebep olan anksiyete sinyallerini bastıracak bir ilaç geliştirdi.

Trend 29-01-2019 07:05

Cinsellikle ilgili sorununuz varsa nedeni bu olabilir! Artık sık görülüyor

Psikiyatri Uzmanı Dr.Mustafa Güveli, “Anksiyete (kaygı), cinsel işlev bozukluklarında genelde sorunun en sık görülen sebeplerinin başında gelir” dedi.

Haber 22-12-2018 15:26

Diş tedavisinde stres, ses sinyalleri ile azaltılıyor

Necmettin Erbakan Üniversitesinde görevli diş hekimleri, 1970'den beri tıbbın çeşitli alanlarında kaygının giderilmesi, öğrenme güçlüğü ve uykusuzluğa karşı kullanılan "binaural beats" yönteminden, dünyada ilk kez diş tedavisinde hastaların stresini azaltmak için faydalandı - NEÜ Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kubilay Işık: - "Dünyada kullanılan 'binaural beats' kavramını çift kulaktan verilen ses sinyalleri olarak tanımlayabiliriz. Biz de bu yöntemi diş hekimliğindeki hastaların kaygısını azaltmak için kullandık ve dünyada tıp literatürüne girdik" - "Cerrahi operasyonlardan önce hastalarımıza mobil cihazdaki yazılım sayesinde 10 dakika boyunca çift kulaktan ses sinyallerini dinlettik. İşlemden önce ve sonra hastaların anksiyetesini ölçtük ve çok ciddi fark olduğunu gördük"

Haber 03-11-2018 12:24

Tropik fırtınada 'anksiyete'ye dikkat! Çok önemli uyarı

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Tıp Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gürkan Ersoy, afet durumunda en sık rastlanan sağlık sorunlarından birisinin anksiyete olduğunu söyledi.

Haber 29-09-2018 19:54

Tropik fırtına öncesi anksiyete uyarısı

DEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Tıp Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gürkan Ersoy: "Afet durumunda en çok göreceğimiz sağlık sorunlarından biri de anksiyete, yani korku hali, çaresizlik, ne yapacağını bilememe, kendini avutamama gibi zor ve ağır duygulardır" - "Sakin olmaya çalışalım, yakınımızdakilerle konuşalım. Eğer rahatlayamıyorsak, profesyonel destek için acil servise müracaat edelim"

Yurthaber 29-09-2018 17:30

Tropik fırtına öncesi anksiyete uyarısı

DEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Tıp Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gürkan Ersoy: "Afet durumunda en çok göreceğimiz sağlık sorunlarından biri de anksiyete, yani korku hali, çaresizlik, ne yapacağını bilememe, kendini avutamama gibi zor ve ağır duygulardır" - "Sakin olmaya çalışalım, yakınımızdakilerle konuşalım. Eğer rahatlayamıyorsak, profesyonel destek için acil servise müracaat edelim"

Haber 29-09-2018 17:24

Evlendiği gün aldığı mektupta yazanları 11 yıl sonra annesi ölünce açıkladı!

Anksiyete hastası Nikki Pennington isimli kadının sosyal medya paylaşımı kısa sürede dünyanın pek çok köşesine ulaştı. Nikki'nin paylaşımını bu denli değerli yapansa hayatındaki unutamayacağı bir detayı en içten haliyle paylaşmasından kaynaklanıyor.

Haber 27-06-2018 11:44

Geçmeyen mide bulantısının nedeni anksiyete olabilir

Tahlil ve tetkiklerde bir hastalık bulgusuna rastlanmamasına karşın sık tekrarlayan mide bulantılarının psikolojik kaynaklı olduğunu söyleyen Dr. Sinan Akkurt, çoğu kez hastanın kendini psikolojik açıdan sağlıklı bulduğuna ve bu yönde bir tedaviye yönelmediğine dikkat çekti.

Kadin 16-01-2018 17:29