Aslıhan Gürbüz Haberleri Ve Son Dakika Aslıhan Gürbüz Haberleri

Aslıhan Gürbüz Haberleri Ve Son Dakika Aslıhan Gürbüz Haberleri

Aslıhan Gürbüz, 16 Şubat 1983 yılında Çanakkale de doğmuştur. Eğitimi Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuar Tiyatro bölümünde almış ve ‘Bir Bulut Olsam’ adlı dizi ile oyunculuk kariyerine başlangıç yapmıştır. 2010 yılında ‘Yahşi Cazibe’ adlı dizide Azerbaycanlı bir kadını canlandırarak izleyicinin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu, ‘Zeytin Tepesi’, ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’, ve ‘Ufak Tefek Cinayetler’ adlı dizilerde rol almıştır. Çeşitli tiyatro eserlerinde de rol alan Aslıhan Gürbüz, birçok ödüle layık görülmüş olup 2011 Antalya Televizyon Ödülleri, En İyi Kadın Komedi Oyuncusu, 38. Altın Kelebek Ödülleri, En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ve AyakliGazete.com Yılın Televizyon Yıldızları, En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödüllerini almıştır.

Aslıhan Gürbüz Haberleri

İstanbul'u terk edip Ege'ye yerleşmişti! Aslıhan Gürbüz hasat yaptı! 'Zeytinler kendi bahçemden'

Geçtiğimiz aylarda meslektaşı İsmail Hacıoğlu'yla ilişkisini noktalayan Aslıhan Gürbüz özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bir süre ekrana ara verip Ayvalık'a yerleşen Aslıhan Gürbüz zor günlerini geride bıraktı. Doğa ile iç içe bir yaşan süren ünlü oyuncu bahçesindeki zeytinlerin hasadını yaptı.

Magazin 18-09-2023 12:45

Ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz çocuk yap diyen takipçisine dayanamadı! Sert yanıtı gündem oldu

Ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz'ün sosyal medya hesabında takipçisine verdiği yanıtı olay oldu. Son olarak meslektaşı İsmail Hacıoğlu ile ayrılığıyla gündeme gelen ünlü isime takipçisinden evlenmesi ve çocuk yapması gerektiği yönünde yorum geldi. Yoruma dayanamayan Gürbüz, tepkisini dile getirdi.

Magazin 11-09-2023 22:58

Boran Kuzum Aslıhan Gürbüz'ü öptü, sosyal medya yıkıldı

Ünlü oyuncu Boran Kuzum kısa süre önce İsmail Hacıoğlu'ndan ayrılan Aslıhan Gürbüz'ü öptü. 2. Sayfa bu detayı 'moral öpücüğü' olarak paylaşınca sosyal medya yıkıldı.

Magazin 04-08-2023 06:52

Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu neden ayrıldı? O iddia sebep gösterildi

Son olarak Fox Tv'de yayınlanan Taçsız Prenses dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan İsmail Hacıoğlu bir süredir kendisi gibi oyuncu Aslıhan Gürbüz ile birliktelik yaşıyordu. Evlenmeleri beklenen ünlü çiftten geçtiğimiz günlerde ayrılık haberi geldi. Neden ayrılıkları konusunda ise bir iddia ortaya çıktı.

Magazin 18-07-2023 17:34

Aslıhan Gürbüz

Aslıhan Gürbüz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aslıhan Gürbüz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Evlenecekleri konuşuluyordu! İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz çiftinden kötü haber! Fotoğrafları silip engelledi

Son olarak Fox Tv'de yayınlanan Taçsız Prenses dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan İsmail Hacıoğlu bir süredir kendisi gibi oyuncu Aslıhan Gürbüz ile birliktelik yaşıyordu. Ünlü çiftten evlilik haberi beklenirken, ayrılık haberi geldi.

Magazin 12-07-2023 10:58

İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz ilk kez el ele! ''Her şey yolunda''

Son olarak Fox Tv'de yayınlanan Taçsız Prenses dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan İsmail Hacıoğlu bir süredir kendisi gibi oyuncu Aslıhan Gürbüz ile birliktelik yaşıyor. İsmail Hacıoğlu ve sevgilisi Aslıhan Gürbüz, önceki gece ilk kez ele ele görüntülendi.

