Aşk Adası Haberleri

Aşk Adası'nın şampiyonu Ekin Su derin dekoltesini paylaştı! Ayrılık yaradı

Şu sıralar Saba Tümer'in sunumuyla Türkiye'de yayınlanması beklenen Aşk Adası'nın orjinal versiyonu Love Island'a katılan Türk oyuncu Ekin Su paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 18-02-2024 14:54

Yurt dışında müstehcen anlarla biliniyor... Saba Tümer'ın sunduğu Aşk Adası gündemde

İngiltere'nin en çok izlenen programlarından Aşk Adası artık Türkiye'de de var. Uzun süredir ekrandan uzak olan Saba Tümer'in sunacağı Aşk Adası fragmanıyla sosyal medyayı salladı. Saba Tümer yıllar sonra bu programla hayranlarıyla kavuşacak...

Magazin 15-02-2024 12:10

Aşk Adası yarışmacıları kameraları umursamayıp yatak odasında...

Aşk Adası yine bildiğiniz gibi. Love Island All Star yarışmasında iki yarışmacı kameraları umursamayıp yatak odasında ateşli anlar yaşadı.

Magazin 30-01-2024 15:12

Aşk Adası'nın sunucusu Maya Jama yarışmacıların önüne geçti! Her an göğüsleri fırlayacak gibi

2022'de Love Island'ın yeni sunucusu olarak duyurulan Maya Jama sosyal medyadaki iddialı ve cesur paylaşımlarıyla sıkça gündem oluyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü sunucu son olarak yarışmadaki tarzıyla gündem oldu. Programa göğüs dekoltesiyle damga vuran Maya Jama'nın cesur seçimine yorum yağdı.

Magazin 16-01-2024 15:24

Aşk Adası

Aşk Adası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aşk Adası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Aşk Adası Oyunları'na katılan Megan Barton Hanson ilk günden olay oldu! Müstehcen anlar

Realite flört dizisi Love Island'ın yeni projesi Love Island Games yayın hayatına hızlı başladı. Aşk Adası Oyunları'na katılan Megan Barton Hanson, villaya girer girmez olay oldu.

Magazin 03-11-2023 09:10

Müstehcen anlar gündeme geliyordu! Love Island/Aşk Adası yarışmacısından olay cinsel ilişki açıklaması

Bir zamanlar yılın en ateşli şovu Love Island son sezonla gündemde. Bir dönem, yarışmacılar ulusal televizyonda milyonların önünde yorganın altında müstehcen anlar yaşarken bu sezon Aşk Adası oldukça tartışmalı oldu. Seyirciler o anların saklandığını düşünse de elenen yarışmacıdan olay itiraf gecikmedi.

Magazin 31-07-2023 09:43

Müstehcen anlarıyla biliniyor... Aşk Adası'nda seyircilere cinsel ilişki şoku! Kesinlikle yaptılar

Daha önce Türk oyuncu Ekin Su'nun katılıp şampiyon olduğu Aşk Adası yeni sezonunda seyirciler 2 çiftin cinsel ilişkiye girdiği düşünüyor. İzleyiciler, Tyrique ve Ella'nın yanı sıra Molly ve Zach'in ilişkilerinde sonuna kadar gittiklerine inansa da yapımcılar bu konuda temkinli.

Magazin 16-07-2023 13:58

Love Island/Aşk Adası'nda şoke eden görüntüler! 19 yaşındaki biri burada olmamalı

Love Island yeni sezonda yarışmacıların yaşları sosyal medyada gündemdeyken son bölümde şoke eden anlar yaşandı., Seks pozisyonu yarışması yaptırılan yarışmacıların görüntüleri sosyal medyayı sallarken izleyiciler "19 yaşındaki biri burada olmamalı" dedi.

Magazin 04-07-2023 15:39

Aşk Adası'nda bomba anlar! Öpmek için kendisine çekti ama...

Geçtiğimiz sezonda Türk oyuncu Ekin Su'nun katılıp birinci olduğu Aşk Adası yarışması yeni yarışmacılarla yeniden başladı. Müstehcen anların yaşadığı yarışmada Kady, Zach'in kendisini öpme girişimini reddedince izleyiciler şaşırdı.

Magazin 27-06-2023 09:41

Aşk Adası sunucusu Maya Jama'dan iddialı seçim! Dekoltelerine bir bakan bir daha baktı

2022'de Love Island'ın yeni sunucusu olarak duyurulan Maya Jama iddialı seçimleriyle dikkat çekiyor. Son olarak kırmızı transparan elbisesiyle dikkat çeken sunucu hayranlarından yine tam not aldı. Maya Jama'nın cesur tarzı sosyal medyada da ilgi görüyor.

Magazin 16-06-2023 12:00

Megan Barton Hanson cimri bikinisiyle karın kası şovu yaptı! Sosyal medyayı alev alev yaktı

İngiltere’de yayınlanan reality şovlarla adını dünyaya duyuran Megan Barton Hanson, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Eski bir striptizci olan ve mesleğinden asla utanmadığını her fırsatta dile getiren Hanson karın kaslarını göstermek için pembe bikinisiyle poz verdiği anları paylaşarak hayranlarının kalp atışlarını hızlandırdı.

Trend 14-06-2023 11:17

Millie Court yaza çabuk alıştı! Bikinili pozlar sosyal medyayı salladı... Beğeni butonu çöktü

İngiltere’nin en çok izlenen realite şovlarından biri olan Aşk Adası (Love Island) yarışmasının şampiyonu Millie Court sosyal medyada beğeni toplayan bir paylaşıma imza attı. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum topladı.

