Ap Adalet Partisi Haberleri

Adalet Partisi, Doğru Parti, Memleket Partisi ve Zafer Partisi’nden 4. ittifak sinyali! 'Anıtkabir' iddiası doğru çıktı

Haziran ayında yapılması planlanan seçimler için geri sayım sürerken yeni bir ittifak iddiası gündem yarattı. Adalet Partisi, Doğru Parti, Memleket Partisi ve Zafer Partisi’nin yeni ittifak için görüştüğü öğrenildi. Söz konusu gelişmeyi Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz doğrularken, 'Anıtkabir' iddialarına da yanıt verdi.

Haber 04-12-2022 07:54

Yeni ittifak geliyor! Adalet Partisi lideri Vecdet Öz duyurdu: 3. ittifak kurulacak, sıkı dursunlar!

Üçüncü ittifak iddialarıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Adalet Partisi Başkanı Vecdet Öz, merkez sağda yeni bir ittifak hazırlıklarına başladıklarını belirtti. 3. ittifakın kurulacağını açıklayan Adalet Partisi lideri Öz, "3. ittifakla ilgili çalışmalar başladı, önümüzdeki günlerde bu sürpriz ortaya çıkacak. Sıkı dursunlar" ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz günlerde Adalet Partisi'nin Ümit Özdağ'ın liderliğindeki Zafer Partisi'yle ittifak yapacağı iddiaları kamuoyuna yansımıştı.

Haber 24-05-2022 10:32

Son dakika | Zafer Partisi ile ittifak için açık kapı bıraktı! Vecdet Öz'den Ümit Özdağ açıklaması

Son dakika haberi: Adalet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Vecdet Öz'den Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi. Olası yeni bir ittifak için kapıyı açık bırakan Öz, "Ümit Özdağ’ın milliyetçiliği Atatürk milliyetçiliğine yaklaşmıştır ve bu bize yakın gelmektedir" diye konuştu.

Haber 08-05-2022 08:03

Orhan Uluçay kimdir? Eski milletvekili Orhan Uluçay ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti?

Orhan Uluçay, yaşamını yitirdiği aktarıldı. Vatandaşlar, basında yer alan haberler sonrası 1977-1980 seneleri arası Adalet Partisi 16. Dönem Milletvekili olan Samsunlu siyasetçi ile ilgili internette araştırma yapmaya başladı. Peki Orhan Uluçay kimdir? Eski milletvekili Orhan Uluçay ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti? İşte detaylar...

Haber 02-05-2022 12:29