Magazin 06-05-2023 10:27

Taçsız Prenses'in Evgin'i İsmail Hacıoğlu'nun sevgilisi bakın kim çıktı! Muhteşem Yüzyıl'ın yıldızıymış

İsmail Hacıoğlu, ekranların yeni dizisi Taçsız Prenses'de 'Evgin' rolüne can verecek. FOX ekranlarında başlayacak dizinin başrolünde yer alan İsmail Hacıoğlu'nun kendisi gibi oyuncu bir sevgilisi bulunuyor. Bir dönemin efsane dizisi Muhteşem Yüzyıl'da da rol alan bu isimi görenler şaşırıyor. İşte İsmail Hacıoğlu'nun oyuncu sevgilisi...

Magazin 10-01-2023 19:44

Aslıhan Gürbüz'den İsmail Hacıoğlu paylaşımı! Berbat bir senenin tek güzel şeyi sendin

'Yahşi Cazibe' dizisiyle tanınan ve 'Ufak Tefek Cinayetler'deki performansıyla adeta yıldızı parlayan Aslıhan Gürbüz, bir süredir İsmail Hacıoğlu ile aşk yaşıyor. Aslıhan Gürbüz, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi İsmail Hacıoğlu'nun doğum gününü Instagram hesabından kutladı.

Magazin 02-12-2022 14:02

Aslıhan Gürbüz sevgilisi İsmail Hacıoğlu'yla ilgili gelen yorumlara bomba yanıtlar verdi! Mahallenin kocakarısı...

Sağlık sorunları nedeniyle uzun süre ekrandan uzak kalan ve İstanbul'dan da taşınan Aslıhan Gürbüz bir süredir İsmail Hacıoğlu ile aşk yaşıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Gürbüz son olarak kendisine gelen yorumlara verdiği yanıtlarla dikkat çekti.

Magazin 14-11-2022 11:21

Mahkum'un Barış'ı İsmail Hacıoğlu aşka geldi! Aslıhan Gürbüz ile romantik paylaşım yaptı

Mahkum dizisindeki Barış rolüyle iyi bir çıkış yakalayan başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu, kendisi gibi ünlü oyuncu olan Aslıhan Gürbüz ile bir süredir aşk yaşıyor. Bu aşk ile çok konuşulan ikiliden bir romantik paylaşım daha geldi.

Magazin 20-09-2022 00:00

İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz'den romantik paylaşım! Beğeni yağmuruna tutuldu

Aşk yaşamaya başlayan iki ünlü isim İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz, sosyal medya hesaplarından aşk pozlarını paylaştı. İki ünlü ismin o pozları, beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 12-09-2022 22:54

Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu'ndan aşk pozu! Çok yakışıyorsunuz

49 adlı sinema filminin setinde yüzüne fünye patlayan İsmail Hacıoğlu iyileşti. Sevgilisi Aslıhan Gürbüz ile doğada baş başa vakit geçiren oyuncudan paylaşım da gecikmedi. Taze aşıkların romantik pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 07-08-2022 11:41

Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu aşkı belgelendi

Yaklaşık bir aydır aşk yaşayan ünlü oyuncular İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz ilk kez görüntülendi. Çift, Çeşme'de objektiflere yansıdı.

Magazin 12-07-2022 11:25

Bomba aşk iddiası! İsmail Hacıoğlu kalbini Aslıhan Gürbüz'e kaptırdı

Mahkum dizisinin yıldızı İsmail Hacıoğlu, kalbini meslektaşı Aslıhan Gürbüz'e kaptırdı. Çiçeği burnunda aşıklar Karadeniz’in güzelliklerini keşfetmeyi tercih etti ve huzurlu bir tatilin tadını çıkardı.

Magazin 29-06-2022 14:08

İsmail Hacıoğlu'nun babası kimdir? Aslıhan Gürbüz ile aşk yaşayan İsmail Hacıoğlu'nun babası Mehmet Hacıoğlu nereli ve kaç yaşında?