Trend 14-06-2023 10:32

Müstehcen yarışmaya katılmıştı! Ekin Su'nun göğüs yaptırdığı hali inanılmaz

İngiltere'nin müstehcen yarışması Aşk Adası'na giderek birinci olan oyuncu Türk oyuncu özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Ekin Su Cülcüloğlu yarışma öncesinde pek çok dolgunun yanında göğüs dikleştirme operasyonu da geçirmişti. Ekin Su son olarak büyük göğüslerini sergilediği bir pozunu paylaştı.

Magazin 26-05-2023 11:14

Faye Winter göğüslerini sergiledi! Açık giyinmesi eleştirilince isyan etti

Aşk Adası'nın eski yıldızı Faye Winter iddialı tarzıyla takipçilerini rahatsız etti. Love Island yarışmacısı olarak tanınan Faye Winter, Instagram gönderisinde göğüslerini sergilediği pozunu eleştiren takipçilere yanıt verdi.

Magazin 13-04-2023 08:16

İngiltere'nin en çok şikayet edilen TV programı 75.000'den fazla şikayet aldı! Aşk Adası'ndaki Ekin Su'nun o anları ise...

İngiltere'nin TV programları yurt dışında sık sık gündeme geliyor. İngiltere'nin en çok şikayet edilen TV programı ortaya çıktı. Program, izleyicilerden 75.000'den fazla şikayet aldı.

Magazin 30-03-2023 10:17

Aşk Adası'ndaki iki yarışmacıdan seks itirafı! Love Island izleyicisi şokta

İngiltere'nin popüler yarışması Love Island (Aşk Adası) izleyicileri, Shaq Muhammad ve Tanya Manhenga'nın seks yaptıklarını itiraf etmesinden sonra şoke oldu. Son sezonun heyecansız olduğunu söyleyen izleyicileri şoka uğratan bu itiraf sonrası "Bu kadar hızlı mı?" yorumları yağdı.

Magazin 30-01-2023 08:12

Aşk Adası izleyicisi Ekin Su'yu istiyor! 'Bir daha asla onun gibi bir kraliçe bulamayacağız'

Geçtiğimiz sezon Aşk Adası yarışmasında öne çıkan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu yarışmadan birinci ayrılmıştı. Müstehcen anlara sahne olan yarışmanın yeni sezonu izleyiciyi tatmin etmeyince seyirciler "Geri dön Ekin Su" çağrısında bulundu.

Magazin 27-01-2023 13:50

Son sezonda kimse seks yapmamıştı! Aşk Adası hızlı başladı

İngiltere'nin müstehcen yarışması Love Island yeni sezona başladı. Birbirinden ateşli yarışmacıların olduğu Aşk Adası yine hızlı başladı. Geçtiğimiz sezon yarışmada birinci olan Ekin Su o sezonda kimsenin seks yapmadığını itiraf etmişti. Bakalım bu sezon neler olacak...

Magazin 20-01-2023 09:34

Aşk Adası'nın yıldızı Ekin Su Cülcüloğlu dans yarışmasındaki seksi kıyafetiyle tepki çekti

Aşk Adası programıyla İngiltere'de oldukça popüler olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu yarışmadan birinci çıktı. Kısa bir dinlenmeden sonra Dancing On Ice yarışmasına katılan Ekin Su yarışmadaki seksi kıyafetiyle tepki görürken jüriden de düşük puanlar aldı.

Magazin 16-01-2023 09:06

Adada seks yapmadıklarını söylemişti... Ekin Su Cülcüloğlu sevgilisinin telefonunda kadın fotoğrafları bulunca çileden çıktı

Aşk Adası programıyla İngiltere'de oldukça popüler olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, yarışmadan beri sevgili olduğu Davide Sanclimenti ile gerildi. Ekin Su sevgilisinin telefonunda kadın fotoğrafları bulunca şoke oldu.

Magazin 29-11-2022 12:20

Netflix'ten Aşk Adası'na rakip program: Dated and Related... Şimdiye kadarki en garip flört programı

Türk oyuncu Ekin Su'nun kazandığı Aşk Adası'nın müstehcen anları gündemdeki yerini korurken Netflix'ten ilginç bir atak geldi. "Şimdiye kadarki en garip flört programı"nı yapmaya hazırlanan Netflix sınırları zorlamaya kararlı. İşte yeni yarışmanın detayları...

Magazin 05-08-2022 15:35

Kazanmak için her şeyi yaparım demişti! Türk oyuncu Ekin-Su Love Island'ı kazandı

Geçtiğimiz günlerde yarışmayı kazanmak için her şeyi yapacağını söylediği mesajları ifşa olan Türk oyuncu Ekin-Su Cülcüloğlu, İngiltere'nin BBG Evi olarak adlandırılan Love Island'ı kazandı. Love Island kazananları Ekin-Su ve Davide 50 bin sterlinlik ödül alacak.

Magazin 02-08-2022 08:08

Aşk Adası'nda iki tane gizli seks odası varmış! Eski yarışmacı açıkladı

Love Island yarışmasının eski yıldızı Amy Day, adada aslında hiç görülmeyen gizli odaların olduğunu söyledi. Cinsel ilişki için iki gizli odanın olduğunu anlatan yarışmacı herkesin buraya girebileceğini söyledi.

Magazin 01-08-2022 15:24