Artem Dzyuba Haberleri Ve Son Dakika Artem Dzyuba Haberleri

Artem Dzyuba Haberleri Ve Son Dakika Artem Dzyuba Haberleri

Artem Dzyuba, tam adıyla Artyom Sergeyeviç Dzüba 22 Ağustos 1988'de Rusya'nın başkenti Moskova'da doğan Rus milli futbolcudur. Santrafor pozisyonunda görev yapmaktadır. Yan mevki olarak forvet arkası da oynayabilmektedir. Yıldız golcü profesyonel futbolculuk kariyerine 2006 yılında Spartak Moskova kulübüne imza atarak başlamıştır. Spartak Moskova formasıyla verdiği mücadele, onu sırasıyla Tom Tomsk, Rostov ve Zenit gibi Rusya Premiere Ligi'nin önemli takımlarına taşımıştır. Dzyuba,11 Kas 2011 tarihinde ise Rusya milli takımına çağrılmıştır. Artem Dzyuba Kasım 2020'de internete sızan cinsel içerikli videosu ile gündeme gelmiş ve söz konusu video nedeniyle Rusya milli takımının aday kadrosundan çıkartılmıştır.

Artem Dzyuba Haberleri

Son dakika: Tek golünü Fenerbahçe'ye atmıştı! Adana Demirspor'da Artem Dzyuba'nın sözleşmesi feshedildi...

Son dakika haberleri: Bu sezon Spor Toto Süper Lig'e flaş bir giriş yapan Adana Demirspor, oynadığı 12 maçın ardından 23 puanla 4. sırada yer aldı. Mavi Şimşekler, yaz transfer dönemini oldukça hızlı geçirmiş ve Mario Balotelli'nin ayrılığı sonrasında Artem Dzyuba'yı kadrosuna katmıştı. Zenit ile sözleşmesinin bitmesiyle birlikte Adana Demirspor'a imza atan Dzyuba'nın Türkiye macerası kısa sürdü.

Spor 07-11-2022 09:55

Adana Demirspor, Rus golcü Dzyuba'yı transfer etti

Adana Demirspor, Rus golcü Dzyuba'yı transfer etti

Yurthaber 18-08-2022 20:24

SON DAKİKA: Adana Demirspor, Artem Dzyuba transferini resmen açıkladı!

Son dakika... Balotelli transferiyle dünya futbolunda adını duyurmayı başaran Akdeniz ekibi Adana Demirspor, bir yıldız ismi daha kadrosuna kattı. Demirspor, bir dönem Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da ilgilendiği Artem Dzyuba'yı resmen renklerine bağladı. İşte detaylar...

Spor 18-08-2022 20:04

Son dakika transfer haberi: Artem Dzyuba transferinde Fenerbahçe'ye ters köşe! Galatasaray transferi bitirdi

Son dakika haberi... Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe Jorge Jesus ile şampiyonluk kupasına uzanmak isterken, yaptığı takviyelerle kadrosunu da güçlendirdi. Takviyelere devam edecek olan Sarı-Lacivertli ekip özellikle gol yollarında etkili bir ismi renklerine bağlamak isterken, listenin başında bulunan isimlerden Artem Dzyuba'ya dair flaş bir gelişme yaşandı. Buna göre Fenerbahçe'nin istediği Rus oyuncu ile ezeli rakibi Galatasaray büyük oranda anlaşma sağladı.

Spor 08-07-2022 23:10

Artem Dzyuba

Artem Dzyuba Hakkındaki Haberler Mynet'te. Artem Dzyuba Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son dakika: Galatasaray'da Okan Buruk'tan sonra ikinci bomba Artem Dzyuba! Fenerbahçe de istiyordu...

Son dakika haberleri: Galatasaray'da başkanlık koltuğuna Dursun Özbek'in oturmasının ardından taraftarlar, yeni teknik direktör ve transferleri merak ediyordu. Teknik direktör konusunda Okan Buruk ile prensip anlaşmasına varan ve başarılı çalıştırıcının resmi imzayı atmasını bekleyen sarı - kırmızılılar, santrfor transferi için de Fenerbahçe'nin gündeminde olan yıldız için harekete geçti.

Spor 18-06-2022 23:25

Son dakika: Fenerbahçe, yıldız golcünün transferinde mutlu sona yakın! Artem Dzyuba'da imza geliyor...

Son dakika haberleri: Dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus ile 1 yıllık sözleşme imzalayan ve transfer harekatını Portekizli çalıştırıcının raporu doğrultusunda sürdüren Fenerbahçe'de Lincoln Henrique ve Armindo Bruma'nın transferleri yeni sezon öncesinde bitirilmişti. Son yıllarda yaşanan gol problemini bu yıl ortadan kaldırmak isteyen sarı - lacivertlilerde gündeme birçok isim gelirken, Rusya'dan ortaya atılan iddia, taraftarları heyecanlandırdı.

Spor 17-06-2022 08:22

Dzyuba, Fenerbahçe için İstanbul'a geldi! Golcü oyuncu ile anlaşılacak mı?

Golcü oyuncu Dzyuba'nın Fenerbahçe için İstanbul'a geldiği iddia edildi. Rus basını, Dzyuba’nın kariyerine Avrupa’da devam etmek için ülke içinden gelen teklifleri geri çevirdiğini, özellikle Fenerbahçe’nin transferde bir adım önde olduğunu yazmıştı.

Spor 09-06-2022 15:10

Son dakika: Sörloth mu, Dzyuba mı derken Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Lassina Traore ile anlaşma tamam...

Son dakika haberleri: Gelecek sezon hata yapmak istemeyen ve parolasını mutlak şampiyonluk olarak belirleyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları başladı. Sarı - lacivertlilerin gündemine Artem Dzyuba ve Alexander Sörloth gibi isimler gelse de yönetimin peşinde olduğu golcü ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk forması giyen Lassina Traore'yi kadrosuna katmak için harekete geçtiği öne sürüldü.

Spor 21-05-2022 16:39

Son dakika: Fenerbahçe'de ters köşe! Herkes Vedat Muriqi'yi beklerken, Artem Dzyuba bombası...

Son dakika haberleri: Bu sezon taraftarlarının beklentilerinin altında kalsa da son haftalarda gösterdiği performansla gelecek için olumlu sinyaller veren Fenerbahçe'de yeni sezona kusursuz girmek için planlar yapılıyor. Rus basını, gol yollarında problem çeken sarı - lacivertlilerin Zenit'in yıldız golcüsü Artem Dzyuba'ya teklif yaptığını öne sürdü.

Spor 17-05-2022 14:17