İsmail Hacıoğlu'nun babası Mehmet Hacıoğlu; ünlü oyuncunun, meslektaşı Aslıhan Gürbüz ile aşk yaşadığı yönündeki iddialar sonrası yeniden merak konusu oldu. Vatandaşlar internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki İsmail Hacıoğlu'nun babası kimdir? İşte Aslıhan Gürbüz ile aşk yaşayan İsmail Hacıoğlu'nun babası Mehmet Hacıoğlu'nun hayatı ve biyografisi...

Magazin 29-06-2022 13:35

İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz aşk mı yaşıyor? İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz birlikte mi, ne zamandır sevgililer?

İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz ile ilgili iddialar magazin gündemine bomba gibi düştü. Geçtiğimiz sezon Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun başrollerini paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisinde kamera karşısına geçen Gürbüz ile Mahkum’daki performansıyla hayranlık uyandıran Hacıoğlu birlikte görüntülendi. Peki İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz aşk mı yaşıyor, ne zamandır sevgililer? İşte merak edilenler...

Magazin 29-06-2022 13:20

Aslıhan Gürbüz'ün tatil pozlarına yorum yağdı! Makyajsız çok güzelsiniz

İstanbul'u terk eden ve bir süre oyunculuğa ara verip ardından tekliflerde seçici olan, Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Ceylan karakteriyle son olarak ekranda olan Aslıhan Gürbüz tatil pozlarıyla dikkat çekti. Gürbüz'ün pozlarına "Makyajsız çok güzelsiniz" yorumları yağdı.

Magazin 13-06-2022 16:09

Masumlar Apartmanı'nın Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz'den haddini aşan takipçisine sert tepki: Ey zorbalar!..

Masumlar Apartmanı'nın Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden biri. Masumlar Apartmanı'nın 2. sezonunda diziye dahil olan ve Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu ile başrolleri paylaşan Aslıhan Gürbüz dizinin final yapmasının ardından Instagram hesabını daha yoğun kullanmaya başladı. Ünlü oyuncu yaptığı bir paylaşımına gelen eleştirel yorumun ekran görüntüsünü alıp tepki gösterdi. İşte Masumlar Apartmanı'nın Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz'ün o paylaşımı...

Magazin 07-06-2022 10:13

Masumlar Apartmanı'nın Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz göğüs dekoltesiyle dikkat çekti!

Başrollerini Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisinde 'Ceylan' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, göğüs dekolteli pozuyla dikkat çekti.

Magazin 13-01-2022 14:33

Masumlar Apartmanı neden yok? Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman?

Başrollerini Merve Dizdar, Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Aslıhan Gürbüz'ün paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisi, TRT 1 ekranlarının iddialı yapımları arasında yer alıyor. Her salı akşamı seyirciyi ekrana kilitleyen dizinin, 11 Ocak Salı günü yayın akışında yer almaması, ''Masumlar Apartmanı neden yok?'' ve ''Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman?'' sorularını akıllara getirdi.

Magazin 11-01-2022 16:02

Masumlar Apartmanı neden yok? Masumlar Apartmanı bitti mi?

Kadrosunda Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Aslıhan Gürbüz'ün yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi, salı akşamlarının vazgeçilmez yapımları arasında yer alıyor. Masumlar Apartmanı'nın 4 Ocak günü yayın akışında yer almaması, ''Masumlar Apartmanı neden yok?'' ve ''Masumlar Apartmanı bitti mi?'' sorularını gündeme getirdi.

Magazin 04-01-2022 16:56

Masumlar Apartmanı 51. yeni bölüm fragmanında düğün sürprizi! Gülben ve Esat evleniyor

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 50. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Son bölüm final sahnesinde Naci, cebinden çıkardığı yüzükle Safiye'ye evlenme teklifi yaptı. Masumlar Apartmanı'nın 51. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı. Yeni bölüme Gülben ve Esat'ın düğünü damga vuracak. Esat, gelinliğini giyen Gülben'i evinden alıyor.

Magazin 08-12-2021 01:59

Masumlar Apartmanı'nın Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz: Yavrum senin derdin bensem...

Masumlar Apartmanı'nın Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Gürbüz, kendisine fazlasıyla takıntılı olan hayranına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Magazin 03-12-2021 10:13

Masumlar Apartmanı'nın Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz'den 'Çiftetelli' performansı!

Masumlar Apartmanı dizisiyle ekranlara dönen güzel oyuncu Aslıhan Gürbüz, çiftetelli oynadığı anları, Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin 23-11-2021 17:52

Masumlar Apartmanı dizisinin Ceylan’ı Aslıhan Gürbüz’ün eski mesleğini öğrenen şaştı kaldı

Sevilen oyuncu Aslıhan Gürbüz, televizyonun iddialı dizilerinden Masumlar Apartmanı’na Ceylan karakteri olarak dahil oldu. Ufak Tefek Cinayetler, Kırmızı Oda gibi dizileriyle popüler olan başarılı oyuncu eski mesleğiyle şaşkınlık yarattı.

Magazin 17-11-2021 08:06

Masumlar Apartmanı 47. bölüm final sahnesinde Aslıhan Gürbüz fırtınası esti! Han ve eski nişanlısı Ceylan yıllar sonra buluştu

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 47. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Masumlar Apartmanı son bölümde, diziye yeni katılan Aslıhan Gürbüz'ün canlandırdığı Ceylan karakteri damga vurdu. Han'ın eski nişanlısı olan Ceylan yıllar sonra ortaya çıktı. Ceylan'ın açtığı sergiye giden Han, eski nişanlısıyla karşı karşıya geldi. Ceylan'ın "Seni o kadar çok seviyorum ki kalbim acıyor" sözleri dikkat çekti. Dizinin yeni bölümlerinde artık Ceylan ve Han aşkı damga vuracak.

Magazin 17-11-2021 00:05

Masumlar Apartmanı'nın Esra'sından Aslıhan Gürbüz'e gönderme!

Güzel oyuncu Aslıhan Gürbüz'ün Masumlar Apartmanı dizisine katılması, izleyici tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Dizinin oyuncularından Esra Ruşan'ın Aslıhan Gürbüz'lü paylaşımı ise dikkat çekti.

Magazin 15-11-2021 12:38

Masumlar Apartmanı 47. yeni bölüm 2. fragmanı! Aslıhan Gürbüz'ün canlandırdığı Ceylan ile Han karşı karşıya geliyor

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın 47. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Ceylan dönemi başlıyor. Diziye yeni katılan Aslıhan Gürbüz'ün canlandırdığı Ceylan ile Han yıllar sonra ilk defa karşı karşıya gelecek.

Magazin 14-11-2021 23:14

Masumlar Apartmanı dizisinin Ceylan’ı Aslıhan Gürbüz’ün eski kocası da oyuncu çıktı!

Kırmızı Oda dizisinden sonra Masumlar Apartmanı dizisiyle anlaşan Aslıhan Gürbüz, çok izlenen yapımda iddialı bir rolle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Aslıhan Gürbüz’ün hayatını mercek altına hayranları oyuncunun eski eşinin kim olduğunu öğrenince şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 10-11-2021 08:22

Masumlar Apartmanı'na katılan Aslıhan Gürbüz, kardeşinin düğününde coştu

Masumlar Apartmanı dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, erkek kardeşi Mustafa Ayhan Gürbüz'ün düğününde görüntülendi. Güzel oyuncu, Bursa'nın İnegöl ilçesinde yapılan düğünde çiftetelli oynayarak eğlendi.

Magazin 08-11-2021 22:34

Masumlar Apartmanı dizisinde flaş hamle! Güzel oyuncu silindi!

TRT 1'in iddialı yapımı Masumlar Apartmanı, yeni sezona iddialı bir giriş yaptı. Farah Zeynep Abdullah'ın ayrılığıyla ikinci sezonda afiş değişikliğine giden dizide, flaş bir gelişme yaşandı.

Magazin 08-11-2021 11:40

Masumlar Apartmanı'nın Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz, erkek kardeşini evlendirdi! Benzerlikleri dikkat çekti!

Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Masumlar Apartmanı'na 'Ceylan' karakteriyle dahil olan güzel oyuncu Aslıhan Gürbüz'ün kardeşi Ayhan Gürbüz, dünyaevine girdi. Başarılı oyuncu, keyifli anları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin 08-11-2021 09:05

Masumlar Apartmanı'na bomba transfer! Ceylan rolünü Aslıhan Gürbüz canlandıracak

TRT 1'de salı akşamları ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisine, ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz de katıldı. Aslıhan Gürbüz, dizide Han'ın gizemli eski nişanlısı Ceylan Ongun karakterini canlandıracak.

Magazin 03-11-2021 21:06

Aslıhan Gürbüz ve annesinin pozlarına beğeni yağdı

Son olarak Kırmızı Oda dizisiyle ekranda olan Aslıhan Gürbüz sosyal medyada annesinin doğum gününü kutladı. Aslıhan Gürbüz'ün annesi Sevim Hanım'a beğeni yağdı.

Magazin 03-10-2021 11:26

Aslıhan Gürbüz'den Eda Erdem Dündar paylaşımı

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Tokyo 2020'deki ilk maçında son Olimpiyat şampiyonu Çin'i 3-0 mağlup etti. Gündem olan başarının ardından Aslıhan Gürbüz'den Eda Erdem Dündar paylaşımı geldi.

Magazin 26-07-2021 14:01

İstanbul'u terk etmişti! Kendini ormana vuran Aslıhan Gürbüz'den ilginç pozlar! Dallara tüne...

Ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, kariyerinin zirvesine çıktığı "Ufak Tefek Cinayetler" dizisinin ardından İstanbul'u terk ederek Ayvalık'a yerleşti. Kendini doğaya vuran ünlü oyuncu, bugün de kuş gözleminden tuhaf fotoğraflar paylaştı.

Magazin 07-06-2021 14:35

Ufak Tefek Cinayetler oyuncuları 3 yıl sonra bir araya geldi! Aslıhan Gürbüz ifşa etti

Ufak Tefek Cinayetler'in başrol oyuncuları Gökçe Bahadır, Bade İşçil, Tülin Özen ve Duygu Sarışın üç yıl sonra bir araya geldi. Aslıhan Gürbüz ise hasret gideren oyuncu arkadaşlarını sosyal medya hesabından "Pişi bile yapılmış" notuyla ifşa etti.

Magazin 01-06-2021 11:54

Ufak Tefek Cinayetler ekibi yıllar sonra bir arada ama o isim dışarıda kaldı: İfşa ediyorum...

Bir dönemin en sevilen dizilerinden "Ufak Tefek Cinayetler"in başrol oyuncuları tekrar bir araya geldi. Ama dizinin en önemli isimlerinden biri buluşmaya katılamayınca olanlar oldu.

Magazin 31-05-2021 14:56

Aslıhan Gürbüz uyanır uyanmaz paylaştı!

Koronavirüs pandemisi dönemini doğayla iç içe geçirmeyi tercih eden oyuncu Aslıhan Gürbüz, evde sıkıldığı anlarda camdan bakarken çektirdiği fotoğrafları Instagram'dan paylaştı.

Magazin 26-04-2021 16:08

Kırmızı Oda'nın Kumru'su Aslıhan Gürbüz yeni imajıyla olay oldu

Uzun süre ekrana ara verdikten sonra Kırmızı Oda dizisinde Kumru karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Aslıhan Gürbüz yeni imajıyla dikkat çekti.

Magazin 04-04-2021 08:55

Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı izle, Kumru annesiyle yüzleşiyor

TV8'in ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda Cuma akşamları izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Son bölümde Recai Nazlı'daki büyük değişimin sonrasında pişman olmuş ve durumu Doktor Hanım'a anlatmıştı. Peki Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Magazin 19-03-2021 12:10

Kırmızı Oda’nın Kumru’sundan Masumlar Apartmanı’nın Safiye’sine mesaj var!

Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu imzalı kitaplardan diziye uyarlanan Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı dizilerine kardeş yapımlar gözüyle bakılıyor. Son dönemde gündemden düşmeyen dizinin oyuncuları sosyal medyadan da birbirlerine mesaj göndermeyi ihmal etmiyor.

Magazin 11-03-2021 08:21

Kırmızı Oda’nın Kumru’su Aslıhan Gürbüz’den duygusal sözler! Kırmızı Oda’dan ayrıldı mı?

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda, sezonun en çok ilgi çeken yapımları arasında ön plana çıkıyor. Her cuma izleyicilerini hüzne boğan Kırmızı Oda oyuncularından Aslıhan Gürbüz’den duygu dolu bir paylaşım geldi.

Magazin 07-03-2021 00:28

Kırmızı Oda Kumru kimdir? Kırmızı Oda Kumru’nun gerçek hikayesi nedir?

TV8 ekranlarında her cuma gecesi yayınlanan Kırmızı Oda dizisi merak uyandırmaya devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi kitabından uyarlanarak televizyona aktarılan Kırmızı Oda’nın karakterleri de yakından takip ediliyor. Reyting listelerinde üst sıralarda yer almayı başaran yapımın başarısı yaşanmış hikayelerden ilham alması olarak düşünülüyor. Dizide bir psikiyatristin kliniğinde geçen hikaye aslında kitapta farklı şekilde ilerliyor.

Trend 26-02-2021 17:03

Kırmızı Oda'nın Kumru'su Aslıhan Gürbüz eski mesleğiyle şaşırttı!

Kırmızı Oda dizisinde Kumru karakterine hayat veren Aslıhan Gürbüz'ün oyunculuk kariyerinden önceki mesleği ortaya çıktı.

Magazin 23-02-2021 22:38

Kırmızı Oda'nın Kumru'su Aslıhan Gürbüz Ayvalık'ta zeytin yetiştiriyor

TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Kumru karakteriyle seyirci karşısına çıkan Aslıhan Gürbüz oyunculuğun yanı sıra tarımla uğraşıyor. İstanbul'dan Ayvalık'a taşınan ve çiftçilik eğitimi alan Aslıhan Gürbüz, zeytin yetiştiriciliği yapıyor.

Magazin 24-01-2021 22:22

Aslıhan Gürbüz: Karantinayı 2 yıl önce yaşadım

Aslıhan Gürbüz, Kutsal Motor'un YouTube kanalında yayınlanan Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler programında Zeynep Ocak'ın sorularını yanıtladı. Gürbüz dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Magazin 23-01-2021 11:41

Kırmızı Oda 19. son bölüme Kumru'nun acı oldu hikayesi damga vurdu! Kırmızı Oda ve Aslıhan Gürbüz sosyal medyayı salladı

TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda 8 Ocak Cuma akşamı 17. son bölümüyle ekrana geldi. Binnur Kaya'nın başrolde oynadığı Kırmızı Oda'nın son bölümüne Aslıhan Gürbüz'ün canlandırdığı Kumru karakteri damga vurdu. Sevdiği erkek tarafından kumar borcu nedeniyle fuhuşa sürüklenen Kumru'nun hikayesi izleyenleri derinden etkiledi. Kırmızı Oda ve Kumru'nun acı dolu hikayesi sosyal medyayı da salladı.

Magazin 09-01-2021 02:31

Yıllar sonra açıkladı! Aslıhan Gürbüz ve Kerem Kupacı meğer hiç evlenmemiş

Kırmızı Oda, Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi kitabında yer alan yaşanmış gerçek öykülerden esinlenerek televizyon izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Başrollerini Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç ve Meriç Aral’ın paylaştığı Kırmızı Oda dizisinde 'Doktor Hanım'ın yeni danışanı Kumru olarak ekrana gelecek Aslıhan Gürbüz merak konusu olmuştu. Kamuoyunda Kerem Kupacı ile evlenip boşandığı bilinen Aslıhan Gürbüz, yıllar sonra bilinmeyen gerçeği açıkladı.

Magazin 28-12-2020 09